Whatsapp Gif

Whatsapp Gif

Son dakika WhatsApp gif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WhatsApp gif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WhatsApp gif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Gif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp gif gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 whatsapp gif haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp gif haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp'ın bilmeniz gereken yeni özellikleri!
WhatsApp'ın bilmeniz gereken yeni özellikleri! WhatsApp boş durmuyor ve yeni özelliklerle sürekli olarak güncelleniyor. İşte 6 yeni WhatsApp özelliği...
20.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a yeni özellik geliyor!
Whatsapp'a yeni özellik geliyor! Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın durum özelliği yenileniyor. WhatsApp durumlarında bundan böyle Snapchat'te olduğu gibi 24 saatte silinen fotoğraf, video ve GIF'ler yer alacak.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Güncellemeyi beklemeden WhatsApp'taki özellikleri kullanın!
Güncellemeyi beklemeden WhatsApp'taki özellikleri kullanın! WhatsApp’a gelen Giphy desteği sayesinde artık çok daha rahat bir şekilde GIF aranabilecek ve gönderilebilecek.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a beklenen özellik geldi!
WhatsApp'a beklenen özellik geldi! WhatsApp, bugün aldığı güncelleme ile uzun süredir merakla beklenen özelliğine kavuştu. WhatsApp 2.16.15 güncellemesi ile gelen yenilikler haberimizde.
7.11.2016 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a GIF desteği geldi!
WhatsApp'a GIF desteği geldi! WhatsApp üzerinden dolaylı yollardan GIF dosyaların gönderilmesi mümkün hale geldi. GIPHY. All the GIFS isimli popüler GIF paylaşma uygulaması WhatsApp desteği kazandı
3.07.2016 Bilim ve Teknoloji
Ücretsiz ve yerli Dedi uygulaması nedir, hangi ülkenin (kimin) mesajlaşma uygulamasıdır, güvenli mi?
Ücretsiz ve yerli Dedi uygulaması nedir, hangi ülkenin (kimin) mesajlaşma uygulamasıdır, güvenli mi? Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın kullanıcılarına gönderdiği gizlilik sözleşmesi ile veri paylaşımı kurallarını değiştirmesi kullanıcılarına onaylamaktan başka çözüm sunmaması tepki çekti. Sözleşmeyi onaylamayanlar 8 Şubat 2021 tarihi itibariyle Whatsapp uygulamasını kullanamayacaklar. Bunun üzerinde milyonlarca kişi 'Whatsapp yerine yerli ne kullanabilirim?' sorusunu araştırmaya başladı. Uygulamalar arasında dikkat çeken yerli bir uygulama bulunuyor. Yerli mesajlaşma uygulaması Dedi, tıpkı whatsapp gibi konuşmaya ve dosya gönderimine olanak sağlıyor. Peki, Yerli mesajlaşma uygulaması Dedi kime ait? Dedi uygulaması ücretli mi? Dedi uygulaması yerli mi? Dedi uygulaması nasıl kullanılır? İşte Whatsapp yerine kullanabileceğiniz yerli mesajlaşma uygulaması Dedi'nin özellikleri...
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Signal uygulaması (app) nedir, nasıl kullanılır? WhatsApp alternatifi Signal’in farkı ve özellikleri (Elon Musk  “Signal kullanın” diyerek önerdi)
Signal uygulaması (app) nedir, nasıl kullanılır? WhatsApp alternatifi Signal’in farkı ve özellikleri (Elon Musk “Signal kullanın” diyerek önerdi) WhatsApp'in kullanıcılarını verilerini Facebook ile paylaşmaya zorlaması sonrası tepkiler çığ gibi büyüyor. SpaceX CEO'su Elon Musk, "Signal kullanın" diyerek takipçilerine farklı bir uygulama tavsiyesinde bulundu. Peki, Signal uygulaması nedir? Signal uygulamasının özellikleri nelerdir, nasıl çalışıyor? WhatsApp’ın alternatifi Signan uygulaması…
8.01.2021 Gündem
Whatsapp’tan para gönderme başladı! Whatsapp’tan nasıl para gönderiliyor? Whatsapptan para gönderme Türkiye’de var mı?
Whatsapp’tan para gönderme başladı! Whatsapp’tan nasıl para gönderiliyor? Whatsapptan para gönderme Türkiye’de var mı? Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Facebook hesabı üstünden yaptığı paylaşımda, uzun zamandır test edilen ve daha önce Hindistan'da başlatılan, WhatsApp üstünden para gönderme devrinin Brezilya'da da başladığını duyurdu. Kullanıcılar WhatsApp üstünden para gönderip alabilecekken, WhatsApp üstünden satış da yapabilecek. Bu uygulamaların Hindistan ve Brezilya'da başlamasından sonra, dünya genelinde ne zaman yayınlanacağı merak edilen konular arasına girdi.
16.06.2020 Gündem
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık...
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık... Corona virüsten dolayı güvenlik bazında pek çok yenilik getiren WhatsApp, bu kez uzun zamandır beklenen özellikleri yayına vermek üzere.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni tehlike! GIF...
WhatsApp'ta yeni tehlike! GIF... Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta fark edilen yeni bir güvenlik açığı kullanıcıları tehdit ediyor. Kötü niyetli kullanıcıların GIF dosyalarını kullanarak kurbanların telefonlarına erişim hakkı kazanabildiği ortaya çıktı.
