Ver Elini Aşk

Ver Elini Aşk

Son dakika ver elini aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ver elini aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ver elini aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ver Elini Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ver elini aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 ver elini aşk haberi bulunmuştur. Tüm ver elini aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sevda Erginci’den mini şortlu poz!
Sevda Erginci’den mini şortlu poz! Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun’u canlandıran Sevda Erginci, bir dergi için objektif karşısına geçti. Erginci, özel fotoğraflardan birini kendi Instagram hesabından paylaştı.
18.05.2021 Magazin
Toygun Ateş hayatını kaybetti!
Toygun Ateş hayatını kaybetti! Malatya’da çekimleri devam eden bir korku filminde rol alan Toygun Ateş, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalandığı öğrenilen 66 yaşındaki usta oyuncu Toygun Ateş hayatını kaybetti.
19.02.2021 Yaşam
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı 15 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Cenaze İşleri” adlı TV’de ilk kez yayınlanan dizi başlıyor. İlk kez bir TV kanalında yayınlanan film ile güzel bir sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
15.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma 11 Mayıs Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya, yaşamdan hava durumuna kadar tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri Kanal D ekranlarından detaylı şekilde öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Polisiye kesitleri ile dikkatleri çeken dizi tüm hayranlarını bir kez daha ekranları başına topluyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
11.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe 10 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Bülteni izlerken sağlıktan yaşama, ekonomiden emlak sektörüne kadar pek çok konuda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitler sunan dizinin yeni bölümünde yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor. Perşembe akşamlarının heyecanlı dizisi ile mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı 08 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan bültenden sağlık, siyaset, emlak ve politika gibi farklı konu alanlarına ait gelişmeleri takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çetin Ceviz 2” adlı sinema filmi ilk kez TV karşısına geçecek. İlk kez Kanal D ekranları karşısında yerini alan filmi sinemada izleyemediyseniz 20:00’da ekranlar karşısındaki yerinizi alın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma 04 Mayıs Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu sabah bülteninden seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Polisiye anlar sunan dizi ile cuma akşamınızı çok daha hareketli ve heyecanlı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Mayıs Perşembe 3 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni karşınıza çıkacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bu bülten ile haber dünyasına dair tüm merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitler sunan dizi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı 1 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile başlıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm konu alanlarına özgü sıcak gelişmeler sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin final bölümü yayın akışına geçiyor. Tarihi kesitler sunan dizide yine birbirinden güzel ve heyecanlı anlar yaşanıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
1.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar 22 Nisan Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına dahil olacak. Final olan dizinin tekrar bölümünü seyrederek mükemmel bir hafta sonu sabahı geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederek akşamınızı çok daha renkli ve keyifli hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi 21 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin yepyeni bölümü ile başlıyor. Final olan dizinin yeni bölümlerini izleyemediyseniz hafta sonu başlayan tekrarlarını mutlaka seyretmelisiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışlı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
21.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Nisan Cumartesi 14 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı komedi dolu renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin tekrarı ile hafta sonuna güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı sevilen yeni dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda yerini alacak. Heyecan ve renklilik dolu kesitleri ile öne çıkan dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
14.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar 08 Nisan Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve eğlence dolu çocuk programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Çocukların masum konuşmalarını gözler önüne seren programı keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına dahil oluyor. Komedi dolu kesitler sunan diziyi, çocuklarınızla birlikte izlerken mükemmel bir pazar akşamı geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi 07 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlence dolu çocuk programı ile ekranlara geçecek. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bu renkli programı çocuklarınızla birlikte izleyerek hafta sonu mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı yerli dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Gerilim, aksiyon ve macera dolu kesitler yaşatan dizi sayesinde mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
7.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi 31 Mart Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlence ve keyif dolu sabah programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Miniklerin keyif dolu kesitleri karşısında hem doyasıya eğlenebilir hem de sabahınıza renklilik katabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin ilk bölümü başlıyor. Gerilim ve aksiyon dolu kesitler sunan diziyi, hafta sonu akşamı sevdiklerinizle birlikte izleyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
31.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar 25 Mart Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve keyifli çocuk programı ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen renkli programı çocuklarınızla birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen renkli dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sıcak aile dizisinin yeni bölümünü sevdiklerinizle birlikte izleyerek keyif dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
25.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24  Mart Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Mart Cumartesi 24 Mart Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve keyif dolu sabah programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Çocukların masum eğlencesi olan yayını, her hafta sonu Kanal D ekranlarınız karşısından seyrederek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Nefes kesen dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
24.03.2018 Gündem
Ver Elini Aşk 11. bölümüyle bu akşam final yapacak!
