Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma

04 Mayıs Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu sabah bülteninden seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Polisiye anlar sunan dizi ile cuma akşamınızı çok daha hareketli ve heyecanlı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri ve haberleri tek tek bu bültenden seyrederek merak ettiklerinize cevap bulabilirsiniz. Ardından 09:45’de “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Komedi dolu kesitler sunan dizi ile sabahınızı çok daha keyifli bir atmosfere bürüyebileceksiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlar karşısında yerini alıyor. Öğle arasında yayına geçen programda kayınvalideler gelinleri ile yarışıyor, ortaya heyecan dolu anlar çıkıyor. Gün ortasında başlayan keyif dolu yayını hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı keyif dolu magazin programı yayın akışına başlayacak. Öğle arasında yayına geçen programdan ünlü yaşamına özgü pek çok merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Ünlülerin yaşamından klip çekimlerine ve hatta sahne aldıkları mekanlara kadar tüm merak edilen en bomba gelişmeler sizlerle oluyor. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyrederek güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Kanal D ekranlarının bu sevilen dizisi hafta içi her gün aynı saatte yayına başlıyor.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Ana Haber” adlı akşam bülteni yayın akışında yerini alıyor. Sağlık, siyaset, emlak, piyasa, politika ve yaşam gibi farklı konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek ayrıntıları ile birlikte bu bültenden takip edebilirsiniz. 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz.

Ardından 23:45’de “Beyaz Show” adlı canlı yayın programı sizlerle oluyor. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar bu show programını izleyerek mükemmel anlar yaşayabilirsiniz. Ardından 01:45’de “Neva” adlı yerli film yayın akışına geçiyor. 04:00’da ise “Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.