Victoria  Azarenka

Victoria Azarenka

Son dakika Victoria Azarenka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Victoria Azarenka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Victoria Azarenka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Victoria Azarenka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan victoria azarenka gelişmeleri de dahil olmak üzere 114 victoria azarenka haberi bulunmuştur. Tüm victoria azarenka haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok Tek erkeklerde Nadal ve Del Potro, tek kadınlarda ise Stephens ile Serena Williams gibi favori tenisçiler adlarını dördüncü tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Miami Açık'ta ilk finalist Stephens
Miami Açık'ta ilk finalist Stephens Sezonun prestijli tenis turnuvalarından Miami Açık'ta eski dünya 1 numarası Victoria Azarenka'yı 2-1 yenen Sloane Stephens, tek kadınlarda finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Azarenka, Avustralya Açık'tan çekildi
Azarenka, Avustralya Açık'tan çekildi Kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası Victoria Azarenka, sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'a katılmayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray ABD Açık'tan çekildi
Murray ABD Açık'tan çekildi Tek erkeklerde dünya klasmanının 2 numarası Andy Murray, sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'tan çekildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Raonic, ABD Açık'tan çekildi
Raonic, ABD Açık'tan çekildi Kanadalı tenisçi Milos Raonic, sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'tan çekildiğini duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Azarenka ABD Açık'tan çekildi
Azarenka ABD Açık'tan çekildi Tek kadınlarda eski dünya 1 numarası Victoria Azarenka, ABD Açık'tan çekildiğini duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal Wimbledon'a veda etti
Nadal Wimbledon'a veda etti Turnuvanın 7. gününde, kadınlarda dünya 1 numarası Kerber ve erkeklerde 4 numaralı seribaşı Nadal 4. turda elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wimbledon'ın üçüncü gününde fire yok
Wimbledon'ın üçüncü gününde fire yok Erkeklerde son şampiyon Murray ve Nadal, kadınlarda Halep ve Svitolina üçüncü tura çıktı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Azarenka'nın mutlu günü! anne oldu
Azarenka'nın mutlu günü! anne oldu Eski dünya 1 numaralarından Belaruslu tenisçi Victoria Azarenka anne oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Darbeciler onu da yaktı!
Darbeciler onu da yaktı! Milli tenisçi İpek Soylu'nun katıldığı Bursa'da düzenlenen tenis turnuvası, darbe girişimi nedeniyle iptal edildi. Soylu, muhtemel birincilik puanlarından mahrum kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Grand Slam'i Wimbledon başlıyor
Grand Slam'i Wimbledon başlıyor Tenis takviminin 3. Grand Slam’i Wimbledon’da heyecan, bugün oynanacak ana tablo maçlarıyla start alıyor. Bu yıl 130. kez düzenlenecek dev turnuvada milli raketimiz Çağla Büyükakçay da mücadele edecek
27.06.2016 Şampiy10
Zirvenin adı değişmedi
Zirvenin adı değişmedi Fransa Açık'taki ilk şampiyonluğunu kazanan Sırp Novak Djokovic erkekler, final oynayan ABD'li Serena Williams ise kadınlar dünya sıralamasının zirvesindeki yerini korudu. Fransa Açık'ı kazanarak grand slam turnuvalarındaki ilk şampiyonluğunu elde eden Muguruza, kadınlar sıralamasında ilk defa 2'nciliğe yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal dibe vuruyor! Havlu attı...
Nadal dibe vuruyor! Havlu attı... Avustralya Açık'ın 2. gününde seribaşı tenisçi Rafael Nadal elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yarı finale yükselenler belli oldu
Yarı finale yükselenler belli oldu Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın 10. gününde tek kadınlarda Simona Halep ile Flavia Pennetta, tek erkeklerde ise Roger Federer ve Stanislas Wawrinka yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena ablasını da devirdi
Serena ablasını da devirdi ABD Açık'ın 9. gününde tek erkekler ve kadınlarda favori tenisçiler yollarına fire vermeden devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray veda etti
Andy Murray veda etti Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ın 8. gününde Büyük Britanyalı Andy Murray turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD Açık'ta tek sürpriz var!
ABD Açık'ta tek sürpriz var! Turnuvanın dördüncü gününün sürprizi, tek kadınlarda elenen Wozniacki oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki set vermedi
Wozniacki set vermedi Turnuvanın ikinci gününde, tek erkekler ve kadınlar da favori isimleri 2. tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Azarenka, Serena'ya direnemedi!
Azarenka, Serena'ya direnemedi! Serena Williams, çeyrek final maçında Victoria Azarenka'yı eleyerek yarı finalde Rus Maria Sharapova ile eşleşti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sharapova yarı finale yükseldi
Sharapova yarı finale yükseldi Maria Sharapova, ABD’li Coco Vandeweghe’yı 2-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Williams iyi başladı
Djokovic ve Williams iyi başladı Wimbledon Tenis Turnuvası'nda bir numaralı seribaşları Sırp Novak Djokovic ve ABD'li Serena Williams, ilk tur maçlarını kazanarak şampiyonaya iyi bir başlangıç yaptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla'dan Wimbledon'a erken veda
Çağla'dan Wimbledon'a erken veda Milli tenisçi, Paraguaylı Veronica Cepede Royg'a 2-1 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki veda etti
Wozniacki veda etti Roland Garros'un 5. gününde 5 numaralı seribaşı Wozniacki turnuvaya 2. turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Victoria Azarenka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki victoria azarenka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.