Urla

Urla

Son dakika urla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan urla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını urla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Urla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan urla gelişmeleri de dahil olmak üzere 901 urla haberi bulunmuştur. Tüm urla haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı Şarkıcı Zeynep Bastık, 6 Şubat 2023'te yaşanan ve 11 ilimizde yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra anksiyete yaşayan ve Urla'dan ev almıştı. Dün akşam saatlerinde Çanakkale'de gerçekleşen depremi hisseden Bastık, ağlama krizine girdiğini söyleyerek paylaşım yaptı.
5.03.2024 Magazin
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Zeynep Bastık deprem yüzünden İstanbul'u terk etti! İşte 40 milyon TL'lik evinden kareler...
Zeynep Bastık deprem yüzünden İstanbul'u terk etti! İşte 40 milyon TL'lik evinden kareler... Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, kazancını gayrimenkul olarak değerlendiriyordu. Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip Urla'da yaşamaya başladı. İşte şarkıcının 40 milyon TL'lik evinden kareler...
1.01.2024 Magazin
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı
Telefon hattı kablosu boynuna dolanan motosiklet sürücüsü öldü, eşi yaralandı İzmir'de iki direk arasından yola doğru sarkan telefon hattı kablosu boynuna dolanınca nefessiz kalarak, kalbi duran motosiklet sürücüsü İsmail Çelik (69) hayatını kaybetti; arkasından düşen eşi Benek Çelik (64) yaralandı.
27.12.2023 Gündem
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama İzmir'in 4 farklı ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 173 kaçak göçmen yakalandı, 15 organizatör tutuklandı.
23.12.2023 Gündem
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’
Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması! 'Zorunluluk çıkarsa…’ Çağlar Ertuğrul 2016’dan beri Kayla Manukyan ile aşk yaşıyor. Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.
18.11.2023 Magazin
En mutlu günleri kabusa döndü!  'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti
En mutlu günleri kabusa döndü! 'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürülen Semih Kenan Köse'nin (30), sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.
30.10.2023 Yaşam
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında...
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında... 16 Ekim tarihinde bir markette meydana gelen kavgada Semih Kenan Köse çakıyla öldürülmüştü. Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.
25.10.2023 Gündem
Karantina Adası araştırılacak! 'İlginç olaylar yaşandı'
Karantina Adası araştırılacak! 'İlginç olaylar yaşandı' İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde (DEÜ) görevli bilim insanları TÜBİTAK projesi kapsamında Urla ilçesinde uzun yıllar veba, kolera, çiçek, sıtma, verem gibi salgın hastalıklarda kullanılan 'Karantina Adası'nda araştırma yürütecek. Proje yürütücülerinden Dr. Muhammed Dağ, "Günümüzde hala pandemi ve salgın hastalıklar devam etmekte. Geçmişte karantina sürecindeki sıkıntılar ve bulunan çözüm yollarının günümüze taşınması oldukça önemli" dedi.
10.10.2023 Gündem
Zeynep Bastık önce İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşti! Şimdi de  ticarete atılıyor
Zeynep Bastık önce İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşti! Şimdi de ticarete atılıyor Zeynep Bastık, geçtiğimiz şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleşmişti. Son olarak Bastık'ın çiftlik evinde lavanta yetiştirmek için kolları sıvadığı ortaya çıktı.
2.10.2023 Magazin
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı İzmir'in Urla ilçesinde barıştığı eşi Rıfat Yılmaz (26) tarafından kabloyla boğularak öldürülen Dudu Yılmaz'ın (21) ailesi, cinayet şüphelisine en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirtti. Rıfat Yılmaz’ın kızına ait cep telefonundan kendisine mesajlar attığını söyleyen Fatma Önal, "Kızıma ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları Rıfat Yılmaz, kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış" dedi.
17.08.2023 Yaşam
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi
'Görevimiz Tehlike' Türkiye'de çekilecekti! Bakan Ersoy'dan konuyla ilgili açıklama geldi Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' serisinin devam filminin bir kısmı Türkiye'de çekilecekti. Bazı görüntülerin sızması sonrası Türkiye çekimlerinin iptal edildiği gündeme gelmişti. Bakan Ersoy bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.07.2023 Magazin
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık
Günübirlik kiralık evlere vergi sinyali! Bakan Ersoy: Çalışma başlattık Günübirlik kiralık evlere vergi geliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından yeni bir çalışma yapıldığını açıkladı. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağını bildirdi. İşte haberin detayları...
31.07.2023 Ekonomi
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
4 ilde orman yangını ile mücadele ediliyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı
4 ilde orman yangını ile mücadele ediliyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı Rekor sıcaklıklar tüm Türkiye'yi etkilerken üç ilden peş peşe orman yangını haberi geldi. Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Mersin ve Çanakkale'de bazı köyler önlem amaçlı tahliye edildi. Bakan Tunç, "Toplam 7 şüpheli tespit edilmiş, Fethiye’de 1 ve Milas’ta 1 şüpheli olmak üzere 2 şüpheli tutuklanmış, İzmir Urla’da 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiş, Hatay Belen’de 2 şüpheli gözaltına alınmış, Manavgat’ta ise 1 şüpheli hakkında soruşturma devam etmektedir." dedi. Bakan Yumaklı, "Mersin, Gülnar’daki orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Hatay Belen, Çanakkale, Adana Karaisalı ve Mersin Mezitli’deki yangınları kontrol altına alma çalışmalarımız aralıksız sürüyor." açıklamasını yaptı.
17.07.2023 Gündem
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı
Üç ilden yangın haberleri art arda geldi! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı son durumu açıkladı Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyerek ormana ulaştı. İzmir'in Urla ilçesinde makilikte yangın çıktı. Saat 13.30 sıralarında çıkan yangın 15.30 sıralarında kontrol altına alındı. Balıkesir'de, Milas'ta ve Köyceğiz'de de yangın çıktı. Muğla'nın Milas ilçesinde makilikte çıkıp ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle 7 saatte kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, bölgede havadan inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Bakan Yumaklı, açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Gündem
MasterChef Serpilay dükkanı nerede? Serpilay Salkım restoranı var mı?
MasterChef Serpilay dükkanı nerede? Serpilay Salkım restoranı var mı? MasterChef Serpilay dükkanı nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ana kadro yarışmalarının bittiği lezzet yarışmacı MasterChef All Star'da dikkat çeken Serpilay Salkım'ın dükkanı merak konusu oldu. 1997 yılında İzmir'de doğan başarılı yarışmacı etkileyici tabakların yanısıra hamur işlerinde de başarılı olduğunu dile getirdi. Peki MasterChef Serpilay kimdir, kaç yaşında?
7.07.2023 Televizyon
Zeynep Bastık dans etti,sosyal medya sallandı!
Zeynep Bastık dans etti,sosyal medya sallandı! Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Zeynep Bastık yine olay oldu. Sütyensiz ev haliyle kamera açıp evde yeni şarkısında dans ettiği anları paylaşan Bastık hayranlarını mest etti.
22.06.2023 Magazin
İzmir, haziran ayı yağışlarında rekora yaklaştı
İzmir, haziran ayı yağışlarında rekora yaklaştı Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü verilerine göre, İzmir genelinde 19 günde metrekareye 70,5 kilogram yağış düştü. Bu değer, 2010 yılı Haziran ayının ilk 19 gününde kaydedilen metrekareye 76,3 kilogramlık yağıştan sonra aynı dönemde en fazla yağışın düştüğü yıl oldu.
21.06.2023 Gündem
Ünlü çift New York'ta evlendi! Sosyal medya hesabından paylaştı
Ünlü çift New York'ta evlendi! Sosyal medya hesabından paylaştı Cemiyetin ünlü ismi psikolog Zeynep Selvili ile basketbolcu Birkan Batuk, New York'ta evlendi.
17.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Urla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki urla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.