Xiaomi

Xiaomi

Son dakika Xiaomi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Xiaomi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Xiaomi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Xiaomi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan xiaomi gelişmeleri de dahil olmak üzere 322 xiaomi haberi bulunmuştur. Tüm xiaomi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergisiz telefon modelleri || Hangi telefonlardan vergi alınmayacak, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek? Öğrencilere vergisiz telefon modelleri
Vergisiz telefon modelleri || Hangi telefonlardan vergi alınmayacak, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek? Öğrencilere vergisiz telefon modelleri Vergisiz telefon modelleri için araştırmalar hızlandı. Hangi telefonların vergisiz alınacağı, öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Vergisiz telefon modelleri seçim dönemi müjdesi olarak öğrencilere verilmişti. 5 Eylül'de gerçekleşen Kabine Toplantısı'nda da Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Taahhüdümüz olan 10 GB internet ve cep telefonu desteği konusunu değerlendirdik." İfadelerini kullanmıştı. Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonların vergisiz telefon satışına dahil edilmesi öngörülürken, 10 markanın 51 akıllı telefon modelinin de Türkiye’de üretildiği biliniyor. Samsung ve Xiaomi’nin de 10’ar adet modeli bu liste içerisinde yer alıyor. Peki, Hangi telefonlardan vergi alınmayacak, Öğrencilere vergisiz telefon hangileri, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek? Vergisiz telefon modelleri neler? İşte öğrencilere vergisiz telefon modelleri
26.09.2023 Ekonomi
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonları ve vergisiz telefon projesine dahil edilmesi netleşen ilk modelleri listeledik. Araştırmalarımıza göre, 10 markanın 51 akıllı telefon modeli Türkiye’de üretiliyor. Bunlar arasında Samsung ve Xiaomi’nin 10’ar adet modeli bulunuyor. GM, Vivo ve Reeder gibi markalara ait 16 yerli modelin ise vergisiz telefon kapsamına girmesi şimdiden netleşti.
9.09.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “15 model üzerinde çalışma yapıyoruz. Türkiye’de üretim yapan firmalar kapsama dahil edilecek. Cari açığı düşünmemiz gerek” şeklindeki sözleri aktarıldı.
21.09.2023 Ekonomi
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? İşte detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek! Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.
4.11.2022 Advertorial
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
Türkiye o sektörden yaka silkti! Üç milyonu geçti, İstanbul detayı şaşırttı
Türkiye o sektörden yaka silkti! Üç milyonu geçti, İstanbul detayı şaşırttı 2021 yılı şikayet verileri açıklandı. Türkiye’de en fazla şikayet edilen sektör 415 bin 145 şikayet sayısıyla e-ticaret olurken, finans sektörü ise 322 bin 523 şikayet sayısıyla ikinci sırada yer aldı. Bunu sırasıyla internet, kargo ve alışveriş sektörü takip ederken, en fazla şikayetlerin yapıldığı il de belli oldu.
4.02.2022 Gündem
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı: Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den Fotoğraf Organizasyonları Derneği FOTON'un “PhotoMaraton İstanbul 2021” ve “İstanbul Street Photo Festival 2021” etkinliklerinin kazananları belli oldu.
5.12.2021 Gündem
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve  Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar!
Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 alacak telefonlar! Android 12 güncellemesini alacak telefonlar belli oldu. Google, I/O 2021 etkinliğinde tanıtılan Android 12 için akıllı telefon üreticilerinin hazırlıkları sürüyor. Akıllı telefon devi Samsung'un bazı modellerine Android 12 için onay verdi. Xiaomi Android 12 güncellemesini c, Redmi ve POCO modellerinde dağıtmaya başladı. Peki, Android 12 güncellemesini hangi telefonlar alacak? İşte Samsung ve Xiaomi'de Android 12 güncellemesi alacak modeller...
