Veri Sızıntısı

Veri Sızıntısı

Son dakika veri sızıntısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veri sızıntısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veri sızıntısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veri Sızıntısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veri sızıntısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 veri sızıntısı haberi bulunmuştur. Tüm veri sızıntısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Sağlık
e-Devlet'ten veri sızdırıldı iddiası! 'Gerçeği yansıtmamaktadır'
e-Devlet'ten veri sızdırıldı iddiası! 'Gerçeği yansıtmamaktadır' Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, e-Devlet'te veri sızıntısı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Yapılan detaylı kontrollerde e-Devlet Kapısı altyapısında herhangi bir veri sızıntısına rastlanmamıştır" ifadelerine yer verildi.
26.02.2023 Gündem
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri'nden 'e-Devlet verileri sızdırıldı' iddiasına yalanlama
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri'nden 'e-Devlet verileri sızdırıldı' iddiasına yalanlama Nüfusve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nce (NVİGM), sosyal medyada yer alan 'e- Devlet verilerinin sızdığı, sızan veriler arasında kimlik fotoğrafları ve güncel adreslerin yer aldığı' iddiasının bir tür oltalama ve dolandırıcılık yöntemi olduğu belirtilerek, "Verilerin sızdırılmasına yönelik herhangi bir zafiyetin olmadığı tespit edilmiştir. Ayrıca NVİGM veri tabanlarında fotoğraflı çipli kimlik kartı görselleri de yer almamaktadır" açıklaması yapıldı.  
13.04.2022 Gündem
Kimliklerde yeni dönem! Resmen değişti, artık…
Kimliklerde yeni dönem! Resmen değişti, artık… Türkiye’de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı. Kimliklerde yeni dönem başladı. ESHS, kimlik kartına uzaktan nitelikli elektronik sertifika ve benzer altyapıyı kullanan farklı elektronik sertifikalar yükleyebilir. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, kimlik kartlarının elektronik imza atabilmek için kullanılabileceğini duyurdu.
16.10.2021 Gündem
e-Devlet, e-Nabız, EBA ve ÖSYM'den veri sızıntısı oldu mu? Flaş açıklama geldi...
e-Devlet, e-Nabız, EBA ve ÖSYM'den veri sızıntısı oldu mu? Flaş açıklama geldi... Türkiye'nin dijital altyapılarına yönelik veri sızıntısı iddialarına ilişkin e-Devlet'ten yapılan açıklamada "Türkiye'nin e-Devlet, e-Nabız, EBA ve ÖSYM bilişimleri gibi dijital altyapılarından veri sızıntısı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
4.10.2021 Gündem
Hosting şirketinde skandal! Kullanıcılar şokta! Kredi kartı...
Hosting şirketinde skandal! Kullanıcılar şokta! Kredi kartı... İstanbul merkezli bir ‘hosting’ firmasında skandal! Yazılım açığı nedeniyle veri sızıntısı oluştu. Kullanıcılar panikte. Müşteri bilgileri toplu olarak yurtdışına gönderildi. Sızıntıda iddiaya göre, 3 binden fazla kredi kartı bilgisi de ele geçirildi.
15.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Siber saldırı sonrası 'tüm şifrelerinizi değiştirin' uyarısı
Siber saldırı sonrası 'tüm şifrelerinizi değiştirin' uyarısı Bilişim Teknolojileri ve Siber Güvenlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel, "Siber korsanlar çeşitli araçlarla, wordlistlerle taradığında (ele geçirilen) birçok şifreyi çözecektir." dedi.
30.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Veri sızıntısına yerli 'Bariyer'
Veri sızıntısına yerli 'Bariyer' Yerli siber güvenlik çözümü HAVELSAN Bariyer, ulusal ve uluslararası güvenlik ve uygunluk sertifikasyon süreçlerini tamamladı.
28.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Ücretsiz siber destek
Ücretsiz siber destek Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesinde kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi, sağlık kuruluşlarının yanı sıra uzaktan erişim yöntemiyle çalışan kurum ve kuruluşlara ücretsiz siber destek hizmeti vermeye başladı.
1.04.2020 Gündem
Sağlık Bilimleri Üniversitesi yüksek maaşla personel alımı yapacak! (Başvuru şartları)
Sağlık Bilimleri Üniversitesi yüksek maaşla personel alımı yapacak! (Başvuru şartları) Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü yüksek maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından alınacak bilişim personeli başvuru şartları da açıklandı. İşte, başvuru şartları ve başvuru tarihleri hakkındaki detaylar…
21.01.2020 Personel Alımı
HAVELSAN BARİYER'e uluslararası sertifika
HAVELSAN BARİYER'e uluslararası sertifika HAVELSAN tarafından geliştirilen yerli ve milli veri sızıntısı, kaçağı önleme uygulaması HAVELSAN BARİYER, Uluslararası Ortak Kriterler EAL (Evaluation Assurance Level) 4+ Sertifikası'nı almaya hak kazandı.
