Show

Show

Son dakika show haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan show ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını show haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Show

haberleri sayfasında son dakika yaşanan show gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.791 show haberi bulunmuştur. Tüm show haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı?
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı? Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de Salı akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Peki bu akşam Bahar yeni bölüm var mı? İşte 23 Nisan Show TV yayın akışı...
23.04.2024 Gündem
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti
Hayallerinin peşinden gitti! Ünlü oyuncu Kanada'ya yerleşti Hayallerini gerçekleştirmek için Kanada'ya yerleşti... Yönetmen olmak isteyen oyuncu Capilano Üniversitesi'ne kabul edildi.
21.04.2024 Magazin
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde olduğu MF Yapım imzalı Bahar, Salı günleri ekrana geliyordu. Geniş bir izleyiciye sahip olan Bahar 9 Nisan yeni bölümü yayınlanacak mı? Bahar bugün neden yok? İşte 9 Nisan Show Tv yayın akışı
9.04.2024 Magazin
TV yayın akışı: Yerli ve yabancı sinema filmleri bugün TV'de! İşte Kanal D, ATV, Show TV, TRT1, Now TV tv yayın akışı listesi
TV yayın akışı: Yerli ve yabancı sinema filmleri bugün TV'de! İşte Kanal D, ATV, Show TV, TRT1, Now TV tv yayın akışı listesi Cumartesi günü birbirinden farklı kanallarda diziler ve filmler yayınlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan sinema filmleri heyecan dolu olacak. Hazırladığımız TV yayın akışı rehberi ile bugün tv'de neler var sorusuna yanıt verdik. İşte en çok izlenen kanalların 6 Nisan 2024 TV yayın akışları…
6.04.2024 Gündem
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi
İrem Derici'den İnci Taneleri itirafı! Yılmaz Erdoğan'a seslendi İrem Derici, Yasemin Şefik’in “Uyduruk Sonlar” adlı talk show programına konuk oldu. Kendisine dizi tekliflerinin geldiğini ifade eden Derici, Kanal D'nin sevilen dizinde yer almak istediğini itiraf etti.
5.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı 2 Nisan Salı günü vefat eden Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Sanat dünyasının ünlü isimleri Türker İnanoğlu'na veda için salondaki yerlerini aldılar. Törenin ardından İnanoğlu, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı
Bugün TV'de hangi diziler var? 25 Mart TV yayın akışları: ATV, Kanal D, Show Tv, Star Tv yayın akışı TV yayın akış listelerinde o akşam oynayacak dizi, film ve programlar yer alıyor. Bugün TV'de neler var, hangi dizi ve filmler yayınlanacak sorusu da izleyicinin gündeminde yer alıyor. Peki 25 Mart Pazartesi bugün tv'de neler var? İşte Star TV, Kanal D, ATV, Show TV tv yayın akışı listesi
25.03.2024 Magazin
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?
Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Show Tv Bahar dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor? Show Tv'de ilk bölümüyle ses getiren Bahar dizisinin çekim yerleri merak ediliyor. Kore yapımı Doctor Cha isimli diziden uyarlanan ve başrollerinde Mehmet Yılmaz Ak ve Demet Evgar'ın yer aldığı Bahar dizisi hangi hastanede çekiliyor? Peran Vakfı Hastanesi nerede? İşte detaylar...
6.03.2024 Magazin
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var?
Bugün TV'de ne var? 4 Mart Kanal D, Show Tv, Star, ATV, TRT 1, TV8 yayın akışı... Bugün hangi diziler var? Bugün TV'de hangi diziler var? İzleyici bu akşam televizyon kanallarının yayın akışına göre ekran başına oturmayı planlıyor. Dizilerin ve yarışma programlarının ekranda olacağı 4 Mart 2024 Pazartesi Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, TV8, Now TV yayın akışı ve tv rehberi
4.03.2024 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Bekliyoruz Şovmen Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Yürüyüşe çıkan Beyaz Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beyaz Show ile ilgili de konuşan ünlü isim, “İnsanlar, 'Yine aynı şey mi?' demesinler” diye çok çalıştıklarını söyledi.
28.02.2024 Magazin
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu?
23 Şubat reyting sonuçları: Dün akşam kim birinci oldu? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını zirvenin sahibi kim oldu? 23 Şubat Cuma reyting sonuçları ile dün akşam yayınlanan yapımlarının sıralaması ölçülüyor. Kanal D'de Arka Sokaklar, ATV'de Ateş Kuşları, Show TV'de Kızılcık Şerbeti, Star TV'de Yalı Çapkını yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıktı. Ayrıca TRT 1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı da ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. İşte, 23 Şubat sonuçları…
24.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık sorunu nedeniyle diziye ara veren usta oyuncu ara vermişti. Peki Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönüyor?
23.02.2024 Magazin
23 Çağdaş Sanat Galerisi Art Show sergisinde buluşuyor
23 Çağdaş Sanat Galerisi Art Show sergisinde buluşuyor 20-25 Şubat 2024 tarihleri arasında, 23 çağdaş sanat galerisi Ritz Carlton Residences'da toplamda 4.800m2’lik 6 katlı bir alanda Art Show adı altında bir sergi gerçekleştiriyor.
15.02.2024 Yaşam
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D
12 Şubat 2024 TV Yayın Akışı: Bu Akşam Hangi Diziler Var? FOX, TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D 12 Şubat Pazartesi yeni bir haftaya başladığımız bugün TV yayın akışında nelerin yer aldığı büyük bir merakla takip ediliyor. Reyting yarışı kızışırken, dizilerin yeni bölümlerinin ekrana gelip gelmeyeceği araştırılıyor. Bugün televizyonda hangi diziler var? 12 Şubat Pazartesi FOX (NOW TV), TV8, TRT1, Show TV, Star TV, ATV, Kanal D yayın akışı...
12.02.2024 Magazin
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show  açıklaması! ‘Farklı şeyler yapmak istiyoruz’ Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz aylarda Beyaz Show'un ekrana döneceğinin müjdesini vermesinin ardından Beyaz Show sabırsızlıkla beklenilmeye başlandı. Beyazıt Öztürk programla ilgili yaptığı açıklamada "Öyle bir niyetimiz var ama izleyiciye en iyisini vermek için bekliyoruz" dedi.
10.02.2024 Magazin
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler!
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler! 'İbo Show'da dans performanslarıyla popülerliği yakalayan ardından da müzik kariyerine adım atan Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 'İbo Show'a ilk başladığında ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
10.02.2024 Magazin
Bahar dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır mıısın ne zaman başlıyor? Bahar dizisi oyuncuları kimler?
Bahar dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır mıısın ne zaman başlıyor? Bahar dizisi oyuncuları kimler? Bahar dizisi için geri sayım başladı. Demet Evgar, Buğra Gülsoy'un başrollerinde olduğu dizi güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Show Tv'de yayınlanacak Bahar: Uyanmaya hazır mısın konusu nedir? Bahar dizisi oyuncuları kimler? İşte Bahar dizisi ile ilgili bilgiler
6.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Show ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki show haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.