Milyonlarca liralık serveti ortalığı karıştırdı! Evlatlık kızına red davası açıp, kiracıyı vasi tayin etmiş: 'Öldükten sonra varlığına konacaklar'
Milyonlarca liralık serveti ortalığı karıştırdı! Evlatlık kızına red davası açıp, kiracıyı vasi tayin etmiş: 'Öldükten sonra varlığına konacaklar' Yalova'da yaşayan Alzheimer hastası Güner Çağlayan'ın (85) milyonlarca liralık serveti, İstanbul'da oturan evlatlık kızı Dilek Çağlayan ile kiracıları olan Elif B.'yi birbirine düşürdü. Çağlayan geçen yıl, annesinin, vasi olarak belirlediği Elif B. ile ölene kadar bakım sözleşmesi yaptığını belirterek, "Rahatsızlığından yararlandıkları annemi evlerinde bakarak, banka hesaplarından usulsüz olarak 180 bin lira para çektiler. Öldükten sonra tüm servetine konacaklar. Sürekli dövdükleri annemi bana göstermiyorlar" diyerek suç duyurusunda bulundu. Elif B.'nin avukatı Kadir Pehlivan ise "Annesini sokak ortasında döven kendisi. Müvekkilim, Güner Hanıma isteği doğrultusunda bakıyor" dedi.
20.07.2022 Yaşam
Ünlü iş adamı Ömer Pekin Baran vasi atandı!
Ünlü iş adamı Ömer Pekin Baran vasi atandı! Piyano sanatçısı Süher Pekinel’in, eşi Ömer Pekin Baran’ın alzheimer hastalığından faydalanarak malvarlığından haksız kazanç elde ettiğini iddia eden iki üvey çocuğu, babalarının vesayet altına alınması için açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Ömer Pekin Baran için vasi olarak avukat İbrahim Bülbül’ü atadı.
21.02.2022 Yaşam
Kimlikler ile ilgili flaş başvuru açıklaması! Ve değişiyor
Kimlikler ile ilgili flaş başvuru açıklaması! Ve değişiyor Kimliklerle ilgili flaş açıklama! Kimliklerin başvuru şekli değişiyor. Tarih belli oldu! Yeni kimlik çıkarmak isteyen 15 yaş altı çocukların veli veya vasileri e-Devlet üzerinden nüfus müdürlüklerine gitmeden kimlik başvurularının ağustostan itibaren yapabilecek.
13.07.2021 Gündem
Deniz Seki için kritik gün
Deniz Seki için kritik gün Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve cezaevine giren Deniz Seki'ye vasi tayin edilmesi için mahkemeye başvuru yapıldı...
24.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri