Uyuştucu

Uyuştucu

Son dakika uyuştucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuştucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuştucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuştucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuştucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 uyuştucu haberi bulunmuştur. Tüm uyuştucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar...
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar... Suçla mücadele kapsamında Türkiye'de sürekli operasyonlar yapılıyor. Ancak bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor...
22.01.2024 Gündem
Uyuşturucunun etkisindeki kız, güçlükle ikna edilip hastaneye götürüldü
Uyuşturucunun etkisindeki kız, güçlükle ikna edilip hastaneye götürüldü Adana'da uyuşturucunun etkisindeki 18 yaşlarındaki kız, polis ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ikna edilerek hastaneye götürüldü.
24.04.2023 Gündem
Adana'da helikopter destekli 'çete' operasyonu: 30 gözaltı
Adana'da helikopter destekli 'çete' operasyonu: 30 gözaltı Adana'da cinayet, uyuştucu ticareti, silahlı yağma suçlarına karıştığı belirlenen çeteye şafak vakti hava destekli yapılan operasyonda 30 şüpheli gözaltına alındı.
11.04.2022 Yaşam
Kerem Dürüst uyuşturucudan gözaltına alındı! Hepsi evinden çıktı...
Kerem Dürüst uyuşturucudan gözaltına alındı! Hepsi evinden çıktı... Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Kerem Dürüst, evine düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Beraberinde bulunan 2'si yabancı uyruklu 3 kadın ile 2 erkeğin de gözaltına alındığı Kerem Dürüst'ün evinde 18 gram esrar, 14 uyuştucu hap, hassas terazi ve sehpa üzerinde, uyuştucu parası olarak bırakıldığı tahmin edilen 2 adet 100 TL ele geçirildi.
20.01.2021 Gündem
Malatya'da ele geçirildi! Piyasa değeri 13 milyon TL...
Malatya'da ele geçirildi! Piyasa değeri 13 milyon TL... Malatya polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 13 milyon TL olan 195 kilogram eroin ele geçirildi.
29.07.2020 Gündem
Konya'da villada uyuşturucu üreten 3 sanığa, 60'ar yıla kadar hapis istemi
Konya'da villada uyuşturucu üreten 3 sanığa, 60'ar yıla kadar hapis istemi Konya'da villa inşaatının bodrum katını 10 milyon lira harcayarak dönüştürdükleri uyuşturucu imalathanesinde esrar üretirken yakalanıp, tutuklanan 3 şüpheli hakkında 60'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
18.02.2020 Gündem
İstanbul'da eş zamanlı operasyon!
İstanbul'da eş zamanlı operasyon! Tuzla’da uyuşturucu satıcılarına yönelik 10 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.
18.06.2019 Gündem
Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı
Yalova'da uyuşturucu operasyonu: 20 gözaltı YALOVA Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yalovada uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara şok uygulama yaptı. Bu kapsamda yakalanan 20 şüpheli Yalova Adliyesinde çıkartıldı.
11.09.2018 Gündem
Havalimanında 23 kilo uyuşturucu yakalandı
Havalimanında 23 kilo uyuşturucu yakalandı Kenya'da uluslararası havalimanında kargo ile Hollanda'ya gönderilmeye çalışılan yaklaşık 400 bin dolar değerinde 23 kilogram eroin yakalandı.
19.04.2018 Dünya
Kızımız din öğrensin uyuşturucudan  kurtulsun diye verdiler tecavüz etti
Kızımız din öğrensin uyuşturucudan kurtulsun diye verdiler tecavüz etti Bursa Osmangazi Bağlarbaşı Mahallesinde 19 Ocak tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Almanya’da yaşayan aile, uyuşturucu kullanan kızları M.T.K. ile tatil için geldikleri İzmir’de arkadaşlarının tavsiyesine uyarak, Bursa’da yaşayan ve dini konularda eğitim verdiği öne sürülen Abdulaziz A.’ya ulaşarak yardım istedi.
1.03.2018 Gündem
Adıyaman'da zehir tacirlerine ağır darbe!
Adıyaman'da zehir tacirlerine ağır darbe! Adıyaman'da "torbacı" diye nitelendirilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Bursa'da genç kız babasını öldürdü
Bursa'da genç kız babasını öldürdü Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, kendisini taciz ettiği, annesine de şiddet uyguladığını iddia ettiği babası 42 yaşındaki Kemal K.'yi tabancayla ateş ederek öldüren 21 yaşındaki Dilara K., polise teslim oldu. Dilara K., ifadesinde, "Sizi öldüreceğim, diye bağırınca, korkutmak amacıyla ateş ettim" dedi.
10.11.2017 Yaşam
Türkiye'de ilk kez 'flakka' isimli uyuşturucu kullanan bir kişi görüntülendi
Türkiye'de ilk kez 'flakka' isimli uyuşturucu kullanan bir kişi görüntülendi Dünyada hızla yayılan, bağımlıyı adeta zombiye çeviren 'flakka' isimli sentetik uyuşturucu, Türkiye'de ilk kez görüntülendi
20.10.2017 Yaşam
Bonzaide yeni tehlike! Şok gerçek ortaya çıktı
Bonzaide yeni tehlike! Şok gerçek ortaya çıktı Zehir tacirlerinin 700’den fazla çeşidi olan ‘Bonzai’yi satın alma trafiği ortaya çıktı. ‘Araştırma Kimyasalları’ adı altında uluslararası internet sitelerinde satılan ‘kannabinoid’ sentetik maddeler, ürün ve site adı yazılmadan gönderiliyor. Bu noktada denetimlerin arttırıldığı gümrüklerde, son 6 ayda 329 milyon TL’lik uyuşturucu yakalandı.
