Turnuva

Turnuva

Son dakika turnuva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turnuva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turnuva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turnuva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turnuva gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.118 turnuva haberi bulunmuştur. Tüm turnuva haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor
23 Nisan Basketbol Festivali başlıyor Avrupa Basketbolu’nun ve ülkemizin genç yetenekleri Limaspor organizatörlüğünde İstanbul Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda basketbol severlerle buluşuyor.
5.04.2024 Diğer Sporlar
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir
EURO 2024 öncesi A Milli Takım uyarısı: Dev turnuva hüsran olabilir EURO 2024 öncesi iki hazırlık maçına çıkan A Milli Takımımız iyi bir sınav veremedi. A Milli Takımımız Macaristan maçından sonra Avusturya karşısında şok bir yenilgi almış ve sahadan 6-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Fanatik yazarları Cem Dizdar, Serkan Akcan ve Erman Özgür de EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı’nın röntgenini çekti.
28.03.2024 Futbol
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
TFF'den A Milli Takım açıklaması!
TFF'den A Milli Takım açıklaması! 2024 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, final turnuvası öncesindeki son özel maçını 10 Haziran'da deplasmanda Polonya ile oynayacak.
14.03.2024 Futbol
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli
Can Uzun'un yeni takımı belli oldu: İşte bonservis bedeli Almanya Bundesliga 2 ekibi Nürnberg'de forma giyen ve Avrupa devlerinin dikkatini çeken Türk oyuncu Can Uzun'un yeni takımı belli oldu. İşte 18 yaşındaki yıldız için ödenecek bonservis bedeli...
12.03.2024 Futbol
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum A Milli Futbol Takımımız, haziran ayında EURO 2024'te mücadele edecek. Dev turnuva öncesi EURO 2008'deki başarısıyla hafızalara kazanan takımın en önemli isimlerinden biri olan ve şu anda Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan, UEFA TV'ye yaptığı açıklamada o döneme dair görüşlerini paylaştı.
29.02.2024 Galatasaray
Muzaffer Çintimar açılışını yaptı: Genç Lig Adana'da başladı
Muzaffer Çintimar açılışını yaptı: Genç Lig Adana'da başladı Gençlik Merkezleri Spor Ligi olan Genç Lig'in açılışı, Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın yaptığı açılışla start aldı.
26.02.2024 Adana
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Adanalı judocular başarıya ulaştı
Adanalı judocular başarıya ulaştı Adanalı Judo sporcuları Nevşehir’de hedefi 12’den vurdular. Başarıya ulaşan sporcuları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
13.02.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’ de sivil toplum kurumlarının temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıda konuşan Kurum, "Karşımızda her yeri sevgisizlikten, sadakatsizlikten dolayı yönetilemeyen kocaman bir şehir var ve fetret döneminden kurtulmayı bekleyen yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var. Hak ettiği eserleri arayan aziz İstanbul halkı var. Biz bunun için çalışacağız." diye konuştu. Kurum, program sonrası Pendikspor'u da ziyaret etti. 
12.02.2024 Gündem
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Muslera Manchester United maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu, Manchester United maçı öncesinde kötü haberi verdi. Buruk yıldız futbolcu için iki üç hafta olmayacağını söyledi.
28.11.2023 Galatasaray
İngilizler EURO 2024 kura çekimini simüle etti: Türkiye ölüm grubunda
İngilizler EURO 2024 kura çekimini simüle etti: Türkiye ölüm grubunda Galler ile deplasmanda berabere kalarak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde grubunu lider tamamlayan A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024 kura çekimine ikinci torbadan katılacak. İngilizler, turnuva öncesi kura çekimini simüle etti.
23.11.2023 Futbol
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Hesaplamalar başladı! EURO 2024 Elemeleri'nde son hafta maçları öncesi son durum ve ihtimaller…
Hesaplamalar başladı! EURO 2024 Elemeleri'nde son hafta maçları öncesi son durum ve ihtimaller… EURO 2024 Elemeleri’nde son hafta maçlarına girilirken heyecan iyice artmış durumda. Ev sahibi Almanya dışında geçtiğimiz ay oynanan maçlar sonunda EURO 2024 bileti alan diğer 8 takım da belli olmuştu. 14 Haziran 2024 tarihinde başlayacak olan turnuva için şu anda 15 bilet boş durumda. Son hafta maçları sonrası turnuvaya katılacak 12 takım daha belli olacak. Kalan 3 takım ise Uluslar Ligi’nde oynanacak Play-off maçları sonunda belirlenecek.
16.11.2023 İddaa
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti Kemer Country Club’ın Başkanı ve ülkemizde golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören adına beşincisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup 2023 anma turnuvasıyla golfçüler bu anlamlı organizasyonda bir kez daha buluştu.
14.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Amerikadaniste Golf Cup 2023, ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlendi
Amerikadaniste Golf Cup 2023, ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlendi Meme kanseri farkındalığının önemine vurgu yapmak amacıyla Amerikadaniste tarafından ilk kez düzenlenen ‘’Amerikadaniste Golf Cup”’ 7 Kasım tarihinde Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleşti.
8.11.2023 Diğer Sporlar
Meme kanseri farkındalığı için Kemer'de golf turnuvası düzenlenecek
Meme kanseri farkındalığı için Kemer'de golf turnuvası düzenlenecek Kemer Country Golf Club’da meme kanserine dikkat çekmek için 7 Kasım Salı günü Amerikadaniste Golf Cup'ı düzenlenecek.
3.11.2023 Yaşam
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar
Cumhuriyet tarihini koreografi ile anlattılar Denizli'de meslek lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel hazırladıkları koreografide; Cumhuriyet tarihini Atatürk, TBMM, fabrika, köprü, uçak ve Togg figürleri ile anlattı.
27.10.2023 Gündem
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Turnuva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turnuva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.