Uranus

Uranus

Son dakika uranus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uranus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uranus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uranus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uranus gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 uranus haberi bulunmuştur. Tüm uranus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir sonraki buluşma 2107 yılında olacak! Astrolog Dinçer Güner: 83 yıllık bir dönem başlıyor, kripto parada heyecanlı gelişmeler olabilir
Bir sonraki buluşma 2107 yılında olacak! Astrolog Dinçer Güner: 83 yıllık bir dönem başlıyor, kripto parada heyecanlı gelişmeler olabilir Yeni Jüpiter/ Uranüs döngüsü başlıyor. Astrolog Dinçer Güner 83 yıl sonra boğa burcunda bir araya gelen Jüpiter/ Uranüs kavuşumunun neler getireceğini anlattı.
20.04.2024 Astroloji
Partner, aile ya da yönetici.... 3 burç bağları bugün koparıyor! Astrolog Aygül Aydın önerdi: Bu 5 kurala uyun!
Partner, aile ya da yönetici.... 3 burç bağları bugün koparıyor! Astrolog Aygül Aydın önerdi: Bu 5 kurala uyun! Jüpiter ve Uranüs Boğa ile kavuştu, Ay Aslan burcundaki seyahatine devam ediyor. Hayatın bazen tahammül edilemez olduğunu belirten Astrolog Aygül Aydın'a göre, tek yapılması gereken yeni ufuklar açacak insanlarla bağ kurmak. Aygül Aydın, bugünün Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
17.04.2024 Astroloji
'Böylesi 83 yılda bir gelir' diyen astrolog Dinçer Güner, 5 burç için gizemli enerji müjdesi verdi! 3 burç için açılmaz denilen kapılar aralanıyor
'Böylesi 83 yılda bir gelir' diyen astrolog Dinçer Güner, 5 burç için gizemli enerji müjdesi verdi! 3 burç için açılmaz denilen kapılar aralanıyor Gökyüzü olaylarının sık yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Daha birkaç gün öncesinde yaşanan Güneş Tutulması sonrası bizleri bekleyen önemli bir buluşma var. Jüpiter ve Uranüs 83 yılda bir olan Boğa burcu buluşmasını bugün gerçekleştiriyor. Astrolog Dinçer Güner, normalde 14 yılda bir başka burçlarda buluşan bu iki gezegenin bu tarihi kavuşumunda 5 burç için gizemli bir enerji kapısının aralanacağını açıkladı. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
16.04.2024 Astroloji
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın
Bayram sonrası 3 burç için aşk müjdesi! Astrolog Dinçer Güner: Sürpriz bir evlilik teklifi gelirse şaşırmayın Gökyüzündeki gezegenlerin oyun alanındaki dansı bu hafta da merak uyandırıcı bir şekilde devam ediyor. Her burcun enerjisini etkileyen bu hareketlilik, heyecan verici ve belirsiz bir dönemi işaret ediyor. Bu hafta, aşk hayatından kariyere, finansal durumdan sağlığa kadar pek çok alanda önemli gelişmeler yaşanabilir. Jüpiter ve Uranüs artık birlikte hareket ederlerken Astrolog Dinçer Güner’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
14.04.2024 Magazin
Nisan geldi, aşk geldi! Astrolog Aygül Aydın: 3 burç için bıçak kemiğe dayandı, 4 burç parayla oynayacak!
Nisan geldi, aşk geldi! Astrolog Aygül Aydın: 3 burç için bıçak kemiğe dayandı, 4 burç parayla oynayacak! 1 Nisan ve 25 Nisan arasında yaşanacak Merkür retrosunun izleri ay boyunca peşimizi bırakmayacak, diyen Astrolog Aygül Aydın'dan Nisan 2024 burç yorumları geldi. Hayatlarında yeni bir döneme girecek olanlar için müjdeli haberler veren Aydın, 21 Nisan'daki Uranüs Jüpiter kavuşumuna dikkat çekti. İşte Aygül Aydın'dan Nisan ayı Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
30.03.2024 Astroloji
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi Adana'da yeni bitki türü keşfedildi. Bitkiye kentin mitolojik adı olan 'Adanus' ismi verildi.
