Foreks

Foreks

Son dakika foreks haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan foreks ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını foreks haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Foreks

haberleri sayfasında son dakika yaşanan foreks gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 foreks haberi bulunmuştur. Tüm foreks haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Türkiye’yi yatırım için radara aldılar
Bakan Şimşek: Türkiye’yi yatırım için radara aldılar Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye yönelik adımların ardından dış finansmana erişimdeki problemleri aştıklarını söyledi. Bakan önemli açıklamalarda bulundu.
19.09.2023 Gündem
Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistlerden farklı tahminler
Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistlerden farklı tahminler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bugün saat 14.00'te faiz kararını açıklayacak. Foreks Haber'in anketine katılan 20 ekonomist, Merkez Bankası'nın kararına ilişkin öngörülerini paylaştı.
23.03.2023 Ekonomi
Bir saadet zinciri daha! 150 milyon TL'lik vurgun: Kredi çeken de var evini satan da
Bir saadet zinciri daha! 150 milyon TL'lik vurgun: Kredi çeken de var evini satan da Kolay para kazanma hırsı hayatlarını kararttı. Bir saadet zinciri daha patladı. Dolandırıcılar binlerce kişiyi, yüksek kazançlı foreks yatırım vaadiyle ağlarına düşürdü. Kolay para kazanma vaadiyle dolandırıcıların tuzaklarına düşen vatandaşlar, WhatsApp gruplarında kazanılan kazanç ile alınan ev, dükkan, otomobil vb. şeylerin paylaşılması ile daha fazla para yatırmaya teşvik edildi. Dolandırılanlar arasında kredi çeken de, evini satıp parasını veren de var. 150 milyon TL'lik vurgunun detayları...
27.01.2023 Gündem
Tüm gözler 2023'ün ilk faiz kararında! Ekonomistler tek bir tahminde birleşti
Tüm gözler 2023'ün ilk faiz kararında! Ekonomistler tek bir tahminde birleşti Faiz kararıyla ilgili flaş gelişme. TCMB Para Politikası Kurulu için geri sayım başladı. Merkez Bankası faiz kararı, 19 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te açıklanacak. Peki piyasaların merakla beklediği kararda indirim gelecek mi? Ekonomistler tek bir tahminde birleşti. İşte Foreks ve Bloomberg'ün faiz anketi sonuçları...
16.01.2023 Ekonomi
Faiz kararının açıklanmasına saatler kaldı! Ekonomistler tek bir tahminde birleşti
Faiz kararının açıklanmasına saatler kaldı! Ekonomistler tek bir tahminde birleşti Faiz kararıyla ilgili flaş gelişme. TCMB Para Politikası Kurulu için geri sayım başladı. Merkez Bankası faiz kararı, 24 Kasım Perşembe günü saat 14.00'te açıklanacak. Peki piyasaların merakla beklediği kararda indirim gelecek mi? Ekonomistler tek bir tahminde birleşti. İşte TCMB, Foreks ve Bloomberg'ün faiz anketi sonuçları...
24.11.2022 Ekonomi
Faiz kararıyla ilgili flaş gelişme! Ekonomistler tek bir tahminde birleşti...
Faiz kararıyla ilgili flaş gelişme! Ekonomistler tek bir tahminde birleşti... Merkez Bankası, 2022 yılının 7. faiz kararını 21 Temmuz Perşembe günü saat 14:00'te açıklayacak. Milyonlarca vatandaş TCMB'den çıkacak faiz kararına odaklanırken yapılan anketlere göre, faizin yüzde 14'te sabit bırakılacağı tahmin ediliyor. İşte TCMB ve Foreks'in anketlerine katılan ekonomistlerin tahminleri...
17.07.2022 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararı ne olur, ne zaman açıklanacak? TCMB faiz kararı saat kaçta belli olacak, anketlere göre faiz kararı beklentisi ne?
Merkez Bankası faiz kararı ne olur, ne zaman açıklanacak? TCMB faiz kararı saat kaçta belli olacak, anketlere göre faiz kararı beklentisi ne? ABD Merkez Bankası (Fed), Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) politika faizini yüzde 0,25-0,50 aralığına yükseltti. FED 3 yıl sonra faiz artırımına giderken gözler  Merkez Bankası'nın bugünkü faiz kararına çevrildi. Peki, Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte Merkez Bankası faiz kararı beklentisi…
17.03.2022 Ekonomi
Faiz ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası açıklayacak
Faiz ile ilgili flaş gelişme! Merkez Bankası açıklayacak Merkez Bankası 2022 yılının üçüncü faiz kararını bugün saat 14.00'te açıklayacak. Milyonlarca vatandaş Merkez'den çıkacak faiz kararını merakla beklerken yapılan anketlere göre, faiz yüzde 14'te sabit kalacak.
