Serena Williams

Serena Williams

Son dakika Serena Williams haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serena Williams ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serena Williams haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serena Williams

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serena williams gelişmeleri de dahil olmak üzere 369 serena williams haberi bulunmuştur. Tüm serena williams haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları Sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler finalinde, kariyerinde 12 Fransa Açık şampiyonluğu bulanan Rafael Nadal ile dünya 1 numarası Novak Djokovic karşı karşıya gelecek. Nadal Djokovic maçı bugün canlı olarak yayınlanacak. Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın en büyüğü bugünkü Nadal Djokovic maçı sonrasında belli olacak. Peki, Rafael Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları...
11.10.2020 Gündem
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Avustralya Açık'ta Serena Williams elendi
Avustralya Açık'ta Serena Williams elendi Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, eski dünya bir numarası Serena Williams'ı 2-1 yenen 7 numaralı seribaşı Karolina Pliskova, yarı finale yükseldi.
23.01.2019 Şampiy10
Rafael Nadal, yarı finalde
Rafael Nadal, yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Frances Tiafoe'yu 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, çeyrek finalde
Serena Williams, çeyrek finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta ABD'li Serena Williams, tek kadınların dünya 1 numarası Rumen Simona Halep'i 2-1 yenerek çeyrek finale kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Serena Williams dördüncü turda...
Djokovic ve Serena Williams dördüncü turda... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde dünya 1 numarası Novak Djokovic, tek kadınlarda ise Naomi Osaka ve Serena Williams dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Halep üçüncü turda!
Djokovic ve Halep üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda 1 numaralı seribaşları Novak Djokovic ile Simona Halep, üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams şaşırtmadı...
Serena Williams şaşırtmadı... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta kadınların 10 numaralı seribaşı ismi Rus Daria Kasatkina ilk turda elendi. Serena Williams ise Alman Tatjana Maria'yı 49 dakika içinde 6-0 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek zorlanmadan üst tura adını yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta ana tablo eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kod yazmayı öğrenecek!
Kod yazmayı öğrenecek! Şampiyon tenisçi Serena Williams, moda markasını geliştirmek için kod yazmayı öğrenmek istediğini söyledi
15.12.2018 Magazin
Serena Williams, Avustralya Açık'ta
Serena Williams, Avustralya Açık'ta Kariyerinde 23 grand slam şampiyonluğu bulunan ABD'li kadın tenisçi Serena Williams, Avustralya Açık'a katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roger Federer ile Serena Williams karşı karşıya gelecek!
Roger Federer ile Serena Williams karşı karşıya gelecek! Teniste 2019 sezonunun açılış turnuvası Hopman Kupası'nda İsviçreli Roger Federer ile ABD'li Serena Williams, karşı karşıya gelecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams'a 17 bin dolar ceza!
Serena Williams'a 17 bin dolar ceza! Teniste sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ın tek kadınlar finalinde Naomi Osaka'ya yenilen Serena Williams, 17 bin dolar ceza aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD Açık'ta Naomi Osaka tarih yazdı!
ABD Açık'ta Naomi Osaka tarih yazdı! ABD Açık tek kadınlar finalinde bir saat 19 dakika süren karşılaşmanın ardından Serena Williams'ı 6-2 ve 6-4'lük setlerle mağlup eden Naomi Osaka, şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
ABD Açık'ta finalin adı Serena-Osaka
ABD Açık'ta finalin adı Serena-Osaka Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek kadınlarda Serena Williams ve Naomi Osaka finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Amerika Açık'ta 3 favori elendi
Amerika Açık'ta 3 favori elendi Amerika Açık'ta favori tenisçilerden tek erkeklerde Zverev, tek kadınlarda ise Kerber ve Kvitova üçüncü turda elendi.
2.09.2018 Şampiy10
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok Tek erkeklerde Nadal ve Del Potro, tek kadınlarda ise Stephens ile Serena Williams gibi favori tenisçiler adlarını dördüncü tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Doğum gününe ‘inanç’ engeli
Doğum gününe ‘inanç’ engeli Kortların güçlü ismi Serena Williams, geçtiğimiz eylülde dünyaya gelen kızı Alexis Olympia’nın doğum gününü kutlamayacağını açıkladı.
29.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serena Williams ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serena williams haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.