25.03.2024 Adana
Etkisi 3 gün sürecek! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Venüs ile Uranüs arasında kare açı oluşacak
Etkisi 3 gün sürecek! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Venüs ile Uranüs arasında kare açı oluşacak Astrolog Dinçer Güner’den dürtüsel para harcamalarına dikkat uyarısı geldi. Venüs ve Uranüs arasında oluşan kare açısı, ilişkilerde dikkat gerektiren bir zaman dilimine işaret ediyor. Bu kare açısının etkisi 3 gün boyunca hissedilecek. Bu süre zarfında, özellikle özel hayatınızda ve ilişkilerinizde özgürlük ihtiyacınız belirgin bir şekilde artabilir. Partnerinizi kısıtlamamaya özen göstermek önemli. Ortaklıklar kurmak için uygun bir zaman değil.
2.03.2024 Astroloji
Astrolog Dinçer Güner "Planınız her an değişebilir" dedi! 12 burç için Sevgililer Günü'nü yorumladı!
Astrolog Dinçer Güner "Planınız her an değişebilir" dedi! 12 burç için Sevgililer Günü'nü yorumladı! Merkür ile Uranüs arasında kare açı oluşacağını paylaşan ünlü astrolog Dinçer Güner, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel 12 burç yorumu yaptı. İşte 14 Şubat 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
14.02.2024 Astroloji
Mars Uranüs etkileşimi: Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı! 5 burç hırsına yeniliyor, 3 burç risk alıyor, 4 burç ilahi adaleti bekliyor!
Mars Uranüs etkileşimi: Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumladı! 5 burç hırsına yeniliyor, 3 burç risk alıyor, 4 burç ilahi adaleti bekliyor! Bu hafta gökyüzünde Mars Uranüs etkileşimi var. Hedefler ve özgürlükler arasında denge kurma vakti. Ünlü astrolog Aygül Aydın, 29 Ocak - 4 Şubat haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
28.01.2024 Astroloji
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece?
Evrenin En Soğuk Yeri Neresidir? Evrenin En Soğuk Yeri Kaç Derece? Evren, kainat olarak da bilinen muhteşem bir yerdir ve içinde birçok gök cismi, yıldız ve gezegen bulunur. Bu yapılar arasında en soğuk yerler de vardır.
28.01.2024 Gündem
Şans bile insan seçiyor! Astrolog Zeynep Turan Kova Yeniayı'nı 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç istifa ediyor, 4 burç ilişkiyi noktalıyor
Şans bile insan seçiyor! Astrolog Zeynep Turan Kova Yeniayı'nı 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç istifa ediyor, 4 burç ilişkiyi noktalıyor Şans bile insan seçiyor, diyen ünlü Astrolog Zeynep Turan, 10 Şubat gece yarısı yaşanacak Kova Yeni Ayı'nın yaşamımıza hız ve değişim katmaya geldiğini söyledi. Venüs ve Uranüs üçgeninin yaşanacağını belirten Dinçer Güner ise finansal açıdan alışılmadık fırsatlarla karşılaşacağımızın sinyallerini verdi. İşte Kova Yeni Ayı'nda Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
10.02.2024 Astroloji
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı
İngiliz araştırmacılar, Neptün ve Uranüs’ün gerçek renkleri ortaya çıkardı Oxford Üniversitesi araştırmacıları tarafından yürütülen bir çalışma Neptün ve Uranüs’ün renklerinin gerçekten farklı olduğunu ortaya koydu.
6.01.2024 Bilim ve Teknoloji
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Güneş Sistemi Ve Ötesi: Güneş Sistemi Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Dünya ile beraber birçok farklı gezegen güneşin etrafında döner. Güneş çok güçlü bir yer çekimine sahiptir ve böylece gezegenleri etrafında döndürür. Aynı zamanda dünyanın ısı kaynağı olarak da öne çıkar. Bu sebepten dolayı ve dünyanın şekli ile dönüşüne bağlı olarak mevsimler ortaya çıkar.
