Volkswagen Arena

Volkswagen Arena

Son dakika Volkswagen Arena haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Volkswagen Arena ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Volkswagen Arena haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Volkswagen Arena

haberleri sayfasında son dakika yaşanan volkswagen arena gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 volkswagen arena haberi bulunmuştur. Tüm volkswagen arena haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık kırmızı tulumuyla gözleri üzerine çekti!
Zeynep Bastık kırmızı tulumuyla gözleri üzerine çekti! Sahne performanslarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık dün akşam Volkswagen Arena'da konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Zeynep Bastık cesur sahne kostümüyle dikkat çekti.
13.05.2023 Magazin
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı Liseler arası robot yarışmasına katılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerinin de üyesi olduğu ‘Pars Robotcs takımı’ İstanbul’da gerçekleşen bölgesel finallerde ‘Excellence in Engineering’ ve ‘Finalist’ ödülüne layık görüldü. Uluslararası yarışmada büyük bir başarı sergileyen ve ABD’deki final için bekleme listesinde olan takımın gelecek hedefi ise finallerde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek.
27.03.2023 Eğitim
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek!
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek! Her Bilet Çocuklar İçin Destek: Dünyaca Ünlü Rapçi Luciano, tüm gelirleri TEGV’e aktarılacak şekilde depremzede çocuklar için sahnede, 29 Nisan’da Volkswagen Arena’da.
23.03.2023 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜNİAK FEST Programında 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle buluştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak
Zirve 23 başladı! Baykar Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar: Muhabere tarihinde devrim yaratacak 23 Yetenek Derneği tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Zirve 23 bugün gerçekleşiyor. 2 bin aşkın üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon Volkswagen Arena'da düzenleniyor. Zirve 23 kapsamında konuşma yapan BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Biz 20 yıllık hayalimizi üretmek için devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı olacak Kızılelma için geri sayım başladı. 2023'de ilk uçuşunu yapacak. Bu iki platform muhabere tarihinde devrim yaratacaklar." dedi. Togg CEO'su Gürcan Karakaş da "Cesaretinizi artırmak için esnek olun, değişimi kucaklayın. 'İnsanlar ne der'e bakmayın. Aksiyona geçin. 20 saat düşüneceğinize 3 kez deneyin. Büyük resmî görün" diye konuştu.
15.10.2022 Ekonomi
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor 23 Yetenek Derneği tarafından bu sene ikincisi organize edilecek Zirve 23, 15 Ekim Cumartesi günü 2 bini aşkın üniversite öğrencisi gencin katılımıyla gerçekleşecek. Türkiye’nin dört tarafından Zirve 23 için gelecek olan gençler, Volkswagen Arena’da buluşacak.
14.10.2022 Ekonomi
'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu! 68'inci Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninden kareler
'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu! 68'inci Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninden kareler Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. İşte ödül töreninden kareler...
30.03.2022 Şampiy10
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice büyüdü! 'Cumhurbaşkanı adayı gibi...'
İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice büyüdü! 'Cumhurbaşkanı adayı gibi...' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki kriz iyice ortaya çıktı. İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için yaptığı ziyaretler Kılıçdaroğlu'nu rahatsız ettiği biliniyor. İki isimden de adaylık için peş peşe hamleler geliyor.
5.11.2021 Siyaset
Kenan Doğulu şarkı söylerken Beren Saat sahneye çıktı! Görüntüler olay yarattı
Kenan Doğulu şarkı söylerken Beren Saat sahneye çıktı! Görüntüler olay yarattı Kenan Doğulu, Cumhuriyet’in 98'inci yılı şerefine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Volkswagen Arena’da düzenlediği kutlamada sahne aldı. Sanatçının eşi Beren Saat, 'Aşk İle Yap' şarkısı sırasında sahneye çıkıp, Kenan Doğulu ile dans etti. Bu görüntüler sosyal medyada olay oldu.
30.10.2021 Magazin
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi!