17.03.2022 Ekonomi
Eylül enflasyon beklentisi 2021! Eylül ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?
Eylül enflasyon beklentisi 2021! Eylül ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Eylül ayı enflasyon oranının ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı. TÜİK tarafından her ay bir önceki ayın enflasyon rakamları açıklanıyor. TÜİK TEFE TÜFE Eylül ayı enflasyon rakamları için az bir süre kalınca vatandaşların arama motorlarına yönelme yoğunluğu da artıyor. Peki, Eylül ayı enflasyon beklentisi ne? Eylül ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2021 eylül ayı enflasyon oranı beklentisi…
29.09.2021 Gündem
Merkez Bankası faiz kararı toplantısı saat kaçta? Bugün gözler MB PPK toplantısında! Faiz kararı ne olacak?
Merkez Bankası faiz kararı toplantısı saat kaçta? Bugün gözler MB PPK toplantısında! Faiz kararı ne olacak? Merkez Bankası toplantısı, FED açıklamalarından sonra merakla bekleniyor. Politika faizinde son artış mart ayında yapılmıştı. Uzmanların ağırlıklı olarak beklentisi son beş toplantıda yüzde 19 seviyesinde sabit bırakılan politika faizinin bugün de değiştirilmemesi yönünde. Peki, Merkez Bankası faiz kararı saat kaçta açıklanacak, Merkez Bankası’nın faiz kararı ne olacak?
23.09.2021 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 19'da sabit bıraktı.
14.07.2021 Ekonomi
SSK emekli maaşı zammı 2021 ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük ve en yüksek 2021 SSK emekli maaşı kaç TL? Ocak 2021 emekli zammı ve zamlı emekli maaşları
SSK emekli maaşı zammı 2021 ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük ve en yüksek 2021 SSK emekli maaşı kaç TL? Ocak 2021 emekli zammı ve zamlı emekli maaşları SSK emekli maaş zammı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu Aralık ayına ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerini açıkladı. Verilerin açıklanmasıyla salgının etkileri altında geçen 2020 yılına ilişkin enflasyon tablosu da ortaya çıkmış oldu. Türkiye'de 2020'de enflasyon yüzde 14,6 oldu. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Aralık ayında tüketici fiyat endeksi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,6, bir önceki aya göre yüzde 1,25 arttı. Aralık'ta üretici fiyat endeksi yıllık bazda yüzde 25,15, aylık bazda ise yüzde 2,36 arttı. Enflasyon oranlarının belli olmasıyla SSK ve Bağkur emeklilerine yapacak zam da belli oldu. Peki, SSK emekli maaşı ne kadar, kaç TL 2021? En düşük emekli maaşı ne kadar? SSK emekli zammı 202 yüzde kaç?
4.01.2021 Emekli
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli oldu Son dakika... Enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon, Aralık 2020'de yüzde 1,25 artarken, yıllık bazda yüzde 14,60 oldu.
4.01.2021 Ekonomi
Honda Motor İngiltere'deki üretimini geçici olarak durdurdu
Honda Motor İngiltere'deki üretimini geçici olarak durdurdu Honda Motor, parça tedariğinde yaşanan sıkıntı nedeniyle İngiltere'deki fabrikasında üretimi geçici olarak durdurdu.
9.12.2020 Otomobil
SGK prim borcu yapılandırması... Meclis'te kabul edildi
SGK prim borcu yapılandırması... Meclis'te kabul edildi SGK prim borçlarının yapılandırılması ile istihdam teşvikine ilişkin düzenlemeleri de içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. SGK primi idari cezaları, gecikme cezaları ve faiz zamları da yapılandırılabilecek. SGK prim borçlarını yapılandırmak isteyenlerin kanunun çıktığı tarihten itibaren yıl sonuna kadar müracaat etmesi gerekecek ve en fazla 18 taksitte bu borçlar ödenebilecek. Taksitler iki ayda bir ödenecek. İlk taksit tarihine kadar peşin ödemenin yapılması durumunda, işleyen faizler silinecek. İlk taksit ödemesi, Ocak 2021'de gerçekleştirilecek.
12.11.2020 Ekonomi
Kredi borcu olanlara güzel haber! Kabul edildi faizler siliniyor, kritik tarih 31 Ağustos...
