Yapımcı

Yapımcı

Son dakika yapımcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yapımcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yapımcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapımcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapımcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.673 yapımcı haberi bulunmuştur. Tüm yapımcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor!
Kerem Bürsin ile anılıyordu! Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor! Hafsanur Sancaktutan; iddiaya göre; Kerem Alışık’ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladı. Birbirlerini yeni yeni tanımaya başlayan çift, gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyor.
13.03.2024 Magazin
Ünlü yapımcı Arif Keskiner 86 yaşında hayatını kaybetti
Ünlü yapımcı Arif Keskiner 86 yaşında hayatını kaybetti Türk Sinema tarihine damga vuran birçok filmin yapımcısı olan Arif Keskiner, 86 yaşında hayatını kaybetti.
12.03.2024 Magazin
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam
Halil Ergün’den yapımcılık yapan meslektaşlarına gönderme: Oyunculuk yapmak için para yatırmam Kanal D'nin fenomen dizilerinden 'Yaprak Dökümü'nde 'Ali Rıza' karakterine hayat vere Halil Ergün, "Kendi paramı yatırarak filmde oynamak benim defterimde yok" diyerek, yapımcılığa soyunan meslektaşlarını eleştirdi.
9.03.2024 Magazin
Gülengül Soytürk hayatını kaybetti! Sanat dünyası yasa boğuldu!
Gülengül Soytürk hayatını kaybetti! Sanat dünyası yasa boğuldu! Ünlü yapımcı Gülengül Soytürk, yaşama veda etti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimler, acı haberin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Soytürk'e veda etti.
2.03.2024 Magazin
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz'
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz' Almeda Abazi ile mutlu evliliklerini sürdüren ve bu evlilikten iki çocuğu olan Tolgahan Sayışman, son dönemde oyunculuk kariyeri dışında yapımcı kimliğiyle konuşuyor. Etiler'de kuaföre gelen ünlü isim, özel plaka lüks aracıyla adından söz ettirdi.
23.02.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Belçim Bilgin ve Kanadalı sevgilisinden evlilik yanıtı!
Belçim Bilgin ve Kanadalı sevgilisinden evlilik yanıtı! Belçim Bilgin, sevgilisi Alfredo Di Blasio’yu İstanbul turuna çıkardı. 3.5 yıldır ilişki yaşayan çift, evlilik sorularına da yanıt verdi.
7.02.2024 Magazin
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024 Magazin
“Farklı kültürler de dostça yaşayabilir”
“Farklı kültürler de dostça yaşayabilir” Yapımcı yönetmen Doğukan Özgentürk, dünyanın neresinde olursa olsun farklı kültürlerin de bir arada dostça ve kardeşçe yaşayabileceği gerçeğinden yola çıkarak hazırladığı belgeseliyle tarihe güçlü bir not düştüğünü söyledi.
25.01.2024 Adana
Kafa karıştıran buluşma! Banu Zorlu’nun yanıtı şaşırttı
Kafa karıştıran buluşma! Banu Zorlu’nun yanıtı şaşırttı Şarkıcı ve yapımcı Banu Zorlu ile oyuncu Mehmet Kirmen, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Baş başa yemek yiyen ikili, basın mensupalrının sorularını yanıtladı.
18.12.2023 Magazin
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum Yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Üsküdar'da down sendromlu gençlerle bir araya geldi. İşlerinden dolayı çok sık yurt dışı seyahati yapan ünlü isim, yoğun temposundan bahsetti. Ilıcalı'nın; Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile biten evliliklerinden Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa adından dört kızı bulunuyor.
3.12.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman'a alışveriş pahalıya patladı!
Tolgahan Sayışman'a alışveriş pahalıya patladı! Oyunculuğu dışında yapımcı kimliğiyle ön plana çıkan Tolgahan Sayışman, 2017 yılında dünyaevine girdiği Almeda Abazi ile önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
28.11.2023 Magazin
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı!
Yargı 51. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde büyük bir başarıya imza attı! 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
21.11.2023 Magazin
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti
Yargı dizisi ekibi Emmy için New York’a gitti  Üç sezondur hem Türkiye’de hem de yurt dışında büyük beğeni toplayan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ekibinden yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, bu sene 51’incisi gerçekleşen Uluslararası Emmy Ödülleri için New York’a gitti.
19.11.2023 Televizyon
25 yıllık evlilik sessiz sedasız bitmiş! Soyadı değişince gerçek ortaya çıktı
25 yıllık evlilik sessiz sedasız bitmiş! Soyadı değişince gerçek ortaya çıktı 1995 yılında yapımcı Tahir Conka ile nikah masasına oturan Yasemin Baştan üç yıl önce boşandığını açıkladı.
26.10.2023 Magazin
'Savaştan dolayı canımız sıkkın!'
'Savaştan dolayı canımız sıkkın!' Hatice Şendil, 2015 yılında o dönem oyunculuk yapan yapımcı Burak Sağyaşar ile dünyaevine girmişti. Can adında altı yaşında bir oğulları olan çift, önceki gün Emirgan'da görüntülendi.
23.10.2023 Magazin
Jeff Burr uykusunda yaşamını yitirdi
Jeff Burr uykusunda yaşamını yitirdi ABD'li film yönetmeni, yazar ve yapımcı Jeff Burr, 60 yaşında yaşamını yitirdi. Üzücü haberi Burr'un yakın arkadaşı Eric Spudic, doğruladı.
13.10.2023 Magazin
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi
Burcu Kara oğlu Ali'nin gözündeki şişliği anlattı: Doktorlar tümör olduğunu söyledi Geçtiğimiz aralık ayında oğlu Can'ı kucağına alarak ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Burcu Kara, ilk çocuğunun iki aylıkken gözünde çıkan 'Hemanjiom' adlı tümör hakkında açıklama yaptı. 43 yaşındaki oyuncu, beş aylıkken gözü neredeyse kapanan Can'ın iyileşme sürecini anlattı.
9.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yapımcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapımcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.