Kırmızı Halı

Kırmızı Halı

Son dakika kırmızı halı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı halı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı halı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Halı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı halı gelişmeleri de dahil olmak üzere 885 kırmızı halı haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı halı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı
İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı 49’uncusu düzenlenecek olan “Pantene Altın Kelebek Ödülleri”ne İrem derici şıklığı ile damga vurdu.
3.12.2023 Vatan TV
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde göz kamaştırdı
Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde göz kamaştırdı Bir markanın davetlisi olarak Venedik Film Festivali'ne katılan oyuncu Melis Sezen, kırmızı halı için tercih ettiği kombiniyle gözleri üzerine çekti.
5.09.2023 Magazin
Jorge Jesus herkesi çıldırttı: Ali Koç dönmem için önüme kırmızı halı serer!
Jorge Jesus herkesi çıldırttı: Ali Koç dönmem için önüme kırmızı halı serer! Geçen sezon Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'yi çalıştıran ve yeni sezonda Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in başına geçen Jorge Jesus gündem olmaya devam ediyor. Suudi Arabistan'da Portekizli hocanın taktiksel anlayışı ve bu konuda hiç esnekliğinin olmaması tartışma konusu oldu. Öte yandan Jesus'un Fenerbahçe açıklamaları olay oldu. İşte detaylar...
29.08.2023 Fenerbahçe
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından uzun süredir stlistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için peş peşe fotoğraflar paylaştı. Kırmızı halı öncesi çekilen iç çamaşırlı bir karesini de yayınlayan 50 yaşındaki Hollywood yıldızı, stilistinin yeteneğine atıfta bulundu.
18.06.2023 Magazin
Hande Erçel'in Cannes pozlarına beğeni yağdı! 'Sana kırmızı halılar yakışır'
Hande Erçel'in Cannes pozlarına beğeni yağdı! 'Sana kırmızı halılar yakışır' Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile gündemde olan oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından geçtiğimiz haftalarda gittiği Cannes Film Festivali'nde çekilen fotoğraflarını paylaştı. Mor elbisesiyle büyük beğeni toplayan ünlü isme, takipçilerinden yorum yağdı.
8.06.2023 Magazin
Dua Lipa, 14 yaş büyük sevgilisiyle ilk kez kırmızı halıda! Gözlerini alamadı
Dua Lipa, 14 yaş büyük sevgilisiyle ilk kez kırmızı halıda! Gözlerini alamadı Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa (27), 2021'de Anwar Hadid'den ayrılmasının ardından gönlünü kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'a kaptırmıştı. Lipa, geçtiğimiz mart ayında görüntülenmelerinin ardından ilk kez meslektaşı Rita Ora'nın eski sevgilisi olan Gavras ile kırmızı halıda boy gösterdi.
21.05.2023 Dünya
Alec Baldwin trajik kazanın ardından ilk kez kırmızı halıda!
Alec Baldwin trajik kazanın ardından ilk kez kırmızı halıda! Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. Trajik kazanın ardından açılan davada yaşanan önemli gelişmenin ardından; aktör, eşi Hilaria Baldwin ile birlikte ilk kez kırmızı halıya çıktı.
19.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi!
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi! Altın Palmiye için birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı 76. Cannes Film Festivali dün başladı. Festivalde, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ismini milyonlarca kitleye duyuran Türk oyuncu Meryem Uzerli de vardı.
17.05.2023 Magazin
Jennifer Lopez ve Ben Affleck kırmızı halıda gerildi!
Jennifer Lopez ve Ben Affleck kırmızı halıda gerildi! 'Bennifer' olarak adlandırılan Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti ne yapsalar magazin gündeminde olay oluyor İlk nişan ve ardından gelen ayrılık kararından tam 20 yıl sonra bu kez evlendiler. Önce sürpriz bir nikah sonra da gösterişli bir düğün derken, eski evliliklerinden dünyaya gelen toplam beş çocukla birlikte geniş bir aile kurdular.
13.05.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu! Oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleniyor. Ünlü çiftin düğün detayları belli oldu. 20 Haziran’da Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek düğünde Eda Ece, gelinliğini Hollywood yıldızlarının tasarımcısı Zuhair Murad’dan seçti.
20.03.2023 Magazin
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Kırmızı halıda en çok dikkat çeken isim oldu! 'Annesinin kopyası'
Kırmızı halıda en çok dikkat çeken isim oldu! 'Annesinin kopyası' Londra’da düzenlenen Britanya Moda Ödülleri töreninde ünlülerin kırmızı halı geçişi hala konuşuluyor. Gecede ön plana çıkan isimlerden biri de Lila Moss oldu. Annesi Kate Moss'un kopyası olan Lila Moss kırmızı halının en cesur isimlerindendi.
8.12.2022 Magazin
Altın Portakal'da 'kırmızı halı' şıklığı
Altın Portakal'da 'kırmızı halı' şıklığı Antalya'da bu yıl 59'uncusu düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış töreni kırmızı halı seremonisiyle başladı. Festivalin ödül törenine katılacak olan davetlilerin yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
8.10.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Adriana Lima karnı burnunda galaya geldi! Rihanna'nın izinde...
