Versace

Versace

Son dakika Versace haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Versace ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Versace haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Versace

haberleri sayfasında son dakika yaşanan versace gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 versace haberi bulunmuştur. Tüm versace haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı!
Dua Lipa özel koleksiyon tasarladı! İngiliz şarkıcı Dua Lipa (27), marka yüzü olduğu moda evi Versace için özel koleksiyon tasarladı. Defilede Irina Shayk, Iris Law, Lila Moss ve Amelia Gray gibi ünlü modeller yürüdü.
29.05.2023 Magazin
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim'
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim' Son dönemde Formula 1 ve Cannes Film Festivali gibi etkinliklerde giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren ünlü model Irına Shayk, 1997'de hayatını kaybeden modacı Gianni Versace'nin tasarladığı eski bir elbise ile kamera karşısına geçti. Merhum modacının kardeşi Donatella'ya teşekkür eden ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
29.05.2023 Magazin
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde!
Loto milyoneri Kürşat Yıldırım yeni yaşam tarzıyla dünya gündeminde! Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım lotodan büyük ikramiyeyi kazanınca dünya gündemine oturmuştu. Çoğu insan piyangodan para kazandığında eski hayatını geride bırakmak isterken 42 yaşındaki Kürşat'ın annesinin evine taşınması yabancı basının dikkatini çekti.
23.05.2023 Dünya
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü model Tatjana Patitz hayatını kaybetti 90’lı yıllarda ün kazanan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Magazin
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı!
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı! Kripto para tarihinin en büyük vurgununda ayrıntılar ortaya çıktı. 2016 yılında kripto para borsası Bitfinex hack'lendiğinde yaklaşık 3.6 milyar dolar değerinde kripto para çalındı. Dünya dün, ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya kilitlendi. Milyarlık vurgunun kilit isimleri olan evli çiftin yakalandığı açıklandı. Bitcoinleri aklamak için komplo kurdukları tespit edilen çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milyarlık vurgunda bir de şoke eden detay vardı...
10.02.2022 Dünya
Paraya para demiyorlar!
Paraya para demiyorlar! Dünyanın en zenginlerinin tatilleri bile farklı oluyor! Süper zenginler ultra modern yatlarda, en pahalı kıyafetlerle denizin tadını çıkarırken, İngiltere Kraliçesi’nin torunu ise iş insanlarına tavsiyede bulunarak cebini dolduruyor
11.08.2019 Dünya
THY'den yolcularına yeni seyahat setleri
THY'den yolcularına yeni seyahat setleri Türk Hava Yolları, Versace ile Mandarina Duck tarafından özel hazırlanmış seyahat kitlerini yolcularının hizmetine sundu.
3.07.2019 Ekonomi
Süreyya Yalçın’dan 1.5 milyonluk teklife ret
Süreyya Yalçın’dan 1.5 milyonluk teklife ret Sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Miamİ'deki evinde 1.5 milyon TL karşılığında moda çekimi yapılması teklifi geri çevirdi.
26.11.2018 Magazin
Zayıflamaya karar verdi
Zayıflamaya karar verdi Müzik kariyerine bir süre ara veren, kozmetik ve moda dünyasında adından söz ettiren Rihanna, Fenty Beauty’nin 1. yılını Sidney’de kutladı.
4.10.2018 Magazin
Ünlü giyim devi Versace satılıyor
Ünlü giyim devi Versace satılıyor İtalyan moda devi Versace satılıyor. Versace'nin Michael Kors'a en az 2 milyar dolara satılması bekleniyor.
24.09.2018 Ekonomi
Kadro tamam
Kadro tamam İTALYAN moda evi Versace, 2019 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu Milano Moda Haftası’nda tanıttı.
