Üstgeçit

Üstgeçit

Son dakika üstgeçit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üstgeçit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üstgeçit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üstgeçit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üstgeçit gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 üstgeçit haberi bulunmuştur. Tüm üstgeçit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Yeni açılan Yüksek Hızlı Treni önünde uzun kuyruklar oluşturdu
Yeni açılan Yüksek Hızlı Treni önünde uzun kuyruklar oluşturdu Vatandaşlar, 26 Nisan'da açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın gerçekleştirdiği Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
28.04.2023 Gündem
Müjdeli haber geldi! 3 bölgeyi birbirine bağlayacak, artık sadece 3 saat sürecek
Müjdeli haber geldi! 3 bölgeyi birbirine bağlayacak, artık sadece 3 saat sürecek Türkiye’nin Ulaşım ve Lojistik Master Planında yer alan ve Ege’nin önemli projelerinden birisi olan 163 kilometrelik Denizli - Aydın Otoyolu inşası tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti heyetiyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, otoban inşasının yarıyı aşmış durumda olduğunu müjdeledi. Öte yandan projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor. İzmir'den başlayarak Aydın, Denizli ve Burdur illerinden Antalya'ya uzanacak olan otoyolun, Ege ve Akdeniz'in turizmini güçlendirmesi bekleniyor. Projenin tamamlanmasıyla halen 7 saat olan İzmir-Antalya arasının 3 saate ineceği belirtiliyor.
17.04.2022 Ekonomi
Büyük gün yarın! Bakan duyurdu, hizmete açılıyor
Büyük gün yarın! Bakan duyurdu, hizmete açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu'nu, yarın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle resmen hizmete açacağız" dedi.
20.05.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 4 saatten, 1 saat 20 dakikaya düşecek
Bakan Karaismailoğlu: 4 saatten, 1 saat 20 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Asya-Avrupa koridorunun ilk parçası olan Halkalı-Kapıkule demiryolu projesine ilişkin, "Projenin tamamlanmasıyla Halkalı-Kapıkule (Edirne) arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya; yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya düşecek" dedi.
28.11.2020 Ekonomi
Deprem anında nasıl davranılır? Depremden korunmak için neler yapılır? Deprem sonrasında nasıl hareket edilir? Deprem Çantası nasıl hazırlanır?
Deprem anında nasıl davranılır? Depremden korunmak için neler yapılır? Deprem sonrasında nasıl hareket edilir? Deprem Çantası nasıl hazırlanır? Bugün Marmara Denizi’nde deprem meydana geldi. Yaşanan deprem sonrasında vatandaşlar deprem ile ilgili araştırma yapmaya başladı. AFAD tarafından 3.9 şiddetinde olduğu açıklanan deprem sonrasında "Deprem anında ve sonrasında neler yapılmalı" sorusuna yanıt aranıyor. Peki Deprem anında nasıl davranılır? Depremden korunmak için neler yapılır? Deprem sonrasında nasıl hareket edilir? Deprem Çantası nasıl hazırlanır? İşte detaylar…
8.03.2020 Gündem
Deprem anında nasıl davranılır? Depremden korunmak için neler yapılır? Deprem sonrasında nasıl hareket edilir? Deprem Çantası nasıl hazırlanır?
Deprem anında nasıl davranılır? Depremden korunmak için neler yapılır? Deprem sonrasında nasıl hareket edilir? Deprem Çantası nasıl hazırlanır? Elazığ'da yaşanan deprem, vatandaşlar üzerinde büyük bir korku yarattı. AFAD tarafından 6.8 şiddetinde olduğu açıklanan deprem sonrasında "Deprem anında ve sonrasında neler yapılmalı" sorusuna yanıt aranıyor. İşte detaylar…
26.01.2020 Gündem
AK Parti Ankara adayı Özhaseki’den proje açıklaması
AK Parti Ankara adayı Özhaseki’den proje açıklaması AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "İnşaat temelli bir vaat peşinde değilim. Çevreci yeşil sosyal projelerle 11 başlık belirledik. Çok önemli ulaşım projelerim var. İnşallah 10 yerde millet bahçesi yapacağız. Planlarda yeşil alan olarak görülen yerler yeşil kalacak" dedi.
27.12.2018 Siyaset
Herkes oraya akın etti!
Herkes oraya akın etti! Bu yıl 37'ncisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın ilk gününde kitapseverler fuarın düzenlendiği TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'ne akın etti. Özellikle Metrobüs İstasyonu ile TÜYAP'ı birbirine bağlayan üst geçitteki yoğunluk yaşanırken, geçitteki kalabalığa girmek istemeyenler canlarını tehlikeye atarak, D-100 karayolundan karşıdan karşıya geçti.