16.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu değişiyor, beyaz bayrak kararı...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Bakan duyurdu değişiyor, beyaz bayrak kararı... Çalışan ve iş sahibi herkesi çok yakından ilgilendiren açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Bakan Bilgin "Bizim çalışma mevzuatımız çok eski. Hem sendikalar kanunumuz hem iş kanunumuz hem de toplu sözleşme kanunumuz. Bütün bu mevzuatı yenilememiz lazım. Örgütlenme özgürlüğünün önünü açtığımızda kayıt dışıyla mücadelede ciddi bir mesafe alırız. Zaten kurumsal işletmelerde böyle bir sorun yok. Önümüzdeki günlerde sendikal örgütlenmesi olan, sigorta ve vergi borcu olmayan işletmelerimize beyaz bayrak ödülü vereceğiz. Kovid süreci, esnekliği, uzaktan çalışmayı, dijital çalışmayı gündemimize taşıdı. Dolayısıyla bizim çözmemiz gereken yeni sorunlardan biri bu. Yeni bir durumla karşı karşıyayız. Bunların üzerinde durmamız gerekir" dedi.
14.10.2021 Çalışan Hakları
Cep telefonu kullananlar dikkat! Uyarı geldi: Hemen atın
Cep telefonu kullananlar dikkat! Uyarı geldi: Hemen atın Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiren uyarı! O marka telefonların bazı terimleri tespit etme ve sansürleme yeteneğine sahip olduğunu tespit edildi. Litvanya Savunma Bakanlığı, ülke vatandaşlarına şu anda sahip oldukları cep telefonlarını atmalarını tavsiye ederken, yenilerini almamaları konusunda da uyarıda bulundu.
22.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu fiyatları yarı yarıya düştü!
Cep telefonu fiyatları yarı yarıya düştü! Cep telefonunda yerli üretim hamlesi sürüyor. Dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, Atmaca Elektronik’in tesisinden ağustos sonu itibariyle Tekirdağ’da kurduğu kendi tesisine taşındı. Türkiye’de Samsung, Xiaomi, Oppo, TCL, Vivo, realme, Tecno Mobile gibi markalar üretim başlattı. Yerli üretim hamlesi sonrasında giriş seviyesi cep telefonlarının Türkiye’deki fiyatları yarı yarıya düştü. Pazarda satılan modellerin yarıdan fazlası yerli üretim. Türkiye’de 200 doların altında ithal edilen telefonlarda gözetim belgesi isteniyor.
10.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Tesla çip krizi şimdilik aşıldı! Ancak yine üretim durabilir!
Tesla çip krizi şimdilik aşıldı! Ancak yine üretim durabilir! Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi olarak bilinen Tesla, çip krizi nedeniyle ne yazık ki zor zamanlardan geçiyor. Şirket elektrikli otomobiller konusunda kendisini ispat etmiş olsa bile yine de bazı sorunlar yaşamaktan kurtulamıyor. Bu tür sorunlar geri planda kalmalarına neden oluyor.
5.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyor
Xiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyor Xiaomi tarafından geçtiğimiz hafta tanıtılan ve sadece Çin pazarında satışa sunulan Mi Mix 4’ü bekleyenler için sevindirici bir haber paylaşıldı.
22.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İki bin kişi için istihdam imkanı! Üretim başladı
İki bin kişi için istihdam imkanı! Üretim başladı Samsung, Oppo, Xiaomi ve Tecno’dan sonra Çinli Vivo da Türkiye’de telefon üretimine hızlı başladı. İstanbul Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 bin metrekarelik alanda üretim yapan şirketin yıllık maksimum kapasitesi 5 milyon adet olacak.
18.08.2021 Ekonomi
Dev markalar Türkiye’yi seçiyor!
Dev markalar Türkiye’yi seçiyor! Türkiye'ye yatırım yapan akıllı telefon firmalar gün geçtikçe artıyor. Xiaomi, OPPO, Samsung, TECNO Mobile, Realme ve TCL dışından en son Vivo ilk tesisini açtığını duyurdu.