Adriana Lima karnı burnunda galaya geldi! Rihanna'nın izinde... Ünlü model Adriana Lima geçtiğimiz şubat ayında, yapımcı sevgilisi Andre Lemmers bebek beklediklerini duyurmuştu. Rihanna'dan sonra hamile tarzıyla öne çıkan modelin son kırmızı halı tarzı olay oldu. Lima, göbeği açık tarzıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı.
19.05.2022 Magazin
Kim Kardashian Met Gala'ya Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle katıldı,olay oldu!
Kim Kardashian Met Gala'ya Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle katıldı,olay oldu! ABD'nin en önemli moda etkinliklerinden biri olan Met Gala'da kırmızı halı yürüyüşü dün gece gerçekleşti. Moda Antolojisi temasıyla gerçekleşen etkinlikte Kim Kardashian Marilyn Monroe'nun elbisesiyle katıldı.
4.05.2022 Magazin
Side antik kentine bar açtılar!
Side antik kentine bar açtılar! Side Antik Kenti’ndeki Athena Tapınağı’nın bitişiğindeki özel mülkte Apollon isimli bir bar açıldı. Daha önce restoran olarak işletilen barı açanlar, giriş kapısı olarak kazı alanındaki tarihi kalıntıları kullandı.
4.05.2022 Gündem
Kırmızı halıda Cansu Dere rüzgarı!
Kırmızı halıda Cansu Dere rüzgarı! İspanya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Cansu Dere, ülkenin en önemli ödül törenlerinden biri olan sinema, tiyatro ve televizyon dallarında en iyilerin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata’da, Dizi Dalında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü sahibine verdi. Dere, güzelliğiyle herkesi büyüledi.
5.04.2022 Magazin
2022 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Kırmızı halıda şıklık yarışı...
2022 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Kırmızı halıda şıklık yarışı... Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri, salgın nedeniyle iki kez ertelenmesinin ardından dün gece Las Vegas'taki MGM Grand Garden Arena'da düzenlenen ve Trevor Noah'ın sunuculuğunu üstlendiği törenle sahiplerini buldu. Ödüller sahiplerini bulurken, kırmızı halıda adeta şıklık yarışı yaşandı. Ukrayna Lideri Volodimir Zelenskiy'nin online olarak bağlandığı gecede yaptığı konuşma ise törene damga vurdu.
4.04.2022 Magazin
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler…
Alev Aydın kimdir? Halsey’in Türk senarist sevgilisi Alev Aydın hakkında merak edilenler… Oscar Ödülleri dün gece Los Angeles’taki Dolby Theatre'da yapılan törenle sahiplerini buldu. Ödül töreni kadar after partisi de çok koşuldu. Şıklık yarışının yaşandığı geceye iddialı seçimiyle şarkıcı Halsey damgasını vurdu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın ise Türkiye’li ünlü senarist Alev Aydın'ın şarkıcı eşi Halsey'in Oscar Ödül Töreni'nde giydiği iddialı kostüm için 'Kocalarına yatakta ne giyiyorlar' şeklinde yoğrum yapınca magazin dünyası Alev Aydın ve Halsey’in hayatını araştırmaya başladı. Peki, Alev Aydın kimdir, nereli?
29.03.2022 Televizyon
Kourtney Kardashian ve Travis Barker kırmızı halıya damga vuran isimlerdendi! Romantik anlar...
Kourtney Kardashian ve Travis Barker kırmızı halıya damga vuran isimlerdendi! Romantik anlar... Instagram'dan paylaştıkları cesur karelerle magazin gündemine gelen Kourtney Kardashian ve Travis Barker, 94. Oscar Ödülleri için Hollywood'daki Dolby Theatre'daki kırmızı halıya damga vurdu.
28.03.2022 Magazin
Bergen filminin galasında kriz çıktı, büyük tartışmalar yaşandı!
Bergen filminin galasında kriz çıktı, büyük tartışmalar yaşandı! 'Bergen'in galasında herkes başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın kırmızı halı stilini konuşurken, arka planda büyük tartışmalar yaşandığı ortaya çıktı. Yönetmenler Mehmet Binay ve Caner Alper ile senaristler Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt’ın isimlerinin afişte yer almamasının krize neden olduğu, ihtarnamelerin havada uçuştuğu iddia edildi.
9.03.2022 Magazin
Brit Ödülleri sahiplerini buldu! Kırmızı halıda herkes siyaha büründü...
Brit Ödülleri sahiplerini buldu! Kırmızı halıda herkes siyaha büründü... Müzik dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan Brit Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Son iki yılda pandemi nedeniyle davetli sayısı kısıtlanan ve bu yüzden biraz daha sönük geçen ödül gecesi, bu kez "eski günlerine dönmüş" gibi görünüyordu. Ödül gecesine siyah giyinenler damga vurdu.
9.02.2022 Magazin
Leigh-Anne Pinnock'un kırmızı halıda eteği havalandı!
Leigh-Anne Pinnock'un kırmızı halıda eteği havalandı! Ünlü söz yazarı ve şarkıcı Leigh-Anne Pinnock, ilk film deneyimi yaşadığı Boxing Day'in galasında göğüs dekoltesini kontrol etmeye çalışırken eteğinin uçması sonucu unutulmaz bir kırmızı halı frikiği verdi.
2.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Halı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı halı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.