Vazo

Vazo

Son dakika vazo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vazo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vazo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vazo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vazo gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 vazo haberi bulunmuştur. Tüm vazo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşini vazo ile yaraladı sonra intihar etti
Eşini vazo ile yaraladı sonra intihar etti Aksaray'da tartışma sırasında birbirlerini vazo ile yaralayan çiftten Mevlüt Ç. (62), kızının 3'üncü kattaki evinin balkonunda atlayarak yaşamına son verdi.
16.01.2024 Gündem
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması
Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’den estetik açıklaması Türk müziğinin usta ismi Orhan Gencebay ile 1974 yılından bu yana birlikte olan Sevim Emre, hakkında konuşulan estetik iddialarına sosyal medya sayfasından yanıt verdi.
30.12.2023 Magazin
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti!
Annesini rehin alan şüpheli hayatını kaybetti! Antalya’da annesini bıçakla rehin alıp bıraktıktan sonra çağırılan polislere çamaşır suyu atarak eve girmelerini engelleyen, 4 saat direndikten sonra bacağından vurularak yakalanan Fırat Altun (28), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi.
21.09.2023 Yaşam
2023’te 3 bine yakın tarihi eser ait oldukları topraklara döndü
2023’te 3 bine yakın tarihi eser ait oldukları topraklara döndü Yurt dışına yasa dışı yollarla kaçırılan tarihi eserler, Türkiye’ye getirilmeye devam ediyor. 2023’ün başından bu yana 2 bin 956 eser daha Türkiye’ye iade edilerek müzelerde koruma altına alındı.
20.06.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz
MHP lideri Bahçeli: Çakma milliyetçilerle Türk milletinin işi olmaz illiyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Çakma milliyetçilerle, maskeli milliyetçilerle, Kandil Dağı’nı Tanrı Dağı’na reva gören mağara milliyetçileriyle Türk milletinin işi olmaz, hiç kimse de maske takarak milletimizi aldatamaz” dedi.
27.05.2023 Gündem
Depremde ağır hasar alan evin kirasını istedi! 'Nasıl bir vicdan?'
Depremde ağır hasar alan evin kirasını istedi! 'Nasıl bir vicdan?' Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay'ın İskenderun ilçesinde annesinin evinde yakalanan Merve Bayırlı (24), evleri hasar gördüğü için çadırda kalan ailesinin, ev sahibinin kira istemesiyle ikinci şoku yaşadıklarını söyledi. Bayırlı, ev sahibinin, annesini aradığını söyleyerek "'Kiranızı verin' demiş. Nasıl ister? Nasıl bir vicdan sahibi, bunu hiç anlamıyorum" dedi.
11.03.2023 Gündem
Helenistik ve Roma dönemlerine ait 2 bin 384 tarihi eser ele geçirildi
Helenistik ve Roma dönemlerine ait 2 bin 384 tarihi eser ele geçirildi Manisa'nın Kula ilçesinde, jandarmanın düzenlediği operasyonda Helenistik ve Roma dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 2 bin 384 tarihi eser ile çok sayıda tabanca mermisi ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
18.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf İslam'ın konserine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf İslam'ın konserine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Yusuf İslam konserine katıldı.
24.10.2022 Siyaset
Evde başladıkları iş sınırları aştı! Hayalleri gerçek oldu
Evde başladıkları iş sınırları aştı! Hayalleri gerçek oldu İş hayatında sınırların kalktığı bu dönemde pek çok kişi, işini internete taşımanın hayalini kuruyor. Özellikle pandemi sonrası çalışma alışkanlıklarının değişmesi, bu süreci hızlandırdı. Geleneksek seramiği modern sanatla birleştiren bir grup ise evlerinde başladıkları işi yurt dışı pazarına taşıdı. Onlar şimdi severek yaptıkları işte para kazanmanın mutluluğunu tadarken, pek çok kişiye ilham olacak bir başarı hikayesi de yazdı.