3.10.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp için yepyeni bir özellik daha geliyor
WhatsApp için yepyeni bir özellik daha geliyor Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, güncellemelerle beraber kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ederken şimdi de gelişmiş arama özelliği ile gündeme geldi.
5.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Flaş karar! WhatsApp kararıyor...
Flaş karar! WhatsApp kararıyor... Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a merakla beklenen özellik sonunda geliyor.
23.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat Whatsapp'a gelen yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Whatsapp Web üzerinden GIF paylaşımı söz konusu olurken, yeni özellik bu kez popüler uygulamada bakın neyi değiştirecek?
3.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp değişti! Bugünden itibaren yazışan herkes...
Whatsapp değişti! Bugünden itibaren yazışan herkes... WhatsApp bildirim uzantısı özelliği nihayet kullanıcılara sunulmaya başladı. Bu yeni güçlü eklenti ile birlikte bildirimler bambaşka bir boyut kazanacak.
25.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a gelecek olan 5 yeni özellik
Instagram'a gelecek olan 5 yeni özellik Facebook tarafından satın alındıktan sonra Instagram sürekli olarak geliştirmeler yayınlamaya başladı. Her güncelleme ile yeni bir özellik kazanan sosyal medya platformuna kısa bir süre içinde 5 yeni yetenekler eklenecek.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a store özelliği geliyor!
WhatsApp'a store özelliği geliyor! WhatsApp, yeni yayınladığı beta güncellemesi ile birlikte çıkartmalar özelliğini ve çıkartmaların indirileceği WhatsApp Store özelliğini test etmeye başladı.
1.02.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp, beklenen özelliği devreye soktu!
WhatsApp, beklenen özelliği devreye soktu! WhatsApp kullanıcılarının uzun süreden beri beklediği mesaj silme özelliği devreye girdi. Normalde silinen mesajlar yalnızca bizim telefonumuzda siliniyordu, artık iletiyi alan kişilerin mesajları da silinecek.
27.10.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp’a yenilikler geliyor!
WhatsApp’a yenilikler geliyor! Günümüz teknolojisiyle artık kameralar klavye özelliklerini taşır oldu. Tabi ki WhatsApp da teknoloji liderlerinden biri olarak bu özellikten geri kalmadı. Kardeş uygulaması Instagram, rakibi Snapchat ile batıda kozlarını paylaşırken, yazı odağının ötesine geçen WhatsApp ise dünya çapında görsel iletişimi sağlayarak tüm dünyaya hükmediyor.
7.06.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp eskiye döndü!
WhatsApp eskiye döndü! WhatsApp durum özelliğini değiştirince büyük tepki çekmişti. Snapchat benzeri durum güncellemesine geçiş yapan anlık mesajlaşma kullanıcıları şikayet yağdırınca eski tip metin olarak durum güncellemesi yapılacağına izin vereceğini duyurmuştu. Beklenen güncelleme sonunda geldi. İşte detaylar...
21.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan "durum" açıklaması!
WhatsApp'tan "durum" açıklaması! WhatsApp durum güncellemesiyle ilgili açıklama yayınladı.
16.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp hikayeler özelliği kaldırılacak mı?
Whatsapp hikayeler özelliği kaldırılacak mı? Popüler iletişim ağı Whatsapp yeni güncellemesi ile oldukça dikkat çekti. Whatsapp hikayeler özelliğini aktif hale getiren uygulama kimi kullanıcılar tarafından beğenilse de kimisi tarafından da tepki aldı. Peki Whatsapp'ın hikayeler özelliğini kaldıracağı iddiaları doğru mu?
29.09.2021 Gündem
Whatsapp hikaye özelliği nedir?
Whatsapp hikaye özelliği nedir? Popüler iletişim uygulaması olan Whatsapp'a yeni bir özellik geldi. Tıpkı Instagram'da ve Snapchat'te olan 24 saatlik durum güncellemesi olayı artık Whatsapp'ta da kullanılabilecek. İşte Whatsapp'ın hikayeler güncellemesinin detayları...
29.09.2021 Gündem
Allo, Play Store’da dibi boyladı!
Allo, Play Store’da dibi boyladı! WhatsApp’ın egemen olduğu mesajlaşma dünyasında Google tarafından geliştirilen Allo, Play Store’da dibi boyladı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan iPhone kullanıcıları için yeni güncelleme!
WhatsApp'tan iPhone kullanıcıları için yeni güncelleme! Milyonların kullandığı ve fenomen olduğu iletişim ağı WhatsApp, yeni güncellemeleri ile kullanıcılarına daha güzel özellikler sunuyor. Bu amaçla WhatsApp'tan iPhone kullanıcıları için yeni bir güncelleme geldi. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği...
29.09.2021 Gündem
Whatsapp'ın yeni işlevleri heyecanlandırıyor!
Whatsapp'ın yeni işlevleri heyecanlandırıyor! Whatsapp yeni bir rapora göre herkesin hoşuna gidecek bazı yenilikler için çalışmalara başladı. Yenilikler İOS Beta sürümünde görünmeye başladı. Peki Whatsapp'ta yapılan yenilikler neler? İşte Whatsapp hakkında merak edilen detaylar...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Gif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp gif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.