Vahdettin Ertaş

Vahdettin Ertaş

Son dakika vahdettin ertaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vahdettin ertaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vahdettin ertaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vahdettin Ertaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vahdettin ertaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 vahdettin ertaş haberi bulunmuştur. Tüm vahdettin ertaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
SPK'nın yeni başkanı belli oldu
SPK'nın yeni başkanı belli oldu Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı görevine Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun getirilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
17.04.2018 Ekonomi
Son dakika! SPK Başkanı Ertaş görevden ayrıldı
Son dakika! SPK Başkanı Ertaş görevden ayrıldı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş'ın görevinden ayrıldığı belirtildi.
2.01.2018 Ekonomi
Bitcoin’e çalışıyoruz
Bitcoin’e çalışıyoruz SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, kripto paralarla ilgili yasal düzenlemelerin nasıl olacağına dair çalıştıklarını söyledi ve bu arada yatırımcıları da uyardı: Alım satım yapanlar full riskle hareket ediyor
22.12.2017 Ekonomi
Vatandaş isyan etmişti! Neşter vuruluyor
Vatandaş isyan etmişti! Neşter vuruluyor Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nda (EKK) faizlerin düşürülmesi konusu masaya yatırıldı.
24.10.2017 Ekonomi
Kaldıraç 10’a indi kaybedenler azaldı
Kaldıraç 10’a indi kaybedenler azaldı Foreks piyasasında kaldıraç oranının 1’e 100’den 1’e 10’a indirilmesinden ve teminat tutarının artırılmasından sonra bu riskli oyuna giren her 100 kişiden 32’si kazanmaya başladı. Düzenleme yapılmadan önce kazananların oranı yüzde 23’lerde kalıyordu
18.07.2017 Ekonomi
O paraları almak için son gün 15 Haziran!
O paraları almak için son gün 15 Haziran! Bankadaki parasını çekmeyi unutan ya da alacağını sigorta şirketlerinde bırakan vatandaşlar için son tarih 15 Haziran.
29.09.2021 Gündem
Yazarımız Ağaoğlu’na ödül
Yazarımız Ağaoğlu’na ödül TSPB'nin sermaye piyasalarının gelişmesine ve bilinirliğinin artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği 2. TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nin sahipleri belli oldu.
1.05.2017 Ekonomi
Küçük birikimli gayrimenkul yatırımcılarına müjde!
Küçük birikimli gayrimenkul yatırımcılarına müjde! Gayrimenkul sektöründe TOKİ ile bir ilk gerçekleşecek. Büyük yatırım yapamayanların önünü açan bu gelişme küçük paylarla inşaat projelerine topraktan girmeyi sağlıyor. Bu proje ile Türkiye’nin ilk gayrimenkul sertifikası ihracı gerçekleşmiş olacak.
29.09.2021 Gündem
Gayrimenkul Sertifikası Nedir? Nasıl alınır?
Gayrimenkul Sertifikası Nedir? Nasıl alınır? Gayrimenkul projesinin yatırımın başında küçük paylara bölünüp, SPK denetiminde halka sunularak, projeye herkesin ortak olabilmesini sağlayan yeni bir yatırım aracıdır.
20.03.2017 Advertorial
Spekülatif ‘foreks’e 1’e 10 kaldıraç cezası
Spekülatif ‘foreks’e 1’e 10 kaldıraç cezası Spekülatif işlemlerle doları yükseltmesinden sorumlu tutulan forekste işlem yapmak için artık en az 50 bin lira teminat yatırılacak. Kaldıraç oranı da 1’e 100’den 1’e 10’a indirildi
10.02.2017 Ekonomi
38 bin kişi yatırımını unuttu!
38 bin kişi yatırımını unuttu! Bireyler ve kuruluşlar, bankalardaki mevduat hesaplarının yanı sıra yatırım hesaplarını da unutuyor. Buna göre yatırım kuruluşları tarafından Yatırımcı Tazmin Merkezi'ne (YTM) yapılan bildirimler çerçevesinde, 2017 yılı içerisinde toplam 38 bin 19 hesap zaman aşımına uğrayacak.
22.01.2017 Ekonomi
İFM için ilk toplantı yapıldı
İFM için ilk toplantı yapıldı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını yaptı. Toplantıda, merkezde yer alacak kuruluşların aylık olarak izlenmesi ve kanun tasarı çalışmalarının Ocak sonuna yetiştirilmesi kararı çıktı
23.12.2016 Ekonomi
Kritik ekonomi toplantısı sona erdi
Kritik ekonomi toplantısı sona erdi Başbakan Yıldırım başkanlığında toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi. Kritik toplantı 5 saat sürdü. EKK toplantısında alınan tedbirler bir hafta sonra açıklanacak.