10.11.2018 Yaşam
Kız çocukları para karşılığında hizmetçilik yapıyor
Kız çocukları para karşılığında hizmetçilik yapıyor Hatay Kırıkhan’a bağlı Barbaros Mahallesi’nde ağır bir yoksullukla boğuşan aileler, ilkokul çağındaki kız çocuklarını aylık 650 - 3 bin TL arasında bir ücretle zengin ailelere hizmetli olarak veriyor.
21.10.2018 Yaşam
Yıldırım İmara barışına bugüne kadar 2 milyon kişi başvurdu
Yıldırım İmara barışına bugüne kadar 2 milyon kişi başvurdu AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, 13 milyon vatandaşı ilgilendiren imar sorununu çözecek imar barış yasası yürürlüğe koyduklarını belirterek, "Şu anda talepler toplanıyor, bugüne kadar 2 milyonun üzerinde müracaat oldu. Toplam 13 milyon bekliyoruz. Böylece ister köyde, ister kasabada, ister şehirde, nerede olursa olsun sorunlar bir bir çözülecek ve artık vatandaşla devlet kavgalı olmaktan çıkacak." dedi.
14.06.2018 Siyaset
Kuzey Marmara yolu tam gaz
Kuzey Marmara yolu tam gaz İstanbul’un trafik yükünü rahatlatacak Kuzey Marmara Otoyolu Projesi gelecek yıl 29 Ekim’de açılacak. Mahmutbey ve şehir içinde trafik yoğunluğuna neden olan ağır araçlar yeni yolu kullanacak
29.09.2021 Gündem
Gebze-Halkalı arası 80 dakika kısalacak
Gebze-Halkalı arası 80 dakika kısalacak 4 yıldır kapalı olan Halkalı-Gebze banliyösünde sona geliniyor. Birçok noktada raylar döşendi, istasyonlar kuruldu. 29 Ekim 2018’de hizmete girecek olan hatla 185 dakikada olan Halkalı-Gebze arası 105 dakikaya inecek
29.09.2021 Gündem
Çorum'da yolcu otobüsü üst geçitten düştü: 48 yaralı
Çorum'da yolcu otobüsü üst geçitten düştü: 48 yaralı Çorum'da yolcu otobüsünün üst geçitten düşerek devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 48 kişi yaralandı.
19.06.2017 Yaşam
Üst geçidin yıkılma kararına mahalleliden itiraz
Üst geçidin yıkılma kararına mahalleliden itiraz Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir kadının, evinin içi gözüktüğü iddiasıyla üst geçidin yıkılması için açtığı davayı kazanması üzerine, muhtarlık ve belediye kararın iptali için Danıştay'a başvurdu.
7.06.2017 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde intihar girişimi
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde intihar girişimi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde bulunan üst geçidin üstüne çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, polisin müdahalesi sonucu köprü korkuluklarından indirildi.
26.01.2017 Yaşam
İzmir'de dev proje için yarış var
İzmir'de dev proje için yarış var İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Buca'yı Otogar'a bağlayacak 2.5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir'in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.
23.12.2016 Ekonomi
Yaya köprüsünden atlamak isteyen kadını polisler engelledi
Yaya köprüsünden atlamak isteyen kadını polisler engelledi ESKİŞEHİR'de eşinden boşanmak istediğini söyleyen K.Y. adlı kadın, adliye binası karşısındaki yaya üst geçit köprüsünden atlamak istedi. İntihar girişimi polisler tarafından engellenen K.Y., hastaneye götürüldü.
20.12.2016 Yaşam
Metrobüs durağı geçici olarak kapatıldı
Metrobüs durağı geçici olarak kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Zeytinburnu metrobüs durağındaki üst geçit çalışması nedeniyle durağın geçici olarak kapatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, M1 ve T1 hatlarından aktarma yapmak isteyen yolcular için alternatif duraklar hatırlatıldı.
8.11.2016 Yaşam
İstanbul Maltepe'de patlama
İstanbul Maltepe'de patlama Maltepe'de meydana gelen patlamanın, el yapımı parça tesirli bombadan kaynaklandığı belirlendi. Yaralanan 4 kişi, hastanelerde tedavi altına alındı
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da eski üstgeçit kaldırıldı
İstanbul'da eski üstgeçit kaldırıldı Okmeydanı Darülaceze Caddesi'nde bulunan eskimiş ve tehlike arz eden Darülaceze otobüs durağı yaya üst geçidini sökme çalışmaları başladı.
13.02.2016 Yaşam
Avcılar'da korkunç olay!
Avcılar'da korkunç olay! AVCILAR D-100 Karayolu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan 61 yaşındaki İsmet Kaloğlu, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeti...
20.09.2015 Yaşam
İki yakası bir araya geliyor
İki yakası bir araya geliyor 3. köprünün iki yakası bir araya geliyor.
7.09.2015 Arşiv
İki yakanın birleşmesine 648 metre kaldı
İki yakanın birleşmesine 648 metre kaldı YAPIMINA 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kulelerine ana taşıyıcı kablonun döşenmesine başlandı.
6.09.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Üstgeçit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üstgeçit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.