Roland Garros

Roland Garros

Son dakika Roland Garros haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Roland Garros ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Roland Garros haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roland Garros

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roland garros gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 roland garros haberi bulunmuştur. Tüm roland garros haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Efsane isim Roger Federer dönemi kapanıyor!
Efsane isim Roger Federer dönemi kapanıyor! Kariyerinde 8 Wimbledon, 6 Avustralya Açık, 5 Amerika Açık, 1 Roland Garros kazanarak teniste efsane olan Roger Federer'den flaş karar...
15.09.2022 Şampiy10
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Rafael Nadal için flaş iddia! Roland Garros'da tarihi finali kazandı inanılması güç gerçeği açıkladı...
Rafael Nadal için flaş iddia! Roland Garros'da tarihi finali kazandı inanılması güç gerçeği açıkladı... İspanyol tenisci Rafael Nadal, Casper Ruud karşısında kariyerinin 22. Grand Slam zaferine ulaştığı tarihi finale ve kariyerinin geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nadal, inanılması güç gerçeği maç sonu basın toplantısında anlattı. Öte yandan Fransa'da iki haftadır iğnelerle maça çıkan İspanyol raket hakkında ülkesinin basınından flaş bir iddia geldi.
6.06.2022 Diğer Sporlar
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın!
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın! Fransa Açık Tek Erkekler finalinde, Norveçli Casper Ruud'u 3-0 yenen İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 14. Roland Garros şampiyonluğuna ulaştı.
5.06.2022 Diğer Sporlar
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.05.2022 İddaa
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty!
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek Kadınlar finalinde Danielle Collins'i 2-0 yenen Ashleigh Barty, şampiyon oldu.
29.01.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu?
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? 2022 Avustralya Açık Tenis Turnuvası başlıyor! Fransa Açık (Roland Garros), Wimbledon ve ABD Açık ile birlikte tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Avustralya Açık, bu yıl erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Novak Djokovic'in aşı nedeniyle vizesinin iptal edilmesi ile ilgili uzun süredir gündemde olmayı sürdürüyor. Peki, Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? Djokovic Avustralya Açık 2022’de olacak mı? İşte Avustralya Açık (Australia Open 2022) fikstürü!
16.01.2022 Gündem
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları Sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler finalinde, kariyerinde 12 Fransa Açık şampiyonluğu bulanan Rafael Nadal ile dünya 1 numarası Novak Djokovic karşı karşıya gelecek. Nadal Djokovic maçı bugün canlı olarak yayınlanacak. Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın en büyüğü bugünkü Nadal Djokovic maçı sonrasında belli olacak. Peki, Rafael Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları...
11.10.2020 Gündem
Nadal Sinner'i 3-0'la geçti yarı finale yükseldi
Nadal Sinner'i 3-0'la geçti yarı finale yükseldi İspanyol Rafael Nadal, teniste sezonun son grand slam turnuvası Fransa Açık'ta Jannik Sinner'i 3-0 yendi ve yarı finale çıktı.
7.10.2020 Şampiy10
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Sezonun son"Grand Slam" heyecanı!
Sezonun son"Grand Slam" heyecanı! Sezonun son "grand slam"i ABD Açık, 53 milyon dolarla tarihin en fazla para ödülü dağıtan tenis turnuvası olacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams'a kıyafet yasağı!
Serena Williams'a kıyafet yasağı! Serena Williams’ın giydiği kıyafet nedeniyle Roland Garros’a giyim yönetmeliği geldi. ABDli tenisçinin bir daha böyle giyinemeyeceği belirtildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sevgiliye ayıracak zamanım yok
Sevgiliye ayıracak zamanım yok Wimbledon’da gençler kategorisinde çiftlerde şampiyonluğa ulaşan 17 yaşındaki milli tenisçi Yankı Erel ile buluştuk ve başarısının şifrelerini konuştuk.
20.07.2018 Arşiv
Fransa Açık'ta şampiyon Nadal
Fransa Açık'ta şampiyon Nadal Fransa Açık Tenis Turnuvası (Roland Garros) tek erkekler finalinde Avusturyalı Dominic Thiem'i 3-0 yenen İspanyol Rafael Nadal, bu turnuvadaki 11'inci şampiyonluğuna ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta şampiyon Halep
Fransa Açık'ta şampiyon Halep Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınlar finalinde Sloane Stephens'ı 2-1 mağlup eden Simona Halep şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta finalin adı belli oldu
Fransa Açık'ta finalin adı belli oldu Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) Arjantinli Juan Martin Del Potro'yu 3-0 yenen İspanyol Rafael Nadal, finalde Avusturyalı Dominic Thiem'in rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Simona Halep, finale yükseldi
Simona Halep, finale yükseldi Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınlar yarı finalinde Garbine Muguruza'yı 2-0 yenen Simona Halep, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel çiftlerde ikinci turda
Yankı Erel çiftlerde ikinci turda Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) gençler kategorisinde çiftlerde mücadele eden milli sporculardan Yankı Erel yoluna devam ederken, Selin Övünç elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Simona Halep çeyrek finalde
Nadal ve Simona Halep çeyrek finalde Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) dokuzuncu gününde, erkeklerde ve kadınlarda 1 numaralı seribaşları Rafael Nadal ve Simona Halep çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yankı Erel ikinci turda elendi
Yankı Erel ikinci turda elendi Sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) gençler mücadelesinde Türk tenisçi Yankı Erel, tek erkekler ikinci turunda Hollandalı Deney Wassermann'a 2-0 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, Fransa Açık'tan çekildi
Serena Williams, Fransa Açık'tan çekildi Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınların 28 numaralı seribaşı Maria Sharapova, sakatlanan Serena Williams'ın maça çıkmama kararı almasıyla çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, Sharapova ile eşleşti
Serena Williams, Sharapova ile eşleşti Serena Williams, Alman Goerges'i 2-0 yenerek dördüncü turda Sharapova ile eşleşti
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Roland Garros ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roland garros haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.