Ünlü Sunucu

Ünlü Sunucu

Son dakika ünlü sunucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlü sunucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlü sunucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü Sunucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü sunucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.798 ünlü sunucu haberi bulunmuştur. Tüm ünlü sunucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Vatan TV
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil Galler Prensesi Kate Middleton’un, uzun bir süredir görünmeyişi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Son olarak çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı üzerinde düzeltme yaptığını itiraf ederek özür dilemesi, Kraliyet ailesinden herhangi bir destek almadığına dair iddiaları beraberinde getirdi ve Middleton'ın yalnız bırakıldığı konuşulmaya başlandı. Ameliyat sonrası sessizliğe bürünen prensese ait olduğu öne sürülen ilk fotoğraf da nihayet ortaya çıktı. Ancak bu kare, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Ünlü sunucu Andy Cohen'den ise dikkat çekici bir iddia geldi.
19.03.2024 Dünya
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
22.01.2024 Magazin
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir? Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in yayın sırasında yediği kuruyemiş soluk borusuna kaçtı. Özgen, gazeteci Can Özçelik’in heimlich manevrası müdahalesi ile kurtulduğunu belirtti. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
6.01.2024 Gündem
Armağan Çağlayan ile AVM çalışanları arasında olay çıktı! Güvenlik görvlileri olaya müdahale etti
Armağan Çağlayan ile AVM çalışanları arasında olay çıktı! Güvenlik görvlileri olaya müdahale etti Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı.
7.12.2023 Magazin
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu
Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürenler için istenen ceza belli oldu Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı, Ali ve Kadir Yasak'ın 'Haksız tahrik altında kasten öldürme' suçundan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını talep etti.
4.12.2023 Gündem
Ece Erken'i çocukluk fotoğrafı duygulandırdı! ‘Dereceye girememiştim’
Ece Erken'i çocukluk fotoğrafı duygulandırdı! ‘Dereceye girememiştim’ Sosyal medyada eski gazete sayfalarına yer veren bir hesap, Ece Erken'i çocukluk yıllarına götürdü. Ünlü sunucunun, Güzel Çocuklar Yarışması'ndaki nostaljik fotoğrafı büyük ilgi gördü.
23.11.2023 Magazin
Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti
Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde geçirdiği trafik kazasının ardından yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü sunucu Metin Uca hayatını kaybetti.
16.11.2023 Gündem
Seray Sever kasım ayında denize girdi
Seray Sever kasım ayında denize girdi Sofia ve Alya'yı kucağına alarak şimdilerde ikiz bebekleriyle anneliğin tadını çıkaran Seray Sever, denize girdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.
10.11.2023 Magazin
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı gündem oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı
'Kelime Oyunu'nda yarışmacının cevabı gündem oldu! İbrahim Selim kendini tutamadı Ünlü sunucu İbrahim Selim, geçtiğimiz haftalarda 'Kelime Oyunu' ile ekranlara döndü. Ünlü sunucu, yarışmacının Arapça kökenli bir soru üzerine yaptığı espri karşısında kahkahaya boğuldu. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
9.11.2023 Magazin
Didem Arslan hamile mi? Ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz kimdir, nereli?
Didem Arslan hamile mi? Ünlü sunucu Didem Arslan Yılmaz kimdir, nereli? Didem Arslan hamile mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hafta içi her gün yaptığı programla gündeme gelen ünlü sunucu hakkında hamilelik iddiaları yer aldı. Seyirci de bu iddialar sonrası, "Didem Arslan Yılmaz hamile mi?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
7.11.2023 Gündem
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, programın bu akşamki bölümünde konuştu. İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama değinen İmirzalıoğu, Avrupa konserleri iptal edilen Fazıl Say'a da destek verdi.
5.11.2023 Televizyon
Burcu Esmersoy'un eşi Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Burcu Esmersoy'un eşi Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'dan mutlu haber. 46 yaşındaki Esmersoy, iki yıldır beraber olduğu Nazım Akmandil ile İtalya'da dünyaevine girdi. Düğün törenin fotoğraflarının da sosyal medyaya düşmesiyle beraber vatandaşlar; Burcu Esmersoy ile evlenen Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor aramaları yapmaya başladı. İşte, Nazım Akmandil'in hayat hikayesinden bilgiler...
