Vedat Işıkhan

Vedat Işıkhan

Son dakika Vedat Işıkhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vedat Işıkhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vedat Işıkhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vedat Işıkhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vedat ışıkhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 vedat ışıkhan haberi bulunmuştur. Tüm vedat ışıkhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridir
SGK'ye en fazla borcu olan 5 belediyeyi Bakan Işıkhan açıkladı: Belediye başkanlarına tavsiyemiz, emekçilerin alın terinin hakkı olan sigorta primlerini bir an evvel ödemeleridirÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) en fazla borcu olan 5 belediyenin sırasıyla Ankara, İzmir, İstanbul ve Adana büyükşehir belediyeler ile Şişli Belediyesi olduğunu bildirdi.
25.07.2024Ekonomi
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildi
SGK prim borçları için harekete geçti! Belediyelere yazı gönderildiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan "Tüm borçlu belediyelere, herhangi bir parti farkı gözetmeksizin borç bildirimlerini gönderdik. Bazı belediyeler borçlarını ödeme iradesi gösterdi. Ancak hala harekete geçmemiş belediyelerin sayısı da ne yazık ki oldukça fazla" dedi.
25.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile basket maçı sonrası özçekim! Milletvekili Varank paylaştıMeclis Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, X hesabından bir fotoğraf yayınladı. “Maç sonrası özçekim” mesajlı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte basketbol maçı sonrasında çekilmiş bir fotoğraf yer alıyor.
21.07.2024Gündem
Yerel yönetimlerdeki işten çıkarmalara ilişkin açıklama: Bakan Işıkhan açıkladı
Yerel yönetimlerdeki işten çıkarmalara ilişkin açıklama: Bakan Işıkhan açıkladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından yerel yönetimlerdeki işten çıkarmalarla ilgili 136 ihbar ya da şikayetin bakanlığa ulaştığını bildirdi.
13.07.2024Gündem
Türkiye'nin en fazla istihdam açığı olan meslekleri belli oldu! 270 bin açık var
Türkiye'nin en fazla istihdam açığı olan meslekleri belli oldu! 270 bin açık varÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "1 ve üzeri çalışanı bulunan 17 bin 181 işletmeyle iletişime geçerek 270 bin 761 açık iş tespit ettik" dedi.
12.07.2024Ekonomi
İŞKUR'dan genç istihdamına rekor destek: 15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleşti
İŞKUR'dan genç istihdamına rekor destek: 15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleştiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleşirken, 1 milyon 843 bin 710 genç mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programları gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlandırılarak mesleki beceri ve nitelik kazandı” dedi.
10.07.2024Ekonomi
Emekli maaşları ne kadar olacak (Temmuz 2024), emekli enflasyon farkı ne kadar oldu? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?
Emekli maaşları ne kadar olacak (Temmuz 2024), emekli enflasyon farkı ne kadar oldu? Zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak?TÜİK haziran ayı enflasyon ardından emekli maaş zammı enflasyon farkı hesaplandı. 4A, 4B, 4C SGK, BağKur ve emekli sandığı maaş zammında tablo netleşti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere refah payı verilmesiyle ilgili bir çalışma olmadığını söyledi. Peki, emekli maaşları ne kadar olacak?
Emekli ve memur milyonlar nefesini tuttu! Zam oranı ortaya çıktı! İşte en düşük emekli ve memur maaşı
Emekli ve memur milyonlar nefesini tuttu! Zam oranı ortaya çıktı! İşte en düşük emekli ve memur maaşıMemur ve emekli milyonlarca kişi nefesini tuttu. Memur ve emeklilerin yeni zam oranlarının belli olmasına iki gün kaldı. Çarşamba günü enflasyon rakamları belli olacak. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere refah payı verilmesiyle ilgili bir çalışma olmadığını söyledi. Peki son açıklamaların ardından zam oranları ne olacak. En düşük emekli maaşı için en güçlü tahmin ne? İşte detaylar...
İzmir'de iş yerinde patlama! Binanın ağır hasarlı olduğu tespit edildi
İzmir'de iş yerinde patlama! Binanın ağır hasarlı olduğu tespit edildiİzmir'in Torbalı ilçesinde, unlu mamul üretimi yapan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlama anının ilk görüntüleri paylaşılırken 5 kişinin öldüğünü, 57 kişinin de yaralandığı bildirildi.
30.06.2024Gündem
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!Asgari ücret zammı ile ilgili yeni açıklama geldi. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Bakan Işıkhan net konuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette artışın olmayacağını açıkladı.
Asgari ücrete eylülde zam gelecek mi, asgari ücrete zam yapılacak mı? Asgari ücrete zam var mı?
Asgari ücrete eylülde zam gelecek mi, asgari ücrete zam yapılacak mı? Asgari ücrete zam var mı?       Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ekonomik verilerin iyi gittiğine dikkat çekerek, asgari ücret ara zammıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı; "Aralık ayındaki düşüncemiz neyse aynı şekilde devam ediyor. Enflasyonla ilgili verilerimiz oldukça güzel geliyor. Hiçbir ara zam gündemimizde yok." Bu açıklamayla 2024 Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmayacak. Öte yandan eylül ayında asgari ücrete ara zam yapılacağı iddiaları ortaya atıldı. Peki, eylülde asgari ücrete zam gelecek mi, asgari ücrete zam var mı?
22.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı.
18.06.2024Gündem
SGK resmen duyurdu! Liste güncellendi, hastaneye gitmeden de alınabilecek
SGK resmen duyurdu! Liste güncellendi, hastaneye gitmeden de alınabilecekSosyal Güvenlik Kurumu(SGK) listeyi güncelledi. Bakan Işıkhan duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aile hekimlerinin raporlu reçete edebildiği ilaç sayısını 1858'e çıkardıklarını ve hangi ilaçların bu kapsamda olduğuna ilişkin vatandaşlara bilgilendirme mesajları göndereceklerini bildirdi.
