Whatsapp Mesajları

Whatsapp Mesajları

Son dakika whatsapp mesajları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan whatsapp mesajları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını whatsapp mesajları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Mesajları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp mesajları gelişmeleri de dahil olmak üzere 360 whatsapp mesajları haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp mesajları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı Dolandırıcılar her gün farklı yöntem geliştirerek tuzak kuruyor. Son günlerde dolandırıcılar attıkları mesajlarla abla, abi veya kız kardeşlerine eş aradıklarını söylüyorlar. Verilen numara mesaj atanlar ya da linki tıklayanlar tuzağa düşüyor. Sosyal medyada çok kişi bu tuzağa düştüğünü belirtiyor. Uyarıda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, "İstenen amaç; tehdit, şantaj ve korkuyla para sızdırmaktır. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda bu hesabı engellemek ve hiçbir şekilde yazışma yapmamak son derece önemlidir. Zira para verseniz de bundan kurtuluşunuz yoktur" dedi.
29.12.2023 Gündem
Sosyal medyada gündem olan WhatsApp mesajları ortaya çıktı!
Sosyal medyada gündem olan WhatsApp mesajları ortaya çıktı! Whatsapp'ta paylaşılan mesajlar sosyal medyada gündem oldu. Paylaşılan bazı mesajlar o kadar komik ve ilginç ki kısa sürede sosyal medyada gündem olabiliyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta bir gencin sevgilisine attığı mesaj ise sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. İşte birbirinden komik WhatsApp mesajları...
15.11.2023 Gündem
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi Milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp'ta bu sabah itibariyle erişim engeli yaşandı. Uygulamada mesajların gitmediği görülürken sorun hakkında sosyal medyada kullanıcılar sıklıkla Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor araması gerçekleştirdi. Şikayetler ve açıklamalar peş peşe gelirken uygulama saat 11:52 itibari ile kademeli olarak düzelmeye başladı. Peki, Whatsapp çöktü mü? Whatsapp’ta sorun mu var? Whatsapp mesajları neden gitmiyor? İşte Whatsapp'ta erişim sorununun nedeni…
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin konuştuğu baron savcı olayında flaş detaylar! Yazışmalar ortaya çıktı
Türkiye'nin konuştuğu baron savcı olayında flaş detaylar! Yazışmalar ortaya çıktı Adana'dan Konya'ya yapılan uyuşturucu sevkiyatının arkasından çıkan şebeke, Türkiye'yi şoke etmişti. Kuryeler arasında polislerin bulunduğu çetenin liderli ise cumhuriyet savcısı O. Y. çıktı. Skandalları bununla bitmeyen savcının, FETÖ soruşturması geçirenlerin dosyasını para karşılığı kapattığı tespit edilmişti. Ülkenin gündemine oturan olaya ilişkin yeni detaylar gelmeye devam ederken, savcı ile bir örgüt üyesinin arasında geçen WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı.
23.07.2022 Yaşam
Casus savcı olayında flaş gelişme! Yazışmaları ortaya çıktı
Casus savcı olayında flaş gelişme! Yazışmaları ortaya çıktı İranlı rejim muhaliflerini Türkiye’den kaçırmaya çalışan casusluk şebekesi liderlerinden savcı Davut Yılmaz’ın kendi adam kaçırma ekibinde yer alan eski polis Metin Ergün’le yaptığı mesajlaşmalar ortaya çıktı.
24.04.2022 Gündem
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.
18.04.2022 Şampiy10
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! WhatsApp yazışmaları ile ilgili flaş karar
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! WhatsApp yazışmaları ile ilgili flaş karar Çalışan milyonları ilgilendiriyor. Mahkemeden milyonlarca çalışanı ilgilendiren flaş bir karar geldi. WhatsApp yazışmaları delil gösterilerek kovulan bir çalışan, şirkete karşı açtığı işe iade davasını kazandı. Ancak son karar, bu zamana kadar WhatsApp mesajları gerekçe gösterilerek işten çıkarma davalarıyla ilgili akıllarda soru işaretleri bıraktı. Uzmanlar, "Mesajları elde edilme şekli önemli" deyip tüm çalışanları ilgilendiren, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
13.02.2022 Çalışan Hakları
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı
Rütbesini FETÖ elebaşı takmıştı! WhatsApp mesajları ortaya çıktı Teğmen rütbesini Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in taktığını itiraf eden eski tuğgeneral Serdar Atasoy'un yargılanmasına başlandı. Darbe girişimi sırasında eski tuğamiral Sinan Sürer "Ataşeler" WhatsApp grubuna "Arkadaşlar TSK yönetime el koymuştur. Bunu tüm muhataplarına derhal iletin" şeklindeki mesajına "Emredersiniz komutanım" karşılığını verdiği aktaran Atasoy "Bu mesaj darbeyi kabul ettiğim anlamına gelmez" dedi.
