Vergisiz Telefon

Vergisiz Telefon

Son dakika vergisiz telefon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vergisiz telefon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vergisiz telefon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vergisiz Telefon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vergisiz telefon gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 vergisiz telefon haberi bulunmuştur. Tüm vergisiz telefon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53!
Vergisiz telefonun şampiyonları realme C55 ve C53! Herkese merhaba. Bugün size Realme’den çok güzel haberler getirdim. Realme, üniversite öğrencileri için akıllı telefonlarıyla yeni bir dönem başlatıyor… "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar," resmî gazetede yayınlandı biliyorsunuz. Bu fırsatla birlikte, realme C53 ve C55 serisi akıllı telefonlar, üniversite öğrencileri için mükemmel bir seçenek haline geliyor. Peki neden tercih etmeliyim diyorsanız biraz detaylı olarak anlatmak istiyorum.
17.11.2023 Advertorial
Öğretmenlere ikramiye mi verilecek? Bakan Tekin son noktayı koydu
Öğretmenlere ikramiye mi verilecek? Bakan Tekin son noktayı koydu Öğretmenlere ikramiye verilmesiyle ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, muhalefetin ‘24 kasımda öğretmenlere ikramiye verilsin’ çağrısı ise ilgili açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Memur
Gençlere vergisiz telefon ve ücretsiz internet için başvurular başladı
Gençlere vergisiz telefon ve ücretsiz internet için başvurular başladı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yükseköğretim öğrencilerine yönelik "teknolojik cihaz ve internet desteği" başvurularının başladığını duyurdu. 9 bin 500 TL’ye kadar olan cihazlar destek kapsamına alındı. Bu kapsamda, fiyatı vergiler dahil 9 bin 500 TL olan telefonlar 5 bin 282 TL’ye, bilgisayarlar 7 bin 914 TL’ye alınabilecek. Telefonlarda giriş-orta segmentteki modeller, bilgisayarlarda giriş segmentindeki laptop’lar söz konusu şartları ancak karşılayabiliyor.
15.11.2023 Ekonomi
VERGİSİZ TELEFON NASIL ALINIR? Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının şartları, model (marka) ve fiyatları
VERGİSİZ TELEFON NASIL ALINIR? Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının şartları, model (marka) ve fiyatları Vergisiz telefon nasıl alınır, öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Resmi Gazete'de 1 Kasım tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Karar ile, satış fiyatı 9 bin 500 TL'yi aşmayan telefon ve bilgisayarlarda en fazla 5 bin 500 TL destek sağlanacak. Söz konusu öğrenciler için ücretsiz 10 GB internet desteği de sağlanacak. Peki, Vergisiz telefon modelleri ve fiyatları nedir, öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir?
1.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji desteği! Milyonlarca öğrenci bekliyordu, 1 Kasım'da başlıyor
Teknoloji desteği! Milyonlarca öğrenci bekliyordu, 1 Kasım'da başlıyor 7 milyona yakın üniversite öğrencisi teknolojik cihaz ve internet desteğini 1 Kasım’dan itibaren almaya başlayacak. Ürünün fiyatı 9.500 lirayı geçmeyecek, ikinci el cihazlar ise kapsam dışında olacak
26.10.2023 Ekonomi
Öğrencilere telefon ve bilgisayar desteği! Yürürlüğe girdi, işte teknoloji desteğinin ayrıntıları
Öğrencilere telefon ve bilgisayar desteği! Yürürlüğe girdi, işte teknoloji desteğinin ayrıntıları Üniversite öğrencilerine telefon, bilgisayar ve ayda 10 GB ücretsiz internet desteğini içeren Cumhurbaşkanı kararı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
25.10.2023 Ekonomi
Yurtdışından telefon getirenler dikkat! Bakanlık harekete geçti, on binlerce kişi aynı mesajı alıyor
Yurtdışından telefon getirenler dikkat! Bakanlık harekete geçti, on binlerce kişi aynı mesajı alıyor Telefonu yurtdışından getirip, harç 20 bin TL'ye çıkmadan önce para yatıran ancak IMEI kaydını BTK'ya yaptırmayanlar için çalışma başlatıldı.