5.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Twitter konum özelliğini kapatıyor
Twitter konum özelliğini kapatıyor Twitter, kullanıcıların ayrıntılı konum paylaşmasına imkan veren özelliği kaldıracağını duyurdu. Şirket kararın 'özelliğin kullanılmaması' nedeniyle alındığını açıkladı. Asıl sebebin ise geçtiğimiz günlerde yaşanan "veri sızıntısı" olduğu tahmin ediliyor
20.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Hacker'ların gözü Türkiye'de
Hacker'ların gözü Türkiye'de Daha önce de özellikle Orta Asya ve Orta Doğu’da saldırılarda bulunan MuddyWater isimli grubun yönteminin kullanıldığı hedefli oltalama saldırısının yeni adresi Türkiye oldu.
5.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Facebook’a hemen çıkış - giriş yapın! Çünkü...
Facebook’a hemen çıkış - giriş yapın! Çünkü... Facebook, Eylül ayının sonunda 50 milyon kullanıcıya ait veri sızıntısı ihtimalini duyurmuş, bu durum tüm dünyada kullanıcılar arasında endişeye neden olmuştu. Firma, kullanıcı erişim bilgilerinin resetlendiğini açıklarken, antivirüs yazılım kuruluşu ESET, Facebook web sitesinden çıkış yapıp tekrar girmenin bu güncellemeyi devreye sokacağını duyurdu. ESET, “Önce çıkış-giriş yapın, sonra parolanızı değiştirin” tavsiyesinde bulundu.
13.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un piyasa değerinden 122 milyar dolar silindi
Facebook'un piyasa değerinden 122 milyar dolar silindi ABD'li sosyal paylaşım devi Facebook'un hisseleri bugün yüzde 20'ye yakın düşüş kaydederken, şirketin piyasa değerinden 122 milyar dolar silindi.
26.07.2018 Ekonomi
Facebook yine veri sızıntısı ile gündemde!
Facebook yine veri sızıntısı ile gündemde! Facebook uygulaması NameTests'in 120 milyon Facebook kullanıcısının kişisel bilgilerini sızdırdığı ortaya çıktı.
29.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Yalan söyledi
Yalan söyledi Milyonlarca kullanıcısının kişisel bilgilerini Cambridge Analytica firmasına izinsiz verdiği için özür dileyen Facebook’un, cep telefonu ve elektronik cihaz üreticileriyle tüm kullanıcı bilgilerini paylaştığı ortaya çıktı
4.06.2018 Dünya
AP'den Facebook'a çağrı
AP'den Facebook'a çağrı Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu, Facebook'un veri sızıntısı skandalı sonrası özel hayata saygı ve kişisel verilerin korunması konularında Avrupa vatandaşlarına hesap vermesi çağrısını yineledi.
18.04.2018 Dünya
Zuckerberg ABD Temsilciler Meclisinde ifade verdi
Zuckerberg ABD Temsilciler Meclisinde ifade verdi Facebook kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg, şirketin veri sızıntısı skandalıyla ilgili ABD Temsilciler Meclisinde ifade verdi.
11.04.2018 Dünya
Tüm hesaplarınız için tek bir şifre kullanıyorsanız dikkat!
Tüm hesaplarınız için tek bir şifre kullanıyorsanız dikkat! İnternette ve sosyal medyada tüm hesaplarımız için tek bir şifre kullanıyoruz, tehlikeye davetiye çıkarıyoruz
5.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Tek bir şifre kullanıyoruz, tehlikeye davetiye çıkarıyoruz
Tek bir şifre kullanıyoruz, tehlikeye davetiye çıkarıyoruz Kaspersky Lab tarafından Türkiye’nin de aralarında olduğu ülkelerde kullanıcıların internet konusunda ne kadar bilgili olduklarını değerlendirmek için yapılan test, birçok kişinin şifreleri konusunda hala yeterince dikkatli olmadıklarını gösterdi...
4.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Veri sızıyor maliyet büyüyor
Veri sızıyor maliyet büyüyor Veri sızıntılarının üçte ikisi insan ve sistem hatalarından kaynaklanıyor
18.08.2013 Bilim ve Teknoloji
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
21.12.2023 Ekonomi
DSÖ, Kovid-19'un kökenine ilişkin yeni araştırma ekibi kurdu
DSÖ, Kovid-19'un kökenine ilişkin yeni araştırma ekibi kurdu Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) kökenine ilişkin çalışmalara devam etmek için yeni ekip (heyet) oluşturdu.
13.08.2021 Bilim ve Teknoloji
HBO hacklendi: Hedef Game of Thrones!
HBO hacklendi: Hedef Game of Thrones! Hollywood sinema sektörünün siber saldırıya uğrayanlar kervanına Game of Thrones'un yapımcı şirketi HBO da katıldı. Siber saldırganların 1 numaralı hedefi ise şüphesiz Game of Thrones!
1.08.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Veri Sızıntısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veri sızıntısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.