Yağmur Duası

Yağmur Duası

Son dakika yağmur duası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağmur duası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağmur duası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur Duası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur duası gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 yağmur duası haberi bulunmuştur. Tüm yağmur duası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı? Yağmur yağarken okunacak dilek duası ile ilgili aramalar arttı. Yağmur yağarken Allah’a şükür etmek, bu doğa olayı karşısında istedikleri dileklerin kabul olacağına inanlar yağmur yağdığında okunacak duanın ne olduğunu arama motorları aracılığıyla sorgulamaya başladı. Peki, Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
18.11.2023 Yaşam
İstanbul'da camilerde 'yağmur duası' edildi
İstanbul'da camilerde 'yağmur duası' edildi Hava sıcaklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ve kuraklık tehlikesi oluşması üzerine camilerde cuma namazı sonrası yağmur duası edildi.
20.01.2023 Gündem
Yağmur yağarken okunacak dua ne? Yağmur yağarken nasıl dua edilir? Peygamberimizin yağmurda okuduğu zarardan korunma duası!
Yağmur yağarken okunacak dua ne? Yağmur yağarken nasıl dua edilir? Peygamberimizin yağmurda okuduğu zarardan korunma duası! Yağışlı hava Türkiye genelinde etkili olmaya devam ediyor. Kuvvetli yağışların yaşandığı dönemlerde pek çok kişi de yağmurda okunacak duaları merak ediyor. Yağmur yağarken Allah'a şükür maksatlı okunabilecek dualar bulunuyor. Aşırı yağmur yağması nedeniyle oluşacak zararlardan korunmak amacıyla peygamberimizin ettiği duaların olduğu biliniyor. Peki, Yağmur yağarken okunacak dua ne? Yağmur yağarken nasıl dua edilir? Peygamberimizin yağmurda okuduğu zarardan korunma, bolluk ve bereket duaları!
12.12.2022 Gündem
Kamyonet kasasında açıkta et taşınmasına inceleme
Kamyonet kasasında açıkta et taşınmasına inceleme Ankara'nın Polatlı ilçesinde yağmur duası etkinliğinde ikram edilecek etlerin kamyonetin kasasında açık şekilde taşınması tepkiye neden oldu. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce olayla ilgili inceleme başlatıldı.
9.05.2022 Gündem
Diyarbakır'da sağanak yağış, cadde ve sokakları su bastı
Diyarbakır'da sağanak yağış, cadde ve sokakları su bastı Diyarbakır'da aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokakları su bastı, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Bölgede bir aydır yağış olmaması nedeniyle 2 gün önce yüzlerce kişi yağmur duası yapmıştı.
26.04.2022 Yaşam
Daha fazla dayanamadılar! Bir ilde vatandaşlar yağmur duasına çıktı
Daha fazla dayanamadılar! Bir ilde vatandaşlar yağmur duasına çıktı Diyarbakır’da yaşanan kuraklık isyan ettirdi. İlde yağışların az olması sebebiyle vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Alimler ve Medreseler Birliği Genel Sekreteri Muhammed Özer, “Bin kişiyle yağmur duası yapacağız. İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder ve yağmur yağar” ifadelerini kullandı.
24.04.2022 Yaşam
Yılmaz Özdil hakaret davasında hakim karşısına çıktı
Yılmaz Özdil hakaret davasında hakim karşısına çıktı "Yobazın Tehdidi" başlıklı köşe yazısında Yalova Üniversitesi İslamî İlimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ebubekir Sifil'e hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan gazeteci-yazar Yılmaz Özdil hakim karşısına çıktı. Özdil, "Şikayetçiye hakaret etme kastım yoktur. Yobaz kelimesini kavramsal olarak yazımda irdeledim" dedi.
7.10.2021 Gündem
ABD'de yağmur duası: İlahi bir müdahaleye ihtiyacımız var
ABD'de yağmur duası: İlahi bir müdahaleye ihtiyacımız var ABD'de Utah eyaleti Valisi Spencer Cox, eyaletteki kuraklıktan dolayı halkı yağmur duasına katılmaya davet etti.
