Whatsapp Durum

Whatsapp Durum

Son dakika Whatsapp durum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Whatsapp durum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Whatsapp durum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Durum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp durum gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 whatsapp durum haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp durum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü?
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü? Whatsapp durum güncellemeleri kısmındaki profillerin etrafındaki halka maviden yeşile döndü. Yeni halini gören vatandaşlar “Whatsapp neden yeşil oldu?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Takip edilen kanallar maviden yeşile dönen Whatsapp renginin neden değiştiğini merak ediliyor. Peki, Whatsapp rengi neden yeşil oldu, Whatsapp rengi değiştirme nasıl yapılır, Whatsapp rengi neden değişti?
26.04.2024 Yaşam
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor, yeni uygulama geliyor, mesajlarda artık...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişiyor, yeni uygulama geliyor, mesajlarda artık... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Resmen devreye giriyor. Yeni uygulama hayata geçmesine az bir süre kaldı. WhatsApp, durum güncellemesi olarak paylaşabileceklerinize bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
16.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Dini, anlamlı, komik, ağır, kapak Whatsapp Durum sözleri! Kısa, vurucu ve farklı seçenekleriyle 2022 Whatsapp hakkımda profil durum sözleri!
Dini, anlamlı, komik, ağır, kapak Whatsapp Durum sözleri! Kısa, vurucu ve farklı seçenekleriyle 2022 Whatsapp hakkımda profil durum sözleri! Whatsupp durum mesajları, günümüz dünyasında en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasının milyonlarca kişiye ulaşmasıyla daha da önemli bir hal aldı. Sesli ve görüntülü görüşme imkanı tanıyan Whatsapp aynı zamanda kendimizi tek cümleyle anlattığımız, hissettiklerimizi paylaştığımız bir alan da sağlıyor. Kullanıcılar Whatsapp’ın sağladığı durum paylaşma özelliğiyle çeşitli sözleri profili aracılığıyla kitlelere ulaştırabiliyor. Biz de WhatsApp hakkımda, biyografi ve profil için etkileyici, dini, anlamlı komik ağır durum sözleri derledik. İşte Whatsapp durum sözleri…
20.04.2022 Gündem
Anne vahşeti! Kızını kalbinden bıçaklayıp intihara kalkıştı
Anne vahşeti! Kızını kalbinden bıçaklayıp intihara kalkıştı Hatay'ın İskenderun ilçesinde psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Bahar Sarıbaş (33), kızı Elif Eylül’ü (9) kalbinden bıçaklayıp öldürdükten sonra asit içerek intihara kalkıştı. Hastanede tedaviye alınan Sarıbaş’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
19.04.2022 Gündem
WhatsApp'ta yeni dönem başlıyor!
WhatsApp'ta yeni dönem başlıyor! Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma programı WhatsApp hakkında geçtiğimiz sene reklam döneminin başlayacağı iddia edilmişti.
4.06.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp artık reklam gösterecek!
WhatsApp artık reklam gösterecek! Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çok da uzak olmayan bir tarihte yayınlayacağı güncelleme ile kullanıcılara reklam göstermeye başlayacak.
28.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram yeni bir özellik test ediyor!
Instagram yeni bir özellik test ediyor! Artık, Instagram hikayelerini WhatsApp durumunuz yapabileceksiniz.
4.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp yeni özelliğini kullanıma sundu!
Whatsapp yeni özelliğini kullanıma sundu! Whatsapp son yeniliğiyle adından yine söz ettirecek. WhatsApp Web'e gelecek olan yeniliğin detayları haberimizde.
21.08.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan büyük hile!
WhatsApp'tan büyük hile! Facebook bünyesinde bulunan dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın başı sahte yorumlarla dertte. Durum güncellemesi nedeniyle uygulama marketlerinde puanı düşen WhatsApp'ın, sahte hesaplarla puanını yükseltme yoluna gittiği iddia ediliyor.
27.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp eskiye döndü!
WhatsApp eskiye döndü! WhatsApp durum özelliğini değiştirince büyük tepki çekmişti. Snapchat benzeri durum güncellemesine geçiş yapan anlık mesajlaşma kullanıcıları şikayet yağdırınca eski tip metin olarak durum güncellemesi yapılacağına izin vereceğini duyurmuştu. Beklenen güncelleme sonunda geldi. İşte detaylar...
21.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ın bilmeniz gereken yeni özellikleri!
WhatsApp'ın bilmeniz gereken yeni özellikleri! WhatsApp boş durmuyor ve yeni özelliklerle sürekli olarak güncelleniyor. İşte 6 yeni WhatsApp özelliği...
