Virüs Tehlikesi

Virüs Tehlikesi

Son dakika virüs tehlikesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan virüs tehlikesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını virüs tehlikesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Virüs Tehlikesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan virüs tehlikesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 virüs tehlikesi haberi bulunmuştur. Tüm virüs tehlikesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya şaşkın! Gizemli Hepatit virüsü Avrupa ve ABD'de yayılmaya başladı, ülkeler alarmda...
Dünya şaşkın! Gizemli Hepatit virüsü Avrupa ve ABD'de yayılmaya başladı, ülkeler alarmda... Dünyada ikinci salgın endişesi. AB sağlık ajansı ilk olarak İngiltere'deki çocuklarda tespit edilen bilinmeyen kökenli hepatit vakalarının şimdi dört Avrupa ülkesinde ve ABD'de kaydedildiğini duyurdu.
19.04.2022 Gündem
Yılbaşı öncesi kritik açıklama! Kısıtlama yok ama...
Yılbaşı öncesi kritik açıklama! Kısıtlama yok ama... Yılbaşı ile ilgili son dakika açıklaması! Bu yıl kısıtlama olmasa da yeni yıla girerken endişe değişmedi. Yılbaşı öncesi uzmanlar, dünyada da vaka patlamasına yol açan koronavirüsün daha hızlı bulaşan Omicron varyantına karşı uyardı. Kalabalık ve havasız kutlama alanlarının Omicron’un bulaşması için ideal ortam olabileceğine işaret eden uzmanlar, maske, mesafenin yanı sıra kapalı alanların havalandırılmasını önerdi.
30.12.2021 Gündem
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan aşı açıklaması: Yüzde 90'ı yarım saat içinde çıkar!
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan aşı açıklaması: Yüzde 90'ı yarım saat içinde çıkar! Mutant virüs tehlikesine dikkat çeken Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, 'Aşı olduktan sonra yarım saat içinde reaksiyon olup olmayacağı anlaşılır mı?' sorusuna da yanıt verdi. Ceyhan, "Yüzde 90'ı yarım saat içinde çıkar. Geri kalan yüzde 10'u da 4 saat içinde çıkabilir. İnsanların korkusu varsa yarım saat aşı yapılan merkezde bekleyip, sonra da yalnız olmadan 4 saati geçirirlerse daha güvenli olur" dedi.
4.04.2021 Gündem
Tedirgin eden açıklama!  Türkiye'ye özgü mutasyon mu gelişti?
Tedirgin eden açıklama! Türkiye'ye özgü mutasyon mu gelişti? Koronavirüsün birçok ülkede hızlı bulaşan yeni türü tespit edildi. Karadeniz bölgesinde vaka sayılarındaki yüksek artış da virüsün Türkiye’ye özgü mutasyonlu bir türü mü var ve bunun tespiti mümkün mü sorularını akıllara getirdi.
20.02.2021 Gündem
Almanya'dan flaş karar! Giriş-çıkış yasağı...
Almanya'dan flaş karar! Giriş-çıkış yasağı... Koronavirüs nedeni ile zor günler geçiren Almanya yeni tedbirler alarak salgını kontrol altına almaya çalışıyor. Ülke gündeminde kapsamlı bir giriş-çıkış yasağı bulunuyor. Federal İçişleri Bakanlığı Sözcüsü, ülkeye giriş kısıtlamaları için şu anda bakanlıklar arasında anlaşmaya varıldığını, ancak detaylı açıklama yapmanın erken olduğunu duyurdu.
28.01.2021 Dünya
Restoran ve kafeler açılacak mı? Kötü haber geldi
Restoran ve kafeler açılacak mı? Kötü haber geldi Restoranlar bir an önce açılmayı beklerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restoranların açılma talepleri ile ilgili olarak, “Kabine toplantımızda inşallah bunun değerlendirmesini yeniden ele alacağız” dedi. TURYİD de yeme-içme sektörüyle ilgili rapor hazırladı. Rapora göre açılış süreci uzar ve destek verilmezse sektörde 700 bin kişi işini kaybedebilir.
23.01.2021 Gündem
Pinaları öldüren virüs kıyılarımıza geldi! Hızla yok oluyorlar...
