Yapı Kredi Banka

Yapı Kredi Banka

Son dakika Yapı Kredi banka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yapı Kredi banka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yapı Kredi banka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapı Kredi Banka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapı kredi banka gelişmeleri de dahil olmak üzere 951 yapı kredi banka haberi bulunmuştur. Tüm yapı kredi banka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor
Emeklilere 2750 TL ödeme! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı fark etmiyor, hesaplara yatırılıyor Emeklilere 2.750 TL nakit ödeme yapılacak! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor. Milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor. Ödemeler anında hesaplara yatırılıyor. Yapı Kredi emeklilere promosyon ödemesi duyurusunu yaptı. Aylıklarını Yapı Kredi'ye taşıyan emekli müşterilere, maaşlarına göre en düşük 1.650 TL, en yüksek 2.500 TL ödeme yapılacak. Emekliler, bankaya maaşını taşıyan yakınları için de 250 TL nakit ödül kazanacak. Nakit promosyon ödemeleri 3 yıl için peşin olarak yapılacak. Promosyon kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Emekliler, ücretsiz EFT ve havale imkanından faydalanabileceği gibi banka tarafından belirlenen özel indirimlerden de yararlanacak. Banka müşterisi olmayan emekliler, e-Devlet'ten kolayca maaşlarını Yapı Kredi’ye taşıyabiliyor. Emeklilere 2.750 TL'ye varan promosyon ödemesinin detayları...
11.03.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez... Yapı Kredi son dakika olarak açıkladı. Tüm banka müşterilerini ilgilendiren kararın detayları paylaşıldı. Bir ilk gerçekleştiriliyor. Tamamen değişiyor. Bankacılıkta büyük dönüşüm başlıyor. Yapı Kredi ve Gelir İdaresi Başkanlığı, yürüttükleri e-dekont projesiyle kâğıt olarak düzenlenen tüm dekontları elektronik ortama taşıyor. Sektörde bir ilk olan bu geçişle Yapı Kredi’nin gişedeki parasal işlemlerinin de artık ürün sözleşmelerinde olduğu gibi mobil onayla tamamlanabilmesine olanak sağlanacak. Müşterilerin yasal geçerlilik nedeniyle ıslak imzalı olarak basılması gereken dekontların da elektronik olarak kendilerine iletilmesiyle, zaman ve kâğıt tasarrufu sağlanarak sürdürülebilirliğe de katkıda bulunmak hedefleniyor.
7.03.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Türkiye'de bir ilk, hesabı olanlar...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Türkiye'de bir ilk, hesabı olanlar... Yapı Kredi harekete geçti ve resmen duyurdu. Türkiye'de bir ilk. Hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. Hizmete sunuldu. Dev banka yaptığı açıklamada banka şubesine gerek kalmadan internet şubesi üzerinden 'ihracat tahsil vesaik' gönderim işlemlerini Yapı Kredi müşterisi olan ihracatçı firmaların kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceğini açıkladı.
6.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Yüzde 34 yükseldi, hesabı olan herkes...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Yüzde 34 yükseldi, hesabı olan herkes... Yapı Kredi resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. 350 liraya yükseldi. Yüzde 34 arttı. Dev bankadan Yapı Kredi kartları ile ilgili açıklama yapıldı. Kredi kartı, banka kartı ve NFC mobil ödeme ile şifresiz temassız ödeme limiti önce 250 TL'ye, ardından 350 TL'ye yükseltildi. Kartlarla yapılan her 3 peşin fiziki işlemden 2’si temassız ödendi. Restoran harcamaları 2021’in ilk 8 ayında bir önceki yıla göre yüzde 34 artarak, pandemi öncesi seviyesinin de üzerine çıktı.
1.10.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olan tüm müşteriler...
Yapı Kredi resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olan tüm müşteriler... Yapı Kredi harekete geçti ve resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Yüzde 40'a varan indirim yapılıyor. Dev banka Aracım+ uygulamasını duyurdu. Ödemeden kasko sigortasına kadar tüm hizmetlere tek bir noktadan kolayca ulaşabiliyor. Aracı olan müşteriler plakasını Yapı Kredi'nin mobil uygulamasına kaydederek bilgileri görüp işlem yapabiliyor ve özel fırsatlardan yararlanabiliyor. Öte yandan kullanıcılar araç kiralamada yüzde 40 indirim avantajından da faydalanabiliyorlar.
