Ülker Stadyumu

Ülker Stadyumu

Son dakika Ülker Stadyumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ülker Stadyumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ülker Stadyumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ülker Stadyumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ülker stadyumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 466 ülker stadyumu haberi bulunmuştur. Tüm ülker stadyumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Derbide düdük Volkan Bayarslan’ın! Misli editörleri dev derbi öncesi hakem Bayarslan’ı mercek altına aldı…
Derbide düdük Volkan Bayarslan’ın! Misli editörleri dev derbi öncesi hakem Bayarslan’ı mercek altına aldı… Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak derbide Fenerbahçe, evinde Beşiktaş’ı konuk edecek. Dev karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.
27.04.2024 İddaa
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar?
27 Nisan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı mı, Fenerbahçe Beşiktaş bilet fiyatları ne kadar? Süper Lig 34. hafta derbi mücadelesi Fenerbahçe Beşiktaş arasında olacak. Karşılaşmayı tribünden takip etmek isteyen taraftarlar FB-BJK derbisinin biletlerinin satışa çıkacağı tarih sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçının biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 27 Nisan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için bilet ne zaman satışa çıkacak 2024? Beşiktaş Fenerbahçe maçının bilet fiyatları ne kadar, derbinin biletleri satışa çıktı m?
26.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi dikkat çeken istatistik Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son maçlarda beraberlikler ön plana çıkıyor.
24.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal Olympiakos'u yenmeyi istemedi! Aklı tek bir şeyde, maç sonu itiraf etti
İsmail Kartal Olympiakos'u yenmeyi istemedi! Aklı tek bir şeyde, maç sonu itiraf etti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselmek için sahaya çıkan temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadelenin normal süresini sarı - lacivertliler 1-0 önde kapatarak maçı uzatmalara götürdü. Uzatma dakikalarında da 1-0'lık skor bozulmayınca penaltılara geçildi. Penaltı atışları sonucunda Yunan ekibi yarı finale yükseldi. Maç sonu İsmail Kartal ile ilgili kritik detay ortaya çıktı.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman? Fenerbahçe kongresi saat kaçta, ligden çekilecek mi? Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyi oylayacağı olağanüstü genel kurul toplantısı taraftarlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Fenerbahçe Genel Kurul Toplantısı ne zaman, sorusunun yanıtı…
2.04.2024 Şampiy10
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç kongre üyelerine çağrıda bulundu.
27.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, olağanüstü genel kurul kararını KAP'a bildirdi
Fenerbahçe, olağanüstü genel kurul kararını KAP'a bildirdi Fenerbahçe Spor Kulübü, yeterli çoğunluk sağlandığı takdirde 2 Nisan'da yeterli çoğunluk sağlanamazsa 9 Nisan tarihinde olağanüstü genel kurul düzenleneceğini KAP'a bildirdi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor maçının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldı. Yapılan açıklamada, yapılacak toplantıda Fenerbahçe'nin Süper Lig'den çekilmesi dahil tüm aksiyonların değerlendirileceği belirtildi.
18.03.2024 Futbol
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk maçta 3-0'la geçen Fenerbahçe, skor avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
14.03.2024 Futbol
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor!
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor! Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 3-0’la geçerek büyük bir avantaj elde eden temsilcimiz Fenerbahçe, rövanş maçında rakibini Kadıköy’de ağırlayacak. Dev maçın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli’de yaşanacak.
14.03.2024 İddaa
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi Türkiye’nin A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ve Fenerbahçe Opet’in lideri olan Eda Erdem Dündar için bir heykel yaptı. Bu heykel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tanıtıldı. Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi girişine yerleştirildi. Heykeli ise Pınar Öktem Doğan yaptı. Peki, Pınar Öktem Doğan kimdir?
9.03.2024 Gündem
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.
24.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı: FB Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı: FB Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler Trendyol Süper Lig 27'inci haftada karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Kasımpaşa maçı için geri sayım başladı. Ülker Stadyumu'nda 24 Şubat Cumartesi oynanacak maçta Fred'in oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Cihan Aydın'ın yönteceği Fenerbahçe Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?
24.02.2024 Şampiy10
Krunic'in görüntüsü taraftarı çıldırttı! Sadece yürüdü, takım arkadaşlarını izledi
Krunic'in görüntüsü taraftarı çıldırttı! Sadece yürüdü, takım arkadaşlarını izledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptıran sarı - lacivertlilerde yeni transfer Rade Krunic'in Alanyaspor'a karşı gösterdiği performans, taraftarların tepkisini çekti.
12.02.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi!
İsmail Kartal'a sert Dzeko eleştirisi! Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Bu skorun ardından sarı - lacivertliler, liderliği Galatasaray'a kaptırdı ve 2. sıraya geriledi. Uğur Meleke ve Fırat Aydınus, kritik karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.
12.02.2024 Şampiy10
Fenerbahçe evinde Samsunspor'a takıldı
Fenerbahçe evinde Samsunspor'a takıldı Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan maç büyük bir mücadele ve heyecana sahne oldu. Birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan çıkmadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.
21.01.2024 Futbol
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde soyunma odası koridorlarında tansiyon yükseldi! Kavganın nedeni belli oldu
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde soyunma odası koridorlarında tansiyon yükseldi! Kavganın nedeni belli oldu Dev derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmaya ise maç içerisindeki pozisyonlar ve maç öncesi soyunma odası koridorlarında yaşananlar damga vurdu. Karşılaşma öncesi iki takım arasında yaşanan kavganın nedeni ve sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk ile ilgili gerçekler de ortaya çıktı..
25.12.2023 Galatasaray
İsmail Kartal'a tepki: Değişiklik yapsana korkak herif!
İsmail Kartal'a tepki: Değişiklik yapsana korkak herif! Fenerbahçe Galatasaray derbisi 0-0 sonuçlandı. Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynana maçta tam 46 faul yapıldı. Canlı yayın sırasında kulaklara gelen bir ses ise sosyal medyaya damga vurdu. Fenerbahçeli bir taraftar, İsmail Kartal'a oyuncu değişikliği konusunda tepki gösterdi. Canlı yayına yansıyan seste taraftar, "Sen nasıl bir adamsın, değişiklik yapsana korkak herif" dedi.
24.12.2023 Futbol
Fenerbahçe-Galatasaray (Maç özeti)
Fenerbahçe-Galatasaray (Maç özeti) Süper Lig'in 18. hafta maçında ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
24.12.2023 Süper Lig
Fenerbahçe kafilesi stada ulaştı
Fenerbahçe kafilesi stada ulaştı Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında evinde Galatasaray ile oynayacağı derbi için Ülker Stadyumu’na geldi.
24.12.2023 Şampiy10
Galatasaray, Kadıköy’e geldi
Galatasaray, Kadıköy’e geldi Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi için Ülker Stadyumu’na geldi.
24.12.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Ülker Stadyumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ülker stadyumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.