Yapılandırma Faiz

Yapılandırma Faiz

Son dakika yapılandırma faiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yapılandırma faiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yapılandırma faiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapılandırma Faiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapılandırma faiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 586 yapılandırma faiz haberi bulunmuştur. Tüm yapılandırma faiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borcu olanlara güzel haber! Sadece yüzde 10'unu ödeyin, son hafta...
Borcu olanlara güzel haber! Sadece yüzde 10'unu ödeyin, son hafta... Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Büyük fırsat! Başvuranlar sadece sadece yüzde 10'unu ödüyor. Son haftaya girildi. Vergi ve diğer bazı borçlar yapılandırılıyor. Yapılandırma imkanından yararlananlar faizlerin büyük kısmını ödemiyor. Yapılandırılan borçlar peşin veya taksitler halinde ödenebiliyor ve peşin ödemelerde hesaplanan Yİ-ÜFE tutarından yüzde 90, idari para cezalarının aslından yüzde 25 indirim yapılıyor.
24.08.2021 Ekonomi
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen e-Devlet'ten...
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen e-Devlet'ten... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Borç yapılandırması ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Başvuru için son tarih 31 Ağustos olarak belirlendi. Borcunu yapılandırmak isteyenler bu tarihe kadar e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecekler. Milyonlarca vatandaşı ve işvereni ilgilendiren 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında son başvuru tarihi 31 Ağustos. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz, prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmaması gereken fırsatlara dikkat çekti.
4.08.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor, borçlar öteleniyor! Yeni yapılandırma kararı...
Faizler siliniyor, borçlar öteleniyor! Yeni yapılandırma kararı... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Borç yapılandırması ile ilgili flaş karar. Harekete geçildi. Borç yapılandırmasından yararlanamayan vatandaşlar için yeni bir düzenleme yapıldı. Bakan Pekcan güzel haberi duyurdu. Esnaf ve sanatkarlar için büyük kolaylık sağlanacak. Borçların faizleri alınmayacak. Sadece anapara ödemesi yapılacak. Ödemeler vadeli şekilde yapılabilecek. 18 ay ödeme imkanı bulunuyor.
19.03.2021 Ekonomi
Kredi çeken ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Faizler...
Kredi çeken ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Faizler... Kredi çeken ve kredi kartı borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Kolaylık sağlandı. Tüm bankalarda uygulanıyor. Tek tek açıklandı. Düşük faiz ve yüksek faizli kullanılan krediler her halükarda hesapları değiştirdi. Pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntılar başladı, yüz binlerce kişi kredi ve kredi kartlarına sarıldı. Kredilerin taksitlerinin yüksek olması da borçların ödenememesine yol açtı. Kredi ve kredi kartı taksitlerini aksatmadan bankayla iletişime geçilmesi önemli. Kredi ve kredi kartı borcu olanlar için iki fırsat sunuldu. Biri yapılandırma, diğeri de borç transferi. Elinize toplu para geçtiyse ve borçlarınızı kapatmak istiyorsanız bir kere daha düşünün faiz oranı yüksek olacak. Borcunuzu 90 gün ödemezseniz yasal takipten önce size bankanız yapılandırma fırsatı da sunabilir. İşte kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte zorlananlar için taktikler...
12.02.2021 Ekonomi
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Yapılandırma...
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Yapılandırma... Yapılandırma ile ilgili flaş açıklama! Bakan Selçuk duyurdu. SGK yüz binlerce kişinin borcunu yapılandırdı. Vatandaşlar yoğun talep gösterdi. 1 milyon 770 kişinin 90 milyar lirayı aşan borcu yapılandırıldı.
3.02.2021 Ekonomi
Emeklilik ve borç için son fırsat!  Milyonları ilgilendiriyor...
Emeklilik ve borç için son fırsat! Milyonları ilgilendiriyor... Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Devlet tarafından sağlanan haktan faydalanmak isteyenlerin başvurularını mesai bitimine kadar yapması gerekiyor.
1.02.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten...
