Ünlülerin Evi

Ünlülerin Evi

Son dakika ünlülerin evi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlülerin evi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlülerin evi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlülerin Evi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlülerin evi gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 ünlülerin evi haberi bulunmuştur. Tüm ünlülerin evi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük aşk bitti
Büyük aşk bitti Ünlü çift, 10 yıllık evliliklerini bitirip evlerini boşalttılar.
31.03.2016 Arşiv
Herkesin hayalini süsleyen evler
Herkesin hayalini süsleyen evler Böyle görkemli bir evde yaşamak ister miydiniz?
7.03.2016 Arşiv
Kuraklık Hollywood yıldızlarının evlerini teğet geçiyor...
Kuraklık Hollywood yıldızlarının evlerini teğet geçiyor... Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde kuraklık dört yıldır devam ediyor...
22.05.2015 Arşiv
Ünlü aktörden çıldırtan fiyat!
Ünlü aktörden çıldırtan fiyat! Boşanmanın ardından lüks malikanesini satışa çıkardı.
28.04.2015 Arşiv
Lady Gaga burada yaşıyor
Lady Gaga burada yaşıyor Pop müziğin çok konuşulan ismi Lady Gaga'nın evi..
6.04.2015 Arşiv
Gecesi 4500 dolar!
Gecesi 4500 dolar! Ünlü aktör Leonardo Di Caprio'nun hayranlarına müjde!
6.03.2015 Arşiv
En özel anlarını burada yaşadılar!
En özel anlarını burada yaşadılar! Evlerinde evlenmeyi tercih eden ünlü çiftler...
18.09.2014 Arşiv
Malikanesini indirimle satıyor
Malikanesini indirimle satıyor Ünlü şarkıcı, lüks malikanesini satışa çıkardı.
2.09.2014 Arşiv
Ünlü Çift Tarihi Malikane Aldı
Ünlü Çift Tarihi Malikane Aldı Oyuncu Reese Witherspoon ve eşi, Nashville'de bu malikaneyi satın aldı.
25.08.2014 Arşiv
Melek Karar Verdi!
Melek Karar Verdi! Ünlü model Heidi Klum'dan 25 milyon dolar istiyor
1.07.2014 Arşiv
Ünlü Yıldız Evini Satıyor
Ünlü Yıldız Evini Satıyor Rüya gibi bir eve sahip olan ünlü Hollywood yıldızı evini satışa çıkardı.
25.06.2014 Arşiv
Emina Jahovic yeni ev arayışına girdi!
Emina Jahovic yeni ev arayışına girdi! Kahramanmaraş depremi sonrası İstanbul depremi de gündeme gelmeye başladı. Ulus'ta yaşayan Emina Jahovic harekete geçti. Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic depremden korkup Kemerburgaz’da villa arayışına girdi. Ünlü isim bir kütük ev beğenip 25 milyon TL’yi gözden çıkardı ama evin tapusuz olmasıyla fikrini değiştirdi.
23.02.2023 Magazin
Borcu olan herkesi ilgilendiren detay! Bu mal ve haklar haczedilemiyor
Borcu olan herkesi ilgilendiren detay! Bu mal ve haklar haczedilemiyor Borcu olanların en büyük korkusu haciz. İcralık olan pek çok kişi ise bu konudaki haklarını ya bilmiyor ya da yanlış biliyor. Borçlarla ilgili Yargıtay’ın emsal kararlarını hatırlatan Avukat Ali Oktay Coşgun, haczedilemeyen mal ve hakları bir bir sıraladı.
14.10.2022 Ekonomi
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor...
Iggy Azalea evini satışa çıkardı! Fiyatı dudak uçuklatıyor... Ünlü rap şarkıcısı Iggy Azalea, çocuk oyun alanı yaptırmak için komşularından inşaat izni çıkmayınca evini satmaya karar verdi. Azalea, evini bir milyon dolar karla satışa çıkardı.
19.01.2022 Magazin
Elvis Presley’e ait saç rekor fiyata satıldı
Elvis Presley’e ait saç rekor fiyata satıldı ABD’nin California eyaletinde Elvis Presley’e ait bir kavanoz saçın, açık arttırma ile 605 bin TL’ye (72,500 dolar) satıldığı ortaya çıktı. Presley’in sahnede giydiği tulum ve pelerin de dudak uçuklatan fiyattan alıcı buldu.