20.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan "durum" açıklaması!
WhatsApp'tan "durum" açıklaması! WhatsApp durum güncellemesiyle ilgili açıklama yayınladı.
16.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp güncellendi!
WhatsApp güncellendi! WhatsApp Status modu ile bazı kullanıcı kitlesinden tepki alan WhatsApp için bir güncelleme daha geldi. Android sürümü için yayınlanan güncelleme ile bazı yenilikler geldi
11.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan bir güncelleme daha!
WhatsApp'tan bir güncelleme daha! Kısa bir süre önce hayatımıza yeni nesil 'durum' özelliğini sokan WhatsApp, bu sefer yeni bir özellik için test çalışmalarına başladı.
9.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp eski haline dönecek!
WhatsApp eski haline dönecek! Dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından olan WhatsApp, geçtiğimiz hafta yayınladığı güncellemeyle eklediği hikayeler özelliğini eski haline çevirmeye hazırlanıyor. Büyük bir tepkiye yol açan özellik, kullanıcıların şikayetleri üzerine bir sonraki güncellemede düzeltilecek.
1.03.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'tan geri adım!
WhatsApp'tan geri adım! WhatsApp'ın çok sayıda kullanıcının tepkisini çeken son güncellemesinden geri adım atacağı iddia edildi. İşte Whatsapp'ın son güncellemesi...
27.02.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp sinir bozdu!
WhatsApp sinir bozdu! WhatsApp'ın Android platformunda yaptığı son güncelleme, milyonlarca Web WhatsApp kullanıcısı tarafından rahatsız edici bulundu. Yeni güncellemeyle birlikte Web WhatsApp'a girenler, telefonda kaldırılamayan bir bildirimle karşılaşıyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'ta hikaye özelliği nasıl kullanılır?
Whatsapp'ta hikaye özelliği nasıl kullanılır? Whatsapp, kullanıcıların tıpkı Snapchat ve Instagram'da olduğu gibi hikâyeler benzeri paylaşımları durum mesajı olarak göstermesini sağlayan bir özellik duyurdu.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'a yeni özellik geliyor!
Whatsapp'a yeni özellik geliyor! Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın durum özelliği yenileniyor. WhatsApp durumlarında bundan böyle Snapchat'te olduğu gibi 24 saatte silinen fotoğraf, video ve GIF'ler yer alacak.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
İşte Whatsapp'ın yeni özelliği!
İşte Whatsapp'ın yeni özelliği! Facebook'tan farklı olarak, Whatsapp'da kişinin durumunu güncellemesi, o kadar büyük bir olay değil...
8.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Fotoşoplu ‘Erdoğan’a hakaret’ belgesiyle kocaya suç duyurusu
Fotoşoplu ‘Erdoğan’a hakaret’ belgesiyle kocaya suç duyurusu Boşandığı eşinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiğini savunup savcılığa başvuran savcı kızının suçlamalarıyla eski koca hakkında iddianame hazırlandı. Ancak hakaretin belgesi fotoşop çıktı
25.10.2015 Yaşam
WhatsApp boşanma sebebi oldu
WhatsApp boşanma sebebi oldu Suudi Arabistan'da mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp boşanma sebebi oldu. Karısının WhatsApp durum güncellemesini delil olarak gösteren kocayı haklı bulan mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi.
18.03.2015 Yaşam
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
Yıllık izin, tatil ve dinlenme hakkını kapsıyor! Birçok işveren aynı yöntemi uyguluyor
Yıllık izin, tatil ve dinlenme hakkını kapsıyor! Birçok işveren aynı yöntemi uyguluyor Çalışanların en büyük şikayetlerinden biri işverenin mesai saatleri dışında Whatsapp, Telagram gibi mesajlaşma uygulamaları üzerinden iletişim kurması. İletişim sürecinin ardından çoğu zaman çalışan dinlenme saatlerinde de çalışmak zorunda kalabiliyor. Birçok ülke çalışanın 'ulaşılmama hakkı' kapsamında adımlar atıyor. Son olarak Avustralya’da yasa tasarısı Senato'dan geçti. Başbakan Albanese konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Günün 24 saati ödeme almayan birinin, günün 24 saati ulaşılabilir olmaması gerekir." şeklinde konuştu. Peki ülkemizde durum nasıl? Çalışanların 'bağlantı kesme hakkı' bulunuyor mu?
12.02.2024 Çalışma Hayatı
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Durum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp durum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.