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten... Borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Yarın son gün. Başvuranlar yararlanabiliyor. Faizlerin yüzde 90'ı siliniyor. 18 ay vade imkanı da sunuluyor. Vatandaşların merakla beklediği vergi yapılandırması başvuru sürecinde sona gelindi. Fakat birçok kişi yapılandırma sürecinin ne zaman biteceğini bilmiyor Vatandaşlar tarafından vergi yapılandırma başvurusu ne zaman bitiyor sorusuna cevap aranıyor. Vergi borcu yapılandırma başvurusu için son gün 1 Şubat 2021 olarak belirlendi. Peki, vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? Vergi yapılandırma tekrar uzatılacak mı? İşte vergi yapılandırma başvurusu 2021 ile ilgili son dakika gelişmeleri...
31.01.2021 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 90'ı silinecek...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 90'ı silinecek... Milyonlarca vatandaş bekliyordu. Borcu olan herkesi sevindiren haber geldi. Yapılandırma müjdesi verildi. Birçok kişi bu haktan yararlanarak borçlarından kurtuldu. Borç yapılandırmasında son gün 1 Şubat. Yapılandırma hakkından yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Borç yapılandırmasında birçok avantaj sunuluyor. Yüzde 90 indirimden, 18 ay vade imkanına kadar sağlanan kolaylıklar ile vatandaşın borçlarını ödemesi amaçlanıyor. Fakat pek çok kişi yapılandırmanın detaylarını bilmiyor. Vatandaşlar özellikle borçlarının yüzde 90'ının silineceğini düşünüyor. Fakat yüzde 90 faizden siliniyor. Anapara ödemesi ise olan şekli ile yapılıyor.
28.01.2021 Ekonomi
Borç yapılandırması ile ilgili flaş açıklama!
Borç yapılandırması ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca vatandaş uzun süre yapılandırma haberi bekledi. Borç yapılandırması kararı geldi. Milyonları sevindiren karar sonrası hangi borçların yapılandırılacağı merak konusu oldu. Borçların silinip silinmeyeceğini araştıran vatandaşlar detayların belli olması ile rahat bir nefes aldı. Yapılandırmadan yararlanan vatandaşlar gecikme cezası ve zam ödemeyecek. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu bulunanlar ödemeleri 31 Nisan'a kadar yapılabilecek. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Vekili İsmail Yılmaz, yapılandırma başvuruları ve ödemelerine çok yoğun katılım beklediklerini belirterek, "Vatandaşlarımız hızla müracaat kanallarını kullanıyorlar. Önceki yıllardan daha yüksek bir başvuru ve ödeme bekliyoruz" dedi.
9.12.2020 Ekonomi
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor, yüzde 90 indirim yapılıyor, son gün...
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor, yüzde 90 indirim yapılıyor, son gün... Borcu olan vatandaşla uzun süredir bekliyordu. Sevindiren haber geldi. Yüzde 90 indirim yapılıyor. Faizler siliniyor. Borç yapılandırması başladı. Şimdi birçok kişi hangi borçların yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini merak ediyor. SGK prim borçlarından KYK borçlarına kadar devlete olan borçlar yapılandırılabilecek. Borç yapılandırması yapılırken bazı borçlarda indirim yapılırken bazı borçların ise faizleri tamamen silinecek. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların şubat ayına kadar ilk taksit ödemesini yapması gerekiyor. Borç yapılandırması ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde...
19.11.2020 Ekonomi
Konut kredisi hesaplama! Kim ne kadar taksit ödeyecek...
Konut kredisi hesaplama! Kim ne kadar taksit ödeyecek... Ziraat, VakıfBank ve Halkbank yüksek faizle kredi kullanan vatandaşların maliyetlerini aşağı çekecek uygulama başlattı. Düşen faizlerle birlikte yeniden yapılandırma yolunu açtı. Şimdi binlerce kişi konut kredisi hesabı yapmaya başladı. Peki, konut kredisi hesabı nasıl yapılır?
1.10.2019 Ekonomi
Borcunu yapılandıran esnafa ‘3 puan’
Borcunu yapılandıran esnafa ‘3 puan’ 18 aya kadar taksitlendirilecek borçlar için faiz oranı belirlendi
28.05.2011 Ekonomi
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor?
Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Bankada döviz hesabı olan, Hazine’nin dövizli kağıtlarından alan ve hisse senedinden kazanç elde edenlerin ödeyeceği verginin yüzde 40’a kadar çıkarılacağı iddiaları sosyal medyada dolaşınca vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Borsaya vergi gelecek mi? Borsada yüzde 40 vergi mi olacak, borsada vergi ne kadar düşünülüyor? Sorularına yanıt aramaya başladı.
28.11.2023 Finans
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası büyük İstanbul depremi sonrasındaki tahliye planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Gündem
Yapılandırma başvurusu için son tarih
Yapılandırma başvurusu için son tarih Prim borçlarını yapılandırma kanunu olarak bilinen 7440 sayılı kanuna göre yapılandırma başvurusu için son başvuru tarihi olan 3 Temmuz pazartesi günü SGK müdürlükleri gece 24.00'e kadar çalışacak.
2.07.2023 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı prim borcu olanlar dikkat! Son tarih 31 Mayıs Vergi, SGK, prim, idari para cezası, öğrenim kredisi, trafik cezası olan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Borçlar siliniyor. Detaylar tek tek açıklandı. MTV’de borcun yüzde 10 detayına dikkat çeken Mali Müşavir Murat Bal, borçların silinmesi ile ilgili dava uyarısında bulundu.
10.05.2023 Gündem
Gümrük vergi ve cezaları için yeniden yapılandırma kararı! Son tarih ve detaylar belli oldu
Gümrük vergi ve cezaları için yeniden yapılandırma kararı! Son tarih ve detaylar belli oldu Gümrük vergi ve cezalarının yeniden yapılandırılması ile ilgili detaylar açıklandı. Düzenleme kapsamında yapılandırılan borca, 48 taksitle ödeme imkanı getirildi. TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, “Alınan kararla, adalet mekanizması üzerindeki iş yükünün hafifleyecektir” dedi.
27.03.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu
Borçlar siliniyor! Tarih belli oldu, faiz ve ödeme limiti belli oldu Vergi Affı düzenlemesine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak tanımlanan paket, belirli borçların da iptal edilmesini içeriyor. Teklifin yasalaşması ardından vergi affı başvurusunun ne zaman ve nasıl yapılacağı merak ediliyor. Peki borç yapılandırması nasıl olacak? Başvuru ve ödemeler ne zaman yapılacak? Hangi borçlar yapılandırma kapsamında olacak? İşte haberin detayları...
21.03.2023 Ekonomi
Devlete olan borçlar yeniden yapılandırılıyor
Devlete olan borçlar yeniden yapılandırılıyor TBMM Genel Kurulunda, kamuya olan borçların yapılandırılmasını da içeren kanun teklifi kabul edildi.
9.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den EYT açıklaması! 'Kasaya koyduk' deyip tarih verdi
Bakan Nebati'den EYT açıklaması! 'Kasaya koyduk' deyip tarih verdi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, EYT’nin bütçeye oluşturacağı yüke ilişkin, “31 Aralık’ta biz EYT’nin bu yılki yükünü kasaya koyduk. EYT’nin bütçeye maliyetini de bu yıl için 255 milyar lira olarak hesapladık, kasada hazır duruyor. Buna KGF kefaletleri dahil değil” dedi.
2.02.2023 Ekonomi
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te
2 bin lirayı aşmayan vergi borçları siliniyor! Borç yapılandırması teklifi Meclis'te Vergi dairelerine vergi, ceza, faiz gibi borcu bulunan vatandaşların 2 bin lirayı aşmayan borçları siliniyor. Kamu alacaklarına yapılandırma getirilmesini öngören 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
31.01.2023 Ekonomi
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL
AK Parti'li Elitaş: Yapılandırma düzenlemesinin maliyeti 362 milyar TL AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 14 milyon kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma teklifinin tamamlandığını belirterek, "Bu kanunla yapılandırılan borçlar 48 ayda yani 4 yılda tahsil edilecek. Tüm borçların yapılandırılması için başvuru olması durumunda 361.8 milyar liranın borç yapılandırması kapsamında olacağını tahmin ediyoruz." dedi.
27.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapılandırma Faiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapılandırma faiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.