5.06.2021 Dünya
Yağmur yağarken okunacak dua! Yağmur yağarken hangi dua edilmeli? Peygamberimizin yağmur yağarken okuduğu dua
Yağmur yağarken okunacak dua! Yağmur yağarken hangi dua edilmeli? Peygamberimizin yağmur yağarken okuduğu dua Ülke genelinde yağışların artması beraberinde yağmur duaları araştırmasını getirdi. Sıkıntılardan kurtulmak, derdine derman dilemek dışında vatandaşlar günlük hayatta da sık sık duaya başvurur. Biz de bu yazımızda yağmur yağarken okunacak duaları derledik. Yağmur yağarken hangi dua okunur? İşte Yağmur yağarken okunacak dua…
22.03.2021 Gündem
Diyanet'ten flaş çağrı! Tüm camilerde yapıldı
Diyanet'ten flaş çağrı! Tüm camilerde yapıldı Diyanet İşleri Başkanlığı'nca, son dönemde yaşanan kuraklık nedeniyle bugün cuma namazı hutbesinde, suyun tasarruflu kullanımına dikkat çekildi. Namaz sonrası tüm camilerde yağmur duası yapıldı.
11.12.2020 Yaşam
Cuma namazı sonrası bütün camilerde yağmur duası edilecek
Cuma namazı sonrası bütün camilerde yağmur duası edilecek Diyanet İşleri Başkanlığınca, son dönemde ülke genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle yarın cuma namazı sonrası bütün camilerde yağmur duası yapılacak.
10.12.2020 Yaşam
Kadın cinayetleri duvara yansıdı
Kadın cinayetleri duvara yansıdı İstanbul’un en işlek yerlerinden Kabataş’ta duvarlara dizilen 440 kadın ayakkabısı, 2018 yılında öldürülen 440 kadını temsil ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Köylüler yağmur duasına çıktı
Köylüler yağmur duasına çıktı Hatay'ın İskenderun ilçesi Yukarı Çengen Mahallesi'nde köylüler kuraklık nedeniyle yağmur duasına çıktı.
29.09.2018 Gündem
Can’dan  yağmur  duası
Can’dan yağmur duası Sibel Can, önceki akşam Harbiye Açıkhava’daydı.
26.09.2018 Magazin
On binlerce Müslüman yağmur duasına çıktı
On binlerce Müslüman yağmur duasına çıktı Kurban Bayramı namazından kuraklıktan etkilenen çiftçiler için para toplayan kalabalık cemaat, daha sonra gökyüzüne el açtı.
22.08.2018 Dünya
İsveç'te Müslümanlardan yağmur duası
İsveç'te Müslümanlardan yağmur duası İsveç'te yaşanan kuraklık ve orman yangınları nedeniyle Müslümanlar yağmur duasına çıktı.
21.07.2018 Dünya
Kilise yağmur duası istedi
Kilise yağmur duası istedi Kuraklıktan kavrulan İsveç AB'den yardım talep etti, kilise ise krizin aşılması için halkı göreve çağırdı.
11.07.2018 Dünya
Gökhan Kırdar kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Gökhan Kırdar kimdir? Sağlık durumu nasıl? Gökhan Kırdar kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Yoğun bakımda olduğu öğrenilen Gökhan Kırdar'ın sağlık durumu nasıl? İşte başarılı ses sanatçısı Gökhan Kırdar hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...
22.05.2018 Gündem
Bismilliler yağmur duasına çıktı
Bismilliler yağmur duasına çıktı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Ceketlerini ters giyen vatandaşlar, ellerini semaya açıp dua etti.
6.04.2018 Yaşam
İsrail'de yağmur duasına çıktılar! Bakan da katıldı!
İsrail'de yağmur duasına çıktılar! Bakan da katıldı! İsrail Tarım Bakanı Uri Ariel, ülkeyi kuraklıktan kurtarmak için yağmur duası okuyan dini liderlerin arasına katıldı.
29.12.2017 Dünya
Duasını yaparken yağmura yakalandılar
Duasını yaparken yağmura yakalandılar Konya'nın Halkapınar ilçesinde duası yapıldığı sırada yağmur yağdı.
19.05.2017 Yaşam
Lüleburgaz'ın 5 köyü yağmur duasına çıktı
Lüleburgaz'ın 5 köyü yağmur duasına çıktı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı 5 köy yağmur duası yapıldı.
8.05.2017 Yaşam
'Hayatım boyunca hiç futbol maçı izlemedim'
'Hayatım boyunca hiç futbol maçı izlemedim' Ünlü oyuncu Cemal Hünal'dan bomba itiraf...
16.03.2017 Magazin
Hatay'da vatandaşlar yağmur duasına çıktı
Hatay'da vatandaşlar yağmur duasına çıktı Hatay'ın Hassa ilçesinde yaşanan kuraklık nedeniyle vatandaşlar yağmur duasına çıktı.
26.02.2017 Yaşam
Refik Erduran hayatını kaybetti
Refik Erduran hayatını kaybetti Gazeteci yazar Refik Erduran, 88 yaşında yaşama veda etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur Duası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur duası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.