Metin Topuz

Metin Topuz

Son dakika Metin Topuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Topuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Topuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Topuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin topuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 metin topuz haberi bulunmuştur. Tüm metin topuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD İstanbul Başkonsolosluk çalışanı Nazmi Mete Cantürk hakkında karar
ABD İstanbul Başkonsolosluk çalışanı Nazmi Mete Cantürk hakkında karar ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Nazmi Mete Cantürk'e "FETÖ'ye yardım" suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezası verildi.
27.10.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: ABD'nin, Türkiye'deki mahkemelere saygı duyması gerekir
TBMM Başkanı Şentop: ABD'nin, Türkiye'deki mahkemelere saygı duyması gerekir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu eski çalışanı Metin Topuz hakkında mahkumiyet kararı verilmesini eleştiren ABD'ye tepki göstererek, "ABD, Türk mahkemelerinin verdiği karara saygı duymalı" dedi.
12.06.2020 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Metin Topuz açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan Metin Topuz açıklaması Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "ABD makamlarını yargı bağımsızlığı ilkesine saygı duymaya ve yargıyı etkilemeye yönelik tavırlardan uzak durmaya, ayrıca Türkiye’deki bağımsız yargı kararlarına siyasi anlamlar yüklemekten kaçınmaya davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise Metin Topuz kararıyla ilgili, "Türk yargısı bağımsız ve tarafsızdır, emir alacağı tek merci Anayasa ve kanunlardır." diye konuştu.
12.06.2020 Yaşam
Türkiye'den ABD Ankara Büyükelçiliği'nin açıklamasına tepki!
Türkiye'den ABD Ankara Büyükelçiliği'nin açıklamasına tepki! Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'a "FETÖ'ye yardım suçundan" 8 yıl 9 ay hapis cezası verilmesini eleştiren ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine, "Bağımsız Türk mahkemelerinin kararlarına saygı duyma" ve "adli kovuşturmalara müdahale etmekten kaçınma" çağrısında bulundu.
11.06.2020 Gündem
ABD'den Metin Topuz davası ile ilgili açıklama!
ABD'den Metin Topuz davası ile ilgili açıklama! ABD Ankara Büyükelçiliği, "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Metin Topuz'la ilgili açıklama yaptı.
11.06.2020 Gündem
Son dakika...  Metin Topuz davasında karar!
Son dakika... Metin Topuz davasında karar! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatı tespit edildiği iddiasıyla tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz, "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2020 Gündem
Metin Topuz hakkında 15 yıla kadar hapis istemi
Metin Topuz hakkında 15 yıla kadar hapis istemi ABD İstanbul Başkonsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz'un "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsi istendi.
10.03.2020 Gündem
Metin Topuz’a ikinci kez zorla getirme kararı!
Metin Topuz’a ikinci kez zorla getirme kararı! ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Nazmi Mete Cantürk’ün yargılandığı davada, başka suçtan tutuklu bulunan ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz hakkında yeniden zorla getirme kararı çıkarıldı. Cezaevinde bulunan Topuz’un dinlenmesi için önceki celse de zorla getirme kararı çıkarılmıştı.
18.12.2019 Gündem
Metin Topuz hakkında zorla getirme kararı verildi
Metin Topuz hakkında zorla getirme kararı verildi ABD Başkonsolosluğu güvenlik biriminde araştırma görevlisi olan Nazmi Mete Cantürk’ün “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan yargılandığı davada tanık olarak dinlenmesi beklenen ABD İstanbul Başkonsolosluk görevlisi Metin Topuz duruşmaya gelmeyince mahkeme zorla getirme kararı verdi.
2.10.2019 Gündem
ABD Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz için karar verildi
ABD Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz için karar verildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatı tespit edilmesi üzerine tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un tutukluluk halinin devamına karar verildi.
18.09.2019 Gündem
Metin Topuz'un tahliye talebi reddedildi
Metin Topuz'un tahliye talebi reddedildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatı tespit edilmesinin ardından casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un, yurt dışına çıktığı belirtilen tanık Feyyaz Öztürk'ün henüz beyanı alınmadığı ve kaçma şüphesi gerekçesiyle tutukluluğunun devamına karar verildi.
28.06.2019 Gündem
Ev hapsindeki ABD Konsolosluğu görevlisi ile ilgili flaş karar
Ev hapsindeki ABD Konsolosluğu görevlisi ile ilgili flaş karar ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Nazmi Mete Cantürk hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılandığı davada "konutu terk etmemesi" şeklindeki adli kontrol hükümlerinin kaldırılmasına karar verildi.
