Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 01 Şubat Perşembe

1 Şubat Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni ile güne başlıyor. Haber dünyasını ilgilendiren tüm sıcak gelişmeler ve olaylar detaylı şekilde ekranlarınıza dahil olacak. Sabahın erken saatlerinde, dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız Kanal D ekranlarında yerinizi alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da sürükleyici anlar vaat eden “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 01 Şubat Perşembe

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bülteni ile karşılaşabilirsiniz. Habere özgü tüm gelişmeler ekranlarınıza geliyor ve objektif bakış açısıyla ele alınarak tek tek seyirci kitlesine aktarılıyor. 09:15’de “Hıçkırık” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizi hafta içi her gün aynı saatte FOX ekranlarında yerini alıyor. Eğer yeni bölümlerini takip edemiyorsanız sabah tekrarlarını izleyerek tüm merak ettiğiniz gelişmelere cevap bulabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:30’da “Magazin D” adlı renkli ve eğlence dolu magazin programı ekranlarınıza gelecek. Magazin dünyasının tüm gelişmelerini çarpıcı VTR’ler ile Kanal D ekranlarınızdan takip edebileceksiniz. Ünlülerin ve internet fenomenlerinin yaşamları ve özel röportajları ayrıntılı şekilde ekranlarınıza aktarılıyor. Saatler 12:45’e geldiğinde “Ekip Şahane” adlı eğlence ve heyecan dolu program başlıyor. Evi mutfak, yatak odası veya salon gibi belirli bölümlerini baştan aşağı yeniden yaratan renkli program hafta içi her gün farklı ailelerin mutluluğuna ve heyecanına ortak oluyor. Ailelerin hayallerini süsleyen yaşam alanları hayata geçiyor, kalplere umut ve mutluluk dolu dokunuş yapılıyor.

Haberin Devamı

14:45’de “Hıçkırık” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayın akışına dahil oluyor. Sevilen diziyi seyrederken kahvenizi yudumlayabilir, heyecanlı ve keyif dolu anların tadını çıkartabilirsiniz. 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sizinle olacak.

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı bülten ile akşam haberlerini seyredebileceksiniz. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler, ayrıntılı şekilde ekranlarınıza gelecek. 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı nefes kesen dizinin yeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Yıldız’ın ve Hilal’in Azize ile buluştukları an tüm hayranlarını şaşırtacak. Dİğer yandan Azize’nin vücudundaki yaralar merak konusu olacak. Cevdet’in bu duruma el koyması ve sorgulamaya başlaması da yine heyecanları doruklara çıkaracak. 23:45’de “Gülizar” adlı yerli dizini tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 02:15’de “Meryem”, 04:30’da ise “Kızlarım İçin” adlı dizi tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı