Novak Djokovic

Novak Djokovic

Son dakika Novak Djokovic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Novak Djokovic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Novak Djokovic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Novak Djokovic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan novak djokovic gelişmeleri de dahil olmak üzere 324 novak djokovic haberi bulunmuştur. Tüm novak djokovic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir
Sırp Djokovic'in 'Hande Baladın' beğenisi ülkesinde krize yol açabilir Dünyaca ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic'in son hareketi ülkesinde başına bela açabilir.
5.09.2023 Voleybol
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç?
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç? Wimbledon 2023 finalinde Novak Djokovic ile karşılaşan İspanyol Carlos Alcaraz'ın tam adı Carlos Alcaraz Garfia'dır. Genç tenisçi kısa zamanda dünya 1 numarası oldu. 2023 Wimbledon turnuvasında Rus Medvedev'i 3-0 yenerek finale yükseldi. Tek erkekle finalinde Djokovic'e zor anlar yaşatan Carlos Alcaraz kimdir? Alcaraz kaç yaşında, boyu kaç?
16.07.2023 Diğer Sporlar
Wimbledon 2023 kim kazandı? Tek erkeklerde Djokovic mi, Alcaraz mı kazandı? Set sayıları ve istatistikler
Wimbledon 2023 kim kazandı? Tek erkeklerde Djokovic mi, Alcaraz mı kazandı? Set sayıları ve istatistikler Wimbledon 2023 erkekler finalinde Djokovic ve Alcaraz karşı karşıya geldi. Dünya 1 numarası Alcaraz ile Djokovic'in finaldeki muhteşem performansı izlenmeye değerdi. Son yılların en çekişmeli mücadelesinde kazanan kim oldu? 2023 Wimbledon erkekler finalinde kazanan Alcaraz mı, Djokovic mi?
16.07.2023 Gündem
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer Son dakika gelişmesi... Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek erkekler finalinde, Avustralyalı Nick Kyrgios'u 3-1 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu. Sırp tenisçi üst üste 4'üncü kez Wimbledon'da zafere ulaştı.
10.07.2022 Diğer Sporlar
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın!
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın! Fransa Açık Tek Erkekler finalinde, Norveçli Casper Ruud'u 3-0 yenen İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 14. Roland Garros şampiyonluğuna ulaştı.
5.06.2022 Diğer Sporlar
Avustralya vize başvurusu nasıl yapılır? Avustralya sınır kısıtlamaları kaldırıldı mı? Aşı şartı var mı?
Avustralya vize başvurusu nasıl yapılır? Avustralya sınır kısıtlamaları kaldırıldı mı? Aşı şartı var mı? Pandeminin başından beri sert tedbirler alan Avustralya 2 yıl sonra kapılarını açıyor! Mart 2020’den bu yana sınırlarını kapalı olan Avustralya’da pandemi kısıtlamaları gevşetiliyor. Avustralya, 21 Şubat'tan itibaren tüm aşılı turistlere ve iş seyahatinde bulunan kişilere sınırlarını açacağını duyurdu. Avustralya’da sınır kısıtlamalarının kaldırılacağını duyan, pek çok kişi de vize başvuru şartlarını merak ediyor. Peki, Avustralya vize başvurusu nasıl, nereden yapılır? Avustralya turist vizesi nasıl alınır? Avustralya vize ücreti ne kadar? Avustralya’da asgari ücret ne kadar? İşte detaylar…
7.02.2022 Dünya
Avustralya Açık'ta şampiyon Rafael Nadal
Avustralya Açık'ta şampiyon Rafael Nadal Avustralya Açık'ta Rafael Nadal, setlerde Medvedev'i 3-2 mağlup ederek 21. Grand Slam şampiyonluğunu elde etti.
30.01.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu?
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? 2022 Avustralya Açık Tenis Turnuvası başlıyor! Fransa Açık (Roland Garros), Wimbledon ve ABD Açık ile birlikte tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Avustralya Açık, bu yıl erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Novak Djokovic'in aşı nedeniyle vizesinin iptal edilmesi ile ilgili uzun süredir gündemde olmayı sürdürüyor. Peki, Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? Djokovic Avustralya Açık 2022’de olacak mı? İşte Avustralya Açık (Australia Open 2022) fikstürü!
16.01.2022 Gündem
Gözaltına alınmıştı! Ve Novak Djokovic kararı verildi
Gözaltına alınmıştı! Ve Novak Djokovic kararı verildi Avustralya Federal Mahkemesi, Novak Djokovic'in vizesinin iptal kararına yaptığı itirazı reddetti. Böylece Sırp tenisçi resmen ülkeden sınır dışı edilecek ve Avustralya Açık'ta yer alamayacak.
16.01.2022 Diğer Sporlar
Novak Djokovic'e hayatının şoku! Gözaltına alındı!
Novak Djokovic'e hayatının şoku! Gözaltına alındı! Dünyada tek erkekler tenisinin bir numarası olan Sırp raket Novak Djokovic, vizesinin bir kez daha iptal edildiği Avustralya'da yeniden mahkemeye başvurduktan sonra gözaltına alındı.