25.06.2019 Gündem
'Metin Topuz’ davasında ara karar verildi
'Metin Topuz’ davasında ara karar verildi ‘Askeri ve siyasi casusluk’ suçlamasıyla yargılanan ABD İstanbul Başkonsolosluğu İrtibat görevlisi Metin Topuz’un davasında ara karar verildi. 14’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Topuz’un tutukluk halinin devamına karar verdi. Duruşma 28 Haziran’a ertelendi.
15.05.2019 Dünya
ABD Başkonsolosluk görevlisine FETÖ davası
ABD Başkonsolosluk görevlisine FETÖ davası ABD Başkonsolosluğu güvenlik şef yardımcısı Mete Cantürk, eşi ve kızı hakkında iddianame düzenlendi. Cantürk’ün çok sayıda FETÖ’cü ile irtibatı tespit edildi.
28.04.2019 Gündem
FETÖ sanığı Metin Topuz hakkında karar!
FETÖ sanığı Metin Topuz hakkında karar! FETÖ'cülerle irtibatlı olduğu iddiasıyla yargılanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un tutukluluk halinin devamına karar verildi.
28.03.2019 Dünya
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi FETÖ soruşturmasında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
1.02.2019 Gündem
Metin Topuz hakkında istenen ceza belli oldu!
Metin Topuz hakkında istenen ceza belli oldu! ABD İstanbul Başkonsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma 1.5 yılın ardından tamamlandı.
19.01.2019 Gündem
3 adamıyla tahliye edilen uyuşturucu baronu buhar oldu!
3 adamıyla tahliye edilen uyuşturucu baronu buhar oldu! İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti ve 3 adamı, cuma akşamı serbest bırakıldı. Savcı itiraz etti, üst mahkeme yakalama kararı çıkardı ama Zindaşti ve 3 adamı çoktan sırra kadem basmıştı.
22.10.2018 Gündem
İşte Zindaşti’nin FETÖ bağlantıları
İşte Zindaşti’nin FETÖ bağlantıları Dün tutuklanan uyuşturucu baronu İranlı Zindaşti’nin, FETÖ zanlısı Metin Topuz ve firari savcı Zekeriya Öz’le telefon bağlantıları ortaya çıktı
20.04.2018 Gündem
Zindaşti’nin hamisi FETÖ’cü savcı Öz çıktı
Zindaşti’nin hamisi FETÖ’cü savcı Öz çıktı İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti’nin İstanbul Emniyeti’nde sorgusu sürüyor. Zindaşti’nin 2007’deki bir uyuşturucu operasyonunda jandarmanın raporuna rağmen FETÖ’cü savcı Zekeriya Öz tarafından tahliye edildiği ortaya çıktı.
18.04.2018 Gündem
İranlı Baron böyle yakalandı!
İranlı Baron böyle yakalandı! Uyuşturucu Baronu İranlı Zindaşti ve 9 adamı, İstanbul’da gözaltına alındı. Ergenekon’da gizli tanık olan Zindaşti’nin, Amerikan Konsolosluğu görevlisi Metin Topuz ile bağlantısı da araştırılıyor
6.04.2018 Gündem
ABD Konsolosluk görevlisine ev hapsi
ABD Konsolosluk görevlisine ev hapsi İfadeye çağrılan ancak gelmeyen ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Nazmi Mete Cantürk'ün, 31 Ocak'ta savcılığa teslim olduğu ve hakkında ev hapsi kararı verildiği ortaya çıktı
10.02.2018 Dünya
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş ABD ile vize krizi yaşanmasına neden olan ve FETÖ ile bağlantılı olarak ajanlık yaptığı gerekçesiyle halen cezaevinde bulunan Metin Topuz soruşturmasında yeniden sorgulanan eski polis müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
29.01.2018 Gündem
3 kritik isim sorgulanmak üzere emniyette!
3 kritik isim sorgulanmak üzere emniyette! FETÖ soruşturması kapsamında, cezaevindeki eski Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı ile yardımcıları Yasin Topçu ve Kazım Aksoy sorgu için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
13.01.2018 Gündem
İlk çeyrekte hisse
İlk çeyrekte hisse Yatırımcısına bu yıl yüzde 43 kazandıran Borsa İstanbul’un 2018’de de parlamaya devam etmesi bekleniyor. Yapılan ankete göre, yatırımcıların yüzde 48’inin ilk çeyrekte tercihi hisse senedi oldu. Bankacılık ve perakende en gözde hisseler
28.12.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Metin Topuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin topuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.