13.06.2024Gündem
Milyonlarca emeklinin bayram ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı! İşte ödeme takviminin detayları
Milyonlarca emeklinin bayram ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı! İşte ödeme takviminin detaylarıMilyonlarca emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı. İkramiye ödemelerinin detaylarını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medyadan duyurdu.
11.06.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan: İşsizlik son 11 yılın en düşük seviyesinde
Bakan Işıkhan: İşsizlik son 11 yılın en düşük seviyesindeÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işsizlik oranlarının son 11 yılın en düşük seviyesinde olduğunu belirterek, işsizlik oranının ise bir önceki aya göre 0,1 puan azalış ile yüzde 8,5 seviyesinde gerçekleştiğini açıkladı.
10.06.2024Ekonomi
Çalışan anneye destek! Bakan Işıkhan açıkladı: 2 günde 12 bin 246 kişi başvurdu
Çalışan anneye destek! Bakan Işıkhan açıkladı: 2 günde 12 bin 246 kişi başvurduÇalışan annelere 325 euro destek ödemesiyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın, çalışma hayatında kadınları desteklemeye devam ettiklerini belirterek, Ankara, İstanbul ve İzmir'de, 12 ay boyunca çalışan annelere 325 euro (11 bin 339 TL) destek sağlanacağını açıklamasının ardından kaç kişinin destek ödemesinden yararlandığı merak ediliyordu. Bakan Işıkhan son açıklamasında çalışan annelere 325 euro desteğe yoğun ilgi olduğunu ve iki günde 12 bin 246 kişi başvurduğunu söyledi.. Peki, çalışan annelere 325 euro destek ödemesi başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler? İşte detaylar...
5.06.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK'ya 344 sözleşmeli personel alınacak
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK'ya 344 sözleşmeli personel alınacakÇalışma ve Soysal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 344 sözleşmeli personel alınacağını bildirdi.
Bakan Işıkhan emekli ikramiyesinin ödeme detaylarını açıkladı
Bakan Işıkhan emekli ikramiyesinin ödeme detaylarını açıkladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli vatandaşların bayram ikramiyesi ödemelerinin Kurban Bayramı öncesinde 10 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
4.06.2024Ekonomi
325 Euro kaç TL, çalışan annelere kreş desteği başvurusu nasıl yapılır? Annelere 325 Euro destek ödemesi şartları neler?
325 Euro kaç TL, çalışan annelere kreş desteği başvurusu nasıl yapılır? Annelere 325 Euro destek ödemesi şartları neler?Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada, "Sosyal Güvenlik Kurumu aracılığıyla; çocuk bakımı nedeniyle iş hayatından uzak kalan anneleri destekleyerek kayıtlı istihdamda kalmalarını sağlıyoruz. Projemizin ikinci dönem başvuruları başladı. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 12 ay boyunca çalışan annelere 325 avro (11.339 TL) destek sağlanacak" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından “325 Euro kaç TL, çalışan annelere kreş desteği başvurusu nasıl yapılıyor, şartları neler?” sorularına yanıt aranıyor.
7 bin çalışan anneye ayda 11.339 TL destek! Başvurular başladı
7 bin çalışan anneye ayda 11.339 TL destek! Başvurular başladıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından çalışan annelerle ilgili destek programını açıkladı.
3.06.2024Ekonomi
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplandıEkonomi Koordinasyon Kurulu (EKK), Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı.
27.05.2024Ekonomi
Bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak? Bakan Işıkhan emeklilere müjdeyi verdi
Bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak? Bakan Işıkhan emeklilere müjdeyi verdiMilyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan önemli açıklamalarda bulundu. Bayram ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak? sorusunu da cevaplayan Bakan Işıkhan emeklilere güzel haberi verdi. İşte detaylar...
24.05.2024Ekonomi
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenecek! Yeni dönem bugün başladı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ödenecek! Yeni dönem bugün başladıTürkiye'de sağlık hizmetlerine yeni bir dönem başlıyor. Yürürlüğe giren yeni uygulama ile vatandaşlar artık hastaneye gitmeden uzaktan muayene olabilecek. E-nabız üzerinden yapılacak muayene sonrası doktorlar da e-reçete üzerinden ilaç yazabilecek. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Işıkhan, Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) değişikliği ile uzman hekimler tarafından uzaktan hasta değerlendirmeye yönelik sağlık hizmetlerinin geri ödeme listesine alındığını bildirdi.
22.05.2024Gündem
Kamu tesislerinde emekliye indirim
Kamu tesislerinde emekliye indirimKamu kurum ve kuruluşlarına ait sosyal tesislerde emeklilere yıl sonuna kadar yüzde 15 indirim uygulanacak.
21.05.2024Ekonomi
Emekli milyonlara destekler peş peşe geldi! Destekler ne zaman hayata geçecek? İşte detaylar...
Emekli milyonlara destekler peş peşe geldi! Destekler ne zaman hayata geçecek? İşte detaylar...Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçen hafta emeklilerin refahını artıracak yeni sosyal destekleri açıkladı. Yeni destek paketinde emeklilere KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz konaklama ve kamuya ait misafirhane, öğretmenevi, sosyal tesis ve konuk evlerinden kamu görevlileri gibi yüzde 15 indirimli faydalanabilme gibi birçok yeni destekler verilecek. Peki destek paketi için bir yasal düzenleme söz konusu olacak mı? Yeni çalışma ne zaman hayata geçecek? İşte detaylar...

Benzer Haber Etiketleri

Vedat Işıkhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vedat ışıkhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.