14.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi'den ücret iadesi jesti!
Xiaomi'den ücret iadesi jesti! Xiaomi, dün gerçekleştirdiği etkinlikte uzun süredir beklenen Mi Mix 4 cihazını tanıttı. Genel olarak etkinlikte bu cihaz ilgi görürken aynı zamanda akllı robot olan CyberDog ve Mi Pad 5 ilgi gören diğer cihazlardı. Firma yeni cihazlarını tanıtmasının yanında bazı yeni projeler ve yeni kampanyası hakkında da bilgi verdi.
14.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi akıllı telefon pazarında zirveye çıktı
Xiaomi akıllı telefon pazarında zirveye çıktı Xiaomi, 2021 Haziran ayında yakaladığı satış başarısıyla dünyanın en çok satış yapan akıllı telefon üreticisi oldu.
6.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi akıllı telefonda bir numara oldu
Xiaomi akıllı telefonda bir numara oldu Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, küresel Akıllı telefon satışlarında ABD merkezli Apple'ı geride bıraktı. Listenin zirvesindeki isim ise değişmedi.
16.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye telefon üretim üssü haline geliyor!
Türkiye telefon üretim üssü haline geliyor! Dünyanın önde gelen cep telefonu üreticilerinin yatırımları ile Türkiye'nin, bölgenin önemli akıllı telefon üretim üslerinden biri haline gelmesi bekleniyor. Yaklaşık 10 yıl önce Huawei'nin AR-GE merkezi ile başlayan dijital teknoloji şirketlerinin Türkiye'ye yatırım yolculuğu, son dönemde Xiaomi, OPPO, Samsung, TECNO Mobile ve TCL ile devam ederken, Realme ve Vivo da Türkiye'ye yatırım kararı alan şirketler oldu.
22.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Google sürekli duruyor hatası! Android çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor?
Google sürekli duruyor hatası! Android çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor? Sabah saatlerinden itibaren Android cihaz sahipleri 'Google sürekli duruyor' hatası ile karşılaştı. Bazı cihazlarda 3 saniyede bir Google durduruldu uyarısı çıkıyor. Cihazlar oluşan kullanılabilirlik sorununu aşmaya çalışan pek çok kişi çözüm arıyor. Xiaomi, Samsung ve gibi Android cihazlarda gözlemlenen Google sürekli duruyor hatası çözümü için detaylar araştırılıyor. Peki, Android çöktü mü? Google neden çöktü? Telefonda Google neden açılmıyor? Google sürekli duruyor hatası neden olur ve nasıl çözülür? İşte detaylar...
22.06.2021 Gündem
ABD, Xiaomi’ye yönelik kısıtlamaları resmen kaldırdı!
ABD, Xiaomi’ye yönelik kısıtlamaları resmen kaldırdı! Xiaomi, ABD'nin kara listesinden resmen çıkarıldı Xiaomi ABD'nin kısıtlamayı kaldırması kararıyla ilgili açıklama yaptı. Xiaomi Corporation Başkanı Lei Jun, “ABD Bölge Mahkemesi, 25 Mayıs 2021 tarihinde ABD Savunma Bakanlığı'nın 14 Ocak 2021 tarihinde Xiaomi'yi ‘Komünist Çin Askeri Şirketi’ olarak belirlemesini iptal eden kesinleşmiş kararını yayınladı” dedi.
26.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor
Cep telefonu kullanımında yeni dönem! Tarih belli oldu ve başlıyor Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Hazirandan itibaren geçerli olacak. Avrupa’da 5 mobil operatör daha sürdürülebilir özelliğe sahip cep telefonlarını belirlemek için yeni tüketici etiketini duyurdu. İlk olarak 12 tedarikçinin telefonlarını değerlendirecek olan Çevresel Derecelendirme (Eco Rating) etiketi, 2021 Haziran'dan itibaren Türkiye dahil Avrupa genelinde kullanılmaya başlanacak
25.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Xiaomi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki xiaomi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.