Ünlülerin

Ünlülerin

Son dakika ünlülerin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlülerin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlülerin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlülerin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlülerin gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.257 ünlülerin haberi bulunmuştur. Tüm ünlülerin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programı bu kez ünlü arabeskçinin evini mercek altına aldı. Siyah detaylar dikkat çekerken antika ve tespih koleksiyonu beğeni toplandı.
22.04.2024 Magazin
Ünlülerin sandık heyecanı: Kimi dakikalarca bekledi, kimi zarfı sandığa atamadı
Ünlülerin sandık heyecanı: Kimi dakikalarca bekledi, kimi zarfı sandığa atamadı Türkiye dün 5 yıl görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için oy kullandı, ünlüler de sandığa koşarak vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Sabah erken saatlerden itibaren okullarda sıraya giren ünlüler, sonucun tüm ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.
1.04.2024 Magazin
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
Ünlü isimlerden 18 Mart paylaşımları: Çanakkale geçilmez! Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz
Ünlü isimlerden 18 Mart paylaşımları: Çanakkale geçilmez! Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz Magazin dünyasının ünlü isimleri, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ni kutladı. İşte ünlülerin 18 Mart paylaşımları...
18.03.2024 Magazin
Ünlü şarkıcının 4+1 muhteşem evi! Boydan boya camla kaplı
Ünlü şarkıcının 4+1 muhteşem evi! Boydan boya camla kaplı Ünlü sanatçının evi görenleri hayran bırakıyor. 4+1 ferah evinde oğlu ile birlikte yaşanan şarkıcı evinin kapılarını Kanal D izleyicileri için açtı.
11.03.2024 Magazin
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar!
Gökhan Türkmen: Estetik yaptırıp bir de inkar ediyorlar! Şarkıcı Gökhan Türkmen estetikli şarkıcılar hakkında konuştu. şarkıcı, "Son zamanlarda ünlülerin estetik haberleri çok konuşuluyor. Senin yorumun ne?" sorusunu cevapladı.
10.03.2024 Magazin
Ünlü sanatçının 1+0 evi olay oldu! Mütevazı evinin kapılarını açtı
Ünlü sanatçının 1+0 evi olay oldu! Mütevazı evinin kapılarını açtı Evrim Akın ünlü isimlerin evlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Çoğu zaman lüks villalar görüntülere yansırken bu kez 1+0 mütevazı apartman dairesi dikkat çekti.
4.03.2024 Magazin
Tanyeli Avustralya’daki evini kapatıp eski sitesine geri döndü! Renk tercihleri dikkat çekiyor
Tanyeli Avustralya’daki evini kapatıp eski sitesine geri döndü! Renk tercihleri dikkat çekiyor Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu, pankreas kanserine yakalandıktan sonra Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. 2000'lerin başında oturduğu siteye yıllar sonra geri dönen Tanyeli, oturduğu evin pozitif enerjisine inanıyor.
25.02.2024 Magazin
Ünlüler evlenme rekoru kırıyor: Hangi ünlü kaç kez evlendi?
Ünlüler evlenme rekoru kırıyor: Hangi ünlü kaç kez evlendi? Ünlülerin özel hayatı merak konusu olmaya devam ediyor. Özellikle daha önce 3 kez evlenen Ebru Gündeş'in yeni bir ilişkiye başladığı haberi sonrası akıllara, "hangi ünlü kaç kez evlendi?" sorusunu getirdi. Biz de evlenme rekoru kırmış isimleri derledik.
24.02.2024 Magazin
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor
Ünlü sanatçının ultra lüks 4 katlı villası manzarasıyla büyülüyor Uzun yıllardır aşk yaşadığı Volkan Aslan ile 2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Aylin Coşkun, düğünde takılan takılarla gündem olmuştu. Coşkun düğününde takılan kilolarca altından bahsederek "Takılarla rahat 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim. Hesaplamadım ama çok var orada. İki taraf da ortaya bir ev parası bıraktı" demişti. Evrim Akın bu sefer de Zekeriyaköy'de yaşayan Aylin Coşkun'un lüks villasına konuk oldu
5.02.2024 Magazin
Ünsüz Yumuşaması Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Yumuşaması Örnekleri Ve Kuralları...
Ünsüz Yumuşaması Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Yumuşaması Örnekleri Ve Kuralları... Dilimizi doğru kullanmak ve yazmak oldukça önemlidir. Hele resmi yazışmalar ve kurumsal yazışmalarda imla hatası yapmadan kurallara uygun bir metin ortaya çıkarmak oldukça önemlidir. Bunun için Türk dil bilgisi kurallarına hakim olmak gerekir. Ünsüz yumuşaması da bu kurallardan biridir. Bir ses olayı olan ve sert ünlülerin, kendinden sonra gelen eke bağlı olarak ses değişimi yaşaması gerektiği durumdur.
5.02.2024 Gündem
Çağla Şıkel'in 9 odalı muhteşem villası olay oldu
Çağla Şıkel'in 9 odalı muhteşem villası olay oldu İşindeki başarısının yani sıra son derece ilgili bir anne de olan Çağla Şıkel'in paylaşımları ilgi odağı oluyor. Çağla Şıkel'in iki oğlu ile yaşadığı 9 odalı lüks villası da hayranlarının dikkatinden kaçmadı.
