Yabancı Uyruk

Yabancı Uyruk

Son dakika yabancı uyruk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yabancı uyruk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yabancı uyruk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yabancı Uyruk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yabancı uyruk gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 yabancı uyruk haberi bulunmuştur. Tüm yabancı uyruk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı Okuma yazma bilmeyen Türk ve özellikle Suriye uyrukluların, kopya ile ehliyet almalarını sağladıkları tespit edilen çete üyeleri hakkında dava açıldı. Çete yöneticileri hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.03.2024 Gündem
Erkek çocuklarına iğrenç istismar! 38 yıl hapis cezası
Erkek çocuklarına iğrenç istismar! 38 yıl hapis cezası Ankara'da Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında açık cezaevinden izinli çıkan cinsel saldırı hükümlüsü Özcan Çuhadar'ın (41), 15 ve 16 yaşlarındaki Suriyeli 2 erkek çocuğuna, şoför olarak çalıştığı özel halk otobüsünde cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılandığı davada da karar çıktı. Savcının "Rıza var" diyerek 5 yıla kadar hapis ve tahliye istediği sanığa 38 yıl hapis cezası verildi.
3.06.2022 Yaşam
Kağıthane’de yabancı uyruklu kağıt toplayıcısı bıçaklanarak öldürüldü
Kağıthane’de yabancı uyruklu kağıt toplayıcısı bıçaklanarak öldürüldü Kağıthane’de kağıt toplayıcısı yabancı uyruklu şahıs şah damarından bıçaklanarak öldürüldü. Olayı gerçekleştiren şüpheli kaçarak uzaklaştı. Yaşanan cinayet ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
29.03.2022 Yaşam
Kız arkadaşıyla tartışıp denize atlayan genç boğulmaktan son anda kurtarıldı
Kız arkadaşıyla tartışıp denize atlayan genç boğulmaktan son anda kurtarıldı Samsun’da kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra denize atlayan yabancı uyruklu genç, vatandaşlar tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
7.02.2022 Yaşam
Çocukların kavgasına büyükler de karıştı: 1 ölü, 4 yaralı
Çocukların kavgasına büyükler de karıştı: 1 ölü, 4 yaralı Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, yabancı uyruklu iki grup arasında 'çocuk kavgası' nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada Habet Vali (30) yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.
11.08.2021 Gündem
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp intihar etti
Birlikte yaşadığı kadını öldürüp intihar etti Konya’da yabancı uyruklu bir kişi, birlikte yaşadığı kadını tüfekle vurup öldürdükten sonra intihar etti.
9.07.2020 Yaşam
Çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 19 masöze 82 bin TL ceza
Çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 19 masöze 82 bin TL ceza Hatay'ın İskenderun ilçesinde masaj salonlarında yapılan denetimlerde çalışma izni olmayan yabancı uyruklu 19 kadına 82 bin 137 TL para cezası kesildi.
7.06.2020 Yaşam
İçişleri Bakanlığı: Göçmen kaçakçılığı uygulamasında 140 düzensiz göçmen yakalandı
İçişleri Bakanlığı: Göçmen kaçakçılığı uygulamasında 140 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanlığı: 10 ilde gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı uygulamasında 63’ü Suriye, 65’i Afganistan, 5’i Pakistan 4’ü Irak ve 3’ü Bangladeş uyruklu olmak üzere toplam 140 düzensiz göçmen yakalandı.
7.03.2020 Gündem
Atatürk Üniversitesi AÖF final sınavı ne zaman? Sınava girerken dikkat edilecekler!
Atatürk Üniversitesi AÖF final sınavı ne zaman? Sınava girerken dikkat edilecekler! Atatürk Üniversitesi AÖF sınav giriş belgesinin dün açıklanmasından sonra, adayla sınav tarihini ve sınavda dikkat edilecekleri araştırmaya başladı. İşte Atatürk Üniversitesi AÖF sınav giriş belgesi sorgulama sayfası…
24.12.2019 Eğitim
ATA AÖF sınav yerleri açıklandı!  ATA AÖF obs öğrenci girişi
ATA AÖF sınav yerleri açıklandı! ATA AÖF obs öğrenci girişi ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama sayfası bugün arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. 2019-2020 eğitim öğretim dönemi güz dönemi sınav giriş belgeleri yayınlanmasının ardından, sınav giriş belgesini görmek isteyen öğrenciler arama motorlarına yönetildi. İşte ATA AÖF sınav giriş belgesi sorgulama sayfası…
23.12.2019 Eğitim
MEB'den yabancı öğrenciler için üniversitelerle iş birliği
MEB'den yabancı öğrenciler için üniversitelerle iş birliği Milli Eğitim Bakanlığı ile 4 üniversite arasında Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı'nın yurt dışında tanıtılması ve Bakanlığa bağlı okullarda düzenlenmesine imkan sağlayan protokoller imzalandı.
