Wta

Wta

Son dakika WTA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WTA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WTA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wta gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 wta haberi bulunmuştur. Tüm wta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Ukraynalı Elina Svitolina ile Rus Anastasia Potapova'nın maçında ilginç olaylar!
Ukraynalı Elina Svitolina ile Rus Anastasia Potapova'nın maçında ilginç olaylar! Ukraynalı tenisçi Elina Svitolina, ülkesinin Rusya tarafından işgal edilmesini protesto etmek amacıyla Monterrey'deki turnuvanın ilk turunda Rus raket Anastasia Potapova ile eşleşince turnuvadan çekildiğini açıklamıştı. Svitolina bu kararından dönüp maçı oynadı. Mücadele sırasında dikkat çeken olaylar yaşandı.
3.03.2022 Diğer Sporlar
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama...
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama... Çin devlet kanalı CGTN, ülkenin eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürdüğü sosyal medya paylaşımından beri kendisinden haber alınamayan Çinli tenisçi Peng Shuai'nin kaleminden olduğu iddiasıyla mektup yayımladı. Ancak buna kimse inanmadı...
18.11.2021 Dünya
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Bu kadarı başka yerde yok!
Bu kadarı başka yerde yok! Dünyanın sporu D-Smart'ta!
23.09.2020 Şampiy10
D-Smart'ta dolu dolu spor
D-Smart'ta dolu dolu spor D-Smart Spor Kanalları’nda bu hafta dolu dolu geçecek.
10.09.2020 Futbol
D-Smart’ta dolu dolu spor!
D-Smart’ta dolu dolu spor! D-Smart Spor Kanalları’nda bu hafta dolu dolu geçecek. TEB BNP Paribas Tennıs Championship İstanbul heyecanı başlıyor. Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen'in maçlarının yanı sıra toplam 13 mücadele D-Smart ekranlarında olacak. Öte yandan Gloria Cup maçları da programda yer alıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul’un yeni turnuvası TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul heyecanı D-Smart’ta !
İstanbul’un yeni turnuvası TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul heyecanı D-Smart’ta ! Türkiye Tenis Federasyonu’nun çalışmaları sonucunda modernize edilen TTF İstanbul Tenis Merkezi’ndeki toprak kort turnuvasında dünyaca ünlü sporcular ve milli formayı da başarıyla temsil eden Türk tenisçilerimiz korta çıkacaklar. Turnuva genelinde oynanacak 13 maç naklen D-Smart Spor Kanallarında izleyicilerle buluşacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor?
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Kadınlar tenisinin 2 numaralı raketi Simona Halep, corona virüsü salgını sebebiyle ABD Açık'a katılmayacağını açıkladı. Peki, Amerika açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
18.08.2020 Gündem
Arsene Wenger bombası! Başkanla görüştü...
Arsene Wenger bombası! Başkanla görüştü... 22 yıldır çalıştırdığı Arsenal'la geçtiğimiz sezon yollarını ayıran Arsene Wenger hakkında Fransız basınından gündem yaratan bir iddia geldi. Buna göre dünyaca ünlü teknik adam, geçtiğimiz hafta Katar'da düzenlenen tenis turnuvasında kritik bir görüşme gerçekleştirdi.
20.02.2019 Fransa
Cem İlkel, Avustralya Açık'ta ikinci turda!
Cem İlkel, Avustralya Açık'ta ikinci turda! Avustralya Açık elemelerinde mücadele eden milli tenisçi Cem İlkel, Belaruslu rakibi Egor Gerasimov'u mağlup ederek ikinci tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Polonyalı tenisçi kortlara veda etti
Polonyalı tenisçi kortlara veda etti Kadınlar dünya sıralamasında 2 numaraya kadar yükselen Polonyalı tenisçi Agnieszka Radwanska, aktif kariyerini noktaladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams'a 17 bin dolar ceza!
Serena Williams'a 17 bin dolar ceza! Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ın tek kadınlar finalinde Naomi Osaka'ya yenilen Serena Williams, 17 bin dolar ceza aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
193 bin TL’lik tuvaleti kırıldı  jenerasyonu hasta ilan etti
193 bin TL’lik tuvaleti kırıldı jenerasyonu hasta ilan etti Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, WTA’nın hibeyle 193 bin TL’ye yaptırılan modern tuvaletin tahrip edilmesiyle ilgili, “30 saat sonra kapının kolunu kırdılar. Ciddi anlamda ruhsal bir tedaviye ihtiyacımız var” dedi.
24.07.2018 Yaşam
193 bin TL’lik tuvalet 2 gün dayandı
193 bin TL’lik tuvalet 2 gün dayandı Dünya Tuvalet Birliği (WTA) tarafından Yalova’da yaptırılan 193 bin TL’lik tuvalet ancak 2 gün dayanabildi. Kimliği belirsiz kişiler tuvaletin kapı kolunu çalıp, bazı yerleri tahrip eti.
23.07.2018 Yaşam
Grandtuvalet açılış!
Grandtuvalet açılış! Yalova’da, Dünya Tuvalet Birliği hibesiyle yaptırılan 193 bin TL’lik umumi tuvaletin açılışı törenle yapıldı. Doğu Sahil Bandında gerçekleştirilen açılışa Güney Kore İstanbul Başkonsolosu Keewon Hong, WTA Genel Sekreteri Young Checl Kim ve Güney Koreli temsilcilerle Yalova Belediye Başkanı Salman katıldı
20.07.2018 Yaşam
İstanbul Cup'ta yarı final eşleşmeleri belli oldu
İstanbul Cup'ta yarı final eşleşmeleri belli oldu TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta yarı finale kalan eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İstanbul Cup'ta kuralar çekildi
İstanbul Cup'ta kuralar çekildi - İstanbul'da 23-29 Nisan'da düzenlenecek kadın tenis turnuvası TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın ana tablo kura çekimi yapıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Maria Sharapova'dan bir ilk!
Maria Sharapova'dan bir ilk! Kadınlar tenisinin eski 1 numarası Maria Sharapova'nın bu yıl San Jose'de ilk kez düzenlenecek Mubadala Silicon Valley Classic turnuvasında yer alacağı açıklandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TEB BNP Paribas İstanbul'da 3 Türk tenisçi
TEB BNP Paribas İstanbul'da 3 Türk tenisçi Milli tenisçiler Çağla Büyükakçay, Ayla Aksu ve İpek Öz, TEB BNP Paribas İstanbul Cup’a özel davetiye ile ana tablodan katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
1 numara yeniden Simona Halep
1 numara yeniden Simona Halep Kadınlar tenisinde 1 numara yeniden el değiştirdi. Son Avustralya Açık şampiyonu Caroline Wozniacki, koltuğunu finalde devirdiği Simona Halep'e kaptırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki ve Cilic geliyor!
Wozniacki ve Cilic geliyor! Dünya 1 numarası Caroline Wozniacki ve Avustralya Açık finalisti Marin Cilic, İstanbul’da boy gösterecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Azarenka, Avustralya Açık'tan çekildi
Azarenka, Avustralya Açık'tan çekildi Kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası Victoria Azarenka, sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'a katılmayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Wta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.