Yapımcı

Yapımcı

Son dakika yapımcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yapımcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yapımcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapımcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapımcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.659 yapımcı haberi bulunmuştur. Tüm yapımcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!
'Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim' izleyicilerle buluşacak!İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve yönetmen Prof. Dr. Ceyhan Kandemir'in son filmi "Kelebeklerin Uyuduğu Yerdeyim" izleyiciyi derin bir duygusal yolculuğa çıkaran, modern insanın yalnızlık ve mutluluk arayışını ustalıkla işleyen bir film olarak kısa bir zaman içerisinde izleyicilerle buluşacak… Görsel şöleni, etkileyici müzikleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla bu film, Kandemir'in sinema sanatındaki yetkinliğini bir kez daha gözler önüne seriyor.
24.07.2024Magazin
Nurgül Yeşilçay tatil sezonunu açtı! “Buradayım aşkım"
Nurgül Yeşilçay tatil sezonunu açtı! “Buradayım aşkım"Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık tatile çıkamamasından dert yanan oyuncu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile Marmaris'te objektiflere yansıdı.
24.07.2024Magazin
Yönetmen Yıldırım Yanılmaz huzurevinde hayatını kaybetti!
Yönetmen Yıldırım Yanılmaz huzurevinde hayatını kaybetti!Usta yönetmen ve tiyatro oyuncusu Yıldırım Yanılmaz (78), bir süredir kaldığı Balıkesir Karesi Belediyesi'ne ait huzurevinde yaşamını yitirdi.
17.07.2024Magazin
Adana sinema ve dizi sektörüne dev bir adım atmaya hazırlanıyor: Plato Adana için çalışmalar başladı
Adana sinema ve dizi sektörüne dev bir adım atmaya hazırlanıyor: Plato Adana için çalışmalar başladıAdana’da sinema sektörüne katkı sağlayacak ‘Plato Adana’nın kurulması için çalışmalar başladı.
13.07.2024Adana
Sinan Çetin’e oğlu ve aşk yaşadığı Dilan Çiçek Deniz soruldu, verdiği cevap şaşırttı! ‘Şimdi müsaade var mı?”
Sinan Çetin’e oğlu ve aşk yaşadığı Dilan Çiçek Deniz soruldu, verdiği cevap şaşırttı! ‘Şimdi müsaade var mı?”Sinan Çetin, önceki akşam cep telefonuyla konuşarak Cihangir sokaklarında yürürken görüntülendi. Ünlü Türk film yönetmeni, yapımcı Çetin, muhabirlerin kendisine yönelttiği oğlu Rafael Cemo Çetin ile ilgili sorulara verdiği yanıtla şaşırttı.
26.06.2024Magazin
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacak
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacakYaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Kanal D, Kurban Bayramı boyunca özel içeriklerini izleyicilerle buluşturacak. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu efsane yarışma programı “Turnike” ve Ercan Saatçi’nin ünlü isimleri ağırladığı “Çok Akustik” milyonları ekran başına kilitleyecek.
16.06.2024Magazin
Ercan Saatçi, ünlü isimler ile yaz akşamlarını şenlendirecek
Ercan Saatçi, ünlü isimler ile yaz akşamlarını şenlendirecekKanal D, birbirinden keyifli yapımları ekrana getirmeye devam ediyor. Yalan dizisi ve Mehmet Ali Erbil’in sürpriz projesi ile yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan kanal, eğlence programı Çok Akustik’in duyurusunu yaptı.
6.06.2024Magazin
Simpsonlar helikopter kazasını bildi mi? Görenlerin tüyleri diken diken oldu
Simpsonlar helikopter kazasını bildi mi? Görenlerin tüyleri diken diken olduİran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ı taşıyan helikopterin aniden düşmesiyle tüm dünya İran'a kilitlendi. Ülkeden birbiri ardına gelen son dakika haberleri merakla takip edilirken, detayları merak eden sosyal medya kullanıcıları karşılarına çıkan bazı 'görseller' ile şoke oldu. Nokta atışı tahminleriyle 'her şeyi bilen' Simpsonlar, şimdi de İran Cumhurbaşkanı'nın kanlı kazasını 'bilmişti'. Peki, bu iddialar ne kadar doğru ve Simpsonlar Reisi'nin sonu olan kazayı bildi mi?
23.05.2024Gündem
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayın
Met Gala 2024 saat kaçta (Türkiye saati ile)? Met Gala nereden izlenir? Met Gala 2024 ne zaman? İşte Met Gala 2024 canlı yayınZendaya, Jennifer Lopez, Chris Hemsworth ve Bad Bunny gibi ünlülerden oluşan grubun ev sahipliği yapacağı Met Gala’nın kırmızı halı konukları ise Lady Gaga, Rihanna, Kim Kardashian ve Billie Eilish gibi isimler olacak. Peki, Met Gala Türkiye saati ile kaçta, Met Gala kaç saat sürüyor? Met Gala nereden izlenir?
6.05.2024Dünya
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezasıABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024Magazin
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybettiTürk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024Magazin
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandıOyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdularCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024Gündem
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024Magazin
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor!
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor!Hafsanur Sancaktutan; iddiaya göre; Kerem Alışık’ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladı. Birbirlerini yeni yeni tanımaya başlayan çift, gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyor.
13.03.2024Magazin
Ünlü yapımcı Arif Keskiner 86 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü yapımcı Arif Keskiner 86 yaşında hayatını kaybettiTürk Sinema tarihine damga vuran birçok filmin yapımcısı olan Arif Keskiner, 86 yaşında hayatını kaybetti.
12.03.2024Magazin
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam Kanal D'nin fenomen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde 'Ali Rıza' karakterine hayat vere Halil Ergün, "Kendi paramı yatırarak filmde oynamak benim defterimde yok" diyerek, yapımcılığa soyunan meslektaşlarını eleştirdi.
9.03.2024Magazin
Gülengül Soytürk hayatını kaybetti! Sanat dünyası yasa boğuldu!
Gülengül Soytürk hayatını kaybetti! Sanat dünyası yasa boğuldu!Ünlü yapımcı Gülengül Soytürk, yaşama veda etti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimler, acı haberin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Soytürk'e veda etti.
2.03.2024Magazin
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz'
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz'Almeda Abazi ile mutlu evliliklerini sürdüren ve bu evlilikten iki çocuğu olan Tolgahan Sayışman, son dönemde oyunculuk kariyeri dışında yapımcı kimliğiyle konuşuyor. Etiler'de kuaföre gelen ünlü isim, özel plaka lüks aracıyla adından söz ettirdi.
23.02.2024Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektirBir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024Magazin
Belçim Bilgin ve Kanadalı sevgilisinden evlilik yanıtı!
Belçim Bilgin ve Kanadalı sevgilisinden evlilik yanıtı!Belçim Bilgin, sevgilisi Alfredo Di Blasio’yu İstanbul turuna çıkardı. 3.5 yıldır ilişki yaşayan çift, evlilik sorularına da yanıt verdi.
7.02.2024Magazin
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izlediGünlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024Magazin
“Farklı kültürler de dostça yaşayabilir”
“Farklı kültürler de dostça yaşayabilir”Yapımcı yönetmen Doğukan Özgentürk, dünyanın neresinde olursa olsun farklı kültürlerin de bir arada dostça ve kardeşçe yaşayabileceği gerçeğinden yola çıkarak hazırladığı belgeseliyle tarihe güçlü bir not düştüğünü söyledi.
25.01.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Yapımcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapımcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.