28.03.2019 Eğitim
İzinsiz yabancı işçi çalıştıran firmaya 78 bin lira ceza
İzinsiz yabancı işçi çalıştıran firmaya 78 bin lira ceza Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren mobilya firmasının sahibine, çalışma izni bulunmayan 7 yabancı uyruklu işçiyi çalıştırdığı gerekçesiyle 78 bin TL para cezası uygulandı.
15.10.2018 Gündem
Nefes kesen 'huzur' operasyonu!
Nefes kesen 'huzur' operasyonu! Edirne’de Emniyet Müdürlüğü ile İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi koordinesinde, mültecilere yönelik huzur operasyonu düzenlendi. Önceden belirlenen adresler arasında yer alan apart, pansiyon ve metruk binalarda yapılan kontrollerde 150’yi aşkın yabancı uyruklu şahsa işlem yapıldı.
15.10.2018 Gündem
Çanakkale'de 101 yabancı uyruklu yakalandı
Çanakkale'de 101 yabancı uyruklu yakalandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye hazırlanan 101 yabancı uyruklu yakalandı...
3.02.2016 Yaşam
Bu kadarı pes dedirtti! Böyle yakalandılar!
Bu kadarı pes dedirtti! Böyle yakalandılar! Otobüste özel bölmelere saklanarak Sarp Sınır Kapısı´nda geçiş yapmak isteyen yabancı uyruklu 21 kişi yakalandı
3.07.2015 Yaşam
Misafirliğe gittikleri evi gasp ettiler
Misafirliğe gittikleri evi gasp ettiler Samsun'da Suriye ve Irak uyruklu 3 genç, evine çay içmeye gittikleri Türk gencinin cep telefonunu ve labtop bilgisayarını gasp etti...
3.07.2015 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri mezuniyet töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terör örgütüne katılım tarihin en düşük seviyelerine indi." diyerek "Teröristler ya nedamet duyup Türk adaletine teslim olacak ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Bunun dışında önlerinde başka yol yoktur." açıklamasını yaptı.
22.08.2023 Gündem
2022/10 tercih kılavuzu yayınlandı! Çevre, Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartlar neler?
2022/10 tercih kılavuzu yayınlandı! Çevre, Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartlar neler? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak sözleşmeli personel alımı için ÖSYM KPSS-2022/10 tercih kılavuzu yayınlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri 11 Kasım - 17 Kasım tarihleri arasında ÖSYM AİS üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki, Çevre, Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
11.11.2022 Eğitim
BTK yapılması gerekenleri tek tek açıkladı! Kritik uyarı geldi
BTK yapılması gerekenleri tek tek açıkladı! Kritik uyarı geldi Alınan tedbirler neticesinde Türk vatandaşlarının kimlik bilgileri üzerinden dolandırıcılık oranının düştüğü bildirildi. Artık dolandırıcılık yabancı uyruklular üzerinden yapılıyor.
14.08.2022 Gündem
Karayolları Genel Müdürlüğü 224 sözleşmeli personel alacak!
Karayolları Genel Müdürlüğü 224 sözleşmeli personel alacak! Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu! ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile personel istihdam edilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı. Başvurular 21 Nisan’da sona erecek. Peki, Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ne? İşte ÖSYM başvuru ekranı!
18.04.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 8 bin 585 yabancı terörist savaşçı sınır dışı edildi
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 8 bin 585 yabancı terörist savaşçı sınır dışı edildi Türkiye’nin sınır içinde ve sınır ötesinde güvenliğine yönelik yürüttüğü çalışmalar neticesinde, 102 farklı uyruktan toplamda 8 bin 585 yabancı terörist savaşçı sınır dışı edildi.
30.10.2021 Siyaset
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 2 bin 764 terörist...
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 2 bin 764 terörist... İçişleri Bakanlığı, 2019 yılından bugüne kadar 2 bin 764 yabancı terörist savaşçının Türkiye'den sınır dışı edildiğini açıkladı.
21.03.2021 Gündem
Sekiz günde 15 yabancı terörist savaşçı ülkelerine gönderildi
Sekiz günde 15 yabancı terörist savaşçı ülkelerine gönderildi İçişleri Bakanlığınca sekiz günde 15 yabancı terörist savaşçı (YTS) ülkelerine sınır dışı edildi.
20.11.2019 Gündem
ABD'den terörist başları hakkında flaş karar
ABD'den terörist başları hakkında flaş karar ABD Dışişleri Bakanlığı, terörist Murat Karayılan'ın başına 5 milyon dolar, Cemil Bayık için 4 milyon dolar, Duran Kalkan için ise 3 milyon dolar ödül verileceğini duyurdu.
6.11.2018 Gündem
KPSS'nin saati değiştirildi mi? ÖSYM'den açıklama yapıldı!
KPSS'nin saati değiştirildi mi? ÖSYM'den açıklama yapıldı! KPSS ortaöğretim sınavının saatinde değişikliğe gidildi. 20 Kasım Pazar günü yapılacak olan KPSS ortaöğretim sınavı için ÖSYM kritik saat açıklaması yaptı. İşte yapılan o açıklama ve KPSS ortaöğretim sınavına ilişkin ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Uyruk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yabancı uyruk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.