Rafael Nadal

Rafael Nadal

Son dakika rafael nadal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rafael nadal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rafael nadal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rafael Nadal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rafael nadal gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 rafael nadal haberi bulunmuştur. Tüm rafael nadal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray camiası şaşırdı kaldı! Dursun Özbek Nadal'ın keşfettiği süper starı transfer ediyor
Galatasaray camiası şaşırdı kaldı! Dursun Özbek Nadal'ın keşfettiği süper starı transfer ediyor 2015 yılında 3.9 milyon euro'ya Mallorca'dan Real Madrid'e transfer olan ve şu anda piyasa değerini 25 milyon euro'lara kadar çıkaran yıldız futbolcu Galatasaray'a geliyor. Rafael Nadal'ın Başkan Perez'i arayarak transfer ettirdiği 27 yaşındaki orta sahanın Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, Dursun Özbek'in resmi görüşmelere Haziran ayında başlatacağı ifade edildi.
2.04.2023 Galatasaray
Nadal'ın raketi, Shakira’nın gitarı, Popescu'nun kramponu teşekkürler Bayram Tutumlu!
Nadal'ın raketi, Shakira’nın gitarı, Popescu'nun kramponu teşekkürler Bayram Tutumlu! Dünyaca ünlü menajer Bayram Tutumlu'nun depremzedeler için Rafael Nadal’ın raketini, ünlü şarkıcı Shakira’nın gitarını ve efsane futbolcu Popescu'nun 'UEFA Kupası' kramponlarını açık artırmaya sunması büyük alkış topladı.
13.03.2023 Futbol
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı?
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı? Roger Federer tenisi bıraktı mı, Roger Federer emekli mi oldu? İsviçreli spor efsanesi Roger Federer, tenise veda etmeye hazırlanıyor.
15.09.2022 Şampiy10
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Rafael Nadal için flaş iddia! Roland Garros'da tarihi finali kazandı inanılması güç gerçeği açıkladı...
Rafael Nadal için flaş iddia! Roland Garros'da tarihi finali kazandı inanılması güç gerçeği açıkladı... İspanyol tenisci Rafael Nadal, Casper Ruud karşısında kariyerinin 22. Grand Slam zaferine ulaştığı tarihi finale ve kariyerinin geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nadal, inanılması güç gerçeği maç sonu basın toplantısında anlattı. Öte yandan Fransa'da iki haftadır iğnelerle maça çıkan İspanyol raket hakkında ülkesinin basınından flaş bir iddia geldi.
6.06.2022 Diğer Sporlar
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın!
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın! Fransa Açık Tek Erkekler finalinde, Norveçli Casper Ruud'u 3-0 yenen İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 14. Roland Garros şampiyonluğuna ulaştı.
5.06.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta şampiyon Rafael Nadal
Avustralya Açık'ta şampiyon Rafael Nadal Avustralya Açık'ta Rafael Nadal, setlerde Medvedev'i 3-2 mağlup ederek 21. Grand Slam şampiyonluğunu elde etti.
30.01.2022 Diğer Sporlar
Rafael Nadal Miami Açık Masters'ta yok
Rafael Nadal Miami Açık Masters'ta yok Rafael Nadal, sakatlığı yüzünden Miami Açık Masters Tenis Turnuvası'na katılamayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic!
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde, Daniil Medvedev'i 3-0 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu.
21.02.2021 Şampiy10
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları Sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler finalinde, kariyerinde 12 Fransa Açık şampiyonluğu bulanan Rafael Nadal ile dünya 1 numarası Novak Djokovic karşı karşıya gelecek. Nadal Djokovic maçı bugün canlı olarak yayınlanacak. Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın en büyüğü bugünkü Nadal Djokovic maçı sonrasında belli olacak. Peki, Rafael Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları...
11.10.2020 Gündem
Nadal Sinner'i 3-0'la geçti yarı finale yükseldi
Nadal Sinner'i 3-0'la geçti yarı finale yükseldi İspanyol Rafael Nadal, teniste sezonun son grand slam turnuvası Fransa Açık'ta Jannik Sinner'i 3-0 yendi ve yarı finale çıktı.
7.10.2020 Şampiy10
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor?
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Kadınlar tenisinin 2 numaralı raketi Simona Halep, corona virüsü salgını sebebiyle ABD Açık'a katılmayacağını açıkladı. Peki, Amerika açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
18.08.2020 Gündem
Ünlü tenisçi Rafael Nadal, Göcek'te kaza yaptı!
Ünlü tenisçi Rafael Nadal, Göcek'te kaza yaptı! Tarihin en fazla grand slam kazanan 2. tenisçisi Rafael Nadal, tatil için geldiği Göcek'te yatı ile kayalıklara çarptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rogers Kupası'nda zafer Nadal'ın
Rogers Kupası'nda zafer Nadal'ın Medvedev'i 2-0 yenerek Rogers Kupası'nı kazanan İspanyol tenisçi Nadal, üst üste ikinci, toplamda ise beşinci şampiyonluğunu elde etti.
12.08.2019 Şampiy10
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic!
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic! Avustralya Açık 2019'da tek erkekler şampiyonu, finalde dünya 2 numarası Rafael Nadal'ı 6-3, 6-2 ve 6-3'lük setlerle yenen 1 numara Novak Djokovic oldu. Djokovic, bu sonuçla kariyerinin 15. Grand Slam şampiyonluğuna ulaşırken Avustralya Açık'taki 7. zaferini elde ederek tarihe geçti.
27.01.2019 Şampiy10
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, yarın oynanacak tek erkekler finali büyük çekişmeye sahne olacak.
26.01.2019 Şampiy10
Avustralya Açık'ta dev final: Djokovic&Nadal
Avustralya Açık'ta dev final: Djokovic&Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler dünya 1 numarası Novak Djokovic, finale yükseldi ve Rafael Nadal'ın rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal, finale yükseldi!
Rafael Nadal, finale yükseldi! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, 14 numaralı seribaşı Stefanos Tsitsipas'ı 3-0 mağlup ederek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal, yarı finalde
Rafael Nadal, yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Frances Tiafoe'yu 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tsitsipas ve Collins, yarı finalde
Tsitsipas ve Collins, yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Stefanos Tsitsipas ile tek kadınlarda Danielle Collins yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Novak Djokovic, çeyrek finale yükseldi
Novak Djokovic, çeyrek finale yükseldi Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerin dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic, Rus Daniil Medvedev'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roger Federer, Avustralya Açık'a veda etti...
Roger Federer, Avustralya Açık'a veda etti... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ın tek erkeklerde son şampiyonu İsviçreli Roger Federer, 4. turda Yunan Stefanos Tsitsipas'a 3-1 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti...
Nadal şaşırtmadı, Sharapova veda etti... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde dünya 2 numarası Rafael Nadal çeyrek finale kaldı, tek kadınlarda Angelique Kerber ve Maria Sharapova elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Rafael Nadal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rafael nadal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.