Votka

Votka

Son dakika votka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan votka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını votka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Votka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan votka gelişmeleri de dahil olmak üzere 447 votka haberi bulunmuştur. Tüm votka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol operasyonu
Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkol operasyonu Yılbaşı öncesi sahte ve kaçak alkolden oluşan içkilerin imalat ve satışı konusunda Mudanya Emniyeti Asayiş Büro ekipleri, ilçede 42 litre sahte ve kaçak alkol ele geçirdi, 2 kişiyi gözaltına aldı.
24.12.2023 Gündem
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim İstanbul’a gelen yüzlerce turist, tanıştıkları kişiler tarafından götürüldükleri Ortaköy’deki gece kulübünde binlerce TL dolandırıldı. ‘Basit dolandırıcılık’ gibi suçlardan işlem yapıldığı için gece kulübü yetkilileri her seferinde serbest kaldı. Başsavcılık, dolandırıcılık çetesi kurmakla suçladığı gece kulübü işletmecileri ve çalışanları hakkında 3 yıldır verilen tüm takipsizlik kararlarını kaldırdı.
30.09.2023 Yaşam
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan Safa Yasin Ö.(19) hakkında "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
28.09.2023 Gündem
Güncel sigara fiyatları 2023 listesi! Yeni zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? 2023 sigara zammı!
Güncel sigara fiyatları 2023 listesi! Yeni zamlı sigara fiyatları ne kadar oldu? 2023 sigara zammı! 6 Ocak 2023 sigara fiyatları listesi için aramalar arttı. İçki ve sigara üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarının yüzde 22.29 oranında arttırılmasının ardından güncel sigara fiyatları sorgulanmaya “Sigaraya zam gel mi?” sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyordu. ÖTV tutarları 6 aylık dönemde üretici enflasyonu dikkate alınarak güncelleniyor. İşte Sigara fiyatları 2023…
3.02.2023 Ekonomi
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları!
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları! Bira, rakı ve şaraplara zam geliyor! Zam oranı yüzde 15-20 olarak açıklandı. Açıklamayı Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş yaptı. Eylül ayında geçerli olacak zamlar sonrası fiyatlar merak ediliyor. Peki, Alkol zammı ne zaman? Alkol fiyatlarına zammı gelecek? Bira, rakı ve şarap zammı ne zaman? Alkolde zam geçişi ne zaman? 2 Eylül’de alkol zammı var mı? İşte detaylar…
30.08.2022 Ekonomi
Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Temmuz 2022 güncel alkol fiyatları ne kadar oldu? 20 Temmuz alkol zammı sonrası votka, viski, rum, şarap fiyatları
Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Temmuz 2022 güncel alkol fiyatları ne kadar oldu? 20 Temmuz alkol zammı sonrası votka, viski, rum, şarap fiyatları Alkol fiyatlarına zam mı geldi? Altı aylık enflasyon rakamlarına göre ÖTV fiyatı yeniden belirlenendi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bugün itibarıyla bir içki grubuna ait ithal şarap, votka, viski ve likör ürünlerine zam geldiğini söyledi. Peki alkole ne kadar zam geldi, güncel 2022 Temmuz alkol fiyatları ne kadar oldu?  İşte 20 Temmuz alkol zammı ile ilgili son durum…
20.07.2022 Ekonomi
KYK kredi borçları masada! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
KYK kredi borçları masada! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı KYK kredi borçlarıyla ilgili düzenlemenin de son haline kavuşacağı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
18.07.2022 Siyaset
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildi
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildi Muğla'nın Marmaris ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, çeşitli türlerde toplam 1788 şişe sahte içki ele geçirildi.
4.07.2022 Yaşam
Alkole zam var mı? Alkol fiyatları ne kadar?
Alkole zam var mı? Alkol fiyatları ne kadar? Sigaraya gelen zamların ardından pek çok kişi alkole zam olup olmadığını sorguluyor. Normalde Temmuz ayında yapılması beklenen zam enflasyon verilerindeki artışın da etkisiyle birlikte sürpriz şekilde bugün zamlanmasıyla birlikte alkole zam gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Alkol zammı var mı? Alkole zam geldi mi? Alkol fiyatları ne kadar? Tekila, bira, viski, votka ve rakı zam geldi mi? İşte detaylar…
5.05.2022 Ekonomi
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha
Biden son dakika duyurdu! Rusya'ya bir yaptırım darbesi daha ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'ya karşı uygulanacak yeni yaptırımları açıkladı. Biden, Ukrayna'ya saldırıları nedeniyle Rusya ile "ticari ilişkilerini" askıya aldıklarını açıkladı.
11.03.2022 Dünya
2022 alkol fiyatları! Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, alkole zam geldi mi? Yeni 2022 alkol fiyatları listesi!