2.12.2016 Ekonomi
Kurdaki hareketlilik küresel kaynaklı
Kurdaki hareketlilik küresel kaynaklı Doların 3.40’ı test etmesinden sonra, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nda dövizin ateşinin nasıl düşürüleceği masaya yatırıldı. Merkez’in faiz silahını çekmekten çekinmeyeceği vurgulandı. Nitekim analistler de uzun bir aradan sonra önümüzdeki hafta toplanacak Para Politikası Kurulu’ndan politika faizinde 25 baz puanlık bir artış olabileceği beklentisini ortaya koydu
18.11.2016 Ekonomi
SPK'dan yatırımcıya hisse müjdesi
SPK'dan yatırımcıya hisse müjdesi SPK Başkanı Ertaş, kaydı yapılmadığı için YTM'ye devredilen hisseler ile ilgili hazırlanan yönetmeliğin Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirterek, "Hak sahiplerine senetleri iade edilecek." dedi.
13.07.2016 Ekonomi
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Birkaç gün içinde...
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Birkaç gün içinde... SPK Başkanı Ertaş, gayrimenkul sertifikaları düzenlemesi için SPK'nın görevlendirildiğini belirterek, "Yeni düzenleme birkaç gün içerisinde yürürlüğe girecek. Düzenleme ile birlikte kentsel dönüşümde yeni bir dönem başlayacak" dedi.
11.07.2016 Ekonomi
Bir uyarı da SPK’dan
Bir uyarı da SPK’dan BES fonlarının yönetimlerine Başbakan Yardımcısı Şimşek’ten sonra SPK’dan da uyarı geldi. Başkan Ertaş, ortalama getirinin altında kalan fonların yönetimini devredebileceklerini söyledi.
30.05.2016 Ekonomi
Metrekare metrekare ev
Metrekare metrekare ev Metrekare bazında ev satışına sayılı günler kaldı. SPK, gayrimenkul sertifikası tebliğini Haziran’da yürürlüğe koymayı hedefliyor. Vatandaşlar yeni finansal enstrümanla konut ve dönüşüm projelerinin sertifikalarını alarak, kazanca ortak olabilecek. İsteyen de ev alacak
26.05.2016 Ekonomi
İki büyük şirket borsaya geliyor
İki büyük şirket borsaya geliyor SERMAYE Piyasası Kurulu Başkanı (SPK) Vahdettin Ertaş, iki büyük özel sektör şirketinin yakın zamanda halka arz edileceğini belirterek, “Önceki bir yılda satılandan oldukça büyük şirketler. Bu yıl daha büyük şirketler… Sermaye teşvikinden yararlanan kurumlar şöyle, finansal kurumlar hariç tüm şirketler halka açıldıklarında özkaynak teşvikinden yararlanıyorlar. Finansal kuruluşlar bu teşvikten yararlanamıyor. Eğer halka açılacak finansal kuruluşsa, leasing var, faktoring var, GYO’lar var” dedi.
27.04.2016 Ekonomi
Sukuka vergi ayarı
Sukuka vergi ayarı İlk kez toplanan Faizsiz Finans Koordinasyon Kurulu sektör ürünlerinin vergilendirmesini ele alacak.
10.03.2016 Ekonomi
Kaldıramazsın
Kaldıramazsın Girenlerin yüzde 88’inin battığı Foreks’te yatırımcının daha az risk almasını sağlayacak düzenleme yayınlandı. 20 bin TL’ye kadar portföyü olanlar döviz ve altında 1’e 100 değil 1’e 50 kaldıraçla oynayabilecek.
14.01.2016 Ekonomi
100 ‘Foreks’çiden 88’i zarar ediyor
100 ‘Foreks’çiden 88’i zarar ediyor Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, “Foreks’te işlem yapan 100 yatırımcının 87-88’i bu işten zarar ediyor. Bu yılın sonunda reklamları yeniden düzenliyoruz, Foreks’te küçük yatırımcıları koruyucu ilave tedbirler getireceğiz” dedi.
11.12.2015 Ekonomi
Devletten BES’lendi
Devletten BES’lendi Bireysel emeklilik fonlarının büyüklüğü, devlet katkısının başladığı 2013’ten bu yana 27 milyar lira artışla 47 milyar liraya, katılımcı sayısı da 2.8 milyonluk yükselişle 5.9 milyon kişiye ulaştı.
7.12.2015 Ekonomi
100 kaldıraca sınır
100 kaldıraca sınır Foreks piyasasında küçük yatırımcıların limit olmaksızın yaptığı işlemlere sınır geliyor. 10 bin liraya kadar işlemlerde 100 değil, 50 katlık kaldıraç uygulanacak
1.10.2015 Ekonomi
Başbakan Davutoğlu'ndan gıda fiyatları için talimat!
Başbakan Davutoğlu'ndan gıda fiyatları için talimat! Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vahdettin Ertaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vahdettin ertaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.