Gif

Gif

Son dakika gif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gif gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 gif haberi bulunmuştur. Tüm gif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'ye 3 gol attı, Mauro Icardi'yi bu fotoğrafla paylaştı
Fenerbahçe'ye 3 gol attı, Mauro Icardi'yi bu fotoğrafla paylaştı Fenerbahçe'nin Nordsjaelland maçına attığı gollerle damga vuran Benjamin Nygren, sosyal medya hesabından flaş bir görsel paylaştı.
4.12.2023 Galatasaray
İşveren ve çalışanları yakından ilgilendiriyor! Yüzde 82...
İşveren ve çalışanları yakından ilgilendiriyor! Yüzde 82... İş veren ve çalışanları ilgilendiren araştırmanın sonuçları belli oldu. Başarının sırrı bunu yapmaktan geçiyor. İş yerinde olduğu kadar dışarıda da görüşen ve samimi olan ekiplerin diğer birimlere göre daha başarılı olduğu ortaya çıktı. Bu konuda ölçüyü kaçıranlar içinse yaptırım söz konusu oluyor.
21.10.2021 Çalışma Hayatı
Instagram hikaye ekleme nasıl yapılır? Instagram hikayede video ve fotoğraf paylaşma yöntemleri...
Instagram hikaye ekleme nasıl yapılır? Instagram hikayede video ve fotoğraf paylaşma yöntemleri... Instagram son zamanlar da popüler olarak kullanılan bir sosyal medya uygulamasıdır. Instagram kullanıcıları tarafından hikaye ekleme özelliği de oldukça fazla kullanılmaktadır.
16.02.2022 Gündem
'Camdaki Kız' alternatif afişi NFT pazarında!
'Camdaki Kız' alternatif afişi NFT pazarında! TV’de yer alan dizileriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen ve aynı zamanda dijital platformlarda yer alan ilk yerli yapıma imza atan OGM Pictures, 'Camdaki Kız' dizisinin alternatif gif NFT afişini Carny NFT Pazaryeri’nde (carny.io) satışa çıkararak, sektörde yeni bir ilke imza atıyor.
12.10.2021 Magazin
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Ücretsiz ve yerli Dedi uygulaması nedir, hangi ülkenin (kimin) mesajlaşma uygulamasıdır, güvenli mi?
Ücretsiz ve yerli Dedi uygulaması nedir, hangi ülkenin (kimin) mesajlaşma uygulamasıdır, güvenli mi? Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ın kullanıcılarına gönderdiği gizlilik sözleşmesi ile veri paylaşımı kurallarını değiştirmesi kullanıcılarına onaylamaktan başka çözüm sunmaması tepki çekti. Sözleşmeyi onaylamayanlar 8 Şubat 2021 tarihi itibariyle Whatsapp uygulamasını kullanamayacaklar. Bunun üzerinde milyonlarca kişi 'Whatsapp yerine yerli ne kullanabilirim?' sorusunu araştırmaya başladı. Uygulamalar arasında dikkat çeken yerli bir uygulama bulunuyor. Yerli mesajlaşma uygulaması Dedi, tıpkı whatsapp gibi konuşmaya ve dosya gönderimine olanak sağlıyor. Peki, Yerli mesajlaşma uygulaması Dedi kime ait? Dedi uygulaması ücretli mi? Dedi uygulaması yerli mi? Dedi uygulaması nasıl kullanılır? İşte Whatsapp yerine kullanabileceğiniz yerli mesajlaşma uygulaması Dedi'nin özellikleri...
11.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Signal uygulaması (app) nedir, nasıl kullanılır? WhatsApp alternatifi Signal’in farkı ve özellikleri (Elon Musk  “Signal kullanın” diyerek önerdi)
Signal uygulaması (app) nedir, nasıl kullanılır? WhatsApp alternatifi Signal’in farkı ve özellikleri (Elon Musk “Signal kullanın” diyerek önerdi) WhatsApp'in kullanıcılarını verilerini Facebook ile paylaşmaya zorlaması sonrası tepkiler çığ gibi büyüyor. SpaceX CEO'su Elon Musk, "Signal kullanın" diyerek takipçilerine farklı bir uygulama tavsiyesinde bulundu. Peki, Signal uygulaması nedir? Signal uygulamasının özellikleri nelerdir, nasıl çalışıyor? WhatsApp’ın alternatifi Signan uygulaması…
8.01.2021 Gündem
Whatsapp’tan para gönderme başladı! Whatsapp’tan nasıl para gönderiliyor? Whatsapptan para gönderme Türkiye’de var mı?
Whatsapp’tan para gönderme başladı! Whatsapp’tan nasıl para gönderiliyor? Whatsapptan para gönderme Türkiye’de var mı? Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in Facebook hesabı üstünden yaptığı paylaşımda, uzun zamandır test edilen ve daha önce Hindistan'da başlatılan, WhatsApp üstünden para gönderme devrinin Brezilya'da da başladığını duyurdu. Kullanıcılar WhatsApp üstünden para gönderip alabilecekken, WhatsApp üstünden satış da yapabilecek. Bu uygulamaların Hindistan ve Brezilya'da başlamasından sonra, dünya genelinde ne zaman yayınlanacağı merak edilen konular arasına girdi.