30.09.2021 Gündem
WhatsApp mesajları otomatik silecek
WhatsApp mesajları otomatik silecek Facebook WhatsApp üzerinden yeni bir karar daha aldı. Artık WhatsApp üzerindeki kullanıcı mesajları otomatik olarak silinecek. İşte güncelleme ile ilgili detaylar.
21.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Tanıktan şok ifadeler: 'Seni öldürürüm, dayak istiyorsun' diyordu
Tanıktan şok ifadeler: 'Seni öldürürüm, dayak istiyorsun' diyordu Ahmet Kural'ın avukatlarının olay yerinde keşif yapılması talebi reddedildi.
2.07.2021 Magazin
Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Tutuklama kararı
Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme! Tutuklama kararı Sultangazi'de arkadaşlarıyla pikniğe giden 15 yaşındaki Elif Çakal'ın sır ölümü araştırılıyor. Piknik yaptığı sırada uçurumdan düştü denildi. Çakal'ın ölmeden önce arkadaşları tarafından darp edildiği görüntüler ortaya çıktı. Soruşturma bambaşka bir boyuta ulaştı.
1.07.2021 Gündem
Eşini aldattığı kadını, boşanma davasında tanık olarak dinletmiş!
Eşini aldattığı kadını, boşanma davasında tanık olarak dinletmiş! Ankara'da tekstilci Ahmet K.'nın (62), eşi Zeynep K.'nın (60) kendisini aldattığı ve geçimsizlik nedeniyle açtığı boşanma davasında, ilişkisi olan Gülsen E.'yi tanık olarak dinlettiği ortaya çıktı. Gülsen E. 'yalan tanıklık' suçundan açılan davada 10 ay hapis cezasına çarptırılarak, hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararlaştırıldı.
15.03.2021 Gündem
WhatsApp mesajlarıyla hızla yayılan yeni tehdit!
WhatsApp mesajlarıyla hızla yayılan yeni tehdit! Android kullanıcıları, WhatsApp aracılığıyla yayılan yeni bir tehdit ile karşı karşıya. Siber güvenlik uzmanı Lukas Stefanko kullanıcılara sahte bir Huawei uygulaması indirmeleri için gönderilen "Uygulamayı indirin ve Cep Telefonunu Kazanın" mesajını içeren linkin tehdit içerdiğini ve hızla yayıldığını belirtti.
28.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor
Whatsapp için son gün 8 Şubat! Tepki yağıyor Whatsapp güvenlik sözleşmesi çok fazla tepki çekti. Pek çok kişi ve kurum hesaplarını silerek alternatif uygulamalara geçiyor. WhatsApp yetkilileri ise gizliliklerinin değişmediğini iddia ediyor
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Sağlık Bakanlığı harekete geçti! Artık yasaklandı...
Sağlık Bakanlığı harekete geçti! Artık yasaklandı... Sağlık Bakanlığı, sosyal medya ve internet alışveriş siteleri üzerinden satışı yapılan Kovid-19 test kitlerinin satış, reklam ve tanıtım faaliyetlerine erişim engeli getirilmesini sağladı.
16.12.2020 Gündem
Evli çiftte taciz davası!
Evli çiftte taciz davası! Aile olarak görüştükleri kadına cinsel taciz mesajları attığı iddia edilen Cihad B., “Mesajları ben değil, eşim Merve attı” savunması yaptı. Merve B. de mesajları kendisinin gönderdiğini öne sürdü. Ancak WhatsApp yazışmalarında Merve B.’nin kocasının eyleminden rahatsız olduğu ortaya çıktı.