29.09.2021 Gündem
PKK, 2016'da Avrupa'da terör estirdi
PKK, 2016'da Avrupa'da terör estirdi Avrupa polis teşkilatı Europol'un "AB Terörizm Durumu ve Trendi 2017 Raporu"na göre, bölücü terör örgütü PKK bazı AB ülkelerinde Türk kurumlarını, kültür merkezlerini ve mülkleri hedefleyen bir dizi saldırı gerçekleştirdi
29.09.2021 Gündem
Teröristler, cesetleri üst üste atıp bıraktılar!
Teröristler, cesetleri üst üste atıp bıraktılar! Filipinlerden dehşet haberleri gelmeye devam ediyor... Terör örgütü IŞİD, Filipinler'in Marawi kentinde sokak çatışmalarını sürdürerek güneydoğu asyada etkisini artırmaya çalışıyor. Kentte 16 rehinenin cesedine ulaşıldı ve cesetlerin üst üste atıldığı görüldü.
29.05.2017 Dünya
Anne ve babasını o halde görünce polise koştu
Anne ve babasını o halde görünce polise koştu Eskişehir'de 8 yaşındaki Sevcan Y. ile kardeşi 5 yaşındaki Sevim Y., anne ve babalarını evde baygın halde görünce sokağa çıkıp polislerden yardım istedi. Tuncay Y. ile eşi Kader Y.'nin alkol ve uyuştucu kullanmaları nedeniyle baygınlık geçirdikleri öne sürüldü.
25.04.2017 Yaşam
'Yeşil saçlı kıza' operasyon
'Yeşil saçlı kıza' operasyon Bursa'da, polisin uyuşturucu satışının önlenmesiyle ilgili yürüttüğü soruşturmada, birçok bağımlının yeşil saçlı kızdan uyuşturucu aldıklarını söylemesi üzerine düzenlenen operasyonlarda toplam 5 kilo 652 gram esrar, değişik miktarlarda metamfetamin ve bonzai maddeleri ele geçirildi. Operasyonda, saçını yeşile boyatan N.Ö.nün de aralarında bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı.
19.04.2017 Yaşam
Emniyet Müdür Yardımcısı tahliye edildi
Emniyet Müdür Yardımcısı tahliye edildi Uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklu olan açığa alınan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ö.C. serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Aklanan uyuşturucu parası bir bakanı daha koltuğundan etti
Aklanan uyuşturucu parası bir bakanı daha koltuğundan etti İki yıldır gündemden düşmeyen skandalda son olarak Güvenlik ve Adalet Bakanı da istifa etti. Hakkında gensoru verilen Bakan van der Steur, görüşmeler öncesi istifasını 'Meclis bana güvenmiyor' sözleriyle duyurdu.
27.01.2017 Dünya
3 çocuk, otomobilde uyuştucuyla yakalandı
3 çocuk, otomobilde uyuştucuyla yakalandı Bursa'da asayiş uygulaması sırasında 3 çocuğun bulunduğu otomobilde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu madde kullanmak için hazırlanmış düzenek bulundu.
24.12.2016 Yaşam
Beline sarılı uyuşturucu ele geçen 82 yaşındaki kadın serbest
Beline sarılı uyuşturucu ele geçen 82 yaşındaki kadın serbest DİYARBAKIR'dan geldiği Bursa'da polis ekipleri tarafından durdulan otomobilde yapılan aramada, belinde kuşağa sarılı metamfetamin bulunan 82 yaşındaki kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çamaşırında uyuşturucu ele geçen 18 yaşındaki kız ile araçtaki 2 erkek ise tutuklandı.
12.12.2016 Yaşam
Yalova'de 8.5 kilo eroin ele geçti
Yalova'de 8.5 kilo eroin ele geçti YALOVA İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İran üzerinden pirinç çuvallarında Türkiye'ye sokulan 8 kilo 580 gram eroin ele geçirdi.
10.12.2016 Yaşam
Aşk yaşadığı kadınının çocuklarına tacizde bulundu!
Aşk yaşadığı kadınının çocuklarına tacizde bulundu! BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'nde eşi cezaevinde bulunan 29 yaşındaki S.B. adlı kadın ile aşk yaşayan 27 yaşındaki pazarcı T.K., kadının ikisi kız, üç çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
29.11.2016 Yaşam
Bursa'da 16 kilo esrarla yakalandı savunması şoke etti
Bursa'da 16 kilo esrarla yakalandı savunması şoke etti Bursa'da 16 kilo esrarla yakalanan Musa Memiş, "Şeker hastasıyım, iyi geldiğini duydum, toptan aldım" dedi
7.05.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uyuştucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuştucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.