Yakup Saygılı

Yakup Saygılı

Son dakika yakup saygılı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yakup saygılı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yakup saygılı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakup Saygılı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakup saygılı gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 yakup saygılı haberi bulunmuştur. Tüm yakup saygılı haberleri aşağıda listelenmiştir.
17 Aralık kumpas davasında karar!
17 Aralık kumpas davasında karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, takipsizlikle sonuçlanan "17 Aralık soruşturması"nda kumpas kurup usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle 61 sanık hakkında verilen hapis cezaları ile beraat hükümlerini yerinde buldu.
11.06.2020 Gündem
ABD Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz için karar verildi
ABD Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz için karar verildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatı tespit edilmesi üzerine tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un tutukluluk halinin devamına karar verildi.
18.09.2019 Gündem
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler
FETÖ elebaşının saç tellerini duruşmaya getirmişler Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin iddianamede sanık olarak yer alan firari avukat Bekir Yavuz Tapar'ın Bylock yazışmalarının deşifre edilmesi sonucunda, FETÖ elebaşısının saç tellerinin ABD'den getirilerek, 17-25 Aralık yasa dışı dinleme ve Selam Tevhid'de kumpas davalarından tutuklu eski emniyet personeline verildiği ve sanıklarında da bu saç telleri ile duruşmaya katıldığı ortaya çıktı.
23.03.2019 Gündem
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi FETÖ soruşturmasında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
1.02.2019 Gündem
MHP Lideri Bahçeli'den FETÖ'nün seçmen ayağı çıkışı
MHP Lideri Bahçeli'den FETÖ'nün seçmen ayağı çıkışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "FETÖ'nün seçmen ayağını diri tutmak ve belirlenmiş adaylara yönlendirmek amacıyla hangi çalışmalar, hangi sinsi faaliyetler yapılıyor? FETÖ ile mücadeleyi savsaklamak, sulandırmak, söndürmek amacıyla gizli bir faaliyet olduğuyla ilgili biz milletimizi uyarıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
6.05.2018 Siyaset
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş ABD ile vize krizi yaşanmasına neden olan ve FETÖ ile bağlantılı olarak ajanlık yaptığı gerekçesiyle halen cezaevinde bulunan Metin Topuz soruşturmasında yeniden sorgulanan eski polis müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
29.01.2018 Gündem
3 kritik isim sorgulanmak üzere emniyette!
3 kritik isim sorgulanmak üzere emniyette! FETÖ soruşturması kapsamında, cezaevindeki eski Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı ile yardımcıları Yasin Topçu ve Kazım Aksoy sorgu için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
13.01.2018 Gündem
Metin Topuz'un ek ifadesi alındı! ABD'ye gitmişler...
Metin Topuz'un ek ifadesi alındı! ABD'ye gitmişler... Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un, soruşturma kapsamında alınan ek ifadesinde, 17-25 Aralık operasyonlarını yürüten FETÖ şüphelisi eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı, eski Mali Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu ve söz konusu operasyonlarda dinleme yapan büronun amiri İbrahim Şener ile 2012 yılında ABD'ye gittiklerini söylediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’cü müdürlerin eşleri de tutuklandı
FETÖ’cü müdürlerin eşleri de tutuklandı 17-25 Aralık darbe girişimini gerçekleştiren 4 eski polis müdürünün ByLock kullandıkları tespit edilen eşleride tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
O polisin eşi de gözaltına alındı
O polisin eşi de gözaltına alındı Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’u cezaevine götüren polis şefinin eşi Rabia Ataç ByLock nedeniyle gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Metin Topuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı
Metin Topuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı Tutuklanan ABD’nin İstanbul Konsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz’un FETÖ’cü eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı ile emniyette görüştüğünü ortaya koyan fotoğraflar ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Vize krizine neden olan Metin Topuz'un 21 yıllık sırrı
Vize krizine neden olan Metin Topuz'un 21 yıllık sırrı FETÖ'cülerle irtibatlı ABD İstanbul Konsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un ABD Adalet Bakanlığı Uyuşturucu ile Mücadele Dairesi (DEA) mensubuymuş gibi operasyonlara katıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Firar eden FETÖ’cülerin belgelerini hazırlamış!