28.07.2020 Yaşam
Boşanma davası nasıl açılıyor? Anlaşmalı boşanma kaç gün sürer? Anlaşmalı boşanma protokolü nedir? İşte boşanma davası süreci
Boşanma davası nasıl açılıyor? Anlaşmalı boşanma kaç gün sürer? Anlaşmalı boşanma protokolü nedir? İşte boşanma davası süreci Corona virüs dönemi pek çok kişi için zor geçti. Özellikle de evli olan çiftler açısından bakıldığında çiftler arasında bulunan sorunlar, corona virüs sebebiyle evde kaldıkları süre içerisinde daha da derinleşti. Son günlerde internette boşanma ile ilgili araştırmalar da arttı. Pek çok kişi, Aile mahkemeleri ne zaman açılacak? Boşanma davalar ne zaman görülecek? Anlaşmalı boşanma protokolü nedir? Anlaşmalı boşanma kaç gün sürer? Anlaşmalı boşanma dilekçesi nasıl hazırlanır? sorularını araştırıyor. İşte boşanma davası süreci ile ilgili bilmeniz gereken her şey...
11.10.2020 Gündem
Paralar havada uçuşmuş! 'Ballı iş yani'
Paralar havada uçuşmuş! 'Ballı iş yani' Japonya’da ev hapsinde tutulan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’un İstanbul üzerinden Lübnan’a kaçışıyla ilgili 7 kişi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi. İddianamede kaçışta büyük rolü olan MNG Jet’in Ticaret Müdürü Okan Köse-men’in hesabına gelen 216 bin 800 Euro ve 66 bin 900 dolar ile bir arkadaşına attığı mesajda “ballı iş” yazması dikkat çekti.
16.05.2020 Gündem
Dikkat! WhatsApp Gold tehlikesi geri döndü
Dikkat! WhatsApp Gold tehlikesi geri döndü Kullanıcılara çeşitli konularda mesajlar atılarak tuzak kuran dolandırıcılar bir kez daha iş başında. WhatsApp'ta geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkan ve kendisini daha üstün bir sürüm gibi tanıtan "WhatsApp Gold” yeniden ortaya çıktı. Uzmanlar böyle bir uygulama olmadığını belirterek vatandaşları uyardı.
28.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Eşini bile tanımadı
Eşini bile tanımadı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin İstanbul'daki "ana darbe" davasında 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Kurmay Albay Müslüm Kaya, mahkeme başkanının "Ayşegül Kaya'yı tanıyor musun?" sorusuna "Tanımıyorum." yanıtını vererek eşini bile inkar etti.
3.03.2019 Siyaset
O mesajlar yayınlandı! Emiliano Sala...
O mesajlar yayınlandı! Emiliano Sala... Emiliano Sala’nın menajeri Willie McKay’ın, Cardiff City’nin futbolcuyu transfer sürecinde yalnız bıraktığı ve oyuncuyu kendi uçuşunu ayarlamaya mecbur bıraktığı yönündeki iddiaları boşa çıkarıldı.
1.03.2019 Futbol
WhatsApp Gold tehlikesi geri döndü
WhatsApp Gold tehlikesi geri döndü WhatsApp'ta geçtiğimiz yıl ortaya çıkan WhatsApp Gold adlı uygulamaya ilişkin mesajlar yeniden ortaya çıktı.
8.01.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp kullananlara müjdeli haber!
WhatsApp kullananlara müjdeli haber! WhatsApp’ta kullanıcıların gönderdikten sonra karşı taraftan da silmek istediği mesajlar için sunulan “Herkesten Sil” özelliğinde tanınan süre uzuyor. Artık yanlışlıkla gönderilen veya attıktan sonra pişman olunan mesajlar, 1 saat 8 dakika 16 saniye yerine, 13 saat 8 dakika 16 saniye içinde silinebilecek.
16.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü çevresindeki arazide bulunan cep telefonlarından ikisinin, örgütün sivil imamları Kemal Batmaz ve Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlendi.
23.06.2018 Gündem
WhatsApp süreyi uzatıyor!
WhatsApp süreyi uzatıyor! WhatsApp 'herkesten sil' özelliğinin süresini uzatmaya hazırlanıyor. Birkaç ay önce kullanıcıların grup ya da bireysel sohbetlerde gönderdikleri mesajları 7 dakika içinde her iki taraftan da (hem kendiniz hem de alıcı) silebilmelerine imkan sağlamıştı. WhatsApp yeni güncellemenin ardından 7 dakikalık süreyi 1 saat 8 dakika 16 saniyeye çıkarıyor.
12.03.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Mesajları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp mesajları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.