Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma

Star Tv’de 22 Eylül Cuma tarihinde yayın akışı İki Aile adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümünün 06.00’da başlayacak. Daha sonra Bugün adlı sabah haber programı 06.45’te yayında olacak. Beni Affet adlı yerli dizi ve Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası programlarından sonra Duymayan Kalmasın adlı magazin programı ve Dolunay adlı yerli dizi yayınlanacak. Balçiçek İlter ile Olay Yeri ve Star Haber’den sonra akşam kuşağında İstanbullu Gelin adlı yerli dizinin yeni bölümü Star TV ekranlarında olacak.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 22 Eylül Cuma

Star TV sabah kuşağı, 22 Eylül Cuma günü, yayınlandığı dönemde sevilerek izlenen yerli dizi İki Aile’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile başlayacak. İclal Aydın ve Emre Kınay’ın başrollerinde oynadığı, Tekin Akmansoy ve Halit Akçatepe gibi duayen oyuncuların rol aldığı yapımda, kredi borcu olan bir gencin aynı evi 2 aileye birden satması ile birbirini tanımayan iki ailenin bir arada yaşamaya başlaması ile ortaya çıkan maceralar anlatılıyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

06.45’te ise, Bugün adlı sabah haber programı Star TV ekranlarında olacak. Deneyimli sunucu Celal Pir’in sunumuyla ekrana gelen programda birçok geniş kapsamlı haber içeriği bulunuyor. Sanat, müzik, kültür sanat, moda haberleri ve gelişmeleri, ülkemizi ve dünyamızı ilgilendiren siyaset ve ekonomi haberleri ile günün tüm gazete manşetleri haber programının konusu.

08.30’da, Star TV’de yıllardır yayınlanan ve sevilerek izlenen dizisi Beni Affet’in tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Gaye Turgut, Şeyma Korkmaz ve Mert Altınışık gibi oyuncuların başrol oynadığı dizide, başlangıçta 2 kardeşin aşkları için yaşadıkları hayat hikayesi ve daha sonra geçmişte yapılan hataların bir aile tarafından ödenmesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

09.45’te, ekranların sevilen sunucusu Ezgi Sertel’in sunduğu başarılı yaşam programı Ezgi Sertel İle Lezzetin Haritası adlı program tekrar bölümü ile ekrana gelecek. Programda hem yöre yöre hem geleneksel hem global ölçekte lezzetleri tanıyabilir, hem de birçok kültürün tanıtımını izleyebilirsiniz. Lezzetli yemek tanıtımları ve anlatımları yanı sıra programda samimi diyaloglar da bulunuyor.

11.00’de canlı olarak Star TV’de Duymayan Kalmasın adlı Magazin programını izleyerek ünlülerin hayatına yakından bakabilirsiniz.

13.00’te, sevilen yerli dizi Dolunay’ın tekrar bölümü Star TV ekranlarında olacak. Genç bir kızın hayallerini gerçekleştirmek için girdiği işte patronuna aşık olması ve sonrası anlatılan dizide, başrol oyuncuları Özge Gürel ve Can Yaman.

14.30’da, Beni Affet adlı yerli dizi bu kez yeni bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

16.15’te, Balçiçek İlter’in başarılı sunumuyla ekrana gelen Balçiçek İlter İle Olay Yeri adlı programı izleyebilirsiniz. Programda hem uzman konuklar hem de hayatın içinden birçok kriminal olay tartışılıyor.

19.00’da Nazlı Çelik’in sunduğu Star Haber’den sonra, Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı sevilen dizi İstanbullu Gelin’in yeni bölümünü 20.00’de izleyebilirsiniz.