3.09.2023 Televizyon
Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu! 2023 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı?
Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu! 2023 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı? ayında sezon finali yapmıştı. 23 Haziran'da son bölümü yayınlanan reailty show programının yeni sezonu olacak mı sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Ünlü sunucu Müge Anlı son bölümde yaptığı açıklamayla kafaları karıştırmıştı. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı? İşte detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir'
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir' Gösteri dünyasının ünlülerini hep mutlu yüzleriyle görüyoruz. Sanki onların başına hiç kötü bir şey gelmezmiş, hiç sevdiklerini kaybetmezlermiş gibi geliyor. Oysa durum hiç öyle değil. Ünlü sunucu da acıların en büyüğünü yaşadı.
21.08.2023 Magazin
Seren Serengil'den Bircan Bali'ye jet yanıt!
Seren Serengil'den Bircan Bali'ye jet yanıt! Ünlü sunucu Bircan Bali, artık magazin programlarında yer almayacağını duyurarak "Misyonumu tamamladığımı düşünüyorum" açıklamasında bulundu. Bali'nin haberini alan Seren Serengil, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu.
17.08.2023 Magazin
Seren Serengil'in cevabı gözleri Hande Erçel’e çevirdi! Bir Hakan Sabancı, iki Tohma: Hande'ye soruyor musunuz?
Seren Serengil'in cevabı gözleri Hande Erçel’e çevirdi! Bir Hakan Sabancı, iki Tohma: Hande'ye soruyor musunuz? 5 yıllık sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile 'ihanet' sebebi ile geçtiğimiz günlerde ayrılıp barışan ünlü sunucu Seren Serengil’e takipçisi “Küs müsünüz?” diye sordu. Seren’in takipçisine verdiği cevap gündem oldu.
15.08.2023 Magazin
Özlem Yıldız oğluyla deniz keyfi yaptı!
Özlem Yıldız oğluyla deniz keyfi yaptı! Ünlü sunucu ve model Özlem Yıldız, önceki gün oğlu Demir Serter ile birlikte Bodrum'daki Azka Otel'in plajında görüntülendi. Ünlü isim fiziğiyle de dikkat çekti.
19.07.2023 Magazin
'Kim Milyoner Olmak İster’de güldüren soru!
'Kim Milyoner Olmak İster’de güldüren soru! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı ATV'nin sevilen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta nefesler tutuldu. Dünkü programda, tüm jokerlerini kullanarak 400 bin TL'lik soruyu gören yarışmacı izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Mahbup Reyhan'ın karşısına çıkan bir soru ünlü sunucu dahil herkesi güldürdü.
19.07.2023 Magazin
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor
Burcu Esmersoy muradına eriyor! Nazım Akmandil ile evleniyor Burcu Esmersoy, Bodrum’daki evinin kapılarını “Bi Dolaplar Çeviriyoruz” isimli YouTube kanalına açtı.
17.07.2023 Magazin
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarını tutamadı.
7.07.2023 Magazin
Saba Tümer'in dikkat çeken anları! Telefonu elinden düşürmedi
Saba Tümer'in dikkat çeken anları! Telefonu elinden düşürmedi Uzun zamandır ekranlarda olmayan Saba Tümer, verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekti. Tatil sezonunu Çeşme'de açan ünlü sunucu, beyaz bikinisiyle objektiflere takıldı.
21.06.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'un korkutan talihsizliği! Kendini bir anda suya attı
Burcu Esmersoy'un korkutan talihsizliği! Kendini bir anda suya attı Ünlü sunucu ve model Burcu Esmersoy, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'a gitti. Eğlenceli anlar yaşadığı anda nazara gelerek ufak bir kaza yaşayan ünlü ismin bir anda vücudunun yarısını suya bıraktığı anlar objektiflere yansıdı. Esmersoy'un sosyal medyadaki bikinili paylaşımlarının aksine bu sefer mayo tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.
21.06.2023 Magazin
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması 'Survivor'da yıllardır sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, 13 Haziran Salı gecesi Nefise Karatay'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı büyük final canlı yayınının ardından Nişantaşı City's'de görüntülendi.
16.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü Sunucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü sunucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.