Umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Son dakika umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 umhurbaşkanı recep tayyip erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm umhurbaşkanı recep tayyip erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısıklı'da bulunan konutundan Vahdettin Köşkü'ne geldi. Ardından Yunanistan Başbakanı Miçotakis köşke giriş yaptı.
13.03.2022 Siyaset
Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak! Rize-Artvin Havalimanı için tarih belli oldu...
Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak! Rize-Artvin Havalimanı için tarih belli oldu... Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi belli oldu. Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanı'nın yıl sonunda hizmete açılmasının planlandığını bildirdi.
21.08.2021 Ekonomi
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir?
Altan Elmas kimdir? Taksim Cami mihrap, mimber ve kürsü tasarımını yapan Altan Elmas kimdir? Taksim'e yapılan cami gündemde... Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Taksim Cami cuma namazının ardından açılışı gerçekleştirildi. Taksim'de bir cami yapılması süreci tarih boyuncu büyük bir mücadele halini aldı. Büyük mücadelelerin ardından Taksim Cami Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın girişimleri ile yapımı tamamlandı. Özellikle Taksim Cami inşaatı hayali ailesinden miras kalan ve maliyetleri kaşılama sözü veren Altan Elmas, mihrap, mimber ve kürsü tasarımını gerçekleştirdi. Peki, Altan Elmas kimdir? İşte Altan Elmas hakkında merak edilenler...
28.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
22.04.2021 Siyaset
Ayasofya'da ilk namaz ne zaman kılınacak? Ayasofya'da ilk ibadet nasıl olacak? İşte Ayasofya için ilk plan!
Ayasofya'da ilk namaz ne zaman kılınacak? Ayasofya'da ilk ibadet nasıl olacak? İşte Ayasofya için ilk plan! Danıştay 10. Dairesi’nin verdiği kararla Ayasofya, 86 yıl sonra ibadete açıldı. umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da imzası ile Ayasofya 86 yıl sonra ibadete açılmış oldu. Bu kararın ardından gözler, ibadetin nasıl yapılacağına çevrildi. Peki, Ayasofya'da ilk namaz ne zaman kılınacak? Ayasofya'da ilk ibadet nasıl olacak? İşte Ayasofya için ilk plan!
11.07.2020 Gündem
Büyük gün perşembe! Başakşehir Şehir Hastanesi Açılıyor
Büyük gün perşembe! Başakşehir Şehir Hastanesi Açılıyor Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla 21 Mayıs Perşembe günü hizmete açılıyor.
19.05.2020 Gündem
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar
Beyaz Saray'da Türkiye-ABD zirvesi! Kritik görüşmenin ardından iki liderden önemli açıklamalar umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump, ikili ve heyetler arası görüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Trump ikili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump ile görüşmesine ilişkin, "ABD ile köklü müttefiklik bağımıza uygun bir şekilde ilişkilerimizde yeni bir sayfa açmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın gönderdiği mektupla ilgili de 'Mektupları bugün Sayın Başkan'a tekrar takdim ettim' açıklamasında bulundu.
14.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'yi takip etmeye başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'yi takip etmeye başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin 24 Haziran 2018'de erken seçime gideceğini açıkladıktan dakikalar sonra Twitter adresinde de yeni bir adım attı. Erdoğan, kişisel hesabından AK Parti'nin kurumsal Twitter adresini takip etmeye başladı.
18.04.2018 Siyaset
Tarihi ziyarette restleşme! Yunan Erdoğan gözünün içine baka baka söyledi
Tarihi ziyarette restleşme! Yunan Erdoğan gözünün içine baka baka söyledi umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yunanistan’ın Cumhurbaşkanı Pavlopulos ortak basın açıklaması yaptı. Pavlopulos, Erdoğan'ın dün Yunan TV'sine yaptığı "Lozan'da güncellemeye ihtiyaçlar var" sözleri için ortak açıklamada "Lozan Anlaşması'nın reform edilecek bir sözleşme olduğuna inanmıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert yanıt geldi. Erdoğan, "Lozan konusunda zannediyorum hala anlaşılmayan bazı incelikler var" dedi. Erdoğan "Batı Trakya'daki Müslümanların baş müftülerini hala seçemediğini belirterek, "Nasıl oluyor da Lozan Anlaşması'nın uygulamada olduğunu söylüyoruz. Demek ki Lozan uygulamada değil" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Son dakika: Bayram tatili 10 gün!
Son dakika: Bayram tatili 10 gün! Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ, bayram tatilinin 10 gün olacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İmparator'un şartını kabul ettiler! İbo Show dönüyor
İmparator'un şartını kabul ettiler! İbo Show dönüyor Yapımcılar İbrahim Tatlıses'in "çocuklarımla program yaparım" şartını kabul etti. Bir dönemin efsanesi "İbo Show", "İbo, İdo, Dilo Show" olarak ekranlara dönüyor.
13.06.2017 Magazin
120 bin kişiye iş kapısı açılacak
120 bin kişiye iş kapısı açılacak Sona yaklaşılan terör operasyonlarının ardından bölgede yaklaşık 120 bin kişi için istihdam sahası oluşturulacağını belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, farklı sektörlerden şirketlerin bölgeye akın edeceğini ifade etti.
17.06.2016 Ekonomi
Erdoğan Al Jazeera Arapça kanalına konuştu
Erdoğan Al Jazeera Arapça kanalına konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesine ilişkin, "NATO'nun kayıtları da bizim radar tespitlerimizi doğruluyor" dedi...
29.09.2021 Gündem
Restoran ve kafeler ile ilgili önemli karar! Restoran ve kafeler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı!
Restoran ve kafeler ile ilgili önemli karar! Restoran ve kafeler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Restoran ve kafelerde yeni dönem başlıyor. Binlerce işletme sahibi ve çalışanın beklediği haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı sona erdi. Yerinde karar dönemi olarak adlandırılan yeni normalleşme süreci resmen başlıyor. Kritik Kabine toplantısının ardından kameralar karşışına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan restoran, kafe ve kıraathaneler ile ilgili Kabine'de alınan kararları açıkladı. Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetilmesi sürecinde atılacak adımlar ve uygulanacak takvim kesinleşti. Aylardır mücbir sebep kapsamında hizmet veren restoranlar ve kafeler ile kapatılan kıraathaneler ile ilgili sektör temsilcileri ile görüşüldü ve etraflıca değerlendirildi. Normalleşme sürecinde restoranların nasıl çalışacağı da belli oldu. Peki, Restoran ne zaman açılacak 2021? Restoranlar 2 Mart'ta açılacak mı? Kafe ve restoranlar nasıl çalışacak? Restoran ve kafelerin açılma şartları belli oldu mu? Restoranlar nasıl açılacak? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması...
2.03.2021 Gündem
Erdoğan AK Partili milletvekilleriyle bir araya geldi
Erdoğan AK Partili milletvekilleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde milletvekilleri ile kahvaltıda bir araya geldi
1.02.2018 Siyaset
Erdoğan'dan AK Parti'nin en büyük hareketine kritik görev!
Erdoğan'dan AK Parti'nin en büyük hareketine kritik görev! Üye olarak 4,5 milyon kadını saflarında toplayan AK Parti’de kadınlara Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 2019 talimatı geldi.
15.11.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanının 'sur' talimatı 10 yıl sonra uygulanıyor
Cumhurbaşkanının 'sur' talimatı 10 yıl sonra uygulanıyor Antalya'da dünyaca ünlü Kaleiçi'nin ayakta kalan toplam 6.5 kilometrelik surlarının restoresi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2007'de Başbakanken verdiği talimat için 10 yıl sonra harekete geçildi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan o isme bıyık tavsiyesi!
Erdoğan'dan o isme bıyık tavsiyesi! 9 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen resepsiyonda renkli anlar yaşandı...
31.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Umhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umhurbaşkanı recep tayyip erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.