2022 alkol fiyatları! Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, alkole zam geldi mi? Yeni 2022 alkol fiyatları listesi! Sigaradan ve alkolden alınan Özel Tüketim Vergisi'ne yüzde 47 zam yapıldı. Zam sonrası Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Türkiye geneli dükkanları kapatıyoruz. Firmaların ürün vermemesi telefonları açmamaları sebebiyle muhatap bulunamadığından zincir marketlerin otomatik yüzde 40 zam yapmaları bizlerin ticaretini sekte vurmuştur" açıklamalarında bulunurken, tedarik sonucuna dikkat çekti. Son dakika gelişmelerinin ardından 2022 alkol fiyatları ve alkol ÖTV zammı sorgulandı, Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, zam fiyatlara yansıdı mı? alkole zam geldi mi? sorularına yanıt arandı. İşte 2022 alkol fiyat listesi…
4.01.2022 Ekonomi
Sahte içkiden ölen kadının eşi: Tekel bayisinden 25 liraya su şişesi içinde almış
Sahte içkiden ölen kadının eşi: Tekel bayisinden 25 liraya su şişesi içinde almış İstanbul Avcılar'da sahte içki içtikten sonra vücut ağrısı ve göz kararma, şikayetleriyle hastane giden 4 çocuk annesi Dilek Havuççuoğlu (50) hayatını kaybetti. Dilek Havuççuoğlu, eşi Fikret Havuççuoğlu, " Eşim sahte alkol aldıktan sonra 'her yerim ağrıyor ve gözlerim görmüyor, ayaklarım üşüyor' dedi. Eşim çığlık çığlığa öldü. Eşimin 25 liraya alkol aldığını bilmiyordum. Bilseydim aldırmazdım. İnsan sevdiğini göz göre göre ölüme bırakır mı?" dedi.
20.12.2021 Gündem
112'yi arayıp, sahte içkiden fenalaştığını söyleyen reklamcı öldü
112'yi arayıp, sahte içkiden fenalaştığını söyleyen reklamcı öldü Aksaray’da, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni 4 gün önce arayıp, sahte içkiden fenalaştığını söyleyince tedaviye alınan Süleyman Çiğdem (56), hayatını kaybetti. Çiğdem'in sahte içkiden zehirlenip zehirlenmediğinin belirlenmesi için alınan doku örnekleri, mikrobiyoloji laboratuvarında incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
20.12.2021 Gündem
İstanbul Valiliği'nden sahte içki açıklaması!
İstanbul Valiliği'nden sahte içki açıklaması! Yılbaşı öncesi 10 ilde sahte içkiden zehirlenen 42 kişi yaşamını yitirdi. Güvenlik güçlerinin yurt genelinde düzenlediği operasyonlarda ise yüklü miktarda sahte içki ele geçirildi, çok sayıda kişi gözaltına alındı. İstanbul Valiliği, kentte sahte alkolden toplam 22 kişinin öldüğünü belirtirken 16 kişinin ise hayati tehlikelerinin devam ettiğini açıkladı.
17.12.2021 Yaşam
Bazanın altından, çamaşır ve bulaşık makinesinin içinden çıktı!
Bazanın altından, çamaşır ve bulaşık makinesinin içinden çıktı! Sahte içkiden 7 kişinin hayatını kaybettiği Tekirdağ'da, jandarma ekiplerinin Kapaklı ilçesindeki 2 adreste yaptığı aramada baza altına, çamaşır ve bulaşık makineleri içine gizlenen 306 litre gümrük kaçağı içki ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
2.07.2021 Gündem
Alkollü içeceklerde ÖTV zammı! Yüzde 17.07...
Alkollü içeceklerde ÖTV zammı! Yüzde 17.07... Yeni enflasyon rakamları uyarınca, alkollü içkilerin ÖTV’sine yüzde 17.07 zam geldi.
5.01.2021 Ekonomi
Sahte alkol kabusu devam ediyor! Ölü sayısı 78'e yükseldi
Sahte alkol kabusu devam ediyor! Ölü sayısı 78'e yükseldi Yurt genelinde metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle 9 Ekim'den bu yana 78 kişi yaşamını yitirdi.
25.10.2020 Gündem
Lüks villaya baskın! Hepsi ele geçirildi
Lüks villaya baskın! Hepsi ele geçirildi Aydın'ın Kuşadası ilçesinde polisin lüks villaya düzenlediği operasyonda sahte içkiler ele geçirildi, gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
23.10.2020 Gündem
Aydın’da sahte içkiden 9'uncu ölüm
Aydın’da sahte içkiden 9'uncu ölüm Aydın'da sahte votka içtikten sonra rahatsızlanan Umut Arın (34) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İlde sahte içkiden ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.
23.10.2020 Gündem
Alkol zehirlenmesinin belirtileri nelerdir? Metil alkol nedir? Sahte içki zehirlenmesinde sayı artıyor!