16.06.2020 Gündem
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık...
WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık... Corona virüsten dolayı güvenlik bazında pek çok yenilik getiren WhatsApp, bu kez uzun zamandır beklenen özellikleri yayına vermek üzere.
9.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a sürpriz bir özellik geldi
Instagram'a sürpriz bir özellik geldi Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'da kullanıcıların beğenisine sunulan yeni bir özellik, GIF kullanımını iyiye artıracak gibi görünüyor.
6.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Twitter'ı kullanırken bunlara dikkat edin!
Twitter'ı kullanırken bunlara dikkat edin! Dünyanın önde gelen sosyal medya platformlarından Twitter'ı daha etkin bir şekilde kullanmak için hangi özelliklere sahip olduğunu iyi bilmek gerekiyor. İşte Twitter'dan daha fazla yararlanmanızı sağlayacak kullanışlı özellikler...
5.01.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni tehlike! GIF...
WhatsApp'ta yeni tehlike! GIF... Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta fark edilen yeni bir güvenlik açığı kullanıcıları tehdit ediyor. Kötü niyetli kullanıcıların GIF dosyalarını kullanarak kurbanların telefonlarına erişim hakkı kazanabildiği ortaya çıktı.
3.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Evlat katili babadan şok ifadeler: Sırf annesi üzülsün diye yaptım
Evlat katili babadan şok ifadeler: Sırf annesi üzülsün diye yaptım Balıkesir’in Havran ilçesinde öz kızının otomobiline arkadan çarpıp yoldan çıkardıktan sonra 15 el ateş ederek öldüren baba, cinayeti sırf annesinin kahrolup üzülmesi için işlediğini söyledi. Öte yandan, Yılmaz’ın 15 kurşunla gözlerinin önünde öldürülmesine tanık olan 2 sınıf arkadaşının da aynı otomobilde yaralandıkları, hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
28.06.2019 Yaşam
Göktuğ füzeleri F-16’larda kullanılacak!
Göktuğ füzeleri F-16’larda kullanılacak! Türkiye’nin ilk havadan havaya atılan füzesini üreten TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE), “Göktuğ” projesinde önemli aşamalar kaydetti. Bozdoğan ve Gökdoğan isminde üretilen iki hava-hava füzesinin 2021 yılında TSK envanterine girmesi hedefleniyor. Füzeler F-16’larda kullanılacak.
3.06.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp için yepyeni bir özellik daha geliyor
WhatsApp için yepyeni bir özellik daha geliyor Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, güncellemelerle beraber kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ederken şimdi de gelişmiş arama özelliği ile gündeme geldi.
5.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Flaş karar! WhatsApp kararıyor...
Flaş karar! WhatsApp kararıyor... Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a merakla beklenen özellik sonunda geliyor.
23.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat Whatsapp'a gelen yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Whatsapp Web üzerinden GIF paylaşımı söz konusu olurken, yeni özellik bu kez popüler uygulamada bakın neyi değiştirecek?
3.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp değişti! Bugünden itibaren yazışan herkes...
Whatsapp değişti! Bugünden itibaren yazışan herkes... WhatsApp bildirim uzantısı özelliği nihayet kullanıcılara sunulmaya başladı. Bu yeni güçlü eklenti ile birlikte bildirimler bambaşka bir boyut kazanacak.
25.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da GIF desteği geri döndü
Instagram'da GIF desteği geri döndü Yaşanan ırkçılık suçlamaları yüzünden GIPHY desteğini uygulamadan kaldıran Instagram, aldığı önlemler sonrası GIF desteğini geri getrdi
30.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Google popüler GIF platformu Tenor’u satın aldı
Google popüler GIF platformu Tenor’u satın aldı Dünyanın en popüler arama motorlarından biri olan Google, sadece geçtiğimiz ay 12 milyar GIF aramasına ev sahipliği yapan Tenor’u satın aldı. Satın alınan bu şirket, başta Google ve Android kullanıcılarını sevindirecek gibi görünüyor
28.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram'a gelecek olan 5 yeni özellik
Instagram'a gelecek olan 5 yeni özellik Facebook tarafından satın alındıktan sonra Instagram sürekli olarak geliştirmeler yayınlamaya başladı. Her güncelleme ile yeni bir özellik kazanan sosyal medya platformuna kısa bir süre içinde 5 yeni yetenekler eklenecek.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'a store özelliği geliyor!
WhatsApp'a store özelliği geliyor! WhatsApp, yeni yayınladığı beta güncellemesi ile birlikte çıkartmalar özelliğini ve çıkartmaların indirileceği WhatsApp Store özelliğini test etmeye başladı.
1.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Instagram Hikayeleri'nde yeni dönem
Instagram Hikayeleri'nde yeni dönem Sosyal paylaşım uygulamasında Instagram'ın Instagram Hikayeleri için geliştirdiği yeni özelliğini kullanıma sundu
24.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi başladı
Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi başladı Samsung'un son amiral gemisi Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi başladı.
5.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Beşiktaş'a Bayern Münih'ten yanıt!
Beşiktaş'a Bayern Münih'ten yanıt! Beşiktaş'a, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i yendiği maçın sonrasında attığı 'Sıradaki kim?' tweetine Bayern Münih'ten cevap geldi.
7.12.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.