Firar eden FETÖ’cülerin belgelerini hazırlamış! FETÖ’cü eski savcı Zekeriya Öz başta olmak üzere 17-25 Aralık kumpasçılarıyla irtibatı tespit edilen Metin Topuz’un zanlıların yurtdışına kaçışı için de devreye girdiği tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
"Görüşme talimatını konsolosluktaki Metin müdürüm verdi"
"Görüşme talimatını konsolosluktaki Metin müdürüm verdi" ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Topuz sorgusunda konuştu: Müdürüm Jason Sandowall, Zekeriya Öz’e bir toplantı için telefonumu vermemi istedi. Talimatı yerine getirdim
29.09.2021 Gündem
İşte tutuklanan ABD başkonsolosluk görevlisi hakkındaki suçlamalar
İşte tutuklanan ABD başkonsolosluk görevlisi hakkındaki suçlamalar 17-25 Aralık 2013 öncesi FETÖ şüphelisi polis müdürleri ve firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilen ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmak" ile "casusluk" suçlarından tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkındaki suçlamaların detayları belli oldu
29.09.2021 Gündem
ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi tutuklandı!
ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi tutuklandı! 17-25 Aralık 2013 öncesi FETÖ şüphelisi polis müdürleri ve firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilen ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi M.T, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı
29.09.2021 Gündem
ABD Konsolosluğu ile 11 esrarengiz görüşme
ABD Konsolosluğu ile 11 esrarengiz görüşme FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminden önce hükümeti yıpratmaya yönelik gerçekleştirdiği “17 Aralık kumpası” sırasında dönemin İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili firari Zekeriya Öz’ün, ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nda görevli M.T. ile sık sık telefonla görüştüğü tespit edildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen'in şok fotoğrafı ortaya çıktı!
FETÖ elebaşı Gülen'in şok fotoğrafı ortaya çıktı! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Pensilvanya'da kumpas terfilerini böyle imzalamış. Kaynak Holding'in gizli arşivinden çıkan fotoğraftaki bir diğer detay ise elebaşı Gülen'in arkasında duran Terörle Mücadele Şubesi'ne ait bir polis şapkası...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
O hakimlerin cezası belli oldu!
O hakimlerin cezası belli oldu! FETÖ soruşturmalarındaki tutukluların tahliyesine karar veren hakimler Metin Özçelik ile Mustafa Başer'e 10'ar yıl hapis cezası verildi
29.09.2021 Gündem
Hepsi ByLockçu çıktı
Hepsi ByLockçu çıktı 25 Aralık davasında tutuksuz 7 sanık ByLock kullanıcısı çıktı
29.09.2021 Gündem
Bylock yazışmaları: Baransu imamı kafalamış
Bylock yazışmaları: Baransu imamı kafalamış İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ele geçirilen "ByLock" yazışmalarında, Silivri Cezaevi'nden tahliye edilen bir kişinin gözlemlerinin örgüt üyelerine "moral vermek" amacıyla paylaşıldığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Aralık davasında salonu terk ettiler
Aralık davasında salonu terk ettiler 25 Aralık kumpas davasında eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı’nın da arasında bulunduğu bazı sanıklar yargılamanın adil olmadığını iddia ederek salonu terk etti
29.09.2021 Gündem
Çapkın'ın 'kripto' bahanesi tutmadı
Çapkın'ın 'kripto' bahanesi tutmadı Eski İstanbul Emniyet Müdürü Çapkın 7 Şubat MİT kumpası ve 17-25 Aralık darbe girişimlerinin FETÖ'cü kripto personelin işi olduğunu, kendisinin bilgisi olmadığını savundu. Ancak Çapkın tutuklanmaktan kurtulamadı.
29.09.2021 Gündem
Hüseyin Çapkın'ın ifadesi ortaya çıktı
Hüseyin Çapkın'ın ifadesi ortaya çıktı FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın verdiği ifadelerin detayları ortaya çıktı. Çapkın'ın ifadesinde, 7 Şubat MİT Krizi, 17/25 Aralık darbe teşebbüs, Selam Tevhid, Tahşiye, Şike operasyonlarından önceden haberinin bulunmadığını, kendisine bilgi verilmediğini öne sürerek, "1,5 yıl öncesine varan teknik takipler ile bu kumpasların yapıldığı anlaşılmıştır. Bunların çalışma şekli 'kripto' şeklindedir. Haberimin olmaması da doğaldır" ifadelerini kullandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yakup Saygılı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakup saygılı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.