Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı: FB Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı: FB Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig 27'inci haftada karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Kasımpaşa maçı için geri sayım başladı. Ülker Stadyumu'nda 24 Şubat Cumartesi oynanacak maçta Fred'in oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Cihan Aydın'ın yönteceği Fenerbahçe Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı: FB Kasımpaşa hangi kanalda, saat kaçta? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı için geri sayım başladı. İstanbul Ülker Stadyumu'nda oynanacak FB Kasımpaşa maçı aynı zamanda lideri de belirleyecek. Peki Fenerin maçı saat kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürüyor. Fenerbahçe ile Kasımpaşa kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı 24 Şubat Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe, ligde bu sezon evinde 13 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, 9 mücadeleden galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. Ligde son olarak Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, oynadığı son 15 maçta ise yenilgi yüzü görmedi.