28.09.2021 Ekonomi
Yapı Kredi bankası duyurdu! Yeni dönemde...
Yapı Kredi bankası duyurdu! Yeni dönemde... Koronavirüs tedbirleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma saatlerinde düzenlemeye gidilmesiyle birlikte kamu ve özel bankalar da çalışma saatleri ve aldıkları önlemleri açıkladı. Yapı Kredi koronavirüs önlemleri kapsamında hem müşterilerinin hem de çalışanların sağlığını korumak amacıyla önemli bir karar aldı. Peki, Yapı Kredi çalışma saatleri değişti mi? Yapı Kredi banka işlemleri nasıl yapılacak? Yapı Kredi günlük nakit çekim limiti değişti mi? Yapı Kredi kredi başvuruları ertelendi mi? İşte Yapı Kredi kapatılan şubelerin listesi...
2.12.2020 Ekonomi
Bankalara borcunu ödemeyenler dikkat!
Bankalara borcunu ödemeyenler dikkat! Bankalara olan borcunun 2 yıldır ödemeyenler dikkat. Son 3 ay içinde bankalar tahsil edemediği alacaklarının yaklaşık 2 milyar liralık kısmını sattı. Bu da şu anlama geliyor; borcu satılan kişinin muhatabı artık banka değil. Çok düşük rakamlara bu borçları satın alan varlık yönetim şirketlerinin bankalardan ayırt edici özelliği ise her türlü teklife açık olmaları...
20.12.2017 Ekonomi
Mayıs’ta KDV de hediye de Beko’dan
Mayıs’ta KDV de hediye de Beko’dan Beko, YazarkasaPos’a henüz geçiş yapmayanlar için, Mayıs ayı boyunca fırsatlar sunmaya devam ediyor.
16.05.2017 Ekonomi
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti Çalışanlara promosyon sürprizi geldi. Ödeme miktarı açıklandı. Hem memur hem de kadrolu işçiler promosyon ödemesinden yararlanacak. Marmaris Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Memur ve kadrolu işçiler 29.550 TL, Personel A.Ş. çalışanları 27.550 TL promosyon alacak.
25.01.2024 Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Faizsiz  kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu
Faizsiz kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kendini banka çalışanı olarak tanıtan şahıs, faizsiz kredi verme vaadiyle 59 yaşındaki Ahmet Uzun’u 85 bin TL dolandırdı. Faizsiz kredi almak isterken telefonuna gelen mesaja onay vermesiyle hesabından kredi çekilen Uzun mağdur olduğunu söyleyerek, “Banka dışında gelen telefon numaralarına hiçbir zaman karşılık vermemek gerekir. Ben verdim, yandım. İsterseniz siz de deneyin, aynı şekilde yanın” dedi.
31.08.2023 Yaşam
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni fırsatçılık yöntemi! 'Çantacılar' devrede: Dava açıp hak talep etme peşindeler
Deprem bölgesinde yeni fırsatçılık yöntemi! 'Çantacılar' devrede: Dava açıp hak talep etme peşindeler Deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken mülkiyet hakkı ile ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. Yıkılmış konutlar üzerinde malikin mülkiyetinin devam ettiğini hatırlatan uzmanlar, bu kişilerin enkazdaki geri dönüşüm malzemeleri üzerinde de hak sahibi olduğunu belirtti. Buradan kaynaklanan yeni bir fırsatçılık yöntemine dikkati çeken TUKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Ölmez, alınması gereken önlemleri sıraladı.
10.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Köylerde kalıcı konut inşa çalışmasına başlandı
Bakan Kurum: Köylerde kalıcı konut inşa çalışmasına başlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından koordinasyonundaki Gaziantep’in Nurdağı ilçesine bağlı 7 köyde 310 adet kalıcı köy evlerinin inşasına başlandığını anlatan bir video yayımladı. Bakan Kurum mesajında, “Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz, o şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları kuracağız. Tarihiyle, kültürüyle, sanatıyla, doğasıyla bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız! 143 bin köy evimizi de bu anlayışla inşa edeceğiz!” dedi.