26.12.2023 Eğitim
22 Eylül ne olacak, 22 Eylül’de ne sesi duyulacak?
22 Eylül ne olacak, 22 Eylül’de ne sesi duyulacak? TikTok platformunda hızla yayılan bir videoya göre, dünyaca ünlü bir astrolog olduğu iddia edilen bir kişi, 22 Eylül'de yaşanacaklara dikkat çekti. Peki, 22 Eylül ne olacak, 22 Eylül’de ses mi duyulacak?
21.09.2023 Gündem
5 Mayıs ay tutulması akrep burcuna etkisi! 5 Mayıs ay tutulması 2023 burç yorumları nelerdir, 5 Mayıs ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak?
5 Mayıs ay tutulması akrep burcuna etkisi! 5 Mayıs ay tutulması 2023 burç yorumları nelerdir, 5 Mayıs ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? 5 Mayıs'ta Akrep burcunun 14. derecesinde Uranüs etkili ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma yeniden doğuş, kriz, cinsellik, güç-güçsüzlük, yeni faz’ temalarını ekstra bir şekilde güçlendirecek. Peki, 5 Mayıs ay tutulması saat kaçta, ay tutulması ne zaman 2023? 5 Mayıs ay tutulmasının burçlara etkisi nedir?
5.05.2023 Astroloji
Zuben Elgenubi yıldızı nedir? Zuben Elgenubi Uranüs kavuşumu ne demek, etkisi nasıl olacak?
Zuben Elgenubi yıldızı nedir? Zuben Elgenubi Uranüs kavuşumu ne demek, etkisi nasıl olacak? Cuma günü Zuben Elgenubi sabit yıldızı üzerinde gölgeli bir ay tutulması gerçekleşecek. Akrep/Boğa aksında gerçekleşecek tutulmanın yöneticisi yengeç, güneşin yıldızları ise Zuben Elgenubi yıldızı.
3.05.2023 Astroloji
8 Kasım ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım'da dünyada ne olacak?
8 Kasım ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım'da dünyada ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım’da ne olacak? Ay Tutulması 16’ Boğa burcunda gerçekleşiyor. Uranüs etkili tam Ay tutulması 8 Kasım saat 14.00’de Boğa burcunda meydana gelecek. Sürprizlere, beklenmedik gelişmelere hazır olun. Peki, 8 Kasım'da dünyada ne olacak?
8.11.2022 Astroloji
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran?
24 Haziran 2022 ne olacak, 24 Haziran gezegenler saat kaçta hizalanacak? Deprem olacak mı 24 Haziran? 24 Haziran ne olacak, 24 Haziran gezegen dizilimi saat kaçta başlıyor? 21 Haziran ekinoksunu geride bıraktık ve Yengeç burçlarının dönemi ile birlikte yaz mevsimine girdik. 24 Haziran bugün ise gezen dizilimi olacak. Peki, 24 Haziran 2022 ne olacak, Deprem olacak mı 24 Haziran?
24.06.2022 Astroloji
Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi ne demek? Gezegenlerin hizalanması bitti mi? Gezegenler yan yana nasıl izlenir?
Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi ne demek? Gezegenlerin hizalanması bitti mi? Gezegenler yan yana nasıl izlenir? Nadir görülen gök olaylarından gezegensel hizalanma gökyüzü meraklılarının gündeminde. Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter ard arda sıralanması olarak tanımlanan gezegensel hizlanma olayı devam ediyor. Şafak vaktinde görülen bu gökyüzü olayı ilgiyle takip ediliyor. Peki, Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi ne demek? Gezegenlerin hizalanması bitti mi? Gezegenler yan yana geldi mi? 24 Haziran gezegenler hizalanıyor mu? Gezegensel hizalanma ne demek? Gezegenler yan yana nasıl izlenir? İşte detaylar…
24.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Gezegen hizalanması ne zaman? Gezegensel hizalanma ne demek? Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter ne zaman hizalanacak?