4.10.2023 Ekonomi
Öğrencilere vergisiz telefon desteğinin detayları belli oldu
Öğrencilere vergisiz telefon desteğinin detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın örgün eğitimdeki 7 milyon üniversiteli gence verdiği vergisiz cep telefonu ve bilgisayar müjdesinin detayları belli olmaya başladı. Piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği verilecek.
28.09.2023 Ekonomi
Vergisiz telefon ne zaman satışa çıkacak, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? Vergisiz 9 bin 500 TL cep telefonu ne zaman alınır, vergisiz telefon ne zaman başlayacak?
Vergisiz telefon ne zaman satışa çıkacak, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek? Vergisiz 9 bin 500 TL cep telefonu ne zaman alınır, vergisiz telefon ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon satışı süreci merak ediliyor. Kabine Toplantısı'nın ardından alınan kararlar açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kararlara birlikte öğrencilere vergisiz telefon satışına yönelik de detaylar açıklandı. Gençlere desteğin devam edeceğinin altını çizen Erdoğan “18 yaşına giren gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz. Tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültür ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabileceklerdir. Zaman içinde imkanları daha da genişleteceğiz.” Diyerek en merak edilen konu vergisiz telefon şartlarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Piyasa satış fiyatının 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için 5 bin 500 lira teknolojik cihaz desteğini söyledi. Peki, Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman verilecek, vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? 9 bin 500 TL sınırlı cep telefonu desteği nasıl alınır, ne zaman alınabilir? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek?
27.09.2023 Ekonomi
9500 TL’yi geçmeyen telefonlar hangileri? 9500 TL’lik telefon modelleri neler, vergisiz telefon nasıl alınır ve şartları neler? 9500 TL telefon önerisi
9500 TL’yi geçmeyen telefonlar hangileri? 9500 TL’lik telefon modelleri neler, vergisiz telefon nasıl alınır ve şartları neler? 9500 TL telefon önerisi 9500 TL telefon modelleri sorgulanıyor. Öğrencilere vergisiz telefon seçim sürecinin en merak edilen vaatlerinden biriydi. Uzun süredir gündemde olan öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının ayrıntıları Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, örgün eğitimde öğrenim gören gençlere, "9 bin 500 lirayı aşmayan cep telefonu ve bilgisayar için toplamda 5 bin 500 lirayı geçmeyen şekilde destek vereceğiz." dedi. Erdoğan açıklamasında "Cep telefonu için piyasa fiyatının yüzde 44,4'üne, bilgisayarlar için yüzde 16,7'si kadar tutarda destek sağlayacağız." ifadelerini kullandı. Açıklamaların ardından öğrenciler 9500 TL’lik telefonlara yönelik araştırma yaparak arama motorları üzerinden “9500 TL’yi geçmeyen telefonlar hangileri? 9500 TL altı telefonlar neler? 9500 TL’lik telefonlar arasında Samsung var mı? ? 9500 TL’lik telefon modelleri arasına hangi telefonlar var? 9500 TL’lik telefon modelleri ve 9500 TL telefon önerisi…
27.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini yarın esastan görüşecek.
27.09.2023 Ekonomi
Hangi telefonlardan vergi alınmayacak? İşte vergisiz telefon marka ve modelleri
Hangi telefonlardan vergi alınmayacak? İşte vergisiz telefon marka ve modelleri Öğrencilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar satışının ayrıntıları belli oldu. Hangi telefonlar vergisiz alınabilecek? İşte model model gençlerin vergisiz olarak alabileceği telefon modelleri
27.09.2023 Ekonomi
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz'
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz' Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem
Vergisiz telefon modelleri || Hangi telefonlardan vergi alınmayacak, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek? Öğrencilere vergisiz telefon modelleri
Vergisiz telefon modelleri || Hangi telefonlardan vergi alınmayacak, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek? Öğrencilere vergisiz telefon modelleri Vergisiz telefon modelleri için araştırmalar hızlandı. Hangi telefonların vergisiz alınacağı, öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Vergisiz telefon modelleri seçim dönemi müjdesi olarak öğrencilere verilmişti. 5 Eylül'de gerçekleşen Kabine Toplantısı'nda da Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Taahhüdümüz olan 10 GB internet ve cep telefonu desteği konusunu değerlendirdik." İfadelerini kullanmıştı. Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonların vergisiz telefon satışına dahil edilmesi öngörülürken, 10 markanın 51 akıllı telefon modelinin de Türkiye’de üretildiği biliniyor. Samsung ve Xiaomi’nin de 10’ar adet modeli bu liste içerisinde yer alıyor. Peki, Hangi telefonlardan vergi alınmayacak, Öğrencilere vergisiz telefon hangileri, öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek? Vergisiz telefon modelleri neler? İşte öğrencilere vergisiz telefon modelleri
26.09.2023 Ekonomi
Kabine toplantısı başladı! Kritik konular masada
Kabine toplantısı başladı! Kritik konular masada Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Enflasyonla mücadele, emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve gençlere vergisiz cep telefonu desteği toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak.
