Wimbledon

Wimbledon

Son dakika Wimbledon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Wimbledon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Wimbledon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wimbledon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wimbledon gelişmeleri de dahil olmak üzere 509 wimbledon haberi bulunmuştur. Tüm wimbledon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde dünya 2 numarası İspanyol Carlos Alcaraz, 4 numaralı seribaşı Rus Daniil Medvedev'i yenerek şampiyonluğa uzandı.
18.03.2024 Diğer Sporlar
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç?
Carlos Alcaraz kimdir? Tenisçi Alcaraz nereli, kaç yaşında? Alcaraz boyu kaç? Wimbledon 2023 finalinde Novak Djokovic ile karşılaşan İspanyol Carlos Alcaraz'ın tam adı Carlos Alcaraz Garfia'dır. Genç tenisçi kısa zamanda dünya 1 numarası oldu. 2023 Wimbledon turnuvasında Rus Medvedev'i 3-0 yenerek finale yükseldi. Tek erkekle finalinde Djokovic'e zor anlar yaşatan Carlos Alcaraz kimdir? Alcaraz kaç yaşında, boyu kaç?
16.07.2023 Diğer Sporlar
Wimbledon 2023 kim kazandı? Tek erkeklerde Djokovic mi, Alcaraz mı kazandı? Set sayıları ve istatistikler
Wimbledon 2023 kim kazandı? Tek erkeklerde Djokovic mi, Alcaraz mı kazandı? Set sayıları ve istatistikler Wimbledon 2023 erkekler finalinde Djokovic ve Alcaraz karşı karşıya geldi. Dünya 1 numarası Alcaraz ile Djokovic'in finaldeki muhteşem performansı izlenmeye değerdi. Son yılların en çekişmeli mücadelesinde kazanan kim oldu? 2023 Wimbledon erkekler finalinde kazanan Alcaraz mı, Djokovic mi?
16.07.2023 Gündem
Wimbledon 2023 hangi kanalda? Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır, ödülü ne kadar?
Wimbledon 2023 hangi kanalda? Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır, ödülü ne kadar? Wimbledon 2023 hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. 1877 yılından bu yana All England Lawn Tennis ve Croquet Club tarafından düzenlenen Wimbledon tenis turnuvası 5 Temmuz 2023'te düzenlenecek. Dünyanın en ünlü organizasyonlarından olan Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır? Wimbledon ödülü ne kadar? İşte detaylar...
30.06.2023 Gündem
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Moritz Volz kimdir? Galatasaray yardımcı antrenör Moritz Volz kaç yaşında, hangi takımlarda görev aldı?
Moritz Volz kimdir? Galatasaray yardımcı antrenör Moritz Volz kaç yaşında, hangi takımlarda görev aldı? Galatasaray, Moritz Volz ile yardımcı antrenörlük için anlaşma sağlandığını açıkladı. Peki, Moritz Volz kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda görev aldı?
19.10.2022 Şampiy10
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı?
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı? Roger Federer tenisi bıraktı mı, Roger Federer emekli mi oldu? İsviçreli spor efsanesi Roger Federer, tenise veda etmeye hazırlanıyor.
15.09.2022 Şampiy10
Efsane isim Roger Federer dönemi kapanıyor!
Efsane isim Roger Federer dönemi kapanıyor! Kariyerinde 8 Wimbledon, 6 Avustralya Açık, 5 Amerika Açık, 1 Roland Garros kazanarak teniste efsane olan Roger Federer'den flaş karar...
15.09.2022 Şampiy10
Aslıhan Doğan ile Tom Cruise aynı karede!
Aslıhan Doğan ile Tom Cruise aynı karede! Aslıhan Doğan, eşi Arda Turan ile Wimbledon tenis turnuvasının finalini izlemek için Londra'ya gitti. Maçta Tom Cruise ile karşılaşan Doğan, ünlü aktör ile selfie çekti. Fotoğrafa filtre uygulayan Doğan'a yorum yağdı.