İBB konser takvimi! İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İBB konserleri listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tüm İstanbul’da coşku ile kutlayacak. Pek çok kişi Cumhuriyet'in 98. yıl dönümünde yapılacak etkinlikleri araştırıyor. İBB, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel bir dizi etkinlik ve konser programı hazırladı. Peki, İBB 29 Ekim konserleri nerede yapılacak? Nerde, hangi konser var? İşte İBB konser takvimi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri listesi!
27.10.2021 Gündem
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak
Geleceğin liderleri Zirve 23’te buluşacak Üniversite öğrencilerinin liderlik yetkinliklerinin gelişmesine ve kurumlarda, fark yaratan liderler olmalarına katkı sağlamayı hedefleyen gerçek tecrübe odaklı liderlik platformu 23’ün düzenlediği Zirve 23, 23 Eylül’de İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleştirilecek. Zirve 23’ün konuşmacıları arasında Harvard Business School’dan Profesör Guhan Subramanian, Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, Anadolu Efes Koçu Ergin Ataman ve Eğitim Bilimci Özgür Bolat gibi alanında lider isimler bulunuyor.
10.09.2021 Gündem
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu İstanbul'da yapılacak
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu İstanbul'da yapılacak FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun 16-18 Nisan'da İstanbul'da düzenleneceği açıklandı.
26.03.2021 Basketbol
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan "Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu" ödülleri sahiplerini buldu.
4.11.2020 Futbol
Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? Tarih belli oldu!
Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? Tarih belli oldu! Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olarak Gillette-Milliyet ortaklığında 5. kez düzenlenecek olan “Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni tarihi belli oldu. Peki, Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni ne zaman? Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte Milliyet Yılın Sporcusu ödül törenini detayları...
2.11.2020 Gündem
Pera, 5 Nisan'da sahne alıyor!
Pera, 5 Nisan'da sahne alıyor! Gökhan Mandır (vokal-gitar), Barış Ceylan (bas gitar) Kaya Sevinç (gitar) ve Hakan Ünalan'dan (davul)'dan kurulu Türk rock müziğinin son dönem en çok konuşulan gruplarından Pera, enerjik sahne performanslarını bir adım daha ileriye taşıyacak olan Pera Quasar Concept ile, 5 Nisan 2020 akşamı Volkswagen Arena'da sahne alacak.
6.01.2020 Kültür Sanat
Askere giden ünlü rapçi Ezhel, kamuflajlı fotoğraflarını paylaştı
Askere giden ünlü rapçi Ezhel, kamuflajlı fotoğraflarını paylaştı Türk rapinin önde gelen isimlerinden olan Ezhel, vatani görevini yapmak için askere gitti. Ünlü rapçi askeriyeden de ilk fotoğraflarını paylaştı.
20.12.2019 Magazin
Edis’in, merakla beklenen "Ân'a Veda" konseri
Edis’in, merakla beklenen "Ân'a Veda" konseri Son zamanların en çok satan pop albümü “Ân”daki her bir şarkısı ile dijital satış platformlarında liste başı olan Edis, Volkswagen Arena’daki çok özel konserle kariyerinin 5. yılını kutladı.
2.12.2019 Kültür Sanat
Ben Fero'dan yılın en büyük konseri!
Ben Fero'dan yılın en büyük konseri! Trap müziğin sevilen ismi Ben Fero, 7 Aralık cumartesi günü Maslak'ta sahneye çıkıyor.
18.11.2019 Kültür Sanat
Ezhel'den 'Olay' konser!
Ezhel'den 'Olay' konser! Ezhel'in yeni albümündeki parçaları ilk kez canlı seslendirdiği konser büyük şova sahne olurken, Murda, DJ Artz ve Bugy gibi isimler de ünlü rapçi'ye eşlik etti.
18.11.2019 Magazin
Sorulardan kaçtı
Sorulardan kaçtı Kenan Doğulu, Atlantis Yapım ve SM Production tarafından düzenlenen fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında, Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluştu.
10.11.2019 Magazin
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor!
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor! Popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock’a farklı türleri bir araya getirecek. Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek
30.10.2019 Kültür Sanat
Fuat Güner'in konuğu David Garrett
Fuat Güner'in konuğu David Garrett TRT 2 ekranlarında Fuat Güner'in sunduğu Aramızda Müzik Var programının bu haftaki konuğu David Garrett oldu.
11.09.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Volkswagen Arena ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki volkswagen arena haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.