22.09.2018 Magazin
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti Bu yıl 70'incisi düzenlenen Emmy Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Netflix, 17 yıl üst üste en çok dalda adaylık kazanan HBO'yu bu sene geride bıraktı.
18.09.2018 Kültür Sanat
VIP Selena
VIP Selena Selena Gomez, önceki gün New York’ta görüntülendi.
11.09.2018 Magazin
Yan sanayi Jennifer
Yan sanayi Jennifer Ünlü isimlerin giydiği kıyafetleri taklit etmesiyle hafızalara kazınan oyuncu Tom Lenk’in son kurbanı Jennifer Lopez oldu.
7.08.2018 Magazin
"Başka kadınlarla olmamı karım istiyor"
"Başka kadınlarla olmamı karım istiyor" Sosyal medyada birçok güzel kadınla poz veren ünlü playboy Travers Beynon, çok eşli hayat tarzına kendini karısının yönlendirdiğini söyledi.
26.07.2018 Magazin
Ayakkabının harika çocuğu
Ayakkabının harika çocuğu Moda otoriteleri Safa Şahin’i ayakkabının dahi çocuğu olarak tanımlıyor. Los Angeles’ta yaşayan Şahin, Nike’tan sonra moda devi Versace’nin yeni sezon ayakkabılarını tasarlamaya başladı.
20.07.2018 Arşiv
Adnan Oktar'ın en büyük mağdurlarından Ebru Şimşek ilk kez konuştu!
Adnan Oktar'ın en büyük mağdurlarından Ebru Şimşek ilk kez konuştu! Türkiye günlerdir Adnan Oktar ile 'Kedicikleri'ne yapılan operasyonu konuşuyor. Öte yandan örgütün bugüne kadar mağdur ettiği isimler de merak ediliyor. O isimlerin başında eski manken Ebru Şimşek geliyor. Yıllarca bu örgüte karşı verdiği mücadeleyi ve bu uğurda yaşadığı büyük acıları ilk kez anlattı.
15.07.2018 Gündem
Ünlü isimler sıraya girdi! Mücevher yağdı...
Ünlü isimler sıraya girdi! Mücevher yağdı... Cumartesi günü 66'ıncı yaşını kutlamaya hazırlanan Bülent Ersoy'a yakın dostlarından adeta mücevher yağdı.
8.06.2018 Magazin
Çıplak yıldıza 'En Etkileyici' ödülü!
Çıplak yıldıza 'En Etkileyici' ödülü! İddialı kıyafetleri ve cesur sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian, geçtiğimiz günü kendisi bile aldığı ödüle şaşırdı.
6.06.2018 Magazin
48’lik Naomi ikon seçildi!
48’lik Naomi ikon seçildi! Moda dünyasının Oscar’ları olarak bilinen CFDA Moda Ödülleri önceki gece dağıtıldı. Yılın Moda İkonu ödülünün Naomi Campbell’a (48) verildiği gecede şıklık yarışı yaşandı
5.06.2018 Magazin
‘Eleştirilere gülüp geçiyorum’
‘Eleştirilere gülüp geçiyorum’ Eliz Sakuçoğlu, Instagram hesabından dünyaca ünlü yıldızları taklit etmesiyle ilgili konuya açıklık getirdi. Sakuçoğlu, "Gülüp geçiyorum." dedi.
22.03.2018 Magazin
Kedicikler birbirine düştü
Kedicikler birbirine düştü Adnan Oktar'ın kediciklerinden Ceylan Özgül'ün kaçması kankalarını fena kızdırdı. Oktar'ın son dönemdeki gözdesi Tülay Kumaşçı eski arkadaşı için "Ajan" imasında bulundu.
20.03.2018 Magazin
20. yıla saygı kapağı!
20. yıla saygı kapağı! 90’lı yılların efsane modellerinden Cindy Crawford, modacı Gianni Versace’nin ölümünün 20. yılına özel kapak kızı oldu
1.02.2018 Magazin
2017’de modaya kimler yön verdi
2017’de modaya kimler yön verdi Her dönemde olduğu gibi bu yıl da moda tasarımcıları dünyaya yön veren güçlü kadınların tarzından etkilendi. ABD’nin first lady’si Melania Trump ile Fransa first layd’si Brigitte Macron ve baharda İngiliz Kraliyet ailesine girecek olan Meghan Markle stilleriyle ön plana çıktı.
15.12.2017 Arşiv
Tarihi mekanlarda renkli etkinlikler
Tarihi mekanlarda renkli etkinlikler İstanbul’un farklı noktalarındaki mekanlarda birbirinden renkli aktiviteler sizleri bekliyor. İşte haftanın kaçırılmayacak etkinlikleri.
1.12.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Versace ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki versace haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.