9.10.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: Talimatımdır, uyuşturucu satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın
Bakan Soylu: Talimatımdır, uyuşturucu satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin hiçbir noktasında uyuşturucu satılmasına müsaade etmeyeceğiz. Tekrar söylüyorum, emniyet güçlerimize tekrar talimat veriyorum. Uyuşturucu satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın, ayaklarını kırın, ayaklarını kırın" dedi.
8.10.2022 Siyaset
Beykoz’da Roma ve Bizans dönemine ait binlerce eser ele geçirildi
Beykoz’da Roma ve Bizans dönemine ait binlerce eser ele geçirildi İstanbul'un Beykoz ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda Roma, Bizans ve Helenistik döneme ait binlerce tarihi eser ele geçirildi. Ele geçirilen tarihi eserlerin pişmiş toprak küp (pithos), sütun parçası, musluk, ahşap sandıklar, mezar taşı parçaları gibi birbirinden farklı nitelikte olduğu ve sayılarının binleri bulduğu tespit edildi. Operasyonda ele geçirilen ürünlerin incelenmesi için 9 kişilik uzman ekip görevlendirildi.
13.08.2022 Gündem
Antalya'da 2 bin 712 parça tarihi eser ele geçirildi
Antalya'da 2 bin 712 parça tarihi eser ele geçirildi Antalya'da, jandarma operasyonunda Likya ve Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 2 bin 712 parça eser ele geçirilirken, 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
5.07.2022 Yaşam
Çömlek sanatçısından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye: 'Vazoya ve ustalığa hayran kaldım'
Çömlek sanatçısından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye: 'Vazoya ve ustalığa hayran kaldım' İzmir Menemenli Kültür ve Turizm Bakanlığı çömlek sanatçısı Ahmet Taşhomcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 2,5 metre boyunda vazo hediye etti.
20.05.2022 Siyaset
Bankacılığı bırakıp KOSGEB desteği ile bu işe başladı! 45 ülkeden sipariş yağıyor
Bankacılığı bırakıp KOSGEB desteği ile bu işe başladı! 45 ülkeden sipariş yağıyor Destek ile başladı, dünyanın dört bir yanından sipariş alıyor. Çalıştığı özel bankadan istifa etti, KOSGEB desteği ile atölye kurup 13 kişiye istihdam sağladı. Kadın girişimcinin ürettiği ev dekorasyonu ürünlerine dünyanın 45 ülkesinden sipariş yağıyor. Genç girişimci Gökçe Bayraktar, şu anda 7’si kadın olmak üzere toplamda 13 olan istihdam kapasitesini iki katına çıkarıp daha fazla kişiye iş imkanı sağlayarak ticaret hacmini de katlamayı hedefliyor.
3.02.2022 Ekonomi
Roma ve Bizans dönemine ait! Kayseri'de ele geçirildi
Roma ve Bizans dönemine ait! Kayseri'de ele geçirildi Kayseri'de, Roma ve Bizans dönemine ait altın ve gümüş sikkelerin de bulunduğu toplam 618 parça tarihi eser ele geçirildi; 1 kişi gözaltına alındı. 