26.09.2023 Gündem
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek, öğrencilere vergisiz telefon hangileri?
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek, öğrencilere vergisiz telefon hangileri? Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı, son günlerin en çok merak edilen konularından biri haline geldi. Eylül ayının başında düzenlenen son Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde, bu konuyla ilgili gelecek toplantıda daha fazla bilgi verileceği açıklanmıştı. Gözler kabine toplantısına çevrilirken, Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar şartları nelerdir? Öğrencilere vergisiz telefon fiyatları ne kadar? Sorularına da yanıt aranıyor.
25.09.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonları ve vergisiz telefon projesine dahil edilmesi netleşen ilk modelleri listeledik. Araştırmalarımıza göre, 10 markanın 51 akıllı telefon modeli Türkiye’de üretiliyor. Bunlar arasında Samsung ve Xiaomi’nin 10’ar adet modeli bulunuyor. GM, Vivo ve Reeder gibi markalara ait 16 yerli modelin ise vergisiz telefon kapsamına girmesi şimdiden netleşti.
9.09.2023 Ekonomi
Ekonomide 3 yıllık yol haritası belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKM mesajı
Ekonomide 3 yıllık yol haritası belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKM mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki 3 yılın ekonomi programını içeren Orta Vadeli Plan hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, "Büyüme ve ticaretten fiyat istikrarı ve finansal istikrara, beşeri sermayeden, yeşil ve dijital dönüşüme, afet yönetiminden kamu maliyesi ile iş ve yatırım ortamına yedi temel alanda öncelikli reform adımlarını belirledik. Program döneminde ekonomik büyümeden kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Sıkı para politikasının da desteği ile enflasyonu yeniden tek haneye düşürecek cari işlemler dengesini iyileştireceğiz." dedi.
6.09.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz"
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz" İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yerel seçimlere tek başına gireceklerini açıklamıştı. Akşener, katıldığı bir YouTube kanalında bir kez daha 3 büyükşehirde kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi. Akşener, "Biz her yerde ayrı gireceğiz. İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık." çıkışını yaptı.
6.09.2023 Gündem
Bakan Kacır’dan gençlere vergisiz telefon duyurusu: Çok kısa zamanda açıklanır
Bakan Kacır’dan gençlere vergisiz telefon duyurusu: Çok kısa zamanda açıklanır Gençelere yönelik vergisiz telefon konusunda açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Normalde beş yıllık bir dönemimiz var ama ertelemek değil, gayemiz bir an evvel milletimize verdiğimiz sözleri tutmak niyetindeyiz. Çok kısa zaman içinde yapılır diye tahmin ediyorum” dedi.
6.09.2023 Ekonomi
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST Ankara'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, 1 milyondan fazla gencin TEKNOFEST'E başvuru yaptığını açıkladı.
30.08.2023 Ekonomi
Öğrencilere vergisiz telefon alternatifleri: Türkiye’de üretimi yapılan modeller mercek altında!
Öğrencilere vergisiz telefon alternatifleri: Türkiye’de üretimi yapılan modeller mercek altında! Vergisiz telefon düzenlemesiyle ilgili yeni detayların ortaya çıkmasının ardından Türkiye’de üretimi yapılan modelleri mercek altına alındı. Buna göre, yerli telefonlar giriş ve orta segmentte yer alırken fiyatları 3 ila 17 bin TL arasında değişiyor.
30.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vergisiz Telefon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vergisiz telefon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.