Gezegen hizalanması ne zaman? Gezegensel hizalanma ne demek? Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter ne zaman hizalanacak? Gökyüzü meraklıları nadir görülen gökyüzü olayı gezegensel hizalanmanın ne zaman izlenebileceğini araştırıyor. Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter tam bir hizada sıralandığı gökyüzü olayı Kuzey Yarımküre'den izlenebilecek. Peki, Gezegen hizalanması ne zaman? Gezegensel hizalanma ne demek? Satürn, Mars, Venüs ve Jüpiter ne zaman hizalanacak? İşte detaylar…
20.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Kova burcu gezegeni nedir? Kova burcu hangi gezegeni temsil ediyor?
Kova burcu gezegeni nedir? Kova burcu hangi gezegeni temsil ediyor? Son zamanların parlayan en önemli burçları içerisinde kova gelmektedir. Aynı zamanda kova burcu iki yönetici gezegen üzerinde ön plana çıkar. Peki, kova burcu gezegeni nedir? Kova burcu hangi gezegeni temsil ediyor? İşte detaylar...
12.01.2022 Astroloji
Yükselen kova burcu özellikleri nelerdir? Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri
Yükselen kova burcu özellikleri nelerdir? Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri Her insanın kendi burcunu yanı sıra ayrıca bir yükseleni bulunur. En az kişinin kendi burcu kadar yükselen burcu da pek çok açıdan bireyi etkiler. Peki, yükselen kova burcu özellikleri nelerdir? Kova burcu yükseleni olan insanların genel özellikleri üzerine merak edilenleri derledik.
18.01.2022 Astroloji
Jüpiter, Satürn, Merkür, Venüs ve Mars aynı anda görülecek! 2022'nin en önemli gök olayı...
Jüpiter, Satürn, Merkür, Venüs ve Mars aynı anda görülecek! 2022'nin en önemli gök olayı... 2022'nin en önemli gök olayı, yılbaşı akşamı izlenebilecek. 31 Aralık 2022 gün batımından itibaren 5'i çıplak gözle, 2'si teleskopla 7 gezegen aynı anda görülebilecek. Bu gezegenlere Ay'ın da eşlik edeceğini belirten TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nden Dr. Tuncay Özışık, 20-30 yılda gerçekleşebilecek ilginç bir olay yaşanacağını açıkladı.
8.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Ay tutulması saat kaçta başlayacak, Türkiye’den izlenebilecek mi? 19 Kasım parçalı ay tutulması ne zaman, etkileri?
Ay tutulması saat kaçta başlayacak, Türkiye’den izlenebilecek mi? 19 Kasım parçalı ay tutulması ne zaman, etkileri? Ay tutulması ne zaman, saat kaçta başlayacak? 19 Kasım bugün gerçekleşecek ay tutulması yüzyılların en uzun ay tutulması olacak. Parçalı ay tutulmasının 3 saatten fazla sürmesi öngörülüyor. Ay tutulmasını izlemek isteyenler Ay tutulması saat kaçta başlayacak, Türkiye’den izlenebilecek mi? 19 Kasım parçalı ay tutulması ne zaman, etkileri? Sorularına yanıt arıyor.
19.11.2021 Yaşam
19 Kasım 2021 ay tutulması saat kaçta, etkileri nelerdir? En uzun ay tutulması nerede olacak, Türkiye’den görülecek mi?
19 Kasım 2021 ay tutulması saat kaçta, etkileri nelerdir? En uzun ay tutulması nerede olacak, Türkiye’den görülecek mi? Astroloji meraklıları ay tutulması ile ilgili aramalarını yoğunlaştırdı. Gök olaylarının yaşamımızı etkilediğini düşünen vatandaşlar 19 Kasım ay tutulmasının ne zaman başlayacağını, etkilerinin neler olacağını sorguluyor. Peki ,19 Kasım ay tutulması saat kaçta? Ay tutulmasının etkileri nelerdir? Ay tutulması nerede olacak, Türkiye’den görülecek mi? 19 Kasım ay tutulması etkileri ve süresi…
18.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uranus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uranus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.