Kredi borcu olanlara güzel haber! Kabul edildi faizler siliniyor, kritik tarih 31 Ağustos... Milyonlarca kişi bekliyordu ve kabul edildi. Ve süreç başladı faizler silinecek ve 36 ay taksit yapılacak. KYK borçları, SGK primleri, Gelir Vergisi, Trafik cezaları, Kurumlar Vergisi, KDV, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Özel Tüketim Vergisi, tüm idari para cezaları yapılandırma kapsamında. Düzenlemeye göre yeniden yapılandırılacak borçlarda milat 31 Ağustos 2020 olacak. Sigara cezaları ise yapılandırmanın dışında olacak.
24.10.2020 Ekonomi
TBMM'de kabul edildi! Flaş vergi ve SGK prim borçları kararı!
TBMM'de kabul edildi! Flaş vergi ve SGK prim borçları kararı! Vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılması ile Kovid-19 salgınının istihdam üzerindeki olumsuz etkilerinin azaltılmasını içeren İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
23.10.2020 Gündem
İngiliz ayakkabı üreticisi 900 kişiyi işten çıkaracak
İngiliz ayakkabı üreticisi 900 kişiyi işten çıkaracak İngiliz ayakkabı üreticisi ve perakendecisi Clarks, 900 kişiyi işten çıkaracak.
21.05.2020 Ekonomi
Bireysel kredi ve kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı azaldı
Bireysel kredi ve kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı azaldı Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bireysel kredi veya bireysel kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı 2020 yılının ilk çeyreğinde önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 36 gerileyerek 311 bin kişi oldu.
11.05.2020 Ekonomi
Apple mağazalarının bir bölümünü bu hafta açacak
Apple mağazalarının bir bölümünü bu hafta açacak Apple, ABD'de bulunan mağazalarının bir kısmını bu haftadan itibaren açacağını bildirdi.
11.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Rusya 5 yıldır ilk kez döviz satışına başladı
Rusya 5 yıldır ilk kez döviz satışına başladı Brent petrolün varil fiyatı Rusya ve Suudi Arabistan arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle yüzde 30 oranında düşmüştü. Hemen ardından Rusya Maliye Bakanlığı "Fondaki varlıklar, petrol fiyatlarının 6-10 yıl boyunca varil başına 25-30 dolar seyretmesi halinde oluşacak açığı kapatabilecek düzeyde." açıklamasında bulunmuştu. Bugün ise Rusya Merkez Bankası, rubledeki hızlı değer kaybı sonrası piyasada oynaklığı azaltmak için 5 yıldır ilk kez döviz satışına başladı. Petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüşün ardından Rus piyasaları yüzde 10’u aşan kayıplarla açıldı.
10.03.2020 Ekonomi
Dolar ne kadar oldu, Merkez Bankası dolar kuru oranı? (28 Şubat 2020 dolar fiyatları)
Dolar ne kadar oldu, Merkez Bankası dolar kuru oranı? (28 Şubat 2020 dolar fiyatları) İstanbul serbest piyasada dolar 6,2340 liradan, avro 6,8590 liradan güne başladı. Kapalıçarşı'da 6,2320 liradan alınan dolar, 6,2340 liradan satılıyor. 6,8570 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 6,8590 lira olarak belirlendi. Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 6,1720 lira, avronun satış fiyatı ise 6,7760 lira olmuştu. İdlib’den gelen haberlere doların tepkisi ne oldu? Dolar ne kadar oldu, Merkez Bankası dolar kuru oranı? İşte 28 Şubat 2020 dolar, euro ve altın oranları…
28.02.2020 Gündem
Cari işlemler hesabı 4 milyar 445 milyon dolar fazla verdi
Cari işlemler hesabı 4 milyar 445 milyon dolar fazla verdi Cari işlemler hesabı temmuzda 1 milyar 158 milyon dolar fazla verirken, 12 aylık cari fazla 4 milyar 445 milyon dolar oldu.
13.09.2019 Ekonomi
Nisanda cari açık 1.3 milyar dolara geriledi
Nisanda cari açık 1.3 milyar dolara geriledi Cari işlemler hesabı nisanda 4 milyar 63 milyon dolar azalarak 1.334 milyon dolar oldu. 12 aylık cari açık 8 milyar 634 milyon dolara geriledi. Böylece cari açık, Ocak 2004'ten bu yana en düşük seviyesine gerilemiş oldu
14.06.2019 Ekonomi
Son dakika... Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Son dakika... Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık repo faizinde piyasaların beklentisi doğrultusunda değişikliğe gitmedi.
25.04.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Foreks ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki foreks haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.