14.01.2024 Magazin
Bu akşam televizyonda yılbaşı programları 2024: Hangi kanalda hangi ünlü var? 31 Aralık Show Tv, Star, Kanal D, tv8, Fox Tv yayın akışları...
Bu akşam televizyonda yılbaşı programları 2024: Hangi kanalda hangi ünlü var? 31 Aralık Show Tv, Star, Kanal D, tv8, Fox Tv yayın akışları... Yılbaşı televizyon programları araştırılmaya devam ediyor. 31 Aralık akşamını evde geçirerek yeni yıla koltuklarına girecek olanlar için kanalların yayın akışı son derece önemli. Aile fertleriyle eğlenceli bir yılbaşı geçirmek isteyenler için yılbaşında televizyonda yayınlanacak programlara içeriğimizde yer verdik. Ünlülerin yer aldığı kanallar, 31 Aralık Show Tv, Star Tv, Kanal D, TV8, Fox Tv yayın akışları ve yılbaşı tv programları 2024...
31.12.2023 Gündem
Dilan Polat'ın komşusu Seda Üren lüks evinin kapılarını açtı! O gece yaşananları anlattı
Dilan Polat'ın komşusu Seda Üren lüks evinin kapılarını açtı! O gece yaşananları anlattı Dilan Polat'la aynı sitede oturan Seda Üren evinin kapılarını açtı. Dilan Polat'ın taşınmadan önce kendisini aradığını söyleyen üren, yaşadıklarını tek tek anlattı.
25.12.2023 Magazin
Ünlü oyuncu üç katlı villasının kapılarını açtı! 'Misafirler gittikten sonra evimi sirkeli suyla siliyorum'
Ünlü oyuncu üç katlı villasının kapılarını açtı! 'Misafirler gittikten sonra evimi sirkeli suyla siliyorum' Ünlü oyuncu 3 katlı villasının kapılarını Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programı için açtı.
19.12.2023 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Ünlü çift Boğaz manzaralı 4 katlı villada 30 kediyle yaşıyor
Ünlü çift Boğaz manzaralı 4 katlı villada 30 kediyle yaşıyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen programı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' birbirinden ünlü isimlere konuk olmaya devam ediyor.
12.12.2023 Magazin
Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin mütavazı dubleks dairesinin üst katını çocuklarına ayırdı
Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin mütavazı dubleks dairesinin üst katını çocuklarına ayırdı Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu Hakan Bilgin ve Çiğdem Bilgin çifti oldu. Mutlu ikilinin sanat galerisini andıran salonu tablo, çiçek ve aksesuarlarla dikkat çekiyor.
4.12.2023 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen; Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buluyor. Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli geceye ünlü isimler akın etti.
3.12.2023 Magazin
Ünlü sanatçı çiftin mütevazı evi! Orta halli bir sitede yer alan dairelerinin kapılarını açtılar
Ünlü sanatçı çiftin mütevazı evi! Orta halli bir sitede yer alan dairelerinin kapılarını açtılar Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu çok ünlü bir sanatçı çift oldu. Mütevazı hayatları ile dikkat çeken sanatçıların evi de zevkle dekore edilmiş.
27.11.2023 Magazin
Ünlülerin yılbaşı programları: Kim nerede sahne alacak?
Ünlülerin yılbaşı programları: Kim nerede sahne alacak? Yılbaşının pazar akşamına denk gelmesi nedeniyle 29 Aralık Cuma gününden 2 Ocak Salı gününe kadar 3 günlük tatil fırsatı oluştu. Bu nedenle tur operatörleri ile oteller, 2 ay öncesinden program hazırlayıp, yüzde 50'ye varan erken rezervasyon fırsatı sundu.
20.11.2023 Magazin
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu
Formula 1 Las Vegas GP'de skandal! Rögar kapağı servete mal oldu Formula 1’in Las Vegas’a dönüşü olaylı oldu... Tarihin belki de en görkemli yarışı olması beklenen Formula 1 Las Vegas Grand Prix’sinin daha ilk antrenman turunda büyük bir skandal yaşandı.
18.11.2023 Şampiy10
Usta sanatçı lüks evini çalışanlarına bırakıyor! 2016'da 15 milyon TL'ye almıştı
Usta sanatçı lüks evini çalışanlarına bırakıyor! 2016'da 15 milyon TL'ye almıştı Ünlülerin evleri hayranları tarafından çokça merak ediliyor. Lüks evlerini hem sosyal medyadan hem de çeşitli TV programlarında paylaşana ünlüler yakından takip ediliyor. Usta sanatçı ise evinden çok lüks konutunu çalışanlarına bırakacağını açıklamasıyla gündem oldu.
16.11.2023 Magazin
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi!  'Diziden kazandığım parayla aldım'
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi! 'Diziden kazandığım parayla aldım' Tiyatrocu, sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu Erhan Yazıcıoğlu evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Usta ismin mütevazı yaşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu.
14.11.2023 Magazin
Safiye Soyman'ın süper lüks evi manzarası ile dikkat çekiyor
Safiye Soyman'ın süper lüks evi manzarası ile dikkat çekiyor Yakın dostu Seda Sayan'la yaptığı filtreli paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın Boğaz’a bakan süper lüks evi gündem oldu. Sahne için genellikle gösterişli kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcının evi için de ihtişamlı eşyalar seçmesi dikkat çekti.
12.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlülerin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlülerin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.