Yarbay Songül Yakut

Yarbay Songül Yakut

Son dakika Yarbay Songül Yakut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yarbay Songül Yakut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yarbay Songül Yakut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarbay Songül Yakut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarbay songül yakut gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 yarbay songül yakut haberi bulunmuştur. Tüm yarbay songül yakut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde
Özel okullarda deprem paniği! Veliler rapor peşinde Depreme dayanıksız devlet okulları bir bir tahliye edilirken çocukları özel okullarda okuyan veliler harekete geçti. Ailelerin teknik raporların peşine düşmesi sonrası, bazı okullar incelemeler sonucunda kampüslerini kapattı.
1.03.2023 Gündem
TSK'nın ilk kadın generali olarak tarihe geçti! Görevi belli oldu
TSK'nın ilk kadın generali olarak tarihe geçti! Görevi belli oldu TSK’nın ilk kadın generali olarak atanan Özlem Yılmaz, ‘Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.
14.08.2022 Gündem
Beytüşşebap’ta teröristlere ait mühimmat ele geçirildi!
Beytüşşebap’ta teröristlere ait mühimmat ele geçirildi! Şırnak'ın Beytüşşebap İlçe Jandarma Komando Alay Komutanlığı tarafından Faraşin bölgesi Doğanyol köyü kırsalında düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarına ait 22 bin biksi mühimmatı ele geçirildi.
18.02.2019 Gündem
PKK'ya darbe! Hepsi Şırnak'ta ele geçirildi
PKK'ya darbe! Hepsi Şırnak'ta ele geçirildi Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde ortaya çıkarılan terör örgütü PKK'ya ait sığınakta, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
11.10.2018 Gündem
Şırnak'ta 2  terörist yakalandı
Şırnak'ta 2 terörist yakalandı Şırnak Beytüşşebap kırsalında JİHA destekli yapılan operasyonda, 1’i yaralı diğeri sağ olmak üzere 2 bölücü terör örgütü mensubu yakalandı. Yardım ve yataklık ettiği tespit edilen 6 şüpheli de yine jandarma tarafından gözaltına alındı.
28.09.2018 Gündem
Şehit yarbay için 'Gebersin abi ya' demişti! Cezası belli oldu
Şehit yarbay için 'Gebersin abi ya' demişti! Cezası belli oldu Jandarma tarihinde bir ilçeye komutan atanan ilk kadın subay olan ve Şırnak'ta geçen yıl şehit düşen yarbay Songül Yakut'a(41) hakarete ceza çıktı. FETÖ kumpasıyla açığa alınan daha sonra haklı hukuk mücadelesini kazanarak görevine geri dönen yarbay Yakut'a, sosyal medya hesabından "Gebersin abi ya şu kadınları orduda vs görünce deli oluyorum" şeklinde hakaret eden Cumaali Cengiz'e (25) verilen hapis cezası, ders niteliği taşıyor.
27.09.2018 Gündem
Öldürülen 5 teröristin kim oldukları ortaya çıktı!
Öldürülen 5 teröristin kim oldukları ortaya çıktı! Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen teröristlerin haziran ayında şehit edilen iki askerin katilleri olduğu ortaya çıktı.
24.09.2018 Gündem
Beytüşşebap'ta PKK'ya yönelik büyük operasyon
Beytüşşebap'ta PKK'ya yönelik büyük operasyon Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Faraşin ve Marinos bölgelerinde barındığı tahmin edilen teröristlere yönelik büyük operasyon başlatıldı. Şehit Yarbay Songül Yakut ismiyle başlatılan operasyon tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede barındığı tahmin edilen ve göçerlerin arasına sızdıkları istihbaratı alınan teröristler kıskaca alınırken bölge geneli asker ve korucular tarafından kuşatıldı.