Ver Elini Aşk 11. bölümüyle bu akşam final yapacak! Ver Elini Aşk 11. bölümü ile son kez ekrana gelecek. Reytinglerde yaşanan düşüşten dolayı final kararı alan Ver Elini Aşk dizisinde nasıl bir son yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Ver Elini Aşk final bölümü fragmanı ve özeti...
29.09.2021 Gündem
Kafa karıştıran yayın akışı! Finali ne zaman?
Kafa karıştıran yayın akışı! Finali ne zaman? Kanal D'nin yayın akışı kafaları karıştırmaya devam ediyor...
24.11.2017 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı 21 Kasım Salı günü ATV yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlarınıza dahil oluyor. Haberin nabzını tutan tüm gelişmelerden sabahın ilk saatlerinde haberdar olmak istiyorsanız ekranlarınız başına geçin. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan tüm konu başlıklarına dair gelişmelerden bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Ver Elini Aşk” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Yerli dizinin komedi ve aşk dolu kesitleri karşısında mutlu bir akşama hazır olun. Kanala dair yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Ver Elini Aşk 10. yeni bölümde Ayperi, Kaan'ın gönlünü alabilecek mi?
Ver Elini Aşk 10. yeni bölümde Ayperi, Kaan'ın gönlünü alabilecek mi? Ver Elini Aşk 10. yeni bölüm fragmanları eğlenceli sahneler içeriyor. Yayın günü değişen ve Perşembe yerine artık Salı akşamları ekrana gelecek olan Ver Elini Aşk'ta Ayperi ile Kaan arasında neler yaşanacağı merak ediliyor. İşte Ver Elini Aşk yeni bölüm gelişmeleri...
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar 19 Kasım Pazar günü Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocukların hayran duyduğu, ebeveynlerin severek izlediği bir program ile ekranlarınıza dahil oluyor. Güzel ve samimi vakitlerin geçtiği program ile sizlerde ekranlarınız başındayken hafta sonu sabahınızı daha renkli ve eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Hayati ve Diğerleri” adlı yeni dizi yepyeni ilk bölümü ile ekranlara giriş yapıyor. Pazar akşamlarınızı renklendirecek güzel bir dizi için mutlaka seyretmeyi unutmayın. Kanala dair yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? -18 Kasım Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? -18 Kasım Cumartesi 18 Kasım Cumartesi günü Kanal D, sabah 05:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocuk programı ile ekranları selamlıyor. Çocukların sevdiği, ailelerin gülerek eğlendiği samimi programla siz de güzel ve renkli bir hafta sonu sabahına uyanabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İsimsizler” adlı polisiye dizinin yeni bölümü ekranlarınıza dahil oluyor. Sürükleyici, macera dolu ve heyecanlı bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Kasım Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Kasım Cuma 17 Kasım Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarınıza dahil oluyor. Canlı canlı yayına geçen bültende yine siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan geniş bir haber başlıkları ile karşılaşacaksınız. Sıcak gelişmeleri öğrenmek ve dünyadaki gelişmelerden haberdar olmak için sakın ama sakın kaçırmayın! Akşam kuşağında ise polisiye dizimiz “Arka Sokaklar” bomba gibi gelen heyecan dolu yeni bölümü ile sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Kasım Perşembe 16 Kasım Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı canlı haber bülteni ile ekranlarınıza dahil oluyor. Haber dünyasının nabzını yoklayan yayında dünyada ve Türkiye üzerinde gelişen pek çok gelişmeden bilgi sahibi olabileceksiniz. Tarafsız, çarpıcı ve detaylı haberleri izlemek ve gündemden haberdar olmak için sakın kaçırmayın! Akşam kuşağında ise “Vatanım Sensin” adlı tarihi ve sürükleyici dizinin yepyeni bölümü ile nefesler tutuluyor. Her kesiti merak uyandırıcı olan güzel bir dizi ile akşamın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam etmelisiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ver Elini Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ver elini aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.