Pinaları öldüren virüs kıyılarımıza geldi! Hızla yok oluyorlar... Akdeniz'in en büyük kabuklu canlılarından olan midye türü pinalar, sindirim sistemlerine saldıran bir virüs nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, denizlerin doğal temizleme mekanizması pinaların, bir parazitle başının belada olduğunu, virüsün hızla pinaları yok ettiğini söyledi.
19.09.2020 Yaşam
Bakan Koca duyurdu: Mevcut şartlarda mümkün görülmüyor
Bakan Koca duyurdu: Mevcut şartlarda mümkün görülmüyor Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca flaş açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin günlük corona virüs tablosunu açıklayan Bakan Koca iyileşen hasta sayısındaki artışa dikkat çekti. Vakaların en fazla olduğu kenti açıklayan Sağlık Bakanı Koca, "Vakaların yüzde 53,74'ü tüm şehirlerle irtibat halinde olan İstanbul'da tespit edilmiştir." dedi.
1.07.2020 Gündem
Tatil planı yapanlar dikkat! 'Açık havuzları tercih edin'
Tatil planı yapanlar dikkat! 'Açık havuzları tercih edin' Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte vatandaşlar tatil planları yapmaya başladı. Deniz ve havuz suyundan corona virüs bulaştığının henüz görülmediğini hatırlatan Uzm. Dr. Akif Çelik, “Güvende olmak için kalabalık alanlardan uzak durulmalı, ayrıca kapalı havuzlar yerine açık yüzme havuzları tercih edilmeli. Havuz korkulukları ile ortak kullanılan alanlar, duş ekipmanları, şezlonglar, kapı kolları gibi yerlerle temas halinde eller dezenfekte edilmeli” dedi.
12.06.2020 Yaşam
Burcu Kara sert çıktı! 'Bunun adı cahillik'
Burcu Kara sert çıktı! 'Bunun adı cahillik' Oyuncu Burcu Kara, corona virüs tehlikesi geçmemesine rağmen dışarıda maske takmadan dolaşanlara tepki gösterdi.
6.06.2020 Magazin
Korkutan corona virüs açıklaması: 6 ayda her gün 6 bin çocuk ölebilir
Korkutan corona virüs açıklaması: 6 ayda her gün 6 bin çocuk ölebilir Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) İcra Direktörü Henrietta Fore, yeni tip corona virüs (covid-19) salgını nedeniyle, 68 ülkede rutin aşı hizmetlerinin kesintiye uğramasından dolayı 1 yaş altı 80 milyon çocuğun risk altında olduğu uyarısında bulunarak "Kovid-19'un hızla çocuk hakları krizine dönüşen bir sağlık krizi olmasından korkuyoruz" dedi.
22.05.2020 Dünya
Almanya'da 9 Mayıs'tan itibaren camiler ibadete açılacak
Almanya'da 9 Mayıs'tan itibaren camiler ibadete açılacak Almanya'da korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ibadete ara verilen camiler 9 Mayıs tarihinden itibaren yeniden açılacak.
4.05.2020 Corona Virüsü
Güçlü bağışıklık için haftada 2 kez balık tüketin
Güçlü bağışıklık için haftada 2 kez balık tüketin Corona virüs tehdidine karşı akciğerleri korumak ve bağışıklık sisteminin güçlendirmek gerektiğine dikkat çeken uzmanlar, sıvı ve gıda tüketimine yönelik tavsiyelerde bulundu. Uzmanlar özellikle, haftada iki kez balık ve sık sık kefir tüketilmesini öneriyor.
28.04.2020 Sağlık
Evde bayram! 23 Nisan etkinlikleri nasıl yapılacak? En güzel 23 Nisan şiirleri ve etkinlikleri
Evde bayram! 23 Nisan etkinlikleri nasıl yapılacak? En güzel 23 Nisan şiirleri ve etkinlikleri Coronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında eğitim öğretimin uzaktan devam etmesi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin yapılamayacak olması nedeniyle bu sene 'evde bayram' teması ön plana çıkıyor. Biz de evde katılabileceğiniz 23 Nisan etkinliklerini sizin için derledik. Peki, 23 Nisan etkinlikleri nasıl yapılacak? 23 Nisan hangi güne denk geliyor? İşte en güzel 23 Nisan şiirleri...