15.01.2022 Diğer Sporlar
'Yanlış kutuyu' işaretledim hata için özür dilerim!
'Yanlış kutuyu' işaretledim hata için özür dilerim! Ünlü tenisçi Novak Djokovic, Avustralya’da mahkeme kararını beklediği sırada, aralık ayında Covid pozitif olup bir etkinliğe maskesiz katıldığını gösteren fotoğraflarının ortaya çıkıp basında yer alması ve sunduğu seyahat beyannamesi ile ilgili yaşanan gelişmelere dair açıklamada bulundu.
12.01.2022 Diğer Sporlar
Novak Djokovic için federal mahkemeden flaş karar! Baba Djokovic: Avustralya Hükümeti tarafından tutuklandı, sınır dışı edilecek...
Novak Djokovic için federal mahkemeden flaş karar! Baba Djokovic: Avustralya Hükümeti tarafından tutuklandı, sınır dışı edilecek... Avustralya Açık'a katılmak için Melbourne Havalimanı’na geldikten sonra ülkeye giriş vizesi iptal edilen tenisin 1 numaralı ismi Novak Djokovic hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Avustralya Federal Devre ve Aile Mahkemesi, Novak Djokovic'in sınır dışı edilmesi kararını iptal etti ve vizesinin haksız gerekçelerle geçersiz sayıldığına hükmetti. Mahkemenin söz konusu kararını tanımayarak harekete geçen İçişleri Bakanlığı'nın Sırp raketi tutukladığı iddia edildi. Novak Djokovic'in babası Srdjan Djokovic'in ise "Oğlum Avustralya'da tutuklandı." dediği öne sürüldü.
10.01.2022 Diğer Sporlar
Dünya 1 numarası Novak Djokovic sınır dışı edildi! Başbakan reddetti baba Djokovic'den sert tepki geldi: Sokaklara döküleceğiz
Dünya 1 numarası Novak Djokovic sınır dışı edildi! Başbakan reddetti baba Djokovic'den sert tepki geldi: Sokaklara döküleceğiz Dünya heyecanla 2022 yılının ilk grand slam turnuvası olan Avustralya Açık'ın başlamasını beklerken en ciddi soru işareti büyümeye devam ediyor. Erkeklerde dünya 1 numarası olan Novak Djokovic, koronavirüs aşısı yaptırmamasına rağmen Avustralya Açık yönetiminden tıbbi muafiyetle turnuvaya katılma hakkı almasına karşın başbakan Scott Morrison bu durumu reddetti. 8 saat Melbourne Havalimanı'nda bekleyen Sırp raketin sunduğu kanıtlar kabul görmedi ve Djokovic sınır dışı edildi.
6.01.2022 Diğer Sporlar
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama...
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama... Çin devlet kanalı CGTN, ülkenin eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürdüğü sosyal medya paylaşımından beri kendisinden haber alınamayan Çinli tenisçi Peng Shuai'nin kaleminden olduğu iddiasıyla mektup yayımladı. Ancak buna kimse inanmadı...
18.11.2021 Dünya
Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle!
Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle! Tenis sezonunun en önemli Wimbledon'da final heyecanı yaşanıyor. Wimbledon tek erkekler final maçında Novak Djokovic ile Matteo Berrettini maçı nefes kesecek. Tenis meraklıları Wimbledon final maçının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle!
11.07.2021 Gündem
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic!
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde, Daniil Medvedev'i 3-0 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu.
21.02.2021 Şampiy10
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları Sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler finalinde, kariyerinde 12 Fransa Açık şampiyonluğu bulanan Rafael Nadal ile dünya 1 numarası Novak Djokovic karşı karşıya gelecek. Nadal Djokovic maçı bugün canlı olarak yayınlanacak. Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın en büyüğü bugünkü Nadal Djokovic maçı sonrasında belli olacak. Peki, Rafael Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları...
11.10.2020 Gündem
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Djokovic'in testi pozitif çıktı
Djokovic'in testi pozitif çıktı Dünyaca ünlü tenisçi Novak Djokovic'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic!
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic! Avustralya Açık 2019'da tek erkekler şampiyonu, finalde dünya 2 numarası Rafael Nadal'ı 6-3, 6-2 ve 6-3'lük setlerle yenen 1 numara Novak Djokovic oldu. Djokovic, bu sonuçla kariyerinin 15. Grand Slam şampiyonluğuna ulaşırken Avustralya Açık'taki 7. zaferini elde ederek tarihe geçti.
27.01.2019 Şampiy10
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, yarın oynanacak tek erkekler finali büyük çekişmeye sahne olacak.
26.01.2019 Şampiy10
Avustralya Açık'ta dev final: Djokovic&Nadal
Avustralya Açık'ta dev final: Djokovic&Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic, finale yükseldi ve Rafael Nadal'ın rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Novak Djokovic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki novak djokovic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.