Alkol zehirlenmesinin belirtileri nelerdir? Metil alkol nedir? Sahte içki zehirlenmesinde sayı artıyor! Son günlerde artış gösteren alkol zehirlenmeleri, uygun ve yasal olmayan yöntemlerle üretilen metil alkol içerikli sahte içkiler nedeniyle de yaşanıyor. Düşük maliyeti nedeniyle etil alkol yerine metil alkol kullanılarak üretilen sahte içki, İzmir ve Kırıkkale'de son 3 günde çok sayıda kişinin hayatına mal oldu. Peki, Sahte içki neden zehirliyor? Alkol zehirlenmesinin belirtileri nelerdir? İşte sahte içki ile ilgili bilmeniz gerekenler...
12.10.2020 Gündem
Yüksek kâr amacıyla yapılan sahte içkinin bedeli ağır oluyor
Yüksek kâr amacıyla yapılan sahte içkinin bedeli ağır oluyor Düşük maliyeti nedeniyle etil alkol yerine metil alkol kullanılarak üretilen sahte içki, İzmir ve Kırıkkale'de son 3 günde 19 kişinin hayatına mal oldu.
12.10.2020 Sağlık
Çölyak hastalığı belirtileri nelerdir? Çölyak hastaları nasıl beslenmeli? Glutensiz yiyecekler nelerdir?
Çölyak hastalığı belirtileri nelerdir? Çölyak hastaları nasıl beslenmeli? Glutensiz yiyecekler nelerdir? Çölyak hastalığı, glütene karşı anormal bir bağışıklık reaksiyonunun neden olduğu bir sindirim bozukluğudur. Besinlerdeki buğday, arpa ve çavdarda bulunan glüten adlı bir proteine hassasiyet ile tanımlanıyor. Bu hastalıkta öncelikle ince bağırsakta hasar oluşuyor ve emilim bozukluğu ortaya çıkıyor. Ancak, beslenme düzeninden glütenin kaldırılmasıyla sorun gideriliyor. Peki, Çölyak hastalığı nedir? Çölyak hastaları ne yiyebilir?Çölyak hastaları ne yememeli? Çölyak hastaları nasıl beslenmeli? İşte Çölyak hastalığı ile ilgili bilmeniz gerekenler...
3.09.2020 Gündem
Alkol ve sigaraya zam!
Alkol ve sigaraya zam! Gelir İdaresi Başkanlığı sigara ve alkolün ÖTV'sinde 6 ayda bir yapılan otomatik artışı gerçekleştirdi. Yapılan düzenleme ile biranın vergisi 38 kuruş, sigaranın vergisi 1,1 lira ve rakının vergisi 7 lira arttı. 1 paket sigara fiyatı en az 13.6 liradan 14.5 liraya çıktı. Sigarada 14.5 liranın 12,46 lirası vergi olacak. Vergi oranı yüzde 84'ten yüzde 86'ya çıkacak. 70'lik rakının fiyatı KDV ile birlikte 163 liradan 170 liraya çıkacak. Votka, Cin, Viski ve diğer yüksek derece alkollü içkilerde de vergi 7 lira artacak.
4.07.2020 Ekonomi
Alkol fiyatları 4 Haziran 2022! Alkol zammı ne zaman uygulanacak? ÖTV zammı sonrası 4 Haziran alkol fiyatları (şarap, rakı, viski, votka, bira)
Alkol fiyatları 4 Haziran 2022! Alkol zammı ne zaman uygulanacak? ÖTV zammı sonrası 4 Haziran alkol fiyatları (şarap, rakı, viski, votka, bira) Alkole zam geldi mi 2022, alkole ne kadar zam geldi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alkollü içeceklerde ve sigarada Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranı artırıldı. Bir litre rakıda ÖTV tutarı 481,98 TL'den 602,48 TL'ye yükseltildi. Sigarada 0.71 tl olan asgari maktu vergi tutarı 0.79 tl oldu. Alkollü içeceklerde ve sigarada asgari maktu vergi tutarları attırılınca merak için bunun alkole ve sigaraya yansıyıp yansımadığı araştırılmaya başlandı. Peki, Alkol zammı ne zaman uygulanacak 2022, alkol ÖTV zammı fiyatlara yansıdı mı? Akole zammı ne zaman geçerli? İşte ÖTV zammı sonrası 4 Haziran alkol fiyatları hakkında merak edilenler...
4.06.2022 Ekonomi
Ukrayna'da katliam! 7 kişiyi av tüfeğiyle öldürdü
Ukrayna'da katliam! 7 kişiyi av tüfeğiyle öldürdü Ukrayna'nın Jitomir kentinde bir kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartıştığı 7 kişiyi av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
22.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Votka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki votka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.