11.07.2022 Magazin
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer Son dakika gelişmesi... Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek erkekler finalinde, Avustralyalı Nick Kyrgios'u 3-1 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu. Sırp tenisçi üst üste 4'üncü kez Wimbledon'da zafere ulaştı.
10.07.2022 Diğer Sporlar
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar!
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar! Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan ve bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ünlü tenisçi Peng Shuai'den bir süre haber alınamamıştı. Uzun bir sürenin arından akıbeti belli olan tenisçi taciz iddiasını geri çekmişti. Peng tüm bunların ardından yeni kararını duyurdu.
7.02.2022 Dünya
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty!
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek Kadınlar finalinde Danielle Collins'i 2-0 yenen Ashleigh Barty, şampiyon oldu.
29.01.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu?
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? 2022 Avustralya Açık Tenis Turnuvası başlıyor! Fransa Açık (Roland Garros), Wimbledon ve ABD Açık ile birlikte tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Avustralya Açık, bu yıl erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Novak Djokovic'in aşı nedeniyle vizesinin iptal edilmesi ile ilgili uzun süredir gündemde olmayı sürdürüyor. Peki, Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? Djokovic Avustralya Açık 2022’de olacak mı? İşte Avustralya Açık (Australia Open 2022) fikstürü!
16.01.2022 Gündem
Dünyayı sarsan taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü tenisçi Peng ilk kez konuştu
Dünyayı sarsan taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü tenisçi Peng ilk kez konuştu Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan, bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ve kayıplara karışan tenis yıldızı Peng Shuai, ilk medya röportajında cinsel saldırı suçlamasında bulunmayı reddetti.
20.12.2021 Dünya
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama...
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama... Çin devlet kanalı CGTN, ülkenin eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürdüğü sosyal medya paylaşımından beri kendisinden haber alınamayan Çinli tenisçi Peng Shuai'nin kaleminden olduğu iddiasıyla mektup yayımladı. Ancak buna kimse inanmadı...
18.11.2021 Dünya
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
Roger Federer Tokyo 2020'ye katılamayacak!
Roger Federer Tokyo 2020'ye katılamayacak! Kariyerinde 20 grand slam şampiyonluğu bulunan dünyaca ünlü İsviçreli tenisçi Roger Federer, dizindeki sakatlık nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılamayacağını duyurdu. Federer, "Bunun için büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle!
Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle! Tenis sezonunun en önemli Wimbledon'da final heyecanı yaşanıyor. Wimbledon tek erkekler final maçında Novak Djokovic ile Matteo Berrettini maçı nefes kesecek. Tenis meraklıları Wimbledon final maçının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle!
11.07.2021 Gündem
Rafael Nadal Miami Açık Masters'ta yok
Rafael Nadal Miami Açık Masters'ta yok Rafael Nadal, sakatlığı yüzünden Miami Açık Masters Tenis Turnuvası'na katılamayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları Sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler finalinde, kariyerinde 12 Fransa Açık şampiyonluğu bulanan Rafael Nadal ile dünya 1 numarası Novak Djokovic karşı karşıya gelecek. Nadal Djokovic maçı bugün canlı olarak yayınlanacak. Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın en büyüğü bugünkü Nadal Djokovic maçı sonrasında belli olacak. Peki, Rafael Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları...
11.10.2020 Gündem
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi
D-Smart, Saran Group işbirliği ile spor içeriğini daha da güçlendirdi D-Smart spor içeriklerini çeşitlendirmeye devam ediyor. Dünyanın en önemli spor içeriklerinin Türkiye yayın hakları sahibi Saran Group ile iş birliğine giden D-Smart, Türkiye’nin premier spor kanalı S Sport’un ardından S Sport2’yi de platforma ekleyerek, D-Smart'ın farklı ve zengin içeriklerle dolu dünyasında, sporseverleri mutlu etmeye devam edecek. D-Smart 78. kanalda yer alan S Sport ve 79. kanalda yer alan S Sport2, dünyanın dört bir yanından spor heyecanını D-Smart abonelerine aktarmayı sürdürecek.
1.10.2020 Şampiy10
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Wimbledon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wimbledon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.