18.04.2020 Gündem
Çalışan corona virüs nedeniyle işe gitmeme hakkına sahip mi?
Çalışan corona virüs nedeniyle işe gitmeme hakkına sahip mi? Corona virüsün hızlı yayılım göstermesi nedeniyle birçok kişi işe gitme konusunda endişe duyuyor. Özellikle de toplu çalışılan iş yerlerinde virüs tehlikesi nedeniyle çalışanların işe gitmeme hakkının olup olmadığını internette sıklıkla araştırılıyor. Peki, Çalışan corona virüs karşısında işten kaçınabilir mi? Çalışan corona virüs nedeniyle işe gitmeme hakkına sahip mi? İşte çalışanların merak ettiği soruların cevapları…
8.04.2020 Gündem
Cenk Eren'den sağlık çalışanlarına jest
Cenk Eren'den sağlık çalışanlarına jest Şarkıcı Cenk Eren, corona virüs için mücadelede bulunan sağlık çalışanlarını unutmadı. Eren, sosyal medya hesabından onlara bir jestte bulunacağını duyurdu.
7.04.2020 Magazin
Bursa'da çekilen bu görüntüler pes dedirtti!
Bursa'da çekilen bu görüntüler pes dedirtti! Bursalıların corona virüs salgını kapsamında yapılan evde kal çağrılarına havaların güzelleşmesiyle uymadığı, getirilen yasaklara rağmen dışarı çıkmaya devam ettikleri görüldü.
31.03.2020 Yaşam
Çiftçilere mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Bakan Pakdemirli duyurdu! Hesaplara yattı
Çiftçilere mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Bakan Pakdemirli duyurdu! Hesaplara yattı Çiftçilere mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? sorusuna cevap aranıyordu. Mazot gübre destek ödemeleri ile ilgili beklenen haber Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den geldi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçilere ödenecek destek ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "Ödemeler Cuma günü saat 18.00'den sonra hesaplarda olacak." ifadelerini kullandı. İşte TC kimlik numarasının son rakamına göre mazot gübre destek ödeme tarihleri...
21.03.2020 Ekonomi
Nagehan Şaşmaz ile Necati Şaşmaz'ın 'karantina' kavgası!
Nagehan Şaşmaz ile Necati Şaşmaz'ın 'karantina' kavgası! Yurt dışından kısa süre önce dönen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, boşanma aşamasında olduğu eşindeki çocuklarını almaya gitti. Ancak eşi Nagehan Şaşmaz, Necati Şaşmaz'ın Corona virüs için öngörülen 14 günlük karantina süresini doldurmadığı gerekçesiyle çocuklarını vermek istemedi. Şaşmaz, görme hakkı bulunduğu çocuklarını polis, avukat ve pedagog eşliğinde icra yoluyla aldı.
16.03.2020 Magazin
Kadıköy'de taksilere özel temizlik
Kadıköy'de taksilere özel temizlik Kadıköy İskele Meydanı’nda kurulan mobil ozon temizleyicilerle gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmasında 500’ün üzerinde taksi corona virüse karşı dezenfekte edildi.
15.03.2020 Gündem
Aleyna Tilki evine kapandı
Aleyna Tilki evine kapandı Aleyna Tilki, tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle Amerika seyahatini iptal etti.
15.03.2020 Magazin
Rıdvan Dilmen'den maçların seyircisiz oynanması hakkında açıklama: "Çok doğru"
Rıdvan Dilmen'den maçların seyircisiz oynanması hakkında açıklama: "Çok doğru" Rıdvan Dilmen, spor müsabakalarının Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı hakkında yorumlarda bulundu.
13.03.2020 Futbol
Koronavirüs salgını Facebook'u da vurdu
Koronavirüs salgını Facebook'u da vurdu Koronavirüs salgınının boyutu her geçen gün biraz daha büyürken, son olarak Facebook'un her yıl düzenlediği F8 konferansı virüs tehlikesi nedeniyle bu yıl iptal edildi.
28.02.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Virüs Tehlikesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki virüs tehlikesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.