1.02.2022 Gündem
Yılın en iyi röportaj haberi DHA'nın! İletişim Başkanı Altun'dan 'basın' mesajı
Yılın en iyi röportaj haberi DHA'nın! İletişim Başkanı Altun'dan 'basın' mesajı Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin (THKD) düzenlediği, '25'inci Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Demirören Haber Ajansı (DHA) Diyarbakır muhabiri Burak Emek, ödül gecesinde 'Röportaj Haber' kategorisinde 'Yılın en iyi röportaj haberi' ödülünü aldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Öyle inanıyorum ki haber kameramanlarının, yetkinlikle, gayret ve fedakarlıkla çektikleri başarılı görüntülerin ödüllendirildiği böylesi bir etkinlik, Türkiye medya alanının daha nitelikli hale gelmesine hizmet edecektir. Ödül almaya hak kazanan isimleri canı gönülden tebrik ediyorum. " ifadelerini kullandı
22.12.2021 Gündem
Sitede köpek besleyen aileye silah ve palalı saldırı
Sitede köpek besleyen aileye silah ve palalı saldırı Antalya'da Hilal Oktay Başaslan ve ailesine, iddiaya göre, site içinde sokak köpeklerine baktıkları gerekçesiyle komşuları, silah ve pala ile saldırdı. Başaslan, saldırı anından görüntüleri, sosyal medya hesabından “Eşime, kızıma ve bana balkondan silahla ateş edip ardından aşağı inip pala, sopa ve silah ile saldırdı. Ben kızıma koşarken, bir palalı da benim boğazıma koyuyor palayı 'Seni burada keserim' diyor. Ölmemiz mi lazım" notuyla paylaştı.
16.09.2021 Yaşam
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu kimi tarif etti, İmamoğlu ne yapacak?
Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu kimi tarif etti, İmamoğlu ne yapacak? Cumhurbaşkanı adaylığı için bir süredir atağa kalkan Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı tarifi yaptı. Böylece artık elimizde bir Cumhurbaşkanı adayı kriterleri oluştu. Ancak Kılıçdaroğlu’nun tarifi bana Demirel’i hatırlattı. Demirel, Cumhurbaşkanı adayı olduğu zaman Büyük Birlik Partisi milletvekilleri ile bir araya gelmişti.
14.07.2021 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: İttifakımızda çatlak arayanlar nal toplarlar
MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki: İttifakımızda çatlak arayanlar nal toplarlar Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, "Akıllarınca ittifakımızda çatlak arayanlar, her konuyu çarpıtanlar nal toplamaya devam edecektir. Türk milletinin ruh kökünden doğan erdemli bir ittifakın çatlaması değil, mihrakları çatlatması doğaldır. Biz siyasetin çuvalı patlatmamak olduğunu söylemiştik, aynı görüşteyiz." dedi.
13.07.2021 Siyaset
Çorap içine gizleyerek uyuşturucu satan kadın tutuklandı
Çorap içine gizleyerek uyuşturucu satan kadın tutuklandı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddeyi çorap içine gizleyerek sattığı belirlenen M.K. adlı kadın, yakalandı.
21.02.2021 Gündem
2,5 milyon poundluk Çin vazosunu ele geçirildi
2,5 milyon poundluk Çin vazosunu ele geçirildi İngiltere’de polis, İsviçre’den yaklaşık 1 yıl önce çalınan ve 2,5 milyon İngiliz poundu değerindeki ünlü Çin hanedanı Ming’e ait vazoyu ele geçirdi.
25.10.2020 Yaşam
Şirin, Demir'i bayılttı!
Şirin, Demir'i bayılttı! Çatı Katı Aşk'ın 14. Bölümünde Şirin, çatı katı odasında dolanan Demir'i hırsız sanınca kafasında vazoyu kırıyor!
12.10.2020 Televizyon
Arslantepe'de 5700 yıllık çocuk iskeleti bulundu
Arslantepe'de 5700 yıllık çocuk iskeleti bulundu Binlerce yıllık geçmişiyle UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Arslantepe Höyüğü'ndeki kazılarda Geç Kalkolitik Dönem'e ait bir konutta 5700 yıllık olduğu tahmin edilen çocuk iskeletine ulaşıldı.
5.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Çarşıdan aldı 7 TL, eve geldi 600 bin TL
Çarşıdan aldı 7 TL, eve geldi 600 bin TL İngiliz bir adam kermesten ucuza aldığı vazoyu internetten satışa çıkarınca gerçeği öğrendi. Vazo,Çin İmparatoru için yapılmış bir tarihi eserdi ve çok değerliydi
1.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Vazo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vazo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.