Cannes Film Festivali

Cannes Film Festivali

Son dakika cannes film festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cannes film festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cannes film festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cannes Film Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cannes film festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 647 cannes film festivali haberi bulunmuştur. Tüm cannes film festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!
Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti! Oyunculuğuyla göz dolduran Merve Dizdar, Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülmüştü. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.
15.02.2024 Magazin
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde!
“Kuru Otlar Üstüne” yeniden AKM’nin perdesinde! Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği "Kuru Otlar Üstüne", 9-14 Şubat tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Yeşilçam Sineması’nda yeniden gösterime girecek.
8.02.2024 Magazin
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Çiçeği burnunda çiftten ilk kare geldi
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Çiçeği burnunda çiftten ilk kare geldi Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, iki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanmıştı. Ünlü oyuncu Merve Dizdar kalbini yeniden aşka açtı.
10.12.2023 Magazin
Merve Dizdar’dan meslektaşlarına övgü! 'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar'
Merve Dizdar’dan meslektaşlarına övgü! 'Yurt dışında yolda yürüyemiyorlar' 76. Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, Türk dizilerinin yurt dışında birçok ülkede yayınlandığını vurgulayarak, meslektaşlarına övgüler yağdırdı.
6.10.2023 Magazin
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu!
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu! Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Wilma Elles, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.
28.06.2023 Magazin
Hande Erçel'in Cannes pozlarına beğeni yağdı! 'Sana kırmızı halılar yakışır'
Hande Erçel'in Cannes pozlarına beğeni yağdı! 'Sana kırmızı halılar yakışır' Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile gündemde olan oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından geçtiğimiz haftalarda gittiği Cannes Film Festivali'nde çekilen fotoğraflarını paylaştı. Mor elbisesiyle büyük beğeni toplayan ünlü isme, takipçilerinden yorum yağdı.
8.06.2023 Magazin
Esra Bilgiç'in Cannes tarzı olay oldu! Dekoltesi konuşuldu
Esra Bilgiç'in Cannes tarzı olay oldu! Dekoltesi konuşuldu Rol aldığı yapımlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Cannes Film Festivali'ne katılan oyuncu verdiği pozları paylaşmaya devam ediyor. Güzel isim son olarak iddialı dekoltesiyle olay oldu.
5.06.2023 Magazin
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim'
Irina Shayk'ın stili dikkat çekti! 'Arşivi açtığınız için teşekkür ederim' Son dönemde Formula 1 ve Cannes Film Festivali gibi etkinliklerde giydiği cesur kıyafetlerle adından söz ettiren ünlü model Irına Shayk, 1997'de hayatını kaybeden modacı Gianni Versace'nin tasarladığı eski bir elbise ile kamera karşısına geçti. Merhum modacının kardeşi Donatella'ya teşekkür eden ünlü ismin tarzına beğeni yağdı.
29.05.2023 Magazin
Oyuncu Merve Dizdar oyunu kullandı!
Oyuncu Merve Dizdar oyunu kullandı! 76'ncı Cannes Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncuö ödülüne layık görülen Merve Dizdar Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için oyunu Kadıköy Lisesi'nde kullandı.
28.05.2023 Magazin
En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar yurda döndü!
En iyi kadın oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar yurda döndü! Fransa'da düzenlenen 6'ncı Cannes Film Festivali'nde, Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini yaptığı 'Kuru Otlar Üstüne' filmindeki rolüyle 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar Türkiye'ye döndü.
28.05.2023 Magazin
Hande Erçel ve Hakan Sabancı havaalanında görüntülendi!
Hande Erçel ve Hakan Sabancı havaalanında görüntülendi! Çapkınlıklarıyla tanınan Hakan Sabancı kalbini Hande Erçel'e kaptırdı. Sevgilisi için Cannes'a giden Sabancı son olarak havaalanında kameralara yakalandı. Seçim için ülkeye dönen çiftten Hakan Sabancı rahatsızlığını da dile getirdi.
28.05.2023 Magazin
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Kuru Otlar Üstüne ne zaman vizyonda (Türkiye'de), nerede çekiliyor? Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kuru Otlar Üstüne", 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 76'ncı Cannes Film Festivali'nin Ana Yarışma'sında yarışan film bugün festival kapsamında izleyicilerle buluştu. Gösterime Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan ile filmin oyuncuları Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Ece Bağcı, Cengiz Bozkurt, Münir Can Cindoruk, Elif Ürse, Erdem Şenocak, Elit Andaç Çam, Nalan Kuruçim katıldı. Peki, Kuru Otlar Üstüne ne zaman çıkacak, Türkiye’de ne zaman vizyona girecek? Kuru Otlar Üstüne konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Kuru Otlar Üstüne nerede çekildi?
28.05.2023 Kültür Sanat
Merve Dizdar Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı! Ünlülerden tebrik mesajları yağdı
Merve Dizdar Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı! Ünlülerden tebrik mesajları yağdı Fransa'da 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kuru Otlar Üstüne filminde rol alan Merve Dizdar, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Ünlü isim kıyafetine gelen eleştirilere yanıt verdi. Merve Dizdar'a ünlülerden tebrik mesajları yağdı.
28.05.2023 Magazin
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı
Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı Fransa'da 76'ncı Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Kuru Otlar Üstüne filminde rol alan Merve Dizdar, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı. Dizdar, Altın Palmiye kazanan ilk Türk kadın oyuncu oldu.
28.05.2023 Magazin
Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı? Cannes ödüllü Merve Dizdar neden boşandı?
Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı? Cannes ödüllü Merve Dizdar neden boşandı? Merve Dizdar eşinden neden ayrıldı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cannes Film Festivali'nde Kuru Otlar Üstüne filminde aldığı Nuray rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Merve Dizdar'ın özel hayatı da gündem oldu. Bir dönem Masumlar Apartmanı dizisinde de dikkat çeken Merve Dizdar eski eşi Gürhan Altundaşar'dan neden ayrıldı?
27.05.2023 Ünlüler Dünyası
Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir? Kuru Otlar Üstüne neyi anlatıyor?
Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir? Kuru Otlar Üstüne neyi anlatıyor? Kuru Otlar Üstüne Nuray kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi Kuru Otlar Üstüne'nin başrolü Nuray'ı Merve Dizdar canlandırıyor. Merve Dizdar Nuray rolüyle 76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.
27.05.2023 Televizyon
Merve Dizdar Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı!
Merve Dizdar Cannes'da En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı! Merve Dizdar, Kuru Otlar Üstüne filmindeki rolüyle 76. Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.
27.05.2023 Televizyon
Kıyafeti eleştiri yağmuruna tutulmuştu: Merve Dizdar'dan kötü yorumlara yanıt
Kıyafeti eleştiri yağmuruna tutulmuştu: Merve Dizdar'dan kötü yorumlara yanıt Merve Dizdar, 76. Cannes Film Festivali dönüşü ayağının tozuyla geldiği İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, festivalde giydiği ve sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan kıyafetiyle ilgili yapılan olumsuz yorumlar hakkında konuştu.
26.05.2023 Magazin
'Yeni filmdeki rolüm için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandım!'
'Yeni filmdeki rolüm için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandım!' 'Fantastik Canavarlar', 'Büyük Budapeşte Oteli' ve 'Sherlock Holmes' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Jude Law, 76'ncı Cannes Film Festivali'nde sekiz dakika boyunca ayakta alkışlanan yeni filmi 'Firebrand'deki rolü için kan, dışkı ve ter kokulu bir parfüm kullandığını açıkladı.
24.05.2023 Magazin
Hande Erçel'in festival tarzının bedeli ortaya çıktı!
Hande Erçel'in festival tarzının bedeli ortaya çıktı! Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncu Hande Erçel festivalin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Ünlü oyuncu Hande Erçel son olarak derin göğüs dekolteli turuncu elbisesiyle takipçilerinin karşına çıktı. Hande Erçel’in şıklığının bedeli de ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.05.2023 Magazin
Irina Shayk, Cannes'a iç çamaşırıyla geldi!
Irina Shayk, Cannes'a iç çamaşırıyla geldi! Ünlü Victoria's Secret meleği Irina Shayk, Cannes Film Festivali'nde kıyafet tercihleriyle olay yarattı. Özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Shayk, Cannes Film Festivali'ne tamamen saydam bir elbise ve iç çamaşırlarıyla geldi.
24.05.2023 Magazin
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu!
Ashley Graham, şeffaf elbisesiyle Cannes'a damga vurdu! Kıvrımlı model akımının öncülerinden olan Ashley Graham, Cannes Film Festivali'ne katıldı. Ünlü model şeffaf elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.
22.05.2023 Magazin
Cannes’da Türk rüzgarı esti! İşte birbirinden şık isimler...
Cannes’da Türk rüzgarı esti! İşte birbirinden şık isimler... Fransa’da düzenlenen 76. Cannes Film Festivali’nde sadece Hollywood yıldızları değil, cemiyet hayatının ve magazinin tanınmış simaları da çok konuşuldu. Oyuncu Özge Özacar, Hande Erçel, Yelda Tiftik, Defne Tiftik, Wilma Elles, Berrin Yoleri, Züleyha Kuru ve Günsel Ülkü, Avrupa medyasında isimlerinden söz ettirmeyi başardı.
22.05.2023 Magazin
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında!
Irına Shayk iddialı tarzıyla Leonardo Dicaprio'nun filminin galasında! Üst üste genç modellerle adı anılan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio'nun filmi Cannes Film Festivali'nde gala yaptı. Galada en dikkat çeken isimlerden biri de son dönemde yakışıklı oyuncu ile anılan model Irina Shayk oldu.
21.05.2023 Magazin
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı!
Iris Law, Cannes Film Festivali'ne tül elbise ile katıldı! İngiliz oyuncu ve manken Iris Law, Cannes Film Festivali'nde tül elbisesi ile kırmızı halıda poz verirken tüm dikkatleri üzerinde topladı.
19.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cannes Film Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cannes film festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.