30.08.2018 Gündem
Gizli melek Songül yarbaymış
Gizli melek Songül yarbaymış Türkiye’nin ilk kadın jandarma komutanıyken Şırnak’ta şehit olan Yarbay Songül Yakut 3 yıl önce savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Türkmen aileleri için yardım ekibi kurmuş
7.01.2018 Gündem
İdolleri Songül Yarbay
İdolleri Songül Yarbay Şehit düşen Yarbay Songül Yakut, Türkiye’nin ilk kadın sözleşmeli astsubaylarını yetiştiren isimdi. Ankara Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi’nde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Gülüstan Köse, “Songül Yarbayımızın ilk kadın öğrencileriyiz.
29.09.2021 Gündem
Şehit Songül Yakut'un son isteği ortaya çıktı
Şehit Songül Yakut'un son isteği ortaya çıktı Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Yarbay Songül Yakut'un, Balyoz davası sürecinde FETÖ kumpasıyla kendisi hakkında gönderilen ihbar mektubuyla Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edildiği sonra da başlattığı hukuk mücadelesi ile görevine yeniden döndüğü ve şehit olmadan bir gün önce avukatını arayarak, "Dava açalım, bunların (FETÖ) üstüne gidelim" dediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Şehit Yarbay Yakut'un avukatları konuştu
Şehit Yarbay Yakut'un avukatları konuştu Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan Yarbay Songül Yakut'un, FETÖ kumpasıyla ordudan uzaklaştırıldıktan sonra da vatana hizmetten vazgeçmediği, etkilenmemeleri için, ordudan atıldığından ve hukuki süreçten annesini haberdar etmediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den helikopter kazasıyla ilgili açıklama
Bahçeli'den helikopter kazasıyla ilgili açıklama Şırnak'ta meydana gelen ve 13 askerimizin şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili açıklama yapan MHP Lideri Bahçeli, "Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesindeki feci kaza kırımın en ufak ayrıntısına kadar incelenerek adli ve idari tahkikatla genişletilip bütün yönleriyle aydınlatılması en acil tavsiye ve temennimdir." dedi.
1.06.2017 Siyaset
Demet Akalın: Rüyamda gördüm!
Demet Akalın: Rüyamda gördüm! Demet Akalın, Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazası ve şehitlerimizden Yarbay Songül Yakut'la ilgili instagram hesabından paylaşımda bulundu.
1.06.2017 Magazin
Kato Dağı detayı! Şırnak şehitleri meğer...
Kato Dağı detayı! Şırnak şehitleri meğer... Şırnak'ın Şenoba beldesinden havalanan ve yüksek gerilim hattına takılarak düşen Cougar tipi helikopterin içinde bulunan 13 askerimiz şehit düştü. Kaza sonrası şehitlerimizin kahramanlık hikayeleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
En acı veda!
En acı veda! Şırnak'ın Şenoba beldesinden havalanan ve yüksek gerilim hattına takılarak düşen Cougar tipi helikopterin içinde bulunan 13 askerden 7'si için cenaze töreni düzenleniyor.
29.09.2021 Gündem
Nazlı Çelik'ten yürek burkan paylaşım
Nazlı Çelik'ten yürek burkan paylaşım Dün akşam Şırnak askeri helikopter düşmesi sonucu şehit düşen Yarbay Songül Yakut ile geçmişte fotoğraf çektiren televizyoncu Nazlı Çelik o kareleri paylaştı
29.09.2021 Gündem
Jandarma'nın ilk kadın komutanı da şehit oldu
Jandarma'nın ilk kadın komutanı da şehit oldu Şırnak'ta Cougar tipi askeri helikopter, kalkıştan kısa bir süre sonra düştü. Düşen helikopterde Jandarma'nın ilk kadın komutanı Yarbay Songül Yakut da vardı
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta askeri helikopter düştü: 13 asker şehit oldu
Şırnak'ta askeri helikopter düştü: 13 asker şehit oldu Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan coogeer tipi helikopter kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Kaza bölgesine arama-kurtarma ekiplerinin yanısıra çok sayıda sağlık personeli sevk edildi. Yapılan son açıklamada 13 askerimizin şehit olduğu bildirildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yarbay Songül Yakut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarbay songül yakut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.