Uzay Ve Teknoloji Festivali

Uzay Ve Teknoloji Festivali

Son dakika Uzay ve Teknoloji Festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uzay ve Teknoloji Festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uzay ve Teknoloji Festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzay Ve Teknoloji Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzay ve teknoloji festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 343 uzay ve teknoloji festivali haberi bulunmuştur. Tüm uzay ve teknoloji festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen lise öğrencileri kutup araştırma projeleri yarışması için başvurular 29 Mart tarihine kadar devam ediyor.
26.03.2024 Yaşam
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında Türkiye Bilimler Akademisi yürütücülüğünde düzenlenen TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri için başvurular 15 Mart tarihine kadar devam ediyor.
4.03.2024 Yaşam
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvuru süresi uzatıldı
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvuru süresi uzatıldı TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvuru süresi 29 Şubat 2024 tarihine uzatıldı.
21.02.2024 Yaşam
Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor?
Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor? TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular devam ediyor. Peki, Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor?
16.02.2024 Gündem
Akıllı Ulaşım Yarışması’nda başvurular devam ediyor
Akıllı Ulaşım Yarışması’nda başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında İGA İstanbul Havalimanı yürütücülüğünde düzenlenen “Akıllı Ulaşım Yarışması”na başvurular devam ediyor.
16.02.2024 Yaşam
Tarım Teknolojileri Yarışması’nda son başvuru tarihi 20 Şubat
Tarım Teknolojileri Yarışması’nda son başvuru tarihi 20 Şubat TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında T3 Vakfı yürütücülüğünde gerçekleştirilen Tarım Teknolojileri Yarışması katılımcıların teknolojiyi kullanarak tarım ve hayvancılıktaki problemlere yönelik yenilikçi çözümler oluşturmasını amaçlıyor.
14.02.2024 Yaşam
Geleceğin ulaşım teknolojileri Hyperloop Geliştirme Yarışması’nda
Geleceğin ulaşım teknolojileri Hyperloop Geliştirme Yarışması’nda TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında 2022 yılında Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve gençlerin yeni nesil ulaşım teknolojilerine odaklanmasını sağlayan Hyperloop Geliştirme Yarışması için başvurular 20 Şubat tarihine kadar devam ediyor.
13.02.2024 Yaşam
Helikopter Tasarım Yarışması'na başvurular devam ediyor
Helikopter Tasarım Yarışması'na başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Helikopter Tasarım Yarışması'na başvurular devam ediyor.
13.02.2024 Yaşam
Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması için başvurular devam ediyor
Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında, Sağlık Bakanlığı ve TÜSEB yürütücülüğünde düzenlenen Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması başvuruları devam ediyor.
9.02.2024 Yaşam
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor. Yarışmaya bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek.
5.02.2024 Yaşam
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması için son başvuru tarihi 20 Şubat!
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması için son başvuru tarihi 20 Şubat! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında, ASELSAN yürütücülüğünde düzenlenen İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması, gençlerin tasarladıkları uzaktan kumandalı veya otonom görev icra edebilen su altı araçlarının üretilmesini ve geliştirilmesini amaçlıyor. Ortaöğretim (Ortaokul, Lise), Üniversite (Ön Lisans ve Lisans) ve Lisansüstü öğrencilerinin katılabildiği yarışmaya başvurular 20 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.
2.02.2024 Yaşam
85 Milyon TL ödül ve malzeme desteği… Başvurular devam ediyor
85 Milyon TL ödül ve malzeme desteği… Başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular devam ediyor.
31.01.2024 Yaşam
Model Uydu Yarışmasında son başvuru tarihi 20 Şubat!
Model Uydu Yarışmasında son başvuru tarihi 20 Şubat! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmalarına başvurular devam ediyor. Son başvuru tarihi 20 Şubat olan ve TÜRKSAT yürütücülüğünde düzenlenen Model Uydu Yarışması öğrencilere, uydu ve uzay projesinin tasarımından göreve başlamasına kadar geçen bir süreci deneyimleme fırsatı sunuyor.
26.01.2024 Yaşam
Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması’na başvurular devam ediyor
Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması’na başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması’na başvurular devam ediyor. CEZERİ, ASELSAN ve TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen yarışmada, tüm ulaşım biçimlerini daha güvenli ve akıllı hale getiren yapay zekâ teknolojileri ile geleceğe daha hızlı ilerleyen yeni nesil akıllı ulaşım sistemleri geliştiriliyor.
25.01.2024 Bilim ve Teknoloji
“Çip Tasarım Yarışması” bu yıl üçüncü kez düzenleniyor
“Çip Tasarım Yarışması” bu yıl üçüncü kez düzenleniyor Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 7.yılında “Çip Tasarım Yarışması”nı üçüncü kez düzenliyor.
25.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Adana Teknofest'e hazırlanıyor
Adana Teknofest'e hazırlanıyor Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram, Türkiye'nin öncü havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in 2024 Teknoloji Yarışmaları için başvuruların başladığını bildirdi.
24.01.2024 Adana
Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor
Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında Can Sağlığı Vakfı yürütücülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor.
17.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Robotaksi Yarışması için başvurular başladı
Robotaksi Yarışması için başvurular başladı Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında Bilişim Vadisi, BMC ve TÜBİTAK yürütücülüğünde geleceğin otonom sürüş algoritmalarının geliştirilmesi için düzenlenen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışması için başvurular başladı. Başvuru için son tarih 20 Şubat 2024.
12.01.2024 Bilim ve Teknoloji
İnsanlık yararına teknoloji yarışması
İnsanlık yararına teknoloji yarışması Teknolojinin toplumsal açıdan yararlı uygulamalarla insanlığa hizmet etmesinin kritik öneme sahip olduğu günümüzde özgün projelerin yarışacağı İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması için başvurular başladı.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Güçlü roketler TEKNOFEST’te yarışıyor
Güçlü roketler TEKNOFEST’te yarışıyor Türkiye’nin havacılık ve savunma endüstrisi için geleceğin lider gençlerini hazırlayan TEKNOFEST Roket Yarışmasına başvurular başladı. ROKETSAN yürütücülüğünde düzenlenen ve dünyanın sayılı roket yarışmaları arasında yer alan TEKNOFEST Roket Yarışması bilim, teknoloji, fen, matematik ve mühendislik alanlarında iddialı gençlere benzersiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Farklı alanlardaki bilgi birikimlerini kullanan gençler, disiplinler arası düşünerek ve karmaşık işlemleri, süreçleri planlayarak roket tasarımı, üretim ve entegrasyonunu başarıyor. Ayrıca, başarıyla uçuşunu gerçekleştiren diğer takımların tecrübelerinden de faydalanan ekipleri farklı tasarım örneklerini inceleyebilecekleri dostça bir rekabete teşvik ediyor.
5.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması TEKNOFEST’te
Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması TEKNOFEST’te TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması için başvurular başladı.
4.01.2024 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı.
18.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada sadece milli teknoloji hamlemizin hepsi gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz. Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, özgüven ve iddia sahibi Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzay Ve Teknoloji Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzay ve teknoloji festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.