7.09.2021 Dünya
İkinci el çanta 1 milyon lira!
İkinci el çanta 1 milyon lira! Londra'daki ünlü Christie's müzayede evinde, 10 yıllık bir Hermes çanta 217 bin dolara alıcı buldu.
13.06.2018 Dünya
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Nisan Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Nisan Çarşamba 11 Nisan Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı çocuk programının tekrar bölümü sizlerle olacak. Miniklerin renkli konuşmalarını gözler önüne seren program ile sabahınızı çok daha güzel ve eğlenceli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı programın yepyeni bölümü sizlerle olacak. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen yayın, 7’den 70’e herkesin eğlenceli vakitler geçirmesini mümkün kılıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
11.04.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Nisan Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Nisan Pazartesi 09 Nisan Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence dolu çocuk programının tekrarını seyredebilirsiniz. Miniklerin masum konuşmalarını gözler önüne seren program ile sabahınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı sürükleyici dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Show ekranlarının bu heyecanlı dizisini izlerken akşamın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
9.04.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Nisan Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 02 Nisan Pazartesi 02 Nisan Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyif dolu çocuk programı ile ekranları karşısındaki yerini alıyor. Sabaha ilk uyananlardansanız, Evrim Akın’ın sunduğu bu eğlence dolu yarışma programını sakın izlemeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin heyecan dolu yepyeni bölümü ile yine tüm nefesler tutulacak. Tüm hayranlarını ekranları başına çeken diziyi, sevdiklerinizle birlikte keyif içinde izleyerek mükemmel bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
2.04.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mart Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Mart Çarşamba 21 Mart Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sevilen renkli ve keyifli çocuk programının tekrar bölümü ile ekranlar karşısına dahil olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı eğlence dolu program yepyeni bölümü ile bol kahkahalı anlar yaşamanıza yardım ediyor. Çarşamba akşamınızın daha renkli ve keyifli geçmesini istiyorsanız bu renkli programı sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
21.03.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mart Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 14 Mart Çarşamba 14 Mart Çarşamba gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence ve renklilik dolu program ile ekranlara dahil oluyor. Sevilen program, Evrim Akın’ın keyifli sunumu ile hafta içi her sabah yayına geçiyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Güldür Güldür Show” adlı keyifli ve eğlence dolu yayın sizlerle olacak. Hem ailenizi hem de çocuklarınızı mutlu eden bu programı seyrederek güzel bir çarşamba akşamı yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
14.03.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Şubat Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 19 Şubat Pazartesi 19 Şubat Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyifli çocuk programı ile güne başlayacak. Hem çocukları hen de ebeveynleri ekranları başına çeken yayınının tekrarını seyrederek güne heyecan dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranları dolduracak. Heyecanlı, aksiyon ve gerilim dolu kesitlerle dolu olan diziyi sakın kaçırmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
19.02.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 01 Şubat Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 01 Şubat Perşembe 1 Şubat Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni ile güne başlıyor. Haber dünyasını ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler ve olaylar detaylı şekilde ekranlarınıza dahil olacak. Sabahın erken saatlerinde, dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız Kanal D ekranlarında yerinizi alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da sürükleyici anlar vaat eden “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
1.02.2018 Gündem
1 dilim pastayı 500 TL’ye sattı!
1 dilim pastayı 500 TL’ye sattı! Özge Ulusoy, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na destek için düzenlenen organizasyona katıldı. Kendi hazırladığı pastayı satışa sunan Ulusoy, 1 dilimi 500 TL’ye satarak herkesi şaşırttı
26.12.2017 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma
Star TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma Star Tv’de 22 Eylül Cuma tarihinde yayın akışı İki Aile adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümünün 06.00’da başlayacak. Daha sonra Bugün adlı sabah haber programı 06.45’te yayında olacak. Beni Affet adlı yerli dizi ve Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programlarından sonra Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Dolunay adlı yerli dizi yayınlanacak. Balçiçek İlter ile Olay Yeri ve Star Haber’den sonra akşam kuşağında İstanbullu Gelin adlı yerli dizinin yeni bölümü Star TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ünlülerin Evi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlülerin evi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.