19.03.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında yüklenici ve konut üreticileri için hazırlanan yeni destek paketini duyurdu. Uzman isimler yeni destek paketini canlı yayında yorumlarken İMKOM Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Koşulları çok değerli buldum. 10 yıl zaman süreli olması yaklaşık bir kira bedeline tekabül ediyor. Mevcut evini tahliye ettiğinde kira desteği oluyor. Bu çok önemli bir fırsat" dedi. CNN TÜRK'e konuk olan Gayrimenkul Uzmanı Ayşe Fügen Arda ise "Kredi kolaylığı sağlanması önemli ama bütün hasarlı binalardaki insanları taşıyamayız, çok çok hasarlı, yıkılabilecek kişileri taşımalıyız" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Ekonomi
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi?
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular başladı. Sınav az bir süre kala adaylar başvurularını yapmadan önce sadece Temel Yeterlilik Testi (TYT)’ye girip tercih yapılıp yapılamayacağını sorguluyor. Peki, Sadece YKS’nin 1. oturumu (TYT)’ye girip tercih yapılabilir mi, Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler? TYT ile üniversiteye gidilir mi? İşte TYT ile alan bölümler ve puanlar…
8.03.2023 Eğitim
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı Asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay'da Demirören Haber Ajansı (DHA) Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (31), eşi Seda (31) çocukları Ahmet Eren (10) ve Esila Nazlı (5) ile 7 yıl önce satın aldığı 5 katlı binanın 2'nci katında felakete yakalandı. Gönüllüler ve ailesi tarafından yapılan aramada İzzet, kızı Esila'ya, eşi Seda da oğlu Ahmet Eren'e sarılmış halde bulundu. Enkazdan çıkartılıp, Antakya Asri Mezarlık'ta aynı mezara birlikte defnedilen İzzet Nazlı'nın çocukları için ayrı ayrı odası olan daha geniş ev aradığı ve yeni eve beyaz eşya satın aldığı ortaya çıktı. Bir mağazadan 43 bin lira karşılığında tüm beyaz eşyalarını satın alan İzzet Nazlı'nın taşınmak için hazırlık yaptığı ve kredisi henüz bitmeyen evi hem kendisine hem de çok sevdiği ailesine mezar oldu. 
15.02.2023 Gündem
Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı
Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı Depremde yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilen 163 şüpheliden 48’i gözaltına alınırken, 8’i tutuklandı. Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı’nın müteahhidi Ömer Cihan ise Antalya’da depremzedelerin kaldığı otelde yakalanarak tutuklandı.
14.02.2023 Gündem
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
MTV son ödeme tarihi yaklaşıyor! MTV ödemesi hangi bankaya yatırılıyor? MTV ödemesi kaç taksit yapılıyor?
MTV son ödeme tarihi yaklaşıyor! MTV ödemesi hangi bankaya yatırılıyor? MTV ödemesi kaç taksit yapılıyor? MTV son ödeme tarihi yaklaştıkça araç sahibi milyonlarca vatandaşın da araştırmaları devam ediyor. Ocak ayı sonu yaklaştıkça "Motorlu taşıtlar vergisine hangi banka kaç taksit yapıyor" sorusuna yanıt aramaya başladı. MTV ödemeleri yıl içerisinde iki taksit halinde ödeniyor. Peki MTV ödemesi ne zaman?
24.01.2023 Ekonomi
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar… Astor halka arz oluyor. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından yatırımcılar Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir sorularına yanıt arıyor. Dağıtım payı 175,000.000 TL, ek pay da 35,000.000 TL olarak belirlendi. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda? İşte Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
11.01.2023 Ekonomi
Orta gelir konut başvuru tarihleri ve şartları! İşte adım adım başvuru süreci
Orta gelir konut başvuru tarihleri ve şartları! İşte adım adım başvuru süreci TOKİ orta gelirliye konut müjdesi verildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati çok sayıda vatandaş tarafından merak edilen detayları aktardı. Yeni konut kampanyasında başvuru süreci de belli oldu. Peki,orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor? İşte detaylar...